IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 29.02.2008 18:02

Ja sit silleen kaverin kaa! Kääriytyy kuplikseen ja sit tatamille =) Siis tietty kuplistatamille =) Wuhuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! \m/

[Ei aihetta]Perjantai 29.02.2008 18:01

Mä haluun kuplamuovia. TARVIIN!!! Moooonta neliööö, ja vaikka pariin kerrokseen päällekkäin ja sit siihen kieriskeleen ja kiukkuamaan. Hihi. Oikein silleen nnnnnngggggggääääääärrrrrrrghhhhhhh ärrrrrr murrr ja sit venkoilee ihan tyhmän näkösenä ja pyörii ja hakka nyrkeillä lattiaa ja potkii ja sätkii =) Hihihi =) Vähänkö ois siistii =) Lähtis muuten ängstit =) Ja sit varmaan lopulta kikattais ittensä ihan läkähdyksiin =) Hihihi.

Poks raks plop pop raks poks roks poks ritirati naps snap crackle pop ritirati rakspoks o´rocks!

Kuplamuoviaaaaaaa!!!!!!! \m/

[Ei aihetta]Torstai 28.02.2008 17:00

Erään ja useammankin keskustelun tiimoilta...

Voi ihminen miten oletkaan tehnyt itsesi riippuvaiseksi sanoista...voi rakas lapsi =)

Onko se kaikki puhuminen niin tarpeellista ja hyödyllistä....voi onko...? Entä jos hiljentyisi yhdessä, kuuntelemaan toistensa, ja ennen kaikkea oman, yhteisen sydämen ääntä? Eikö se antaisi niin paljon enemmän?

Miten helppo onkaan puheellaan saastuttaa mieliä, sydämiä, maailmaa....miten helppo tahria ja vain sotkea pahemmaksi. Viattomimmaksikin luultu lause voi olla niin musta, niin myrkyllinen....

Rakkaudellisimmaksi ohjeeksi sanottu neuvo voi olla niin harhaanjohtava, turmeleva, pahuutta täynnä. Kukapa meistä olisi opettajan asemassa? Kellä mestarin viitta yllään? Älkäämme ylentäkö itseämme viisaampien joukkoon. Minäkin koitan nyt pitää tämän mielessäni. Voi, koitan nyt vaieta. En tahdo enää puhua mitään harkitsematonta.

Vaikeneminen on kultaakin kalliimpaa. Ja niin se on. <3<3<3

Om.

[Ei aihetta]Tiistai 26.02.2008 16:47

Mä en ehkä jaksa nyt vähään aikaan roikkua täällä.

[Ei aihetta]Tiistai 26.02.2008 02:31

Voi maailman lapset ja hätää kärsivät.

Mä haluun auttaa.

Mä haluun diakoniks vaikka. Pliiiiiiiiiiis.

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2008 12:34

Ai nii...ei toi mun solisluu vielä keväällä varmaan oikein tykkää rinkkaa roikottaa...höh...no ei sitte...

No mut hei kato sit ku oon dissari-diakoni ni sit mul on varaa =)

[Ei aihetta]Maanantai 25.02.2008 01:40

Mä haluun kiertämään mualimaa. Mää haluuuuuun!!!!!!!!! Voi iiiiiiiiiik en kestä ku mä niiiiiiiiiiin haluuuuuuuun!!!!!!!!!!!!!! Romaniaan ja Intiaan ja vaikka Roomaan ja tonne Venetsiaan ja Norjaan ja Tiibettiin ja kaikkee. Ja Uuteen-Seelantiin.

Mitenköhän kauan sitä kestäis saada yks kiva reissukassa kasaan jos vaikka 5e sais joka kuukaus säästöön...hehehe...

No jos ois vaikka 3000e reissu kaikkineen ni eihän siinä menis ku vaivaset 50 vuotta. Hmm. Ei paha. No jos sit vaikka 20e laittas aina ni eihän siinäkään menis ku 12,5 vuotta! Oooooo, ei huono.

Nii. No mut jos vaikka sit kävis vaan vähän jossain. Jos vaiks esim tuolla tota noinniin vaiks vaiks öööö esim jossain Lapissa joskus tunturilla laavuilemas ni eihän siihen menis ku bensat vaan ni jos vaikka siihen tähtäis, sit joskus vaiks tota muutaman vuoden kuluttua. Joo. Jipii. Tai ellei sit vaiks kävelis sinne ni tulishan siitä sit vielä vähän elämyksellisempi reissu ja aattele miten paljon enemmän näkis kaikkee mualimaa...joo!!!!!! Nii just. Vitsi niihän onki. Ja ku rinkkaki ja vaelluskenkiä yms mulla jo on ni ei mee niihinkään rahaa. Ja ainahan sitä voi vaikka leikkiä et porot on kameleita ja vaiks solkottaa hirveesti jotain kieliä kaikille mennessään ni on niinku seki puoli sit hoidettu. Tulee niinku tunnelmaa siihen hommaan. Ja sit käyttää kaikkia ihan vääriä karttoja ku kulkee ni on sit silleen niinku ihan pihalla ni on jännempääki. No näin on.

Noni. Näin ne hommat ratkastaan. No problem. Lalalaaaaa =) Joo ja ku mullahan ei täs mitään oo ni jos tossa vaikka keväällä sitte lähtis. No näin on. On se helppoo, ihan ihme hommaa ku kaikki kitisee miten on kallista ja ku ei pääse mihinkään. Hahaha. Urpot. Hei daah.... =D

[Ei aihetta]Perjantai 22.02.2008 16:39

Rakkaat ihmiset. Kuunnelkaa Albinonin Adagiota. Se hautajaisissa usein soitettu. Jotain sanoinkuvaamattoman käsittämätöntä. Ihmisen sielu ei meinaa kestää moista kauneutta. Tai sielu kyllä, ja sydän, mutta järki lähtee.....mutta kukapa nyt järkeä jäis kaipaamaan. Anteeksi vaan rakas järki.

Se sulokkuus! Se viiltävän suloinen, hellä lohdutus, osaaottavan suruisa tyyneys, lempeys, absoluuttinen kauneus!!! Juuri kuuntelin, istuin tässä ja vapisin, itkin, läähätin, kyyneleistä kasvoi lätäkkö melkein näppisten päälle. Olen aivan hengästynyt. Läkähtynyt. Takki on ihan tyhjä. Maailma on pysähtynyt. Oi miten täynnä voi sävellys olla elämää!! Lupausta elämästä elämän jälkeen, ikuisuudesta, taivaallisesta tuesta....

RAKKAUS!!!!

Haluan konserttiin kuulemaan tuon, kauniissa arvokkaassa puvussa, taidokkaassa kampauksessa, silkkihansikkaat kädessä, vapisemaan puvun ja hiusten höyhensomisteet väristen, runsaat jalokivikorvakorut vienosti rapisten sokaistumaan kyynelistä, huohottamaan musiikin virrassa..liian ihanaa...ei, ei koskaan liian, ei voi koskaan olla liian ihanaa... Enkä koskaan muulloin käyttäisi tuota pukua, noita arvokkaita koruja, kuin vain tämän sävellyksen kunniaksi. Haluan lisää. Uudestaan. Tämä on vain niitä harvoja jotka kuuluvat siihen kastiin jota ei halua liian usein kuulla. Monia hyviä voi huudattaa repeatilla kymmenen kertaa, tämä ansaitsee väliin sulattelua. Kohta, hetken päästä uudestaan.

Olen kyvytön puhumaan. Onneksi on galtsu johon voi sentään kirjoittaa, johonkin tämä on purettava. Haluan olla nyt ihan hiljaa vaan. Hysss...vielä kaikuu korvissa....vielä soi luissani...hysss....hysss....

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.02.2008 03:42

.....siis mitenkään kaurapuuroa tai kauraa sinänsä moittimatta. Kaura on ravitseva ja arvokas ja hyvä ja ihana, oo nam nam. Kiitos. Rakas kaura!

Mutta kun äh. Sais vaan jonkuin tolkun tähän haimaan. Rakas ihana haima, mitenkään sinuakaan moittimatta. Mutta toi miten suhun suhtaudutaan!!!! Voi mun rakas haima. Tutkijat ja lääkärit sun muut sais vähän tutustua suhun tarkemmin. Nii. Murrrrrrr.

Vaikka ne on hienoa työtä tehnyki ja paaaaaaaaaaaaaljon tutkinu ja hokannu, kiitos siitä, hyvähyvä hienoa wuhuuu!!! Mut hei......huokaus......

Tohtorit saa kyllä ihan vapaasti sit leikellä ja tutkia mun haimaa sit ku en enää ite tarvii tätä kroppaa. Oooo mun rakas kroppa. Ni jos vaikka johonki tutkimukseen tarvitaan tai vois käyttää ni olokeepa hyvä, ihan on kaikki käytettävissä. Mielellään kiitos pliis. Toivottavasti oon sit valmiiks sairaalassa niin että pääsee kroppa mahd pian sit johonki hyötykäyttöön.

Joo. Kyllä on kuulkaa luustoki jännä juttu. Kivan kirjan sain lainaan. Päivän teema on ollu kyllä melko aineenvaihduntakeskeinen. Ja muutenki jotta että mitä kaikkea sitä ihminen mistäki saa ja miten ja miks ja mitähän hemmettiä toi vesiki oikein pitää sisällään...hmm......

Unta palloon moro hei!!!!!!

[Ei aihetta]Tiistai 19.02.2008 18:58

Ja mun on kyllä ihan turha syödä mitään kaurapuuroo. Vaikka laitoin neljäsosan ruista sekaan ni ei vaan pidä verensokereita balanssissa. Kaks tuntia sitten söin ja nyt tutisee taas kun laskee. Ruista vaan. Näin se on. Tässä oon nyt viikon verran testannu tota kaurapuurolinjaa, kun kaurallahan on niiiiiiiiiin matala gi. Tyhmä kun en usko. Ni kyllä se vaan näin nyt on että ei. Ei toimi tää homma ollenkaan.

Eikä lääkäritkään ymmärrä mistä on kyse. Luulotautinenhan mä vaan oon enkä osaa syödä enkä ymmärrä. Niin stna.

Haiman yliaktiivisuutta ei ole vielä tähän päivään mennessä tutkittu juuri ollenkaan, sehän kun ei ole mitenkään haitallista eikä vaarallista, niinhän? Joo eihän se ole. Eikä hankaloita elämää millään lailla. Niinhän? Kun eikös se oo vaan kiva kun palaa kalorit äkkiä, vai mitä? Eikös se näin aina mee kaikilla, poikkeuksia kun ei ole eikä sallita. Kun kaikkihan haluu vaan laihtua ja dietata.

Prkl. Kyllä se vaan hankaloittaa. Ja äkkiä tässä itteltään hengen sais lähtemään jos ei ois tarkkana.

Voi tsiisus. Kiltti tyttö syö nyt taas vaan sitten ja oottelee hetken ja tarkkailee ja miettii uskaltaako sitä lähteä lenkille vai ei. Ja jos lähtee niin paljonko pitää ottaa hätäenergiaa mukaan. Ja uskaltaako lähteä puskareitille vai pysyykö ihmisten ilmoilla.

Ja sit ne sanoo että koita syödä vähän useemmin vaan ja enemmän. Ja liiku vähemmän. VOI PERKELE!!! Tässä paljo enempää voi enää syyä. Ja minen sohvaperunaks ala, en voi. Kai sitä nyt saa ihminen kunnostaan huolehtia. On tää...

Helevetin luulotautinen.....hmph...