IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 30.08.2007 23:19

Paketti tuli tänään =o

The Paketti =) Tässä päivässä on taikaa. Taikahelmet ja parantamisoppaita ja suitsuja ja rohtoja ja jumalpatsas ja hieno olkalaukkuki vielä =O Ja pikkunen ihana pussukka pikkutavaroille =)

Ihhihi. Koko kotin tuoksuu nyt niiiiiiiiiiiiiiin ihanalle =)

Ei haittaa yhtään vaikka on kipee olo taas, ja eilisen reenin aikana saadun oivalluksen herättämä prosessi itketti ja nyt on pää ja silmät kipeet.

Mutta on niin ihana olo ja vapautunu kaikesta murheesta ja peloista ja kaikesta...ja on vielä taikahelmet ja kaikki tukena =)

Harmi vaan kun silmät vähän kipeet ni ei meinaa jaksaa lukee noita ihania kirjoja....mutta kyllä mä selailen ainaki...

Kohta on sauna, pitää vähän syödä eka, mutta vaan vähän. Sit saunan jälkeen teen jotain ihanaa hedelmäpöperöä ja keitän liemiä taas ja uppoudun kirjoihin =)

Huomenna sit luen oikein urakalla. Musta tulee vielä parantajanaikkonen. Ihanaa =)

Ja Radhan ja Krishnan patsas tuntuu viihtyvän tossa pianon päällä, ne hymyilee =) Kiva =)

Mä haluun Intiaan.

[Ei aihetta]Perjantai 24.08.2007 03:17

Ja nyt testaan erään toisen ihanan ystävän antamaa reseptiä.. pitäisi liman irrota keuhkoista =)

Brahmastra suorastaan räjäyttää liman pois.

Katsotaan. =)

Oi...oon ihan pyörällä saamistani ohjeista ja neuvoista ja ja ja ja... =) Hih. Ihan hengästyttää.

Ja se paketti =O Ootan niiiiiiiiiin kivaa pakettia postista =) Oi ja voi ja huh että =) Kohta on tytöllä luettavaa ja suitsuja ja saa Shivakin kavereita =) Ja saan taikahelmet =)

On ihan joulu nyt mulla =)

[Ei aihetta]Perjantai 24.08.2007 03:11

Ja sitten torstai 10.8....

Ajelin Kalajoelle. Tapaamaan rakasta ystävää. Tiedossa oli Hiekkasärkistä nautiskelua ja leppoisaa loikoilua. Monta päivää. Noh, kelit eivät olleet koko ajan ihan parhaat, mutta mitäpä siitä. Hyvän ystävän kanssa aika menee mökkiin sulkeutuneenakin mitä mukavammin.

Kävimme kävelyllä, parikin kertaa. Kävimme luontaistuotekaupassa ja teimme älyttömän edullisia ostoksia. Ja nyt on paljon rohtoja =) Kävimme kirpparilla, sieltä löytyi "feng shui sammakko" ja ihana sininen kynttilänalunen. Molemmille jotain =)

Käytiin salillakin kahesti, ja oli tosi kivaa. Ja voi minkä yllätyksen sainkaan... Hieroin ensin ystäväni, ja sitten hän hoivasi minua..ihan ylläriksi savihaude ja ihana vaahtokylpy..elämäni vaahtokylpy....vaahtoa varmaan metrin paksusti =OOO

Sitten se syöminen.... voi miten voi syöminenkin olla jonkun kanssa niin kivaa =OO Tehtiin ihan ihme pirtelöitä ja ties mitä =D Ja outoja ryynejä keiteltiin ja kalaa paisteltiin. Ja sienijauhetta kokeiltiin.

Ja kuunneltiin musiikkia hirveesti. Kuulin taas paljon kaikkea uutta kivaa. Ja polteltiin suitsukkeita. Ja saunottiin.

Ja käytiin rannalla. Vedessä käppäiltiin ja ihmiset ihmetteli kun ystävä huitoi ilmaa. Jotain ninjajuttuja teki. Ja vikana päivänä käytiin oikein kunnolla rannalla. Loikoiltiin ja nautiskeltiin. Oli niin ihanaa.

Ja sitten mun piti lähteä. Se oli niin kurjaa. Oli niin ihana viikonloppu.

Kiitos...kiitos rakas ihana....ystävä =)

[Ei aihetta]Perjantai 24.08.2007 02:40

Palataanpa hiukan taaksepäin. Ajankohtaan 8.8.2007

Edellisenä yönä sain ahaa-elämyksen. Minua on jo pitkään kiehtonut ajatus yksinäisestä yöstä luonnon helmassa. En vain ole saanut lähdettyä, en vain ole saanut. Aina on ollut jotain esteitä. Muka. Tajusin vihdoin että eihän minua mikään estä tekemästä mitä haluan. Niinpä samantien pyysin ystävää hoitamaan akvaarioitani, ja aamulla aloin valmistautua lähtöön.

Pakkasin makuupussin, puhallettavat patjat, toisen vedessä lillumista varten, toisen nukkumista varten. Vaihtovaatteet, suitsukkeita, kynttilöitä, soihtuja, mankka, kitara, panhuilu, okarino, meditointilevyjä, muistiinpanovälineet...ja eväät. Pakkia ja teräsmukia unohtamatta.

Ei yhtään yllättänyt että lähtöni viivästyi. Ajattelin olla perillä jo aikaisin päivällä, tai siis perillä paikkakunnalla, jotta ehtisin tapaamaan siskoani ja poikaansa ja isääni. Mutta niin...ainahan mulla kaikki lähdöt viivästyy. En siis ehtinyt heitä tapaamaan, muuta kuin isääni sen verran että kävin pihasta nappaamassa polttopuita ja halasin.

Kuulin että paikka johon aioin, oli myllätty eikä sinne pääsisi autolla. Harmitti hirveästi. kävin kuitenkin katsomassa. Ja pääsihän sinne =D Jihuu =) Toinen paikka ei olisi ollut yhtä ihana.

Rannalla oli ihmisiä. Laavu oli kuitenkin vapaa, joten hiipparoin valloittamaan sen. Ah. Se olisi kotini vähän aikaa. Raahasin kamppeeni autolta. Asettelin muutaman pikku puun nuotioon, otin tulitikun valmiiksi, hengitin syvään, ja ah......sytytin nuotion.......huh...

Tunsin miten kiire ja hälinä valuivat minusta. Ne vain valuivat...eikä niitä enää ollut. Uin. Vesi oli lämmintä, mutta ei liian. Vilvoitti sopivasti. Aurinko paistoi. Oli kuuma. Ranta on ihana, parikymmentä metriä matalaa, meikäläistä pätkää vyötäisille. Ei tarvitse pelätä niin paljoa järvimörköä.

Ihmiset lähtivät. Aurinko oli jo matalalla. Kello oli kai lähellä yhdeksää.

Istuin. Katselin. Kuuntelin. Hengitin. Oli vain luonto. Ja minä. Paistoin kanaa ja ruisleipää nuotiolla. Oli niin rauhallista. Rauhallista. Seesteistä. Tyyntä. Veneitä ajeli selän yli. Osa hiljaa seilaili siinä. Uistelivat kai. Tai jotain. Samapa tuo mitä tekivät. Ei koskettanut minua. Minä vain olin.

Pienet veneiden nostattamat aallot paljastivat välillä veden alta kiviä paikoista joissa en tiennyt niitä olevan. Kuten elämäkin tekee. Oli kuuma ja teki mieli mennä veteen, mutta en viitsinyt. Antaa kalojen hyppiä rauhassa, ajattelin. Jokin pieni otus kävi rantavedessä. Pieni pää vaelteli edestakaisin. Olisi kai halunnut nousta maalle mutta arasteli.

Suuret korennot olivat jo painuneet yöpuulle. Niitä olikin ollut paljon. Kauniita. Ja niin vikkeliä. Lepakot valtasivat nyt niiden näyttämön.

Aurinko laski nopeasti. Liian nopeasti. En oikein ehtinyt saamaan kiinni kaikista sen väreistä ja hehkuista. Mutta kaunis se oli. Kuulin melkein huminan, roihun kun metsä syttyi tuleen sen alla.

Kuun sillan aukeaminen on maagista. Se alkoi yhtäkkiä. Säikähdin. Luulin innoissani jonkin suuren valon nousevan järvestä, jonkin todellisuuden paljastuvan. Näytti kuin vesi oli noussut kihisemään ja kuitenkin se oli paljon hienompaa kuin vesi. Pehmeää ja vienompaa. Aivan kuin vedenpinta tanssisi. Ehkä se hiukan tanssikin.

Ensin syttyi aivan kapea valosäie yli selän. Sitten se vain laajeni ja laajeni, en oikein ehtinyt tajuamaankaan kuinka laajalle se aukeni. Silloin vasta ymmärsin mitä tapahtui. Se vain levisi ja peitti koko järven selän....kunnes hiljalleen asettui...vaelsi vain hiljaa...vaitonaisena kuun myötä. Kuun joka vakaana lymysi männyn latvojen lomassa.

Ah. Rauha. Vieläkin kuuma. Veneet lähteneet. Vain kaloja siellä täällä.

Asettelin soihtuja sinne tänne, ja suitsukkeita, tuikkuja ja roihuja. Sytytin valomeren. Tein tuliringin itselleni. Soitin hiljaa intiaanishamaanien musiikkia. Aloin valmistautua. Hengittelin ja puhkuin jännitykset pois kehostani ja mielestäni.

Vein tuliringin keskelle kynttilöitä ja suitsukkeita. Asettauduin niiden eteen.

Syvä rauha. Niin syvä rauha. Tunsin niin voimakkaasti yhteyden. Olin odottanut mahtavaa matkaa jonnekin kauas. Taas jotain uskomattomia oivalluksia ja valaistumisia. Mutta sainkin jotain mitä tarvitsin paljon enemmän. Tunsin miten olin vankasti maassa, tunsin metsän ympärilläni. Tunsin kuinka juureni porautuivat syvälle maahan. En tiedä kauanko siinä olin, ei sillä ole väliä. Tunsin vain olevani siinä. Tiukasti siinä. Ja se tuntui niin hyvälle. Melkein raskaalle.

Hellästi minut palautettiin tähän tietoisuuteen. Olin ajatellut hiukan vaipua transsiin ja tanssia nuotion ympärillä..mutta halusin vain nukkumaan.

Nyt ei ollut tanssin eikä transsin aika. Sammutin muut tulet ja lisäsin nuotioon pari puuta. Kömmin laavuun makuupussiini. Nukuin katkonaisesti. Oli niin paljon kaikkea jännää ympärillä.
Lintuja ja aamun kajo...usva veden yllä... pari hyttystä vain kävi minua kurkkimassa.

Aamulla nousin, venyttelin rauhassa. Kohensin tulta, tepsuttelin rantavedessä. Haukottelin ja nautin vapaudesta. Keitin kahvia. Kokeilin elämäni ensimmäisen kerran kärrynpyörää. Taekwondossa se tulisi osata. Ja niinhän se vain kiepsahti. En edes kaatunut. Pyörin väkkäränä ees taas pitkää rantaa.

Sisko kävi poikansa kanssa "kylässä". Nautiskeltiin kesästä. Minä jäin vielä joksikin aikaa. Nautin vain. Lämmöstä ja vapaudesta. Pyörittelin vähän nykyään autossa aina mukana olevaa "taistelukeppiäni", lattialastan vartta. Vähän otti ranteisiin joten lopetin.

Ajelin vielä kotitilallemme. Lämmitin rantasaunan. Oikein kuumaksi. Ja sitten kotiin. Äidin haudan kautta.

Oli niin vapautunut ja rauhallinen olo. Niin kovin vakaa. Olin niin maadoittunut. Ihanan maadoittunut. Kerrankin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.08.2007 19:47

Yks tosi tärkee jutu mitä en oo vaan tajunnu ja muistanu...:

Kiitos Esa kun oot niin kiltisti hoitanu mun akvaarioita aina mun reissuilla =) Oot kiva =)

[Ei aihetta]Maanantai 20.08.2007 02:47

Joo... Jalometalli on takana. .....jihuu... =)

On onnellinen ja haikea olo =) Ei oikein osaa vielä sisäistää kaikkea reissulta... oli niin paljon kaikkia kivoja ihmisiä ja bändejä ja hulinaa ja Oulua ja ihania puistoja ja levyjä ja romanttisia hetkiä ja uusia paikkoja ja piti koittaa muistaa mistä piti minne kävellä ja kaikkee.

.....keppien kanssa könkkääminen vaan oli välillä aika tuskastuttavaa ja tuskallista.... On niin rajalla tuo polvi että tarviiko keppiä vai ei...onneksi pystyi olemaan keikoilla ja sisällä ilman, on niitten kanssa vaan turhauttavaa köpöttää ja könytä...ärh.... Mutta oli niistä sitten iloa kun alkoi kotimatka...tai siis matka yöpaikkaan... =D Ja heh....vähän käveltiin eestaas kun ei meinattu muistaa reittiä =DDDDDD Voi polvea.

Ja siskon poikaki sai nimen. Ihana nimi =) Vaan enpä kerro lälläslää =)

Oli ihanaa.

Ja veikkaanpa että aina tästä lähin kun tuolla teillä ajelen ja nään Oulu-kyltin niin tulee muistoja mieleen =) Ihania muistoja.

Joo. Joo-o. Hehe. Ei nyt oikein osaa sisäistää ja jäsennellä mitään. Nukuttua ei juurikaan tullut. Mutta on se Oulu kiva kaupunki noin muutenki. Hehee... "Oulu on paska kaupunni" Ainaki ne ihanat rantapaikat missä käytiin. Ja varsinki se tämän päivänen. Pikkusia siltoja ja puroja ja lampia ja sorsia ja kukkia ja kasvihuone ja oih.... =) Sinne mennään vielä retkelle. Ja se kirkkoki oli hieno. Ja oli kiva tutustua uusiin ihmisiin, tavata vanhoja ja sellaisia joita ei vielä ollut livenä tavannut =)

Mutta itse jalometallista. Candlemasshan oli loistava. Vaikka ei tuon ukkelin ääni oikein meinaa istua kaikkiin biiseihin. Sori vaan pojat, vaikka kuinka sitä suosittelitte mutta Holy Moseksesta en vaan voi tykätä. Ihan surkeeta örinää ja muutenkin aika heikkoa kamaa. Mutta hyvin tyttö pisti pojat humppaamaan =) ...."näytä tissit, näytä tissit...." "I´m sorry I don´t understand what you are saying.." hahaaa =DDDD

Eikä noita muita sitten tullut juuri katottuakaan. Eipä oikein iske.

Rotting Christ, Kreator, Testament, Candlemass...siinä oli meidän bändit. No niinno Urn ois tietty ollu kans mutta kun se oli niiiiiiiiiin aikasin.....ei jaksanu =D

Tai ei, ei nyt vielä pysty. Pitää sulatella ensin.

Nyt nukkumaan.

Kiitos. Kiitos kaikki kivat immeiset =)


....ja Juhani =)

[Ei aihetta]Torstai 16.08.2007 13:39

Teenpä nyt sitten poikkeuksen ja kokeilen tätä:


KAIKILLE!!!!

Eli jokainen, joka lukee tätä blogiani (sattumalta tai tarkoituksella) on velvoitettu vastaamaan näihin kysymyksiin. Kaikkein parasta olisi, jos viitsisit kirjoittaa kommenttisi alkuun kysymyksen numeron ja voisin lukea vastauksesi KAIKKIIN kysymyksiin kommentteina blogistani (olisin kerrankin suosittu). Mukavaa ja helppoa, right? Sitten vastattuasi kopsaa tämä omaan blogiisi ja velvoita muutkin vastaamaan (tai ainakin se henkilö, jolle olet itsekin joutunut vastaamaan), niin kierre jatkuu. :D Comprende? Eikun toimiin sitten vain. :)

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä vai millainen on suhteesi minuun?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Mikä on paras ja pahin luonteenpiirteeni?
05. Uskaltaisitko halata minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.08.2007 14:29

Kyllä eksät ja eksien eksätki osaa olla sitte ihania =OOO

<3

....ihan itku tulee..... <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.08.2007 03:16

No ei ollu taas mitään järkee.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.08.2007 03:10

Meikä aloittaa kohta myös Terveys Chi-Kungin \,,,/

Sittenhä onkii reenejä... ma ja pe taekwondo, ke ja su chi-kung, ti ja to sali, sit aina kun joutaa niin lenkkiä. Ja kaikkea muuta touhua. Joogaa ja kaikkea hihhuilua. Hieromistakin pitäisi ehtiä opettelemaan. Voiko hierominen olla harrastus...?

Niin ja tota panhuilua ja okarinoa ja kitaraaki pitäs soitella. Ja piirrellä ja maalailla. Ja lueskella ja kirjotella. Ja kuunnella musiikkia. Ja opetella ompelemaankin. Sais tehtyä kaikkea kivaa. Ja kirjontaa.

Oikeesti =O MINÄ haluan oikeesti opetella ompelemaan ja kirjomaan... =D Noku...pitäs tehä kaikkia ihania ilosen värisiä silkkityynyjä ja niihin kaikkia kuvioita ja paljetteja ja kaikkee =) Ja sellanen sängynpeite =)

Noku mä haluun sen kukkakaupan!!!!!!! MÄ HALUUUUUUUN!!!!!!!!!!!!! MÄ HALUUUUUUUUN!!!!!!!

Ai miten se liittyy tähän? No tietenki möisin siellä kaikkia omiatekemiäni ihkujuttuja =) Daah....

Joo ja sit pitää opetella kans arometerapiaa ja väriterapiaa ja ayurvedaa ( onko se auyrveda vai ayurveda...) ja reikiä ja ja ja ja ja ja......

...huokaus...

Mut huomenna on taas taekwondo =) Jipii =) Kiva =) Hui...oonkohan unohtanu kaiken kesän aikana..voi ei...

Tiididiii laalalaaa onpa ihanaa =) On niin paljon kaikkee kivaa ja jännää elämässä =) Mut miks ei mun mese toimi? Se vaan jäkkää. Höh. En voi höpötellä...ai mut voinhan mä höpötellä tässä itteniki kanssa =D Hihiiii =) Kivakiva =)

Eh. Heha. Tein inventaarion keittiön kaappeihin ja löyty kaikkee jännäkivaoutoo =O Jee. Tulee herkullisia päiviä tässä =) Nyt pitää vähän muokata ruokavalioo kun on tota Vataa ja Pittaa liikaa ni meinaa vähän pää surrata ja nivelet on kovilla. Eikä oikein osaa keskittyä yhteen asiaan kerralaan. Ai miten niin? Noh, saipahan intuitiiviset käsitykseni siitä mitä mulle on hyväski ja mikä ei vahvistusta. Ja sain monta hyvää uutta vinkkiä. Enpä ollu tajunnu että etikka lisää tulta =O

Ja oi kun piti nukkua joku yö täs kesän aikana parvekkeella...nythän sitä vois mut en jaksa. Mut lämmintä ois mut en jaksa. Pitääkin mennä nukkumaan.

Jee. Saa taas katella kaikkia kivoja unia =) Ja onhan se muutenki kivaa.

Hihiii tittidiidii jipijipijipi jeejee =) Ja olipa pari ihanaa keskustelua tänään =) Yksi mesessä ja yksi puhelimessa =) Hihii =) Kivakiva =)

Noni. Nyt tyttö nukkumaan siitä. Mars mars.........

...ei mut hei.....miks englanniks on toi march niinku marsmars ja sitten se yks kuukaus? Mitäs tekemistä niilläki on muka keskenään? Nyt en ihan tajuu =OOOOO
Ja nyt suu kiinni. Nukkumaan siitä. Noh. Noni. Hus.

HUS siitä...