IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 18:45

No vvvvvvvvoooooooeeeeee vvvvvvvvvvvvfffffffffffffffffff...........

vvvvvvvvvvvfffffdddddddddddhgnäh

stn

grgggggkkkkknäh

AAAAAAAAAAAAAAAAAAARRH!!!!!!!!!!!!!!!

...stn..grrrrrrrrkele

No nyt on pakko sanoa että no voi helevetin perkele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Putosi just postiluukusta lappu!!!!!

ASUKASTIEDOTE

Parvekkeiden takuukorjaukset alkavat huomenna torstaina 27.9.2007

Korjausmiehet käyttävät yleisavainta.


NO VVVOOOOOOOE.......dddddssssffffgggghh....!!!!!!!!!!!!

Tää on just tätä. Että hyvissä ajoin ilmotellaan. Onneks en ehtiny rahaa sijottaa parvekekanerviin ja muuhun sälään. VVVVVVVoooooooeeeeee helevetti!!!!

Se siitä kauan kaivatusta rauhasta. Jee jee. Ja ne ei sitten sotke täällä.

No, onneks tää on b-rappu ni ei ne kai ekana tänne ryntää. Mitenhän iso remppa se sitte on. Oi voi. Ja mulla on parveke täynnä rompetta...on pöytää ja tuolia ja kaiken maailman kukkapöytää.... =( höh. Urakoitsijalle soitin eikä tuo osannu sanoa onko tää asunto korjauslistassa... eli en voi muuta kun ihmetellä ja oottaa soiko ovikello vai ei. On tää... Keskity siinä sitten meditoimaan...vaikka eihän ulkopuolinen maailma tietenkään siihen vaikuta..joo... En tiiä.

Jänskättää vaan... pitääkö sitä laittaa ton takia oikein herätyskello aikaseen soimaan...kun kiva jos kun oon tällänen sikinukkuja ni jos en herää ovikelloon ja sit ne tulee avaimella sisään...ja oon nukkumassa...hui...kauheeta.... =O

Vois tuo informointi kulkea vähän paremmin. Murh.

Sama homma oli kerran kun vielä Helsingissä asuin. Olin just ollu leikkauksessa sairaalassa ja menetänyt kivasti verta jne. Seuraavana päivänä kun kotiuduin soi aamulla ovikello. Ihmeissäni avasin. Siellä oli työmiehiä jotak ihmetteli kun en ollut tyhjentänyt eteistäni. Olin aivan äimänä. Miehet hämillään että kun hyö tulis tekeen kylppäriremonttia....

Noh. Ei auttanu ku kalmankalpeena siirrellä tavarat eestä ja pesukone piti raahata pois kylppäristä. Enhän mä ois saanu tehä siis yhtään mitään muuta ku olla vaakatasossa ja syödä.

Kissat riehu paniikissa ja ihmeissään ja uteliaana... Kauhea meteli kun piikkasivat laatat ja kaikki.....oli het ihan perusteellinen rermontti.... Niiin mun tuuria. Oli siinä kiva toipua.... Mutta eihän se niitten miesten vika ollut. Mukavia ukkoja ne oli. Ja hieno kylppäri tuli. Mutta ois voinu tuo informaatioki pelata vähän paremmin...

Joo. No. Minkäs teet.

Pikku juttuhan tää on. Mut ärh silti.

Ah...heha...mietin tässä erään ystäväni oloja..heh...hyvinhän täällä taitaa asiat sujua ja hommat kuitenkin hoituu...jotenki =) että enpäs viiti valittaa =)

Sähkötki pelaa ja kaikki. Hih. Oi voi. Ollaan sitä nyt niin.... jospa sais vaikka aamukahville juttuseuraa työmiehistä =)

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 03:59

On se vaan hyvä kun tuonkin kävin läpi...

UrsulaR


Ja ihanaa kun jaksoin ja luotin ja uskoin. Tiesin kaiken kääntyvän hyväksi. Niinkuin on kääntynytkin. Ja oi miten ihanaa onkaan nyt kaikki! Miten onnellinen olen ja kiitollinen kaikesta! Ja niin iloinen!

On niin kevyt olo...niin luottavainen... Kun tiedän =) Tiedän =) Rakkaus on. Ykseys on. Elämä on. Jumala on. Kaikki on. Minä olen. Minä olen =)

En oikeastaan voi sanoa että uskon. Tai että tiedän. Kaikki vain on. Hih =)

On.

Om.

=)

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 02:35

Tänään taas ihana päivä =)

Sisko kävi kylässä ja kierreltiin täkäläisiä kauppoja. Sisko soppaili vähän =)

Ja kävin Jyväskylässä ihanan ihanan ihanassa meditaatioryhmässä. Kiire vähän tuli...en muistnut siirtää rahaa toiselta tililtä joten en voinut kortilla ostaa bensaa eikä mulla koskaan oo käteistä... Mutta jostain sain kaivettua viisi euronkolikkoa...heh... noooo, ne riittivät kyllä hyvin sille matkalle =DD

Vähän myöhästyin. Laitoin ryhmän vetäjälle, ihanalle enkeli-ihmiselle viestin että voisiko oven jättää raolleen niin hiivin sitten oikein hiljaa... hävetti hirveästi sillälailla mennä myöhässä..

Meditaatio oli jo alkanut kun pääsin perille. Hiivin hiljaa nopeasti paikalleni ja rauhoituin ihan räpäyksessä =) Hiukan hankalaa oli kuitnekin aluksi saada yhteyttä, mutta sieltä se sitten syntyi =)

Oi...oli niin ihanaa taas =) Näin kauniin pronssin värisen vakaa-ilmeisen enkelin takanani. Hän kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Sulki siipiensä suojaan koko rakennuksen, koko kaupungin, koko maapallon ja universumin...tuli niin hyvä olo =)

Sain kehoituksia rauhoittua. Olla vain sitä mitä olen eikä yrittää olla. Kaikki tapahtuu kuten kuuluukin. Anna vain tapahtua. Ja hiukan hymyilin ja naurahdin itselleni =)

Vetäjä vahvisti tämän kehoituksen...hän oli saanut saman viestin...välitettäväksi kaikille. Nyt on paljon levottomuutta ilmassa ja mielissä.

Ylihuomenna on suuri päivä. Eräänlainen kvanttihyppy...tai joku sellainen. 27.9 tapahtuu suuria energioiden uudistumisia ja ihmisten tietoisuus lisääntyy. Siirrymme taas eteen ja ylöspäin =) Ihanaa =) On muutosten aika =9

Ja muutoksiahan tässä tapahtuukin..hihi... niin yksilötasolla kuin yleisesti. Tämä vuosi ollut suurta mullistusta. Niin paljon tapahtunut.

Ja nyt tämä työasiakin...vanha väistyy uuden tieltä... =) En vain vielä ihan tiedä mikä se uusi on, mutta kyllä se vielä selviää =) Annan vain selvitä =) Kaikki järjestyy =)

Ilolla ja mielenkiinnolla odotan =) Ylihuomiseksi en suunnittele kyllä mitään ohjelmaa....muuta kuin nautiskelua, meditointia, ja "sattumoisin" niin voimalliseen päivään "sattuva" tilaisuus kauniissa ihanassa pienessä temppelissä...hih.... =) paikalla eräs profeetallinen ihminen =) parantavaa energiaa =)

Eli kyllä on ihana viikko tiedossa =)

Taikaa =)

[Ei aihetta]Maanantai 24.09.2007 21:39

Rakkaat ystävät ja kaverit.

Anteeks ku mä oon tällänen epäsosiaalinen erakko.

Oon vaan niin jotenki..en tiiä. Tarviin vaan niin paljon yksinäisyyttä.

Niin paljon.

Teitä on ihana nähdä ja ihana tehdä kaikkea kivaa teidän kanssa. Mutta en vain jaksa kovin paljoa.

Ei se johdu teistä.

Mun päässä surraa niin paljon ajatuksia, ja kaikkea. Koko ajan työstän jotain uutta mielessäni.

En vain jaksa kovin pitkiä aikoja keskittyä työntämään kaikkia omia juttujani pois päästäni ja keskittymään juuri siihen ihmiseen jonka seurassa olen. Vaikea keskustella mistään kun päässä surraa jotain ihan muuta. Ja kun elän tällästä vähän erilaista elämää, en oikein osaisi muutenkaan mistään keskustella.

Ja mun pitää kirjoittaa niin paljon kaikkea, ja mietiskellä ja reenata ja harjotella kaikkia ihme juttuja. Ja lukea. Ja taas mietiskellä ja pohtia. Siihen menee kaikki aika.

Ja sitten siihenkin kun koitan välillä tyhjentää mieltä. Olla ajattelematta. Meditoida. Ja pään tyhjentäminen tällä päällä...heha huhhuh...heh...

Ja muutenkin meditoida. Se on mulle niin paljon. Opiskelen siten energioitani, itseäni, elämääni, parannan itseäni, seestän mieltäni ja vaikka mitä. Keskustelen korkeamman kanssa.

Ja joskus pitäis vaan nollatakin. Siis ihan silleen niinsanotusti normaalilla tavalla. Kattoa leffaa ja sen sellasta. Siihen ei meinaa olla aikaa.

Ei meinaa aika riittää kaikkeen mitä haluaisin tehdä.

Pitäisi luoda kanavia luovuuden purkuun. Niin paljon olisi tulossa kaikkea koko ajan, vaan kun ei ole oikein kanavia siihen. Tai olisi, mutta pitäisi hioa niitä niin paljon. Aikaa!! Tahdon lisää aikaa!!

Ja jokainen jolle luominen on tärkeää, varmaan tietää ettei sitä voi kahlita, ei aikatauluttaa, ei toteuttaa tunti tiistaisin ja puoltoista lauantaisin kello se ja se. Ja niitä ideoita pitää kypsyttää ja hautoa. Huokaus.

Ja se ajatuksen virta.....kun se tulee, sen on annettava virrata. Kaikki muu on voitava pysäyttää just sillä hetkellä. Ihan kaikki. Eikä mikään kulje eikä käy jos on ihmisten kanssa. Kaikki se virta on jumissa jos ei ole yksin. Ja silloin koko ihminen menee tukkoon ja väsyy.

Ja kun olen ihmisen seurassa, haluan antaa hänelle jakamattoman huomioni.

Vietän niin paljon aikaa jossain muualla kuin missä fyysisesti olen. Olen mielikuvitusmatkalla, käyn keskustelua jonkun muun kanssa, pohdin jotain ulottuvuutta tai energiaa.... toinen jalkani on koko ajan jossain muussa maailmassa...ja se on raskasta sille mieleni ja kehoni osalle joka on tässä maailmassa.

Ja kun on näitä kipuja ja särkyjä. Vaikka ei kipu satukaan, niin kyllä se joskus silti ihmisestä mehut vie. Kipua pitää kuitenkin koko ajan käsitellä. Sulkea pois, tutkia ja huomioida mitä saa ja mitä ei saa tehdä, missä asennossa voin olla ja missä en, mihin suuntaan voin kättäni tai koipeani kääntää ja mihin en. Missä kulmassa selkääni pidän. Kuinka hengittää.... Pakko levätä ja tuuditella itteään välillä.

Rakkaat ihmiset, olette mulle tärkeitä ja rakkaita. Mä nyt vaan oon tällänen.

Outo.

Heh. Ja yhä oudommaksi käyn. Heh.

[Ei aihetta]Maanantai 24.09.2007 02:42

Ihana viikonloppu =)

Lauantaina tkd-reenit ja kevyttä jumppailua salilla. Sain siellä vielä pika-apuhoitoa hermoratahierojalta =) Helpotti vähän =) Jo sekin että joku vähän hoivaa lohdutti.

Ei vaan meinannut kyetä tekemään siellä oikein mitään. Mutta tangolla kävelin ja seisoskelin, kivaa tasapainoilua ja vyöhyketerapiaa jalkapohjille =)

Illalla taas mesessä tuli istuttua ja höpistyä. Kiva. En pariin päivään sitä oikein tehnytkään.

Leivoin niitä sämpylöitäkin =) Laitoin auringonkukan-, seesamin-, unikon- ja kuminan siemeniä, porkkanaa ja hmmm..... niin kaurahiutaleita. Sokerin tilalle ripaus fruktoosia. Mmmmmm..... nam...... Eikä ole montaa jäljellä enää...hehe.... tosin tein aika pienen satsin...

Katsoin romanttisen nyyhkyleffan. New world. Oi intiaaneja, kauniita maisemia, rakkautta, menetystä ja uutta toivoa... ...huokaus... =)

Ja kaksi ihanaa puhelua kultani kanssa =)

Tänään aamupäivällä hartaushetki ja käynti hautausmaalla. Oli kaunis lämmin auringonpaiste. Ihanaa. Teki mieli hakea kukkakaupasta jotain ihanaa, mutta ei raaskinut.

Ystävän kanssa kävin retkellä metsässä. Piti etsiä yksi kiva kalliopaikka mutta tuli vähän erimielisyyttä mihin suuntaan mennä niin ei sitten menty. Heh. Poimin jonkun litran puolukoita ja jonkun verran niitä meni suuhunkin. Nam. Kauniita värejä luonto tulvillaan... Ja kultani soitti =) ihanaa =)

Nähtiin kyykäärme lähtiessä tiellä. En meinannut huomata, muuta viime tipassa väistin ja pysäytin sitten, kävimme katsomassa otusta. Tarkistin samalla ettei vain jäänyt alle. Sihisi hirveästi =OOO En tiennyt että ne sellaista ääntä pitää oikeesti =OOO Reppana ihan paniikissa... mutta ehjältä näytti =) Jätettiin poloinen rauhoittumaan.

Sitten kävin vähän käppäilemässä. Soitin iskälle siinä tepastellessa. Sitä tapahtuu liian harvoin. Oli ihana höpistä. Tulee ehkä kylään pian. Ihanaa =) Ja siskokin tulee =) Ihanaa ihanaa =)

Kävelin hautausmaalle. Vähän ensin kiersin siellä jotta mieli tyyntyy. Sitten sytytin kynttilän sellaiseen telineeseen johon voi jättää jos on muualle haudattuja omaisia. Äidille pieni tuikku pimeään. Äiti tykkää kovasti kynttilöistä. Ja minä =)

Hetken mietin ja kuuntelin sisintäni. Tullut näköjään tavaksi käydä siinä patsaan juurella järjestelemässä mieleni myllerryksiä. Siellä on niin kivan rauhallista ja levollista, ja lohduttavaa. Tulee niin hyvä olo. Kaukana tämän maailman vaivoista ja turhuuksista.

Yksinäisyys kuitenkin pääsi iskemään. Halasin puuta ja viivyin hetken. Unohdin paikan ja ajan....halasin vain. Ikäväkseni havahduin...oli niin hyvä olla. Teki mieli jäädä. Mutta kylmä vähän ikävältä tuntui nivelissä.

Kotiin kokkaamaan ja syömään.

Sitten puhelu taas kultani kanssa. Kaipaan. Pianhan taas nähdään. Monta yötä vielä. Kohta....

Mietin että mitä mä nyt oikein teen kun jotain työtä pitäs kehittää mutta kun en pysty mitään tekemään... pohti kovasti kanssani ja mietti olisiko siellä töitä..... Kuulema pitää silmällä... hih..... =) Sanoi että kyllä me jotain keksitään.... hihi..... niin sanoi... hih.... "me"......

=)

Nyt jalkakylpy, teetä, ihanaa kaunista musiikkia joka nostaa mieleni lopullisesti taivaisiin. Tanssimaan tuulessa, leudossa hellässä lämpimässä tuulessa...

...taidan laittaa kynttilöitä pianon päälle, sinne missä ovat pyhät patsaani ja muut taikaesineeni...ja pyhä basilika suitsukkeen palamaan...

...ja taidan vähän käydä lumotussa metsässä tanssahtelemassa.... ja ehkä ihan omassa salaisessa paikassani... =)

Hihi.... ihana elämä =) oi ihana elämä =)

...laalalaa...... kiitos =) Kiitos maailma, universumi, jumalat ja jumalten lapset =) Kiitos ykseys =) Kiitos ihanat ihmiset =)

<3

[Ei aihetta]Perjantai 21.09.2007 19:24

No ni. Nyt on meikäläinen sitten käytännössä työtön.

Lomautus alkaa maanantaina. Ja taitaa olla lopullinen lomautus.....

Kun ei nivelet haluu ni pitää vähän ajatella niitäki...

Ne itkee koko ajan että kun me ei tykätä!!! Tuntuu niin pahalle!!! Auauauau!!! Ääääääää me ei halutaaaa ähähähääää yäää byäää =........(


Ni rakkaat ihanat armaat niveleni, kullannuppuni, ei mennä sit enää. Noniin, ei mitään hätää enää =)

Tehään nyt vaan jotain kivaa ja levätään, joohan =)

[Ei aihetta]Perjantai 21.09.2007 01:28

No ku munhan piti olla vannoutunu vapaa sielu,

hippityttö jota ei kukaan mies saa polvilleen....

Ja nyt en osaa enää muuta kuin tätä yhtä kaivata...

Hemmetin hormoonit.

Hehe.

On se niin ihanaa =)

Ääääääääääääääääääääk!!!!!!

Ihhihi =)=)

Aaaaaaaaapuaaaaaa!!!!!!!!!!

Ihhihihhihihi =)

Ja mä oon ihan tasapainonen. Oikeesti. Ne on vaan nää mun hormoonit.

[Ei aihetta]Perjantai 21.09.2007 01:23

Ja joku hemmetin hormoonihäiriöki...

Itkettää ja kauhee halipula ja haluun lapsen!!!!!!!!!!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mä haluun lapsen!!!!!

Mä haluun hemmotella!!!!!!!!!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaa mä haluun hoivata ja paapoa ja passata ja lelliä ihan piloille jonkun!!!!!

Ja haluun leipoo kultani kanssa pullaa ja sämpylöitä ja ommella ihanan torkkupeiton siskonpojalle ja kutoa iskällle polvenlämmittimet talveks!!

Ja mä haluun kultani tänne leipomaan mun kanssa! Ja istumaan sohvalle ja mutustamaan niitä ja juomaan maitoo ja uittamaan jalkoja vesivadissa. Ja juomaan teetä.

Mustahan tulee ihan nainen kohta tätä menoo =OOOOOOO

...onkohan se vaarallista.....?

Aaaaaaaapuuuaaaaaa!!!!!!!!!

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 19:46

Ja mulla on niin kauhea rakkauden kaipuu!!

Haluan niin oman kultani viereen! Voi maailma, voi kaikkeus! Anna kaiken järjestyä nyt!

Anna rakas jumala ja kaikkeus ja ykseys kukamikä oletkin....

Auta! Anna minulle nyt suunta, anna minun päästä tehtäväni pariin, anna minun ryhtyä parantajaksi, näkijäksi! Auta nyt että osaisin järjestää asiani, tai että ne järjestyisivät...tai järjestä ne niin että kaikki palaset loksahtavat kohdilleen!

Haluan parantaa työkseni, haluan auttaa kokopäiväisesti. Mutta kaikki vaatii rahaa...mitään en saa alkuun ilman rahaa.... kaikki maksaa....

Voi auta!

Ja haluan kultani kainaloon!! Apua! Iiiik!!!!

Iiiiiiiiiiik iiiiiiiiiiik iiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!

.....huokaus......

...ja haluan sen kukkakaupankin.

Ja perustaa sen hyvinvointikeskuksen. Ja kurssikeskuksen. Ja hoitolan. Ja parantaa koko maailman.

Ainakin koko maailman.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.09.2007 03:31

No niin, pitkästä aikaa....

Juu messuilla siis....

Aurakuvassa kävin. Olisin halunnut ennemmin kirliankuvaan mutta se oli niin älyttömän kallis.... Niitä ottava ja tulkitseva mies on varmaan hirmu rikas... =O

Aurakuva oli paljon halvempi, vaikka kallis olikin. Arvelin kyllä että sen perusteella tehtävä pikainen tulkinta ei paljoa kerro, vaikkakin kuva sinänsä kertoo paljon. Eri asia vain osaako tulkita.... Noh. Kuva on galleriassani hippibuddhailukansiossa. Oranssihan on parantamisen ja parantajan väri. Ja eikös tuo aika oranssi ole =D Seassa on valkoistakin, eli henkistä voimaa.

Mutta aika ohut tuo oli. Hajotan liikaa energiaani joka suuntaan enkä keskity kuuntelemaan tarpeeksi intuitiotani ja ahnehdin vain tietoa sieltä ja täältä. Sisälläni on kuitenkin kaikki mitä tarvitsen. Ja yritän niin kovasti koko ajan olla parantaja ja vaikka mitä.

Mutta minähän olen! Voi haloo...


Ja sunnuntaina alkoi Terveys Chi-Kung! Voi pojat... =) Paikalle ei tullut kuin yksi osallistuja lisäkseni...näyttää pelottavasti sille että kurssia ei sitten voikaan pitää...ja se on sitten hyvin hyvin ikävää.... Tuo perustuu siihen, että on kaivettu esiin se kaikkein perustavinta laatua oleva ydin, se punainen lanka, johon perustuvat kaikki maailman joogat ja kungit ja tai chit ja siis ihan kaikki. Ilman mitään turhia kommervenkkejä.

Vetäjä ensin kertoi meille periaatteista ja taustoista. Sitten teimme pari harjoitusta. Hieroimme itsemme hereille, energiat liikkeelle ja virtaamaan. Sitten kokeilimme seisomameditaatiota. Tuntui hyvältä. Yskityiskohtaiset ohjeet asennosta olivat hyvät. Kielen asentoa unohtamatta =) Ja meditoimme sydänkeskusta. Tuntui niiiiiin ihanalle! Naputimme rintalastasta esiin sen pienen kohdan jossa tuntuu erityisen hyvälle, ja sitä kevyesti hieroen aktivoitui sydänchakra aivan ihmeesti! Wohouuuu mikä energia! Valtava rakkaus ja valo täytti sisimmän ja ulottui metrien päähän...

Voi tuo on niin just kun mulle tilauksesta... Hajotan tosiaan liikaa tuota energiaani joka suuntaan, ja tämä auttaa mua jos joku... Mielen avulla ohjaamaan itseäni ja kehoani ja terveyttäni ja ja ja ja..... Opin käyttämään energioitani ja voimiani =) Kun vain tulisi lisää osallistujia..... Huomenna näkee tuleeko ketään...ja sunnuntaina.... mutta onhan tässä vielä viikko armonaikaa...ensi viikolla on parempi tulla yleisöryntäys =D

Tämä on vain ihan upouusi juttu, ihmiset ovat niin hitaita ja kankeita lähtemään mihinkään uuteen. Harmi...maailmasta tulisi niin paljon parempi jos tämä saisi enemmän harjoittajia =) Ja ihmisistä terveempiä ja onnellisempia... Hih... voi mikä rakkaudellinen maailman syleilyolo tuli siellä =) Kultainen aurinko rinnassa, valoa säteillen... =)

...ja tuon jälkeen on muuten juuri tuo sama kullanoranssi valo seurannut mua joka paikkaan... =) Taivas on iltaisin ja aamuisin sen värinen, parista kuvastani tuli vahingossa sen sävyisiä, rakkaanikin kuvassa oli se ihan sama sävy... ja joka paikassa.. =O Ihanaa =)Maailma on yhtä suurta aurinkoa ja rakkautta =)

Ai niin....... törmäsin messuilla sitten myös Sahaja Yogaan. Vaikutti mielenkiintoiselta ja kun tälläinen energiani hajottaja kaikesta kiinnostunut olen, niin kävin sitten tänään Jyväskylässä kokeilemassa sitä. Sitä kun siellä joogataan eräässä ryhmässä. Kun menin sinne, tuli jotenkin sellainen tympeä olo vastaan. Ei ollut sitä iloista ja rakkaudellista ilmapiiriä ja lempeyttä ja kaikkea sitä mitä jotenkin odotin olevan. Ja mikä mielestäni kuuluu oleellisena elementtinä kaikkeen tälläiseen.

Tila oli aika ankea, ahdas luokkahuone. Siellä sitten istuttiin ja joogattiin. Kädellä kosketeltiin itseämme aina kulloinkin oleellisesta kohdin.. Sinänsä varmaan ihan toimiva juttu ja hyväkin, mutta ei minulle. En tiedä. Ei vain tuntunut hyvälle. Tämä oli siis meditointijoogaa.

Käyn parissa meditointiryhmässä jo, ja niissä on kyllä ihan eri fibat kuin tuossa. En tiedä oikein mikä mätti, mutta kaikki ei vain tuntunut olevan kohdallaan. Ehkä pitäisi käydä vielä toisen kerran katsomassa, jos olin vain itse jotenkin epävireessä...mitä en usko. Meditoin näet taas kotimatkalla ajellessani ihan omaan tapaani, ja oli ihan mielettömät fiilikset! Ja kun odotin terveyskeskuksessa sen jälkeen puolisen toista tuntia varaamalleni ajalle pääsyä, niin meditoin hiukan ja oli aivan ihana olo. Että vika oli kyllä ihan tuossa jooogametodissa tai sitten vetäjissä. Mene ja tiedä. Tai sitten se vain ei sovi juuri minulle...liian...jotain... Mutta en taida toiste mennä.

Tiistaisin toimii muutenkin jo parikin eri ryhmää...niissäkin pitää jo vuorotella... =) Ja niissäpä on aivan mielettömän ihanat väreilyt =)

No joo.

Niin...

Hainpa sitten taas siis saikkua tänään. Kaikki nivelet niin kipeet...eilen olin töissä ja särki niin... En oikein voi kyykistellä, en kumarrella, en istua kun sattuu polviin ja lonkkiin. Ja ranteet ja sormien nivelet on kaikki kipeet. Pomo kiittää....

Kuukauden takaisista selän ja lantion magneettikuvista oli tänään päivällä soittoaika, ja niissä ei näkynyt mitään mikä selittäisi nämä vaivat. Joten reumalääkärille lähti lähete... VIHDOINKIN!! Ja sinne saanee odotella sitten seuraavan kuukauden.....

Mutta kokeilen nyt sitten vaan ahkerammin ja intensiivisemmin omia keinojani. Ja oppeja joita saan huomenna lisää =) Ja erään ystävän antamia ayurvedisiä vinkkejä ja mietiskelen ja tutkin omia energioitani...tunnustelen ja harjoittelen hiukan niiden suitsimista =)

Kyllä musta vielä tulle ihan terve fyysisestikin =) Henkisesti on nyt hirveän hyvä olo. Tasapainoinen ja varma. Tiedän mitä teen ja mikä on hyvä ja mikä ei.

Paitsi että työelämän suhteen en oikein tiedä...tai siis sanoinhan jo pomolle tänään että on mun aika luopua koko leikistä... Mutta että miten tästä eteenpäin....?

Se selviää ajan kanssa, pikku hiljaa.... ...jos vain annan selvitä...enkä yritä ja mieti liikaa =) Annan vain sille luvan, avaan itseni, olen sitä mitä olen.... =)

Ah.... Minä olen. Minä olen. Minä olen. Minä olen - tietoisuus.

Minä olen =) <3