IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 26.02.2009 12:06

OMG!!! En tajua miten voi olla mahdollista että unohdin vaihtaa siviilisäätyni profiiliin =OOOOO Sitä kuitenki ootin kieli pitkällä monta viikkoa =OOO

Mut siis: tittidiiii: Tsekatkaa mun siviilisääty =D (kiitos Tiia ku muistutit)

Ja nyt tää nainen lähtee metsään! Pyhä-Häkki kutsuu.... =)

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.02.2009 14:42

Saa onnitella =)

Tänään musta tuli Aki Kinnusen virallinen avovaimo. Iiiiiiiiiih =) Uiks.

Iiiiiks miten ihanaa =)

Ja mite aurinko onkin vallannut meidän kodin \o/ Täytynee ihan ostaa kukkia.....tsih..juhlanki kunniaks.....

<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.02.2009 00:00

Uskomatonta miten voi joku olla irti ihan kun pesee täkkiä =OOOOOOOO

No kas kun piti pestä yks sellanen niin hirveen tuuhee ja pehmeä ja iso täkki, ettei sitä olis pesukone jaksanu pyörittää, ni survoin lasten ammeeseen. Just just ensinnäkin mahtu siihen... No. Sehän oli sit märkänä niiiiiiiiiiiiiiin painava etten jaksanu nostaa. Siis no chääns. Ni sitä piti siinä ammeessa nurkka kerrallaan nostella ja väännellä, ja nyrkillä piti survoo ja möyhiä...ni sit väsy nyrkkiki. Ei muuta ku helmat korviin ja viininpolkijaa leikkimään. Iha jees.

Mut sitte tuli aika alkaa huuhtoon sitä. OMG!!! Ihan hirvee homma!!! No alko tympästä ni jätin täkin lilliintyyn joksi aikaa....ja unohin. Siinä välillä...ai nii!!!!! Siinä välillä meille tuli uus kirjahylly!!! Sellanen Acacia-sarjan vitriinimalli. OMG!!! Ai olinko vähä irti sen kaa ja oooo miten tulvin taas rakkautta ja kiitollisuutta rakkaalleni =DDDD Ni siinä sitte heti hyökkäsin järjesteleen noita kirjoja (niitä on aika paljon) hyllyyn. Ja niitähän ei voi laittaa miten sattuu, vaan aihepiireittäin ja siististi kokojärjestykseen vielä. OM. Ni tuo Konsta-poika halus auttaa. Se on niin kultanen, herttanen, sympaattinen ja auttavainen. No....eh...olihan siitä apua... (no itseasiassa ei ollut...ihan hirveesti tilanteita ja kohellusta ja kaikki kirjat ihan sekasin ja mulla hiki...).

Ni sitte muistin sen täkin. Huh. Ois pitäny poika saaha kylpyyn ja täkki eka alta pois. No mut siinähän kävi niin, että poika hoiti viininpolkijan homman ja tsiisös miten voi olla joku siis irti!! Enpä ois saanu tostakaan täkin pesusta niin paljoo iloo ja naurua irti jos ei ois tota ihmepoikaa tossa. Käsittämätöntä, ei voi sanoin kuvailla. Mut voin kertoa että vaatteet kastu totally ja hiki tuli. Mut nyt on täkki pesty, ja ne kirjatki mahtu tonne kaappiin. Sittenki. Melkein. Ja vielä rakkaanki kirjat! Meillä on muuten ihmeen samanlaisia kirjoja.... =)

Että on tää ollu taas ehana päivä. Awwwwwww =) Ja miten toi kaappihylly on just ku tehty tohon!!!!

Ouuu jea! Ja nyt sohvalle perheen kaa rauhottuun =)

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 20:57

Ehanaa ehanaa kun saa sisustaa yhteistä kotiaaaa lalalaaaaaa <33333

Ja mikä siitä tekeekin niin ihanaa on se, että rakas arvostaa ja tykkää! Åjjjjj miten ihanaa kun on samanlainen maku ja ihmeellisen yhteneväiset visiot =O Ja åjjj miten ihanaa on tehdä kaikkia erilaisia ruokia, kokeilla uutta, olla luova ja herkutella, satsata vähän ekstralovee kokkaamiseen ja terveydellisiin ominaisuuksiin, kun on rakas ihminen jolle sitä ruokaa tekee. Saa siinä iteki vähäpaljo terveellisempää ja tasapainosempaa ku muinoin...eh.... =D

Oikeesti mietin usein että onkohan meillä ihan tosiaan yhteinen sielu ja mieli...ku aina niin tietää mitä toinen tekee tai missä on tai ajattelee jne. Tai muuten sillee kaikkee hassuu..

Miten voikin olla niin paljon enempi oma itsensä yhdessä toisen kanssa, kuin oli yksin. Niin paljon eheämpi ja kokonaisempi, enemmän Minä. Me. Sinä ja minä. Ying & yang. Om.

Ush miten käynkin imeläksi taas. Tsih =) Mut johan sitä on aika elämän tuntuakin makealta. Meillä molemmilla.

Rakkaat ihmiset, koittakaa muistaa arvostaa sitä mitä teillä on, olipa teillä sitten mitä hyvänsä. Mikään ei nimittäin ole itsestäänselvää. Kaikki on plussaa.

Nauttikaa =)

[Ei aihetta]Perjantai 20.02.2009 12:12

Voitin!!!!


Voitin uskomattoman ja valtavasti hämmästystä aiheuttaneen taisteluni sossun kanssa. Korjaan: sosiaaliviraston toimeentulotukitoimiston kanssa. Eihän tuota kestänykään ku elokuusta asti eli 7kk. Eilen oli vihdoin ilmestynyt tilille rahat, vaikkakin vähäiset, mitkä mulle lain mukaan kuuluu.

Eli:

Opiskelija ei saa sossusta toimeentulotukea, ellei pysty osoittamaan ettei saa opintolainaa. Ongelmia tulee siitä, että asiaa on melko mahdotonta näemmä osoittaa. Sain Kelalta lainatakauspäätöksen, joten sossu katsoi minun lainaa saavan. MUTTA: pankitpa eivät antaneet.

Tätä taas oli lähes mahdoton saada osoitettua kirjallisesti ja siis sossun mieleen riittävästi. Äänekosken OKO-pankki ei suostunut hakemustanikaan käsittelemään, vaan ohjasi mut Helsingin OKOon josta aiempi n.12 000€ opintolainani on. Helsingin OKO ei lainaa myöntänyt perustellen päätöksen tällä aiemman lainan suuruudella ja jo nykyisillä maksuvaikeuksilla. MUTTA: kirjallista päätöstä ei pankki suostu antamaan. JÄNNÄ! Ei vaikka pyysin moneen kertaan ja seltitin etten saa sossusta mitään ilman sitä. OKOn kanta oli: no mercy, ei kiinnosta.

Äänekosken Sampo ja Nordea sitä vastoin olivat erittäin asiakaspalveluhenkisiä, ja molemmissa sain pahoittelujen myötä kielteisen päätöksen lainasta heti tiskillä, tosin suullisesti. Tuli ilmi siinä että eivät he ala edes kirjaamaan hakemustani kun on niin selvä jo etten lainaa saa. Kauhistelivat vielä että miten oikein pärjään lainojeni kanssa...no...enhän mä oikein meinaa... Näin ollen siis jäi se kirjallinen päätöskin saamatta. No, sossun kanssa käydyn kirjeenvaihdon (puhelimitse ei kommunikointi onnistu kun sossuntätiä ei saa kiinni kuin aamuisin puolentunnin soittoajan ajan klo 9-9.30, siis jos saa...ja tämän turhan soittelun takia joutuu myöhästyyn koulusta koska se alkaa klo 9.00) tuloksena jouduin varaamaan Sampoon ja Nordeaan uudet ajat, joiden vuoksi kaksi koulupäivääni menivät ihan pipariksi. Sain kuitenkin hämmästyneiltä ja sossun menettelyä kauhistelevilta ihanilta tädeiltä kirjalliset todistukset siitä, etten lainaa heiltä saa. Myhäillen ja luottavaisena nämä toimitin sossuun. Kirjeitse siis. Kirjeitse sainkin taas lisäselvityspyyntojä...nämä todistukset eivät riittäneet. Kuulema eivät olleet tarpeeksi virallisia.

Eikun uudet ajat. Taas. Ja taas koulupäivä pilalle. Sampon ja Nordean tädit molemmat hermostuivat sossuun ja toinen soitti vihaisen puhelun kelaankin kun ei raukka ymmärrä sossun ja kelan eroa. Kyynelet silmissä hämmästelivät miten ahdingossa olen, ja kauhistelivat OKOn julmaa käytäntöä olla antamatta päätöstä kirjallisena. Tädit pahoittelivat että eivät he nyt oikein osaa sen virallisempaa paperia antaa, kun ei heilläkään sen kummempia kirjallisia kaavakkeita tai muuta paperia ole kielteisille opintolainapäätöksille. Tyhjin käsin, mutta mielessä ystävälliset sanat ja kannustavat voimaintoivotukset korvissa kaikuen, sisus täynnä sisua kirjoittelin sossuun kirjeen. Taas. Pitkän. Perusteellisen.

Sossu alkoi perustelemaan kielteistä toimeentulotukipäätöstään vielä silläkin, että mullahan on jo ammatti, joten opiskeluni ei ole oleellinen työllistymiseni yms kannalta jne. Blabla. Olin jo asian selvittänyt heille. Olinhan hakenut kuntoutusrahaa Kelalta, jota en sitten kuitenkaan saanut vaikka keväällä annettiin Kelassa ymmärtää että se on kohdallani ihan läpihuutojuttu. Lukuisista (kalliista) lääkärinlausunnoista ja tutkimuksista (jotka jouduin itse maksamaan) yms huolimatta työkykyni ei katsottu oleellisesti heikentyneen tai työkyvyttömyyden olevan uhka. HA! Eipä. Tämän kaiken olin siis jo sossuun selvittänyt, ja parhaani mukaan osoittanut etten kykene juuri mihinkään työhön. Alkoivat vaatia tarkempia selvityksiä yms mutta jotenkin sain napsautettua tässä asiassa "suut kiinni". Kumma kyllä. Kirjoitinkin kyllä piiiiiiitkän kirjeen. Ja perusteellisen.

Tässä vaiheessa olin siis taistellut jo kuukausia. Päätöksiä kun ei sossustakaan ihan päivässä aina saa, toisinaan voi mennä jopa kuukausi. Tuloni koko tämän ajan siis olivat 498,20€. Tästä maksoin vuokran 370€, sähkön, puhelinlaskun (sossu ei hyväksy puhelinlaskua menona, koska puhelin ei ole välttämättömyys ihmiselle...?!?!?!?) ja nettilaskun (jota ei sossu hyväksy menoksi, vaikka oikeasti se on nykyään jo välttämättömyys sekin, etenkin opiskelijalle ja henkilölle jonka pitää tulostella tiliotteita sossulle), sekä lisäksihän sitä olisi pitänyt syödä, kulkea koulussa ja maksella autonvakuutusta yms. Ööö.....miten?

Ai niin, välillä sossun pyynnöstä yritin toimittaa sossuun tiliotteitani. Niitä en saa kuin nettipankista tulostettuna, mutta oman tulostimeni muste loppui jo vuosia sitten, eikä ole ollut varaa ostaa uutta. Yleisillä koneilla tuollaisia ei mielellään tulostele esim kirjastoissa jne, ja sitä paitsi sehän maksaa 20cnt kipale, ja näitä olisi pitänyt tulostaa ainakin jotain kuusi kappaletta. Ei ollut oikeasti rahaa mulla siihen! Pyysin saada sossussa jonkun työntekijän koneelta näitä vaadittuja tulostaa, mutta sepä ei käynyt. Ei sitten niin millään. Vaikka kerroin epätoivoisena lähes itkukurkussa että mulla ei ole oikeesti rahaa tulostaa niitä kirjastossa. Kouluunkaan en olisi millään viitsinyt ajaa ihan vain sen takia (sattui olemaan muutama vapaapäivä siinä), sekin olisi vienyt paljon bensaa. No mercy. Tämän lisäselvityksen toimitus kesti siis ihan tämän takia lähes viikon pidempään...niin sitä vaan saadaan viivästettyä ihmisten rahojen saantia.

Noh. Back to bisnes. Kun en siis Samposta ja Nordeasta saanut "virallisempaa" dokumenttia, niin sossu kumma kyllä yhtäkkiä uskoikin. Niiden pankkien osalta. Olin useaan kertaan jo kertonut OKOn kannan, ja että "käytännön" voi pankista soittamalla varmistaa. Siis Helsingin OKOsta. Ja vielä senkin että miksi Helsingin, eikä Äänekosken. Sossutäti lupasi näin tehdä. Tekemiseen vain meni pari kuukautta. Ja soitti väärään pankkiin. Äänekosken Okoon. Huoh. Taas kirjeenvaihtoa, jossa selvitin että se Äken Oko ei hakemustanikaan huolinut, kyse on siis Hkin Okosta. AAAAAARHG!!!! Taas viikko, ei mitään kuulu. Sain sitten puhelimitse oikein sossutädin kiinni. Odotteli kuulema vastausta Helsingin Okoon jättämäänsä soittopyyntöön. Joopajoo.

Vielä tuli sitten kirje että mun pitäisi hakea lainaa kaikilta pankkiryhmiltä. Sain kuitenkin jonkun kurin tähän vaatimukseen ja sovimme että haen kaikilta Äänekoskella konttoriaan pitäviltä pankeilta. Huh. Eli vielä Tapiolaan. Olikohan kolmas vai neljäs ihminen joka puhelimitse osasi vihdoin Tapiolasta kertoa kuinka edetä. Eli konttorille hakemaan nettitunnuksia, joilla voin tehdä hakemuksen netissä. Se kun ei onnistu mitenkään muuten. Konttorilla eivät meinanneet osata tätä hommaa, mutta tunnukset vihdoin sain. Kotona sitten painuin heti nettiin, raivoa tihkuen, ihan vain huomatakseni ettei onnistukaan hakemuksen teko. Se kun onnistuu vain Asiakkaille. Ja ihminen ei ole Tapiola pankissa Asiakas ennenkuin on avannut pankkiin tilin. Tästä lähetin samantien "asiakas"palautetta ja jätin soittopyynnön. Netitse siis. (Ja se netin välttämättömyys ihmiselle...?)

Viikon päästä sieltä soitettiinkin, ja lypsämällä sain lypsää tietoa. Eli tili olisi pitänyt avata, mutta tämä tili olisi maksanut 6€/kk. Tyhjä tili ihan vain hakemusta varten!!! No en tietenkään suostunut! tein selväksi etten tule koskaan heidän asiakkaansa olemaankaan, ja mitä mieltä käytännöstä olen.

Tästä taas kirjoitin raporttia sossuun, ja ihme kyllä tulos oli, että Tapiolan osalta olin asian jo selväksi tehnyt, eli se oli ok. Ainut este toimeentulotuelleni oli siis enää se, ettei sossutäti voinut olla ihan varma antaako Helsingin OKO sitä päätöstä paperilla vai ei. AAAARG!!!

Ja ai onko joku jaksanut lukea tän tähän asti? No oho jos on =OOO

Noh. Eilen oli tililleni ihan vaivihkaa ilmestynyt sossusta takautuva toimeentulotukeni. Ei paljoa mutta kumminkin. Ja nyt kun teen tänään muuttoilmoituksen tänne rakkaan mieheni luo, voinkin alkaa annattaan oikein kunnolla mielipiteitäni ja kehitysideoitani sossun toimintaan, pankkien käytäntöihin, ja näiden kaikkien tahojen, kela mukaanlukien, keskinäiseen tiedonkulkuun. Meinaan kun enää en toimeentulotukekaan tarvitse. Kerta.

Rakas mieheni auttaa mua. Ja ilman sua, Aki, en olis jaksanu. Oikeesti. En olis voinu käydä koulussa, ei olis ollu ruokaa, ei autoa, ei bensaa, ei mitään. Kiitos kun oot pitäny mut ihmisten kirjoissa. Kiitos!

Tää taistelu on nyt voitettu, mutta ei tää tähän jää. Yhteisöpedagogilla on paljon töitä tässä maassa. Hitsi kun ois voinu opinnollistaa tän urakan, oisin varmaan saanu paljon opintopisteitä...

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.02.2009 18:29

No ai onko ollu kivaa tuolla päihdeputkessa? No on. Tenavat luullu et oon oikee poliisi =D Mut niinhän se menee, että sillon ku jonkun roolin ottaa, ni sen sit ottaa. Eli sillon ON se. Awwww oon poliisi =D

Että voi olla kasvatustyö kivaa. Ja palautteesta päätellen nuo lapsukaiset on ainaki vähä aikaa viel ryyppäämäti jne. Owwwww jeah \o/

Ja kohta teen muutoksen mun profiiliin....hihiiiiiiiii =DDD Vaikka voishan tuon kai jo tehä, mutku ei oo ihan niiku virallista...vielä... ;)

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 03:30

Onpas ollu imelä päivä =D

Raksun kaa saatiin kirpparilla myydyistä kamoista kivasti ja raksu meinas että ku niin raadoin sen eteen ni mun pitää käyttää koko raha itteni hemmotteluun. Huh mikä mies!! Mut pitäähä munki tuoda vähä jotai taloon...muutaki ku kamppeitani. Toine nii raataa joka päivä... Ni raksu sitte vei mut Räisäselle ja sieltähän ei lähetty tyhjin käsin =D Ihana Acasia-sohvapöytä tarttu kyytiin =) Mut käski...huom: käski, komenti, määräs (uuuuu miten osaaki mua komentaa...) varaamaan ajan hierontaan!!

Uuuuuu ja kaikkee muutaki ehanaa....sisusteltiin meidän kotia, tyhjennettii mun kämppää taas ja vähä muisteltii siel...hih.... =) Awww....on oltu kyl nii. In luuuuuuuv.

Ja oltu vaa, lueskeltu vaik ei se lukemine aina meinaa sujuu ku aletaa aina jotai juttuja vaa ihmetteleen ja todetaan miten onki hyvin meillä kaikki. Iha ällöimelää =D Mut on me se jo ansaittu.

Oli niiiiiiin imelät jätskiannoksetki...ihihii =))))

Mut sehä se miehestä just tekeeki niin Miehen. Se et se voi olla niin...uuuh... <3 eikä sen Miehuus kärsi siitä yhtään. Tosi Miehellä on varaa. Tosi Mies saa Naisensa kehräämään, eikä se saa ellei oo vähä...hih...karskin sopivasti..nii... =) Ja murahtele välillä ja heristä sormee...awww...

Ah. Mun Herrani <3

[Ei aihetta]Lauantai 14.02.2009 01:59

Uuuuuuuuuuuuh melkein riideltiin! Wuhuu! Wow =) Rakkautta =) Mut ei me sit osattu...vieläkään =D Ku aina se menee siihen että rauhassa jutellaan ja yhessä pohditaan et miksköhän nyt tuli tämmönen reaktio ja ohhoh ku onpas nyt ja sit taas yhessä oivallellaan asioita ja opitaan. Ja sit pussaillaan ja syödään jäätelöä. Awww me kasvetaan yhdessä =)


Miten voikin olla elo niin ihanaa...

Rakastan sua niiiiiiiiin mun oma ihana ikioma armaimpani! Oon ihan sun ikiomasi. Ja me selvitään yhdessä ihan mistä vaan!

<3

[Ei aihetta]Torstai 12.02.2009 21:44

Ai niiiii....btw.... Käytiin tossa jo muuten pitkä aika sittEn ajelulla sillä..tsCihii...muistattekS ku kerroin siitä maTalasta autostA... ...siitä jota peSin tuol hallis kerran..iltamYöhällä....hmmmm........

Sillä MR-2:lla. Tai sellanen. Nii... En mä voinu missää verkkareissa sen kyytii nousta. Laitoin oikein tukan sutturalle ja saappaat jalkaan =) Sitte rakas meni lämmitteleen sitä mustaa matalaa jo ja ootteli oven eessä...kipsuttelin ulos, kiersin murisevan mustan matalan, ja jännänä hivuttauduin varovasti kyytiin..silmät suurina hämilläni hymyillen. Tsih. Uuuuuu.......arvatkaa kuka kehräs =P Ja ku mun rakas...jotenki toi auto pukee sitä. Mut toisaalta mikäpä ei pukis ;) Awwww.....

Ei se auto sinällään riitä et tyttö on ihan...sellasessa.... Kyl se on Mies joka tekee autosta..hmm... =) Eikä toisinpäin. Ja käytiin ajelulla. Pitkällä ajelulla =) Ja hipalla ja kaikkee. Hipalla parkkiksella kulkiessani vaivihkaa muka huomaamattomasti kuljetin sormea pitkin mustaa kuvetta. En voinut vastustaa vaan =D

Ja mä olin ihan...no kylhä te huomasitte noi isot kirjaimet tos alussa. Hih.

E-C-S-T-A-S-Y <3

[Ei aihetta]Tiistai 10.02.2009 12:05

Ihanee vaan. Ihantuu. Hih. Ihanoituu =) On tää vaan hyvä ratkasu. Oon kohta niin seesteinen etten muuta ku kehrään ja hymisen vaan =D

Ku vaan toi piano..huhhuh... sen ku saa alas tuolta kämpästä ja mahollisimman kauas pois näköpiiristä...wuhuu! Uhhuh.

Ommmmm <3