IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.02.2009 01:56

Mut oli maailma mimmonen vaan, ja ihmiset tempoo ja tekee kamalia, ni silti.

On mulla vaan niin hyvin kaikki. On mulla vaan niin hyvä mieskin! Mulla on vaan kaikki niin hyvin..

Meinasin sanoo että niin hyvin että ihan hävettää =D Mut miks mä nyt niin sanosin =D Ihmiset on niin hassuja. "Kel onni on se onnen kätkeköön" ja sitä rataa. Höh. Iha tyhmää. Ja se että pitää jotenki potee huonoo omatuntoo jos on liian hyvin asiat. En mä tajuu. Miks. Kun ei tässä maailmassa koskaan oo liian hyvin kellään asiat ja noin yhteensä niinku maailmassa hyvää, ni miks sitä sitte pitäs jotenki vaientaa ku sitä onnea kerta on.

Hih...kukapa ei haluis joka päivä ihastua ja rakastua uudelleen ja uudelleen ja lisää ja lisää elämänsä mieheen.... =) awwwwww.....

[Ei aihetta]Torstai 29.01.2009 21:36

Niin....niinpä niin.

Tekijöistä kaksi jo itsekin kuolleiden joukossa. Voi Tapsa sua...mihin porukoihin lähditkään.

Voi Tapsa sun perhettäskin nyt. Vaan kun etpä tainnut ymmärtää raasu mihin itseäsi ajoit.

Pysykää rakkaat ihmiset erossa päihteistä. Eikä se alkoholi ole yhtään sen parempi kuin muutkaan huumeet. Aina puhutaan että huumeet tappaa, ja mielletään väkivallan ja tappamisen liittyvän niihin. Mutta entä kaikki viinahuuruissa tehdyt surmat ja muut....

Voi rakkaat ihmiset. Liian monta sukulaista multakin jo mennyt noihin juttuihin tai ainakin jotenkin pilalle noitten aineitten ja rikosten ja rötösten ja mittelöiden takia.

Voi ihmiset!! Haluankohan mä enää ikinä humaltuakaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200901299001268_uu.shtml

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 22:27

Ja juuri sillä hetkellä tuon puhelun sain, kun iloitsin löydettyäni eräitä toisia pikkuserkkujani.....

Aionpa heihin tutustua, ja lisätä yhteydenpitoa muihinkin sukulaisiin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 22:19

Eräs kauan kadoksissa ollut pikkuserkkuni on vihdoin löytynyt. Olisipa vain löytynyt hiukan ennen...ennen katoamistaan. Toivomme eli vielä.

Rauha sielullesi, Tapsa. Toivottavasti olet vapaa.

Toivottavasti kadottajasi saavat tilaisuuden hyvittää tekonsa.

Voimia Tapsan läheisille.

http://yle.fi/uutiset/alueelliset_uutiset/keski-suomi/2009/01/jyvaskylassa_2001_kadonnut_surmattiin_509786.html

[Ei aihetta]Maanantai 26.01.2009 21:15

"Onkohan se ihan hyväks tykätä toisesta niin paljon?" ...ja syvä katse yli pöydän, kynttilöiden saartamana....... ..huokaus... =) Ai oonko ihan sulaa? Sulempi ja pehmeämpi kuin sula voi ja kermavaahto =D Tai jotain =)

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih =)

Tuntuu niin jännän ihanalle kun täällä alkaa olla mun tavaroita joita oon tottunu näkeen vaan siellä omalla kämpällä. Vähän jännittää, ja ihan pikkusen otti mahanpohjasta kun taas hain pari kassillista tavaraa tuolta. Mut se on sellanen kivajännä kutitus. Hih. Uiui =)

Enkeli ja keiju muutti mun kans tänään tänne. Meille <3

[Ei aihetta]Maanantai 26.01.2009 21:06

Pöllin Tontolta mut en jaksa kaikkia eri horoja laittaa, oman vaan. Ai tunnistinko itteni tosta? =DDDDDDDDDDDJOUSIMIES

Olet onnettoman optimistinen ja innostunut. Sinulla on uhkarohkea taipumus luottaa onneesi, jota sinulle ei ole suotu lainkaan. Suurin osa Jousimiehistä on alkoholisteja tai päihteiden väärinkäyttäjiä. Kännissä Jousimiehen kuvittelevat olevansa henkisiä opettajia. Kaikki pitävät Jousimiehiä naurettavina. Jousimiesten kasvonpiirteet muistuttavat usein hämmästyttävästi hevosen piirteitä. Yleensä Jousimiehet ovatkin hevosten reinkarnaatioita. Mikäli Jousimies ei sairasta keliakiaa niin hänen lempiruokansa on ämpärillinen kauroja. Jousimiehellä on lähes poikkeuksetta voimakas tarve matkustaa (vaikka ei rahaa siihen olisikaan, huolimatta vahvasta uskosta sitä siunaantuvan aina jostain ihan itsestään.. oma huom). Jousimiehiä arvostetaan aina, kun ne ovat matkoilla.

Onnenkapine: Puhallettava alttari
Onnennumero: Route 66
Onnenväri: Kirkkaus
Motto: "Kauanko lento kestää?"
Auto: Challenger sukkula

[Ei aihetta]Lauantai 24.01.2009 19:54

Diudiudiuuuuu =)

Hihiiiiiii istunpa tässä oman koneeni ääressä ja alan tekeen kouluhommia. Blaah.

Mut ihanaa tästä tekee se, että....tsih...

=)

Tää kone on nyt Mämmellä =D Ihiiiii =) Sopii muuten hyvin tänne meidän...hih....meidän kotiin =)

Meidän..... =)

[Ei aihetta]Perjantai 23.01.2009 16:46

Naisten karkea, ronski, "miehekäs" käytös tulkitaan usein (ja liekin usein) tunteiden, haavoittuvuuden, epävarmuuden yms piilotteluksi ja ns. pakenemiseksi. No mulla ainakin oli! =DD Ou jea. Nyt sen musta jo kaikki huomaa että musta on tullut se "nainen" tai ainaki enemmän nainen. Mitä se sitten onkaan.

Eikä ihan oikeasti hokata sitä, että mitä se "miehekkyys" sitten on... Minkähänlaisia miehet oiskaan jos oisivat vaan ihan ihmisiä? Ja naiset? Puhutaan siitä, että kun puhutaan yleisesti ihmisestä, niin sillä monissa yhteyksissä käsitetään ensisijaisesti mies. Ja siten nainen olisi ikäänkuin miehuuden eli ihmisyyden muunnos, jotenkin heikompi (=huonompi) ja alempi. Mut voiko olla niin, että naiseus on enempi sitä mitä ihmisyys on? Eli herkkyyttä, haavoittuvuutta, tunteita, pehmeyttä, mutta tarpeen tullen vahvuutta ja "kovuutta". Entä jos mies on siten ihmisyyden muunnos, tukahdutettu ja kontrollin pakkopaitaan survottu. Mutta liiallinen kovuus naisella taas olisi sitten sitä karkuruutta ihmisyydestä. Hmm. Eikö se voi olla ihan vaan osa ihmisyyttä sekin? Huhhuh meitä.

Oi vaikka oon nyt alkanu löytään itestäni sitä Naista, ja siitä oi niiiiiiin nautin ja iloitsen, samalla pysyen ihan samana räväköistä jutuista riemuitsevana ja rehvakkaana riiviönä niin silti:

Ollaanko hei ihan vaan ihmisiä kaikki? Unohdetaan kaikki teennäiset väkiväännetyt odotukset, roolit, mallit, luokittelut ja muu ihmisyyttämme ja yksilöllisyyttämme tukahduttava? Jooko?

Nii, en itekään siihen noin vaan pysty. Ei kai kukaan noin vaan. Mut pyritään siihen. Ja tuetaan toisiamme siinä. Oi se ois niin paljon rakentavampaa ja meitä kaikki ihmisenä kehittävää ja onnellisempaan elämään auttavampaa.........

Mä ainaki teen parhaani =) <3

[Ei aihetta]Torstai 22.01.2009 00:05

Åjjjjjjjjjjj vähä hyvin veettiin työparin kaa enkuntunti koulussa tänään, ja aiheena monikulttuurisuus Suomessa. Iisipiisi. Ja huomenna sit big day, kaks tärrrrrrrrkeetä ryhmätyöesitystä.

Mut ai oli ihana ja ihan huuhaahoito tänään kato ku rakas anto joululahjaks lahjakortin Kristallisäteeseen!!!! Awwwwwwwwww!!!! Kiitoskiitoskiitos <<<3

Hih. Kolusin vähä kaappeja tuol cityluukul...hih...enköhä mä nuo kamppeeni saa tänne mahtuun... =)

[Ei aihetta]Maanantai 19.01.2009 11:53

Awwwwwwwwwwwwww!! Tänään mä soitan...tittidiiidiii...hihiiii apua =D Se tapahtuu se ennustettu juttu =)))))

....ois kohta just vähän roinaa tarjolla...tulee aika joutaviks tollasta kaikkee niinku mun kirjahyllyt, eteisen pikkunen lipasto, jotain kippoooo ja kuppiiiiii ja silleen. =) Kuhan täs kerkiän keräileen ja kitkemään...hih....

Ei kukaan haluis muuttaa mun kohta just entiseen kämppään? Ikkunoissa ois olkkarissa kivat keltaset kaihtimetki, ihanan auringon keltainen valo tulee aina =) Ja makuuhuoneessa on muuten pimee kun ton tummansinisen kaihtimen laskee. Hyvä kämppä. Parvekkeelleki jää lasipöytä. aatelkaa =) Ja vaan 357e/kk. Wowwww.

=)))))))))