IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.08.2008 01:51

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyt on jo aikas kovat termit käytössä...hihiiii... Saattas muuten Hynynen konahtaa...aika lujaa... =D

Mut ei kai se sille kuulu...hehe... Henkkoht ei oo kyllä mitään valittamista. Hihi. Oioi. Ooh. Ihan on <3

Ajelin muuten bemarilla tänään. Oli iha vähä erilainen ku tuo mun armas passattini. Hih. Sori vaan passatti. Ostakaa muuten hyvä bemari. Hih.

Ja kaikkee hassuu ja ihkuu taas ollu. Aarteenetsintää ja..ei voi kaikesta puhua =D Mut ihan <3

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 17:09

Mun kuulema kannattais käydä jossain keskittymishäiriö tutkimuksissa. Hihi. Tai luki tai joku sellanen vai mikähän se oli...

Nii. Voihan se olla juu. EiQ ainii ku sehän voi olla ihan vaan seki että mä oon vaa nii oma itteni...

Siis m´täh..?

[Ei aihetta]Torstai 28.08.2008 18:39

Nii. Eihän siitä välipäivän pidosta tullu taas eilen yhtään mitään =D Mut onneks ei oo pakko kerta kumpikaan ei halunnu =) Eiköhän me oo ihan tarpeeks jo molemmat kiduttu itekseen...nyt kun kerta on niin hyvä yhdessä ni eiköhän se oo paree sillon ottaa ilo ja onni vastaan ja nauttia siitä mitä vihdon on saatu.

Me on saatu toisemme =) Ja on me varmana kans ansaittukkin.

<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 17:50

Heh. Mieheni poika eilen illalla kysy että minkä takia mä raahaan kaikkia kiviäni ja aarteitani aina sinne...hehe....

Ohan nuita mun tavaroita alkanu kummasti sinne vähä kertyyn.... =DD Niin se Hynynenki jossai kirjotuksessaan sano että nainen levittäytyy asuntoon kuin syöpä.... Mut kai mä ihan sellanen kiltti hyvänlaatunen kasvain kummiski oon...ainaki koitan olla... =) Hyödyllinenki kuulema jopa =)

[Ei aihetta]Tiistai 26.08.2008 19:31

Ai nii täs kaiken huuman keskellä oon unohtanu sanoo että meikä on nyt sitte opiskelija. Eilen alko koulu. Oon saanu leikkiä tuol koulus kaikkii tutustumisleikkei. Wuhuu..?!?!? Sitä sitte sellaset 3,5vuotta....ehe...stna... Kai siel jotai muutaki viel tehää...hoppas jag... Ai nii ruattii aiski luetaa koht. Jehuu.

Mut on se...on se vaan ihanaa....toi...tsihi.... Toi ku on tollanen...hihi... oooh...oma mies =) Ja mä saan olla viel ihan tyttö! Ei tarvii leikkii mitää äijää enää kerta on nyt Mies joka pitää musta huolen. Tai sillee. Hih. Saan ihan olla heikkoki =)

Saan huokailla ja vapista viikinkini vahvoilla käsivarsilla... =)

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 13:48

Olipa uskomattoman ihanaa taas. Ihan määgjikkkk \o/ Sain vietää aikaa mieheni ja poikiensa kanssa, oi ihanaa. Ja tulipa jo anoppi ja mieheni mummukin käteltyä, pyörittyä siinä asemalla jo ihan julkisesti niinku ja kaikkee. Oioi. Ja sit vielä pestiin autoja ja sain sitte niitä sisältä puunailla illemmalla ku miehet teki miesten hommia. Hihi. Sain hengailla...hih... =) Ja kaikkee =)

Ja sit viel muutenki. Kaikkee. Silitystä ja ooooh...havahtua yöllä siihen että tollanen viikinki on siinä...huhuh...ei voi uskoa vieläkään =D Ja että se vielä haluu mun olevan siinä ja aamulla herätä kun älytön miesjumala tuo kahvia sänkyyn ja hymyilee ja halaa ja oi elämä!

Ja sit antaa mulle puhallusputken!!!!!!!! OMG!!! Just ku oon nähny unta että taistelen kauheesti eri aseilla ja saanki vielä uuden aseen....tosin unessa se oli eri ase mut kuiteski. Huh. Ja kaikkii kristallejaki oli taas unessa ja apua.

Niin se vaan on. Jaksakaa rakkaat kestää kaikki pettymykset ja epätoivon vuodet, tuskat ja vääryydet. Jos ne kaikki johtaa teidät puolikskaan yhtä ihanaan tilanteeseen niin...huh...kyllä kannattaa. Kaikki on ainaki johtanu mut tähän. Hihi. En mitään vaihtaisi pois, en pisaaraakaan vaadi hinnasta takasin. En! Kiitos kun olen saanut maksaa, kiitos =)

[Ei aihetta]Lauantai 23.08.2008 23:22

Huomaakohan muuten kaikki ihan varmasti just ihan hetki sitten tapahtuneen muutoksen siviilisäädyssäni..... =) Nii. Kerta kuulema homman nimi on nyt sitten tämä...hihi...

Lalalaaaaaa <3

[Ei aihetta]Lauantai 23.08.2008 20:33

Halusin esitellä teille kaikille hyvän ystäväni Killen. Killen tarina on aika rankka, tai ainakin se mitä minä siitä tiedän. Tai ainakin sen alku.

Siitä on nyt jo vuosia, asuin sillon tuossa Nordea-pankin talossa, ikkunat oli takapihalle. Siellä pihalla on iso kivi männyn suojissa. Iso kivi. Sen päällä usein lapset leikki ja nuoret istuksi. Teki usein itekin mieli sinne mennä mietiskeleen. Joo. Mut yhtenä päivänä joku syksy vilkasin ulos keittiön ikkunasta ja katoin että joku lapsi taas lojuu siellä. Eihän siinä. Mutta sitten monta tuntia sen jälkeen katse osui samaan myttyyn. Alkoi vähän ihmetyttää ja tuli kaikkea kamalaa mieleen...että nyt on joku lapsi kuukahtanu sinne eikä kukaan oo huomannu..kamala olo tuli.

Pakkohan se oli sitten lähteä kattomaan. No ei siellä lasta ollut...mutta huonosti oli käynyt. Pitkin pihaa superlooninpaloja ja epämääräinen kasa kirjavia osia...jostain...lillimässä kiven päällä olevassa likaisessa lätäkössä joka täynnä mätäneviä lehtiä... Joku tai jotkut oli raadelleet ison pehmokirahvin. Se oli oikeasti ihan hirveä näky. Kuvottava. Tuntu niin pahalle kun mietin että mitä varten joku niin tekee. No juu, leluhan se on mutta..miks. Oliko jollain ollu toikeesti niin paha olla vai onko vaan tosiaan tää maailma jotenkin niin kylmä paikka....

Keräilin itku kurkussa palat talteen, kannoin kotiin, tutkailin hellästi...aivan raasu riekaleina. Ei siinä auttanut kuin laittaa isoon saaviin kylpemään.. Siinä tuli pohdittua kaikenlaista maailmanmenosta. Kun oli riekaleet kuivuneet kursin parhaani mukaan kokoon, homma siinä oli....vanhasta luttaantuneesta tyynystä otin lisätäytettä ja sain jotenkin kaverin kasaan. Istuttiin sitten monta iltaa sylikkäin sohvalla ja pohdittiin.

Nyt on Kille jo tainnut toipua aika hyvin ja haluaa jakaa kokemuksensa ja siitä oppimansa arvot muille. Sattumoisin tulikin tuossa jokin aika sitten ilmi että eräs tuttuni vie ihan itse Venäjälle perustamaansa tukipisteeseen nuorille äideille lapsineen vaatteita ja kaikkea tarpeellista. Olenkin sinne pessyt ja viikannut jo pari säkillistä... Melkoinen porukka lähtee omia pehmolelujanikin sinne...en ihan kaikkia raaski päästää, ainakaan vielä. Ehkä ensi kertaan sitten lasken vähän lisää...

Mutta Kille lähtee. Se haluaa lähteä muistuttamaan sinne kaikkia siitä, että jokainen meistä on pelastamisen arvoinen ja kaikilla meillä on ihan oma, tärkeä tehtävämme tässä maailmassa ja että kaikki olemme rakkauden arvoisia. Ja se jolla on, voi ihan hyvin antaa sille jolla ei ole.

Sinne vievät myös yhteen miesten vankilaan vaatteita ja muuta sellaista. Niin että jos sulla vaikka on jotain joutavaa lojumassa, niin voin neuvoa mihin voi vaikka viedä. Menee kuitenkin suoraan tuon tuttuni käden kautta kohteeseen, päinvastoin kun SPR:ltä sun muilta (hyviä firmoja nekin kyl on) lyhentämättömänä. Lyhentäkööt ite lahkeensa =D Hehe...pieni kevennys tohon väliin =)

Nii. Että silleen. Aattelin vaan. Rakastakaapa toisianne ja itseänne kans =) Killeltä terkkuja <3

[Ei aihetta]Lauantai 23.08.2008 07:52

Sain tänään kunnian tulla esitellyksi kahdelle ihanalle pienelle pojalle =) Mun miehen pojille =) Oi ne on ihania...toivottavasti saan viettää niitten kans vielä paaaaaaaaaaaaljon aikaa. Kauaa ei vaan kerinny kun menin sit töihin...portsaroimaan. Ihan kauheesti ikävöin koko illan...

Ja harmitti niin ku niin moni mies koitti flirttailla ja kaikkee yäk ja ku mä en haluu yhtään iha äyks yäh. Mur perkele. Ei se oo kivaa ku ite on ihan in laav ja haluu huutaa vuorilta maailmalle onneaan ja tykkäämistään ja uskollisuuttaan ni sit kaiken maailman ketaleet koittaa.... yäh =( Ku ei jaksais koko ajan olla rähjäämässä ja pieksemässä jätkiä ja silleen ku haluis vaan olla ja nauttia olostaan. Tulee niin surullinen olo. Miks monet miehet on niin....eikö vois vaan tajuta että ei silleen tehä. Ihan muutenkaan. Het ihan ventovieraat tunkee vaan kaulaileen ja pussaileen ja hyi! Oikeesti!!! Mut ei muuten pääse kaulailuun ja pussailuun asti...het tulee stoppi jo kaukaa...hehe...

Ja muutenki. A: Kehenkään ei kosketa ilman lupaa, B: Eitä on uskottava, C: portsarit on töissä, D: portsareihin ei kosketa, E: naisportsarit ei ole ovella koristeena tai naisina vaan PORTSAREINA, F: tollanen on vaan ällöä ( miten muka sitä ei niinku tajuta) G: Muhun ei kosketa.

Ei huvittais alkaa rähinöimäänkään... Huokaus. Joo. Mut se siitä.

Nyt kömmin peiton alle ja luen yhen ihanan viestin...sellasen...hih...ja sit alan nukkuun. Huomenna sit varmaan ja mitä toivottavimmin saan viettää aikaa.....hih....tiiätte kyllä kenen kans =) Ja voi että mä aion tehdä kaikkeni jotta tämä suhde toimii ja kestää loppuelämän! Ihan kaikkeni. Sitäpaitsi mulla on hirmu kiva lankoki vai mikä se oli =)

Mut nyt...voi rakkaat immeiset. Kaikkea hyvää teille! Loikkaan uneksimaan miehestäni =)

[Ei aihetta]Perjantai 22.08.2008 13:55

Huomaskoha kaikki mun uuden kuvan? Tsihihi =) Eiku ainii....meidän kuvan =)