IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.07.2008 03:26

WOW!!! Nyt oli kuulkaa niin mahtava reissu että huhhuh..... Juu...kuten viimeks mainihin jotta jotain kivaa vois kehittyy...ni jep! Ekahan oli aivan ältsin ihania hetkiä...hihi... ja sitte extemporee alle tunnin varotusajalla lähtö Tallinnaan aivan mahtavalla porukalla.... Katamaraanilla mentiin ja omg miten aurinko paisto, merivesi pärsky silmille ja tukka hulmus villinä kun nojasin tuuleen ja hihkuin riemusta ja maailman menosta =) Tallinnassa ihanaan hotelliin vanhaan kaupunkiin, ja sit haltioituneena kimpoilemaan kylille =) Siis sehän on aivan uskomattoman mahtava paikka!!!! En oo tiennykkään ku en oo ikinä käyny ees. Huh. Niin kauniita rakennuksia, ihanaakin ihanapi ruokapaikka se mikä se oli se... Olde Hansa....ei sitä pysty hei sanoin kuvaileen... keskiaikanen paikka, eikä missään oo ikinä ollu mitään niin hyvää ku siellä oli ihan joka sortti!! Ihan olin huumassa ja euforiassa =)

Ja kaikkii uskomattomia paikkoja ja ne meripihka- ja kivikaupat!!!!!! Ja kidutusmuseo!!! Uuuuh...mut piti raahata sieltä väkisin ulos =D Ja ihanii kirkkoi ja apua en mä kestä ees =D Ja meiän porukka!!! Ihania kaikki <3

Illalla sitte petyttiin pahemman kerran yhteen rippiluolaan ku ei se typykkä oikein hiffannu miten sitä rahaa ansaitaan mut taksikuski oli ihan huippu...oli ihmeissään meidän hörhöjen kanssa =D Oltiin melkein ainoot vissiin liikkeellä koko kaupungissa noin yökerhojen osalta mut hauskaa oli. Kaikki paikalliset oli ihan ihmeissään meiän kanssa =DD Sit vähä eksyilyä mut näkipähän paljon kivaa, harmi vaan ku en sit enää tienny missä bongasin yhen määgjjikk kaupan. Aamulla sit taas kylille auringosta nauttiin ja kaikkee ihanaa taas näin ja ostin kuin ostinkin sen meripihkakorun ja wow mitkä fibat!!! Paluumatkalla katamaraanin kannella taas riemuitsin elämästä ja meditoin ni ihan uskomaton oli flow....huh...

Automatkaki oli niin kiva ja kerrattiin kaikkii hassui juttui ja sit vielä yhellä huoltsikalla oli sellanen narttusluuppi kiviautomaatti mihin tungin vikat kolikot ja sain kasan määägjikk kiviä ja vielä kaupan päälle yhen särkyneen tilalle uuden silleen vahingos kylkiäisenä ;) Ja ne kivet kertoili heti aikas kivoi juttui =)

Juu. Hihi. Jouduin taas ihan kikattaan apua katamaraanilla ku oli niin liian ihana olo etten meinannu kestää =DD Oikeesti =DD Ja taas aiheutin kummeksuntaa ja hilpeyttä... =)

Joo mut nyt meen ihasteleen noita uusii taikatavaroita vai mitä asioita ne oli =) Ja sitte nukkuun ni aamul pääsen taas minimatkalle Kannonkoskella piipahtaan =)

Heippa o/

Ai nii....ja....tsihi...ihihi....tsih... noku...hihi....on sillee sellanen juttu...tsihi... eiku enpäs kerro...kyl te tiiätte.... =)

Mut nyt morooooooooooo <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.07.2008 17:49

Nyt on jazzit ja ravit ohi ja kyllä oli kivaa =) Sai tiristelllä itestään kyllä aika hyvin kaikki mehut. Muutaman tunnin unilla aina painoin. Vaikka kyllähän sitä vielä jaksais vaikka kuinka. Tosin skarppi alkas jo kärsimään ehkäpä liikaa.....eikä jaksas kyllä kuunnella enää kännisten ihmisten wtun mankumista ja känätystä ja stna kitinää jostain wtun ihan paskasta. Ja sillee. Mut muutenhan toi on oikeesti kivaa =)

Joo. Keli ois mitä mahtavin rannalla lojumiseen mut ei nyt malta. Jotain puuhaa kehityttävä. Hihi. Minen uuvu =)

Aamukahvilleeeeeeeeeeeeeee moroooooooooooo o/

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.07.2008 18:03

Tiedoksi kaikille jotta mun päivät on nyt sitten jonkin aikaa rauhotettu nukkumiseen. Joten kiitos älkää soitelko tai viestailko hirveesti jos ei oo jotain aikas tärkeetä ja silleen. Pliis. Nimittäin olen järjestyksenvalvojatehtävissä Keitele Jazzeilla noin:

ke ja to 17.00 - .....yö/aamuyö...?
pe ja la 18.00 - .....yö/aamuyö...?

ja lisäksi kuninkuusraveissa la 09.00 - 19.00.

Tarvinnen siis jossain välissä ehkä ihan vähän unta. Ihan pikkusen vaan. Kiitos =) Voi muuten olla että sunnuntainakin saatan ehkä ihan vähän nukkua. Ehkä.

Olkaahan kiltisti ;)

[Ei aihetta]Tiistai 22.07.2008 20:13

Huhhuh. Juu-u. Ja niin sitä mennään. Wuhuuuuuu =) Ei nyt kerkiä kuulkaa ei....sinne ja tänne ja viuh vauh.

Mulla on tassut kipeet. Noku sukat katos. Yhyyhyhyhyyyy tsihi =)

[Ei aihetta]Lauantai 19.07.2008 21:12

Voi hyvänen aika kun mä mietin ihan liikaa =DDDDDD

Hei oikeesti, voisinko jo oppia ja lopettaa =DDDDDD Ihkudaa.....

=) <3

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 03:23

Ja se kun tyttöä pidetään nyt vähän jännityksessä =) Hihi. Ihan sellanen kutkuttava tunne vattanpohjassa koko ajan. Tsihihi....ans kattoo nyt mitä tuopi huominen tullessaan..... =)

[Ei aihetta]Torstai 17.07.2008 20:58

Ja tää hektisyys!!! Jotain aivan käsittämättömän ihanaa =DD Ei voi tietää tuntia eteenpäin =D Siistii =) Ja koko ajan on jotain vipellystä ja käännettä menossa ja tulossa =D

[Ei aihetta]Torstai 17.07.2008 16:44

Noh joo. No nii. En mä kyllä aina oikein ihan silleen tajua että voiko siis ihan oikeesti olla niin ihanaa. Niinku aina vaan =O Loppuukohan tää joskus? Nääää...ei varmaan. Tai siis ei kun kerta se musta on kiinni. Hihi. Mullahan on just niin ehanaa ku mä ite haluun =)

Mut kestääköhän tällästä kovin kauaa? Ei tähän varmaan kyllästyä voi...? Ehhhehehehe. No hei da =D Mut oikeesti. Mähän oon ku taivaan lintu tai villivarsa kevätlaitumella. Tai vaiks jokuuuuu totaaaa.... Päiväperho! Tai toi noin toi sopuli vaikka. Ne onki muuten hauskoja. Tsihi.

Joo jäin muuten ilman aamupalaa. Leipä ihan homeessa, maito paakkuna, ja pullakin loppu jo eilen. Hihihi. Kai se ois kauppaan lähettävä....hihi...

Se on moro!

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 04:10

Hihi. Tsihihi. Hui =) Iiiiiihk. Ihihihi.... =)

Neito...ihihi.... Neito on nyt vähän ihihi. Tsihi. Oi että kun tietäsitte miten kaikkee ihan satumaista on ollu. Ja millasta ohjausta ja johdatusta ja opetusta ja kaikkee. Ihan mieletöntä =)

Oi että voi olla ihania ihmisiäkin!! Siis iiiiiiik en ehkä kestä =) Rakastan teitä kaikkia!!

Nyt meen iltasalaatille ja luen jotain ihanaa =) Mitä ihaninta suviyötä kaikille ja hela mualimalle =)

<3

[Ei aihetta]Tiistai 15.07.2008 03:27

Oho =o Ihmeiden aika ei ole ohi. Meikä oli kotona ennen puolta yötä =OOO Harvinaista ollu viime aikoina...mut noku kesäyöt. Hihi.

Hmm. Vielähän sitä taitas ehtiä...johonki.... =) Hmm. Näää.....unta kuuppaan. Niin mitä? Mikä se oli?