IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 31.12.2007 20:19

Ja ihan vaan tiedoksi kaikille... Juu. Ei. En ole kasvattanut partaa. Mulla nyt vaan on leuassa mustelma.

Jokunen jo etäältä kuikuillut ja kysynyt "onks sulla parta"

Murh. Vaikka tosin jos sattuisi kasvamaan niin miksipä en vaikka kasvattaisikin pientä pukinpartaa. Hienohan se ois. Ellei peräti cool...etten sanois...

Noku kännissä pitää nujuta.

[Ei aihetta]Maanantai 31.12.2007 19:20

Haha. Ohan se ny luutunu...jestas sentään...ja vielä hyvinki.

Eiku reenaamaan vaan!! ...tietyin rajoituksin.... Kaks kuukautta vielä ni sit saa alkaa tekeen kunnon voimareeniä ja hakkailemaan kaikkee. Hiphei. Eikä ne ryöstä mun rautaa =)

[Ei aihetta]Maanantai 31.12.2007 04:41

Kyllä on ollu ihku kivaa ku on niin paaaaaaaljon ihkuja ihmisiä =) Hihi. Kivaa ollu. Ja huomenna taas.

Jänskättää ehkä vähän yllättävän paljon huominen kontrolliröntgen. Ku tuntuu vähän jännälle toi. Mut jos se on vaan se kun oon alkanu liikutteleen sitä. Ni jos se on vaan siitä vähän ihmeissään. Mutku pelottaa ettei se ookkaan vaikka yhtään luutunu tai sit on menny uudestaan ihan rikki. Mutku ei oo sattunu silleen tai siis mitään rysähelly ni ei kait se voi olla rikki menny. Ja ku ei satu. Mutku eihän se oo missään vaiheessa sattunukaan. Silleen. Ni ei voi sen perusteella tietää ees! Hui. Mitä jos en uskalla mennä?

O-ou. Mitä jos en voikaan alkaa vielä reenaamaan? Ni jos se vaikka pitää heti leikata toi rauta pois tai jotain ku joskus kuulema ei ala luutuun niin kauan ku on metallia ku tulee hylkimisjuttuja. Tai jotain. Ni sitte tulee taas pari kuukautta reenikieltoo eiku rajotusta. Tai jos mulla on joku vika ettei mun luut vaan luudu? Tai et ne on ihan superyli heikot? Ni apua!!!

Hui. Iik. Mitä jos en saa enää ikinä reenata tai hyppiä ja loikkia ja ryskis pam mitään kivaa kaatuilla ja silleen. Ni mitä mä sitte teen?

Iik. En ehkä ala. Tai alkas. Huh.

Juu ei nyt iltapalaa ja nukkuun. On kai se mentävä vaan sinne. Mut hui.

O-ou. Kai se on sit karma tai oma moka. Mut eeeeeeenhän mä nyt anna sellasen lannistaa =) Hiphei ja hurraa kun on kaikkee kivaa joo ja ihku laalaa ja rakkausihanaa <3

Kiitos taas Herra =)

Öitä ja aamen.

[Ei aihetta]Lauantai 29.12.2007 22:16

Ja näin sitä mennään taas.

Huhhahhei ja rommia pullo!! \,,/

...ja vähän sitä sun tätä muutakin....

[Ei aihetta]Torstai 27.12.2007 23:12

I´m going thrue changes.

Vaik en ookaan menettäny best friendiäni. Enkä oo sad enkä unhappy. Kai.

But I´m going thrue changes. And they are big. Vaik ei ees oo. Ja silti on.

Eikä ota selvää fiiliksistä. Ja siitä mitä haluun. Ja onko sillä väliä mitä haluun. Oho. Mut mitäpä siitä jauhamaan. Pitääkö aina tilittää....

Ja nyt kun riisiä keittää ni se haisee ihan riisipuurolle... Hei, joulu meni jo!!

[Ei aihetta]Torstai 27.12.2007 03:58

Joopa. Halipula. Ja suukkopula. Ja pusu. Ja kainalo. Ja sillee...

Uskallankohan mä ikinä. Tai rakastunkohan mä koskaan vielä. Hmm. Mut ainahan sitä voi keskittää elämänsä muihin asioihin. Ei kaikkien oo pakko. Ja muahan vaan kumminki ahistaa ajatuski...huh... puistattaa... Ja paremminhan sitä pystyy ku ei. Tiiä vaikka vielä tekisin sen mitä kummiski haluun.

Luopus kaikesta ja omistautuis palvelemiselle ja sellaselle. Vaik menis johki vapaaehtostöihin tai kehitysmaahan tai luostariin tai jotain. Pitäs vaan vähän ehkä muuttaa juttuja tässä elämässä. Haha. Mistähän mä ton "vähän" tähän repäsin =DD

Jea. Nyt aamukahvia ja iltapalaa. Kaamee nälkä =O

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2007 20:01

miks ei mun LAST.FM toimi?

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2007 18:31

...huokaus...

[Ei aihetta]Tiistai 25.12.2007 04:46

No ni. Nyt se sitten on. Joulu. Eli valo on voittanut.

Kaikki menee vielä siis hyvin. Kaikki menee vielä siis hyvin. Kaikki menee vielä hyvin. Kaikki menee vielä hyvin. Kaikki menee vielä hyvin. Kaikki menee vielä hyvin. Kaikki menee vielä kaikinpuolin hyvin. Kaikille. Menee menee.

Dippadaa meillä ei huolet paina. Vähän ny vihloo...eiku viskoo mut haha, hehe, sehän ny vaan on sellasta..phahahahha...

Ihmiset on vaan niin ihania =) Ooh. Ja rakkaus. Ja valo ja kaikki universaali hyvä ja ihana.

Kiitos ja om ja amen. Ja halleluja. Ja mihinkäpä tää tästä vieläkään kaatuis =D Maailma meinaan. Ei mut kaikkee kivaa täs on. Joulunvietto oli tietty ihanaa. Ja kaikki. Kiitos rakkaat =) Mutta nyt mulle varmaan paras vaihtoehto onkin tämä että olen yksin. Oisin vähän huonoa seuraa...väsyttää vähän..tai silleen. Tai siis ei ees mutku...tai jotain.. No hitto, tarviiko yksinäisyyden tarpeelle olla aina joku syy ja selitys...voihan sitä vaan olla. Ihmiset tekee kaikesta niin vaikeeta...yksinäisyydenhalukin tabu....

Ilosta ja myötätunnostahan mä itken jos itken. Joskus vaan tietty meinaa uuvahtaa, mut sehän menee nopeesti ohi. Mulla kun on toi ehtymätön ja The Virkistävin kaivo. Tai lähde. Whaeva. Ja ku mä tiiänki yhen jutun...lälläslää läälää =DD

Sen meinaan, että kaikki menee juuri niin kuin pitää =) Noni. Löytyhän se valo sieltä =)

Hihihii ja hiphei... Oli muuten kotitonttuni pitäny hyvän huolen kaikesta ku olin reissus. Kiitos =) Ja kaikille muilleki. Ooo kun nyt on enkeleitä ja tonttuja ja huu nous vaiks ketä liikkeellä =O Wau.

Muistakaahan rakkaat lapset mitä tässä oikein juhlitaan... Olkaatten siunatut ymmärryksellä ja sydämen viisaudella ja rakkaudella ja ilolla ja valolla ja sen sellaasel.

Heeeeeissuliveeeeei =)

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.12.2007 21:58

Jep. Suunitelmissa oli käydä vain yksi yö siskon ja iskän luona eutkäteisjoulunvietossa, mutta eihän täältä raaski vielä pois lähteä. Akvaariot nyt kotona lilluu nälissään, mutta paastopäivää ei oo tullukaan pidettyä niille aikoihin, ja ne sitä aina väliin kaipaa. Eh...eikö....?

Meen sit huomenna hyvissä ajoin kotio. Lahjat jaettiin jo eilen ku toinen sisko jatko matkaa appelaan. Mutta huomenna ne vasta avataan. Tai siis tulihan sitä pari avattua jo eilen...hehe.... Saunaan sain uuden kylpytakin ja ihkuja saunamömmöjä, ja sit vielä unisiepparin =) Ihanaa =D

Tosin näin tosi inhoja unia viime yönä...ehe...ku sieppari pitää kuulema olla tosi oikein sijotettu, muuten se toimii väärinpäin...se tuo painajaisia...eikä vain uniin vaan valveeseenkin...huh...... Oootettava huomiseen että saa sen kotio...mutku ei kehtoo soittaa henkilölle joka osais neuvoo..annettava joulurauha. Mut jos vaikka jätän sen parvekkeelle tai vaikka autoon tms siks aikaa...hui.... Jos se näin tehokkaasti toimii näinpäin, ni miten tehokas se onkaan sit oikein... =OOO Olipa onni että tuli puheeks sellasen ihmisen kanssa joka osas varottaa....hehe...

Ja sain veljen <3 Tai siis on se ollu jo kauan, iät ja ajat, mutta todennettua tuli vasta nyt. Niinku. Tai siis oonhan mä tienny jo kauan, mut niinku. Kaikkea ei pidä sanoa heti ääneen =) Junou =) Mun ikioma henkkoht veljeni. Hihi =)

Kyllä kaikki muutenkin menee vielä hyvin. Ihan varmasti. Ohan kaikki muutenki jo niin ihkua, ni miten ihkua onkaan sit ku kaikki selviää ja menee hyvin =OO Iiiiiiik!!!!!!

Ja äitille vietiin kynttilöitä. Itkuhan siinä oli tulla...ja ihan vähän tuliki. Mut vielähän me tavataan =)

Oi ihanaa. Rakkautta ja valoa ja siunausta ja onnea ja iloa ja kaikkee ihkulaalaata kaikille =) arvostakaa sitä mitä teillä on. Kiittäkää, kiittäkää ja vielä kiittäkääkin kaupan päälle. Hihi =)

Veli...hihi..... <3