IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 30.03.2009 01:26

Ooooooo rakas vei mut iskää moikkaan!! Ja siis tuli mukaan!! Ihana mies <3

Ja ku sen kaa on nii kiva reissata. Jotenki vaa nii lepposaa ja mukavaa. Ja ku ois kuulema halunnu ajella pidemmälleki, ihan vaan käydä vaiks kaukana kahvilla. Iiiiiihks. Mut me kyl viel käydään vaiks missä! Ouuuuuuuu jea! Hihi. Aina reissussa hymyilen vaan ja tuijotan raksun komeaa profiilia. Nam. Mun sotajumala <3

Tsihi =)

[Ei aihetta]Lauantai 28.03.2009 01:01

Kyl maar. Just eilen puhuttiin Annen kaa että on se kumma miten meistä on tälläsiä tullu...

Tänäänhän päivä meni niin, että aloin aamusta siivoomaan, ja sitten välillä sisko tuli käymään. Suunniteltiin meille uudet verhot ja sellasta. Sitte jatkelin siivousta, kunnes raksu hälytti keikalle hakeen osia Suolahesta kun ei itte kerinny. No eiku moppi lepoon ja menoks. Siinä ohimennen kauppa, ja kiirusti peseen MR2 kerta oli ostaja tulossa. No, pesu, kuivaus, kiillotus, sisäpuunaus ja muu tsekkaus, ihan enkka nopeesti (vaatteitahan vaihtelin välillä kätevästi lennossa tarpeen mukaan, unohtamatta sutasta vähän ripsaria ja korvikset päälle).

Loppupäivä asemalla auttelua eli okei no lähinnä hoomoilastelua, lopuks siivosin koko paikan, välillä tein meille ruuat. Sit kotiin vinisteleen omat siivoukset, raksun työvaatteet pyykkiin, tiskikoneen tyhjennys, raksulle suukko ja hymyhei lähtiessään ansaitulle kyläluuhastelureissulle, ite suihkuun ja vähä supsup jotta on nätti ku raksu tulee, ja nyt sitte eiku oottelen ja kehrään että pääsen tekeen miehelleni jotain suunnattoman herkullista ja ravitsevaa iltapalaherkkua.

Iih. Miten musta on tällänen tullu =) Ihan onnellinen hömppä <3

[Ei aihetta]Maanantai 23.03.2009 11:45

Aatelkaa että on sellanenkin mies olemassa joka...no alotan vähän alummasta. No kato ku ostin sieltä jalokivigalleriasta tollasen huurulähteen. Missä on vettä ja sellasta usvaa tulee. Ni eilen illalla sitä kokosin (sormet syyhys koko vkolopun mut ei ois tullu mitn ku pojat oli täällä =D) ni totesin että se teline sille lähteelle on ihan häkkyrä. Ihan nulju. Vähän harmittelin ääneen, ni aatelkaa!!!

Rakas heti totes että no eihän se oo kun vähän tosta heftailee (vai miten se oli) ja maalia päälle. Ooooo <3 Ja vielä tapahtu heti! <3 ...samalla kun pesin siinä hallissa vieressä raksun autoa vaikka meinaskin olla yllärityöläämpi homma =) Ai kehräsinkö?

Ja on toi vaan ihana. Nyt oon sit ihan oikee velhotar kun mulla on usvalähde. Iiiih! Mut ei sitä voinu pitää yötä päällä kun pulputti ja oli ku diskossa kun valo vaihto väriä =D Ja kiviä siellä ja täällä....hihiiiiii...

Flow ja <3

[Ei aihetta]Lauantai 21.03.2009 10:46

No perillä sitten selvis ettei oo auki koko kivikauppa. Hehe. Mut eipä oltais lähetty vissiin jos ois tiietty että Lempäälän reissuhan siitä tulee jos kivikauppaan aikoo...eh... ja vielä Nokian ja Mutalan kautta...köh...

Ja kamala kun oli laitettu ihan kiusaks tienvierille ihan hirmu kirkkaita keltasia vilkkuja, ihan otti silmiin! Hö. Ja heti perään oli tehty kauhee monttu tiehen eikä mitään varotuksia! Törkeetä. vai miten se...

Reissun saldo:

-lots of ja lots of kiviä
-huurulähde
-määdchik-asioita
-pökry olo
-(määrän)päätön seikkailu
-kuiva kurkku
-kivaa
-tuliaisia
-ylittynyt budjetti

Nyt onki sit kivejä hetkiä tiedossa. Tsihi. Saa tutkia mitä sitä tarttu matkaan =)

[Ei aihetta]Perjantai 20.03.2009 00:33

Kiitos te kaikki jotka vaivauduitte kouluun tänään. Aamu vähän oli hassu kun oli kamera hukassaa, mut päästiinpä lopulta pitään ohjausdemot. Ja meni kameranlöytymis-ootteluaika kivasti ku oli niin hyvä porukka jotenki koossa ja juteltii kivoja. Hihii.

Kiitos Jari ku olit niin eri reilu että hait oman kameras sitte.

Ja åjjj miten oon onnellinen ku se meniki niin hyvin sitte ja ku kaikki tykkäs. Iiih. Auttokohan esiintymisessä ja puhumisessa valitsemani päivän kivetki...hih...turkoosi... ;) Mä haluun päästä tekeen lisää tollasii. Alan vaiks pitään jotain itsenrakastamis kursseja joskus =) ..niinku ne on jo kauan sanoneet.... =)

Ihanaa. Ja ollu niin...raksun kaa nautittiin auringosta pihalla ja käytiin lenkillä ja <3 Miten voi olla vaan niin ihanaa?

Ja aamulla Längelmäelle! Kivikauppaan!!! Jauuuuuuu =) Nyt jatkanki taas aamun oottamista. Hih. Ja raksun ku se tulee tuolta raitilta =D Mun hyvä mieheni <3

Olkaa omia ihan parhaita ystäviänne. *raks*

[Ei aihetta]Torstai 19.03.2009 01:36

Awaw awwwwww! Kivikauppaan! Mä pääsen jalokivigalleriaan! En kestä tai malta oottaa =D OooooooMG miten se on ihana asia. Kiitos raksu ja kiitos K =)

Saan Konstalleki sen akaattilevyn mitä on jo pitkään kyselly =) Ja pääsen retkelle ystävän kaa <3

Ja sit viel toinenki jännätyksen aihe: huomen aamulla pidän elämäni oikeestaan tavallaan mut ei ees ekan ohjauksen. Ohjausdemon aiheena.....YLLÄRI! =D En kerro vielä =) Hujjjjjj kuiteski mut ihiii kiva =)

Ja åj miten oon saanu taas aikaan tänään. Ja nyt ansaittua silittelyä ja paijuuta....hamdidamdam...

<3

[Ei aihetta]Lauantai 14.03.2009 02:34

Lalalaaaaa miten on hiih hamdidamdam onnellinen ja onnekas ja etuoikeutettu ja kaikkee ku saan hemmotella miestäni =) Ihana hieroa raksun työn väsyttämää kipeetä kroppaa ja ruokkia herkuilla =)

Ja kaikkia kivoja palveluksia tehä ja pesin vielä hallin lattianki taas ni on vähä ees vähemmän kurjaa pyöriä siel autojen kaa. Hih.

Mä taidan olla ehkä aika hyvä nainen raksulle. Tsih =)

Awwww lalalaaaa rakastannnnnnnnn <3

[Ei aihetta]Perjantai 13.03.2009 11:34

Ja kaikki on kuitenkin niiiiiiiiin hyvin ja ihkusti <3

Iiiiiih miten voi olla rakastusta =O

[Ei aihetta]Torstai 12.03.2009 11:08

Miten sitä osais ihminen lakata pelkäämästä kaikkea. Että tapahtuu jotain mikä romahduttaa maailman. Taas.

Huokaus. Ja vaikka romahduttaiski ni onhan sitä ennenki aina noustu.

Huokaus.

[Ei aihetta]Tiistai 10.03.2009 19:02

Uh... Joku migreenityyppinen ratkasu vissiin tai joku ku on niin kipee pää ja oksettaa. Yäh. Ei ollu kouluun menijäks. Huomenna pitäis palauttaa iiiiiiiiiso tehtävä...huh...vaatinee jonkin noin 10h tietokoneella puurtamisen...äsh... pakko koittaa pystyä.

Säälittää ku toi raksu tuolla vaan joutuu painaan ja raataan vaikka on kans ihan naatti ja väsy ja uupunut. Mä sitte lojun ja voivottelen vaan vaikka kuitenkin pystyin helposti jäämään kotio koulusta. Ei se oo reiluu. Ja vielä jaksaa musta huolehtia ku oon vähä kipee..

Mut kyllä mä koitan raksulle hyvittää ja lohduttaa sitä. Ja jotenki kyllä korvaan kaiken mitä se mulle suo ja antaa.

Mun rakas. On se niin hyvä mies.