IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 30.09.2008 15:26

Se on niin uskomattoman hienoa kun tuntee olevansa tärkeä ja tarpeellinen jollekkin. Sitä ihminen tarvitsee. Ihminen on hassu. Paljon puhutaan ihmisen itsekeskeisyydestä mut kuitenkin vasta siitä kukin saa onnen kun saa jakaa ja olla jollekin hyvä. Hih. Ja mun rakas anto mulle yllärin. Tai monta. Hih. Ihanaa olla kotona odottamassa, kehrätä hiljaa läksyjä tehden...ja sitten näkyy ikkunassa valtavat valot...ja rakkaan auto lipuu pihaan... Kun sitten huomaa olevansa tervetullut odottamaan. Hih. Ja toisen elämään ja kaikkee. Ja sit rakas oli vielä mun kipeitä sormia ajatellu ja hankkinu lohnarisalvaa. Mun Lohikäärme <3

Ja sain oman kaapin...hih....ihi...siitä se lähtee.... ;) Mut aamulla ei meinannu malttaa lähtee kouluun ku siinä vaan sohvalla oltiin ja voi mitä rakas jutteli. Ja ku auto oli ihan jäässä ja yhessä raapattiin ja voi mitä kaikkia juttuja...oioi....ja sit en meinannu malttaa ajaakaan ku oli niin kaunista ku usvaa ja jäätä ja aurinko ni piti otella valokuvia ajaessa ni piti hiljennellä =) Hihi. Taisin joku reilu puoltuntia taas myöhästyy mutku oli niin....huokaus....

Se on kato laitettava asiat tärkeysjärjestykseen. Lempeily ja hetkestä nauttiminen eka ja sitte muut hommat. Hih. Kerta vihdoin viimein on onni potkassu. Pitää osata arvostaa. Mut ny se o moro kerta alkaa kaverit kiusaan =D Meinaan tunnille mentävä. Kai se on opiskeltavaki välillä.... =D

Mut päivän vinkki: ei voi olla oma itsensä eikä ystävä muille ennenkuin on kohdannut itsensä ja on ystävä itselleen. Rakastakaa itseänne kuten toivoisitte rakastavanne muita <3

=)

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 19:56

Yllärinä muuten kävi Tommy Tabermann opistolla juttelemassa. Hih. Sehän on melko oiva veikko =) Setä on oivaltanu tosi paljon tästä elämästä. Ja Rakkaudesta <3 Oi oi. =) Luulin et kuhan höpäjää mut on se. Se ajattelee Sydämellä. Kantsii tsekkaa http://www.tommytabermann.net/

"Sitoutua niin syvästi
että muuttuu pohjattomaksi
Puristaa niin lujasti
että muuttuu rajattomaksi
Rakastaa niin mielettömästi
ettei mikään enää
ole vailla merkitystä"

-Tommy Tabermann-


Pieni laulu ihmisestä

Ihminen tarvitsee ihmistä
ollakseen ihminen ihmiselle,
ollakseen itse ihminen.
Lämpimin peitto on toisen iho,
toisen ilo on parasta ruokaa.
Emme ole tähtiä, taivaan lintuja,
olemme ihmisiä, osa pitkää haavaa.
Ihminen tarvitsee ihmistä.
Ihminen ilman ihmistä,
on vähemmän ihminen ihmisille,
vähemmän kuin ihminen voi olla.
Ihminen tarvitsee ihmistä.


-Tommy Tabermann-

"Tunne sääliä niitä kohtaan, jotka sammutavat tulen ja kuvittelevat olevansa rauhassa.
Tee heidät rauhattomiksi ihanuuksia enteilevällä hymyllä."

-Tommy Tabermann-

[Ei aihetta]Maanantai 29.09.2008 19:16

Uskomattomia hommia taas. Ihkuja juttuja. Ooh. Uhuh.

Kiviä ja kätköjä ja määdchickiä ja takkaraunioo ja intoa ja hihiii vaikka mitä. Sellanen yks ehkä vähän niinku merkki että saatettiin ottaa puheeks yks sellanen homma mikä ois meiän juttu. Tai no monta sellasta.... Tsihi =)

Kaikella on tarkotus mut tällä on joku ältsin ihkusuuri. <3

[Ei aihetta]Perjantai 26.09.2008 17:55

Autoni huuruiseen ikkunaan oli yhtenä aamuna piirretty sydän.

Oih.....voisiko tyttö enää syvempään huokaista, pehmeämmin kihertää ja jalkoja suloisemmin heikottaa....voimattomammin vapista...hihi...

Sisälläni asuu niin taivaallinen tunne =)

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 14:46

Muistakaa aina välillä pysähtyä. Ihan vaikka hetkeksi. Kohdatkaa rakkaanne ja läheisenne aidosti ja oikeasti. Vaikka vain ohikiitävän tuokion ajan. Kesken arjen kiireiden, pysähtykää, unohtakaa ympäröivä maailma, uppoutukaa toistenne silmiin, tutkikaa tarkoin mitä niissä näette, kysykää ja kuunnelkaa oikeasti miltä toisesta juuri sillä hetkellä tuntuu. Unohtakaa hetkeksi itsenne. Olkaa toisianne varten. Yhdessä. Hetkessä.

Vai onko todella oikeasti jokaisen päivänne jokainen hetki viimeistä sekuntia myöten niin aikataulutettu ettette ehdi? Kuka ne on aikatauluttanut? Miksi? Onko sinulla niin suuria huolia ettet voi kuunnella muitten ajatuksia? Onko sinulla kaikki kuitenkin aika hyvin? Huomaatko olla kiitollinen siitä mitä sinulla on?

Pysähdy ja katso itseäsi peilistä. Katso syvälle silmiin ja sano "Hei rakas. Mitä sulle ihan oikeesti kuuluu?" Älä unohda vastata. Halaa itseäsi. Halaa rakastasi. Halaa ventovierasta. Piirrä salaa sydämiä tuntemattoman likaiseen autoon (voi tosin aiheuttaa draamoja kodeissa), lenkkipolun hiekkaan, huuruiseen kaupan ikkunaan, kirjoita rakkausviesti luokan taululle, laula kassajonossa.

Ihan taatusti toisinaan kaupanhyllyjen välissä, pankkiautomaattijonossa, kadulla, lääkärin odotusaulassa jotain vierasta ihmistä katsoessasi tunnet jotain. Ehkä myötätuntoa, surua tai iloa puolestaan, tuntuu että haluaisit sanoa jotain. Sano se. Rohkeasti. Mitä voit menettää? Oikeasti, mitä...? Mitä voit saada? Mitä antaa?

Ota se puhelin kouraan, istu alas, ja soita sille! Kelle hyvänsä jolle pitäisi soittaa useammin. Soita.

Voi rakkaat ihmiset. Rakastakaa itseänne ja kaikkia muita. Olkaa läsnä. Läsnä itsellenne, toisillenne, vieraille ja tutuille. Olkaa. Ollaan yhdessä kaikki.

<3

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 18:50

Nii. Sitähän mä oon aina sanonu että rakastakaa.

Toimikaa aina niin että voitte itsellenne rehellisesti sanoa toimineenne pyyteettömän rakkauden ja korkeimman hyvän nimiin.

Uhg. Mur. Da'aah......

[Ei aihetta]Maanantai 22.09.2008 17:07

Mutta kaikinpuolin ihastuttava viikonloppu =) Hihiiii....ihan uskomattoman ihanaa....käytiin sunnuntaikävelyllä....tsihi...ja yhes aivan ihanassa paikassa....huh...

Unelmia. Haaveita. Uuu mai gaad. Hihiii...hitsi. Ja ja ja...hitsi ku ei voi puhua kaikesta =) Hih. Mut liittyy sellanen r-alkunen sana. Ja oi miten mun rakas piti musta tiukasti kiinni unissaan. Hihi. Ja teehetki illanhämyssä tunnelmavalaistulla laiturilla, laskevan auringon kultaamaa veenpintaa katsellen. Hymyillen vastarannan salaisuudelle. Ja yhtäaikaa oivallettu uskomattoman loistava idea. Yks sellanen unelmahomma. Yhteinen unelma.

Ja kun sain katsella miestäni peuhaamassa poikainsa kanssa. Ja polvet petti taas monta kertaa =)

..."rakkaani..." ...tsihi.... =)

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.09.2008 15:18

VAROITUS!

Se on semmonen homma että en ihan oikeasti pysty takaamaan lyönkö tai muuten vahingoitan fyysisesti jos muhun joku mies vielä koittaa koskea. Nimittäin mun pienessä sydämessäni on herännyt niin uskomattoman vahva ja suuri rakkaus ja omistautumis- sekä uskollisuushalu, että jos joku onneton erehtyy mua väärin perustein lähestymään, niin kaikki ennennäkemätön syövereissäni piillyt sisu saattaa ihan oikeasti ryöpsähtää täysin kontrolloimattomasti täyteen loistoonsa.

Sama koskee oikeastaan kaikkea mikä vähänkin loukkaa mieheni yksinoikeuksia, suhdettamme ja rakkauttamme, tai muuten vain tuntuu olevan tarkoitettu keskinäisen luottamuksemme tai onnemme säröttämiseen.

Nimittäin nou kän duu. Uskaltakaapa eppäillä.....eilen latasin jo lyönnin valmiiksi..jänskättää itteänikin ihan oikeesti....

[Ei aihetta]Perjantai 19.09.2008 20:28

Oijoi. Olipas outoa käpertyä ihan yksin sänkyyn. Ohhoh. Siitä onkin aikaa. Suuren suuri pehmojellonani oli kyllä iloinen. Ja olin minäkin iloinen pehmojellonastani.

Noku olin humputtelemassa ni piti sitte jäädä kaupunkiasunnolle. Heh. Se on toi opiskelu....huhuh....en kyl enää.....yähähä.... Siis ryyppää. Kyl mä tota opiskeluu vielä taidan kuitenki jatkaa. Hihi.

Mutku tuli niin hirmu ikkis mun miestä. Oijoijoi. Oih ja voih. Kohta pääsen onneks taas perheeni pariin. Hihi. Aatelkaa, mulla on ihan oikee perhe. Sellanen oma perhe. Hih. Mulla! Ja mää ku luulin etten ikinä saa sellasta....onpas tää ihanaa. Mun rakas oma perhe. Kiitos te mieheni lasten äidit <3 Ja kiitos te mieheni äippä ja iskä =) Hihi. Ja kaikki! Oooooo mä oon taas ihan haltioituneessa hurmoksessa =) Hihi.

Lalalaaaa rakkaus lisääntyy vaan kun sitä saa jakaa lalallaaaaa lalaa \o/

Rakastakaa toisianne <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.09.2008 16:22

Pikku vinkki hei ihmiset.....:

Onnea ei voi varastaa toiselta.

Ei vaan pysty. Vaikka kuinka mitä tekis. Ni sitä on ihan turha sillon kadehtiakaan toiselta. Ku jos sen koittaa toiselta viedä, ni se hajoo ihan sirpaleiks eikä enää ehjäänny, sitä ei enää ole, kerta jokainen onni rakentuu ihan just tasan vain ja ainoastaan tiettyjen ihmisten välille. Jos niinkun noin parisuhteista puhutaan. Ni jos se niitten väliltä revitään ni ei se enää oo. Se pitää siis ihan ite jokaisen rakentaa, eikä se rakennu väärien perusteiden ylle. Niin se vain on.

Paitsi ettei sitä edes pysty silleen ottaan. Jos se särkyy ni sillon on jompikumpi onnen osapuoli ihan ite sen rikkonu. Eikä oikea, aito puhtaiden asioiden pohjalle rakennettu, todellinen onni säry. Kolhuista se vain tiukentaa otettaan, lujittuu. Eikä se anna minkään ulkopuolisen pahan itseään tahria.

Rakkaat ihmiset, rakentakaa oma onnenne. Iloitkaa muiden onnesta. Onnea on maailmassa rajattomasti, oma osuutenne ei vähene vaikka naapurilla olisi sitä kuinka. Antakaa itsenne tulvia hyvää tahtoa, muistakaa että jokaisella meillä on oma polkumme, omat kompastuskivemme. Ottakaa niistä opiksenne. Älkää toistako virheitänne. Uskokaa siihen, että jos vain elätte rakkaus valmiina rinnassanne, kuljette hymysuin elämälle avoinna, niin se tulee kohdalle. Se Oikea. Se oikea Onni. Rakkaus. Ihan pikkuvinkkejä vaan....ettette tuhlais niin paljon aikaa joutavaan rimpuiluun ja kyräilyyn...ja leikkis omenavarasta.....

Kaikkea hyvää teille <3