IRC-Galleria

Po-po-possujuna! Katsokaa miten suloisia possuleita junana peräkkäin kärsä pyllyssä kiinni. Kikatin ihan kamalasti firman pikkujouluissa tälle, kun hieman päihtyneenä asettelin ruokapöydässä noita koristeita peräkkäin ja sit kuvasin.

Ainiin, kävin firman pikkujouluissa. Oli kivaa. Ensin käytiin jossain vanhusten humpparavintolassa syömässä ja juomassa ja loppua kohden alkoi se viina kikatuttamaan kivasti. Sitten paikalliseen humpparavintolaan jatkoille, jossa valssahtelin hieman erään toisen firman henkilön kanssa ja lopuksi vielä jatkojen jatkot. Sunnuntaina olin tosin sitä mieltä, etten juo enää koskaan. Tänäänkin oli aamulla vielä niin hirveä olo, että teki mieli laatata. Kivaa oli silti pitkästä aikaa ja tulipa käytyä hieman eri paikoissa kuin normaalisti.

Uuden tukan myötä itsetunto on noussut kohisten. Tänään tuijotin ruokalassa kaljua miespoliisia (ei, en ole homo) ja sitten hauskannättiä parturikampaajaa ja olin vain kokoajan, että brrrraau. Mikä parasta, olokin on parantunut huomattavasti. Töistä kotiin kävellessä jalkani olivat tiivistettyä tuskaa polvista alaspäin, taivaalta satoi räntää, hiukset ja lasit valuivat jäistä vettä nenääni, takki kastui, autot mörisi ja kuulottimista tuli Gravewormin mahtava R.E.M. coveri Losing my religion. Tilanne oli niin surkean itkettävä, että jo pelkkä tilanne olisi itkettänyt 30% varmuudella ja tuon biisin kanssa 99.9% varmuudella ennen, mutta nyt ei. Olin vain jeij, tsimppadai ja loooosiiing my reliigiioon *laulel*. SMG:n hölmö rakkauskin sai aikaan vain pienen palan kurkkuun ja tuo on sentään maailman itkettävin biisi.

Minulle on tullut paha tapa... tai siis vielä entistäkin pahempi tapa laulaa kotona jotain aivan typeriä hollotuksia. Eivät ne edes yritä olla oikeita lauluja, eikä ainakaan järkeviä sanoja, mutta niitä on kiva laulaa. "Kissalan Auno se saunoo, ja nyt se tekee salaatin, sen nimi onkin Salaatti-Pentti ja sillä on tosi iso penis. Tässä se pilkkoo kurkkua, namnamnam-kurkkua, sitten se pistää ne tänne vatiin ja hämmentää, llallatilaa, onhan hän Hämmennys-Tero, vanha kunnon heitero, täällä ei saa heiteroida, shallala-la, PIKKU G, PIKKU G, MITÄ SÄ OIKEIN TEET?, mmmrallallaa". Ehkä tämä on jo merkki tietynlaisesta mökkihöperyydestä. Pitää puhua ja laulaa jollekin, että kuulee edes jotain ääntä, omaansa :D Ehkä mun pitäisi ottaa kissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.