IRC-Galleria

(Tämä on kirjoitettu 23.12. huom!)

Jeij, lopultakin loma. Eilen tuntui jo töissä siltä, että räjähtää pää kun hommat vain kasaantuivat entisestään eikä vanhojakaan ennätä tehdä. Oloa helpotti se kun töiden jälkeen sai ostettua joululahjoja. Sunnuntaina repesi pylly kun mitään ei tietenkään löytynyt mistään. Sain käytyä parturissakin, noudettua miniläppärin ja postimies-Katekin oli tuonut Mighty Booshin kokoelman, joululahjakirjan veljelle ja vielä palkkakuitinkin. Jeij.

Tätä naputankin jo junassa miniläppärillä. Aika tuskaista, mutta vähitellen alkaa olla enemmän oikeita kuin vääriä kirjaimia. Herraisä, että tämä on pieni. Siis pienipieni. Miniskuaalinen. Näitä voisi nielaista kolme vesihuikan kera. Pohja lämpiää joka hiostaa kiveksiä kivasti sylikäytössä, mutta toisaalta hiostaminen voittaa normiläppärin grillaamisen, jossa reisiin tulee palovammoja. Näyttö on tosi kirkas ja hyvä, herralle kiitos ei-kiiltävä (siksi ostinkin tämän mallin). Akkukestoa on vaikka lampaat söisi, 4 tuntia matkalla, näyttö kirkkaana joskin virransäästö päällä, pelaten ja kirjoittaen ja vähän nukkuen. 64% akkua jäljellä. Ainoa harmittava asia mitä en tullut ajatelleeksi on se, että kirjoitan tosi paljon ajatuksenvirtaa ja jos en ennätä kirjoittaa sitä mitä ajattelen, ajatus katkeaa. Jos en opi nopeammaksi kirjoittajaksi tällä koneella voi ongelmaksi tulla se, ettei mitenkään saa samalaista matskua ulos kuin norminäppiskällä. Ehkä silloin lopultakin saisin tehty alle metrin pituisia viestejä.

Nyt on siis 5 päivän joululoma, ihan virallisia päiviä kaikki. Jeij! Tähän asti pisin yhtämittainen vapaa on ollut 4 päivää, josta 3 päivää festareilla. Juu, sitä ei voi lomaksi kutsua. Ei viidessä päivässäkään paljoa ennätä rentoutua mutta ehkä jos vähän ja kiitos kotona käynnin ei ehkä ole muuta tekemistä kuin rentoutoa ja vain maata ja lihoa lisää. Josta tulikin mieleen, että jostain mystisestä syystä on yhtäkkiä tullut useampi kilo lisää painoa. Joo, tiedän, en ole syönyt ihan parhaiten, mutta silti hyppy tapahtui yhtenä krapula-aamuna ja painokäyrä on vain jatkanut nousemistaan, maha taas jatkuvasti turvoksissa ja pierettää. Ehkä kokeilen olla ilman turkkilaista jugurttia, koska tänäkin aamuna ainoa mitä söin oli mustikat, turkkijugu ja pari pilleriä ja pieru lenti ja turvotti. Wokkivihanneksia ja pihvejä, sillä häviää turvotus ja olosta tulee ihanan keveä. Vielä kun keksisi vastaavan ruoan aamulle, jonka elimistö kestäisi.

Tänään huomasin taas, miten vähästä maaginen olo ja onnellisuus on kiinni. Pääsin/lähdin töistä jo klo 12 ja menin kämpille pakkaamaan kamojani. Päivä oli valoisa, joskaan ei niin aurrinkoinen ja en jaksanut laittaa kotivaatteita tunnin takia. Kun hienoissa työvaatteissa kävelin ympäri auringonvaloisaa asuntoa, se näytti jotenkin tosi puhtaalta (juuei, ei ole), avaralta ja ihanalta ja omakin olo oli jotenkin raukean vapaa-aikamainen. Toki se vaikutti, että tiesin loman koittaneen, mutta tuo auringonvalo vaikutti myös tosi paljon ja nätimmät kledjut myös. Pitäisi jotenkin saada kämppä näyttämään hienolta keinovalossakin, nyt se näyttää ruskealta paskalta ja pitäisi varmaan käyttää hienoja vaatteita kotona vain siksi, ettei tule kotivaatemasennus. Kotivaatteet kun on ihana vetää päälle jos on ollut koko päivän jossain oikeassa puvussa tai muussa puristavassa ja ahdistavassa asussa, mutta sitten taas vähän likaissennihkeät kotihousut ja joku ruma t-paita ei kyllä oloa paranna jos perusvaatteet eivät ole ahdistaneet tarpeeksi.

Vähitellen alkaa sujua kirjoitus tällä koneella jo vähintään 6-sormijärjestelmällä. Suurin ongelma tällä hetkellä se, että hipaisen aina kosketuslevyä sormella ja sit teksti hyppää johonkin ihan väärään paikkaan. Tämä sama ihan jumalattoman ärsyttävä ongelma riivaa kyllä jokaista maailman läppäriä. Harmillisesti ei voi oikein ottaa levyä pois käytöstä kun ei mitään external hiirtäkään ole mukana. Ehkä nörttäilen joskus ja laitan tasohiiren jonkun näppäinkomennon taa, jolla saan sen tapettua. Ei sitä kirjoittaessa tartte, vasta sit kun lopettaa. (Edit: En ole ainoa jota tämä vituttaa joten koneelle on päivitys, joka sammuttaa tasohiiren automaattisesti kirjoittaessa, jeij, vähemmän yllättäen asennus antaa vain errorerroria mutta niinhän ne aina ilman tappelua)

Suu napsaisi jo vähän jouluherkkujen pariin. Toisaalta harmi kun kotona tuskin ehkä kehtaa laulaa kaikkia tosi hölmöjä lauluja mitä on tullut laulettua kämpillä. Kissalan Pena on kova poika seikkailemaan, aijaa, eijoo, Eijo, aijaa, Aija. Shalalala! Integraatio-Matti osaa integroida, shalalala, hänen nimensä on tahrittu, shalalalaa ja syö nämä kivet tästä kasasta jätä kirves, ota, käy, tervetuloa pimeyteen, sumffaraaraa, Integraali-Matti ei ole kuin Integraatio-Matti *hoil*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.