IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Erikoinen lapsenpäästössäTiistai 27.06.2006 11:50

Nyt se sitten alkoi. Meinaan Erikoisen erikoinen tehtävä lapsenpäästössä. Parhaan ystävänsä tukijana teemalla: "jos minä, kun olen ollut aiemminkin." Erikoinen soitti yöllä Äidille että nyt J:ltä meni lapsivedet ja lähtö Jorviin on edessä. Mikäli J on puoliksikin niin hermostunut kuin Erikoinen, on Jorvissa näytelty yöllä melkoinen näytelmä. Tuloksista ei ainakaan vielä ole kuulunut mitään jollei Erikoinen sitten ole tekstannut Äidin kännykkään.

Mutta tämä mahdollistaa Erikoisen, Rinsessa Aavan ja Risto I:n ilmestymisen Käärmelahteen loppuviikosta. Olisi se mukavaa, etten sanoisi perusmiehisesti jopa ihanaa. Mutta uskon vasta kun näen, kuule ja haistan.

Ehdin pitkästä aikaa lukea myös Naapurin Rouvan kirjoituksia päiväkirjastaan. Siis siitä julkisesta nettiversiosta. Oli paljon mielenkiintoisia juttuja aina Juustolinnasta (jossa kävimme itsekin alkukesästä) rannan laituriprojektiin. Pitäisköhän Naapurin Isännän kanssa yhdistää voimat ja katsoa, mitä tuohon rantaan saataisiin aikaiseksi. Ja erityisesti vävykandidaatista, joka tarttui moottorisahaan. Tuollaisia kandidaatteja sitä toivoisi esittäytymään meidän Kääpiöillekin. Alku tosin on lupaava, nykyinen ainut oleva vävy, Risto I on avuliasta sorttia.
Ei haitannut moottorisahan ääni naapurista juhlia, en edes huomannut ääntä. Eli ilman Naapurin Rouvan päiväkirjaa en olisi asiasta mitään tiennyt.

Kuten en paljosta muustakaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.