IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Hyvä päivä - huono jaksoTorstai 05.04.2007 10:02

Taivaan tulet oli eilen pettymys. Mitäänsanomaton ja sekava jakso. Turha kiire, ikäänkuin loppu tulisi liian nopeasti ja moni juonen juoksu pitäisi saada päättymään ennen viimeisen osan lopputekstejä.

Vai olisiko vika sittenkin katsojassa? Kun eilen oli hieman normaalia arkea sisällöllisempi päivä Mikkelin sijaishuoltotyöryhmän kokouksineen, niin tuntuiko normaali Taivaan tulien jakso siksi pliisulta? Onko niin, että tavallisina kotona puurtamisen päivinä Taivaan tulet ovat olleet päivän suuri kohokohta, illan loistava televisiohetki. Mutta heti kun pävässä oli oikeasti utta sisältöä, tuntui televisiosarjan jakso pliisulta.

Pitäisköhän liittyä takaisin Taivaan tulien yhteisöön ja käydä kysymässä muiltakin, miten he eilisen jakson ovat kokeneet. Niin teenkin, katsotaan sitten olenko yksin ajatuksineni eilisen jakson tasosta. Tai en minä yksin ole, Rakas Vaimokin oli samaa mieltä. Mutta hänkin pääsi eilen Mikkeliin shoppailemaan, joten teoriani voi päteä myös häneen.

Ja sitten surullisiin uutisiin. Isot tytöt lähtivät eilen liki viikoksi Lappiin laskettelemaan. Seurakunnan reisulle Leville ja Ylläkselle. Vasta eka yö takana ja minulla on jo kaamea ikävä. He kun ovat normaalisti ehdoton piristys tässä aamukahvipöydässä, jossa nyt istuskelen yksikseni. Ja odotan ensimmäisiä lapsia aamupalalle. Mutta Jannan ja Sanskun poissalo latistaa aammun.

Mutta kestettävä on.

Sillä tytöt ovat reisunsa ansainneet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.