IRC-Galleria

tarpeetonta kinasteluaTorstai 20.04.2006 11:20

Motivaatio ongelmani ja suhtautumiseni kouluun kostautui omana käyttäytymisenä kriitiikissä sitten eilen. Tosin tarkemmannin kun itseäni analysoin, kapinani on sitä tunnetta vastaan että opetus ei nyt ole täysin sillä tasolla mitä haluaisin sen olevan. Tai kritiikki, sen erotuskyky mikä on oleellista ja mikä ei on tuolla hmm.. oudolla tasolla. Minusta on outoa jos värikuvasta, mustavalkoisena muutettuna valitetaan että jokin asia on uppoamassa taustaansa, jos niillä on värieroa yhtä paljon kuin sinisellä ja oranssilla oikeassa kuvassa + syväterävyydessä eroa, mitä tosin arvioinnissa ei nähty, koska välttämättä haluttiin arvostella kuvat hyvin pieninä (arvioilta 300-200px korkeita tiedostoja itselläni) sekä vinosti sommiteltuina. Eli kuvat arvosteltiin siitä esitteestä, vaikka erikseen pyysin kun olin mukaan laittanut myös kuvista näyttökokoiset tiedostot, että voitaisiinko arvioida kenties niistä. Nyt se rakas tykki, joka ennnen näytti kaiken liian tummana, on säädetty niin että näyttää kaiken liian vaaleana ja kontrastimattomana.

Lisäksi minulle viimeksi kun kävin asioista valittamassa, puhuttiin ammattilaatuisen kuvan tasokäyristä jne, ja kovasti nyt yritin että ne kuvat edes käsittelyvaiheessa ja teknisesti näyttävät painokelpoisilta, mutta koko ryhmämme yhdestäkään kuvasta ei viitsitty yhtään tasokäyrää avata... En siis tiedä olenko nyt tehnyt _heidän_ mielestä oikein vai en. Väistämättä herää epäilys, että osaakohan se joka tuota asiaa selittää sitä oikeasti käytännössä vai vain teoriassa (Esimerkiksi että kun keltaista on paljon, se kanava on tukossa, se vie kaikki tasot rgb-ikkunassa helposti siihen vaikutelmaan että kuva olisi umpitukossa, vaikka minun käsitykseni mukaan keltainen on läpipäästävä väri, ja ei ole kovin vaarallista jos se on joltain alueilta pelkästään tukossa).

En väitä että itse tiedän asioista enemmän, mutta sen verran vanhanaikainen olen, että kerran tuolla tehdään reilua tasoeroa opettaja-oppilas välillä, niin sen olisi toteuttava jotenkin käytännöössä ja opetus olisi sellaista että sitä olisi helppo kunnioittaa. Mielipiteiden ja koulukuntaerojen esittäminen totuuksina ei välttämättä asiaa edistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.