IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

Kuuntelen Klamydiaa omalla koneellani...!Sunnuntai 19.09.2010 16:41

Rami on kyllä tutustuttanut mut suomalaiseen laatumusiikkiin ja leffoihin. Aina on hyvä hiukan laajentaa käsityksiään asioista. Suomiräppikin voi nimittäin olla hyvää, kuten Mc Manen Tie sun sydämeen-biisi todisti. Se on oikeasti ihan vitun loistava. Vaikka se räppää parissa kohtaa tyylikkäästi epärytmiin, rakastan niitä taustoja ja sitä raivoa mikä siinä piisissä on just parasta.

Ja oon hiffannut että Klamydialla on loistavia sanoituksia ja niillä tuntuis olevan ihan mielettömän hauskaa kun ne soittaa. Sitä on kiva kuunnella.

Ihan mukava sunnuntaipäivä. Hyvää tuultani tosin hiukkasen latistaa se että rakkaani makaa kipeänä kellarissa. Sillä oli niska vissiin vitun kipeä. Masentavaa kun toisella on paska fiilis kun itse on hyvällä tuulella.

Oli eilen kiintoisaa kun tulin saunasta ja tuo yks jäi sinne 'hieman' löylyttelemään. Kodinhoitohuone oli täynnä höyryä ja sitä leijaili myös portaikossa. Äitiä hivenen nauratti kun mainitsin sille.

Ääh vittuvittu. Keskiviikkona on se pahuksen sisätutkimus sen R-alkuisen naisen seurassa. Ei oikeen nappaa.

Ja huomenna pitäisi kysellä taas sitä harjoittelupaikkaa. Aamulla pitää juoda taas vitusti kahvia että saa sen hymyn hinattua naamalleen. Pieni ylienergisyys ei ole lainkaan pahasta kun etsii harjoittelupaikkaa, sen olen ainakin oppinut koulun työharjoitteluiden myötä. Hienoa että sentään jokin tarttuu tähän päähän. Muukin kuin purkka. Sitä on muuten helvetin vaikea saada irti tällaisesta kuontalosta, just saying.

Vittu kun en löydä mitään niitä kamoja mitä piti ottaa mukaan. Kattilan löysin, mutta sauvasekoittimen moottoriosa on teillä tietymättömillä. Ja äitiä ei näy missään, joten en voi kysyä siltä. En ole varma lähtikö ne johonkin vai lähtikö Aarre vaan kotiinsa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.