IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 23:25

Hoh, tulipas taas tehtyä biisi. Taustoja kyllä löytyy mutta laulujen nauhoittaminen on niin vaikeaa.

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 14:37

Ah että voi olla tylsää. Tekemistä olis vaikka miten paljon jos jaksaisi vaan tehdä.
Tiedän kyllä yhden asian jota inhoan aivan tajuttomasti. Sitä, kun joku jättää mesekeskustelussa vastaamatta. Ja muutenkin sellainen lyhytsanaisuus. Ja sitä rataa.

Mietin tässä että jaksaisiko sitä lähteä veneilemään. Minä jaksaisin kyllä tietysti, mutta kun otan aina Simpan mukaan, ja nyt on näin sairaan kuuma.

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 00:36

Ah, että saan pääni kipeäks html:ää opiskellessani. Ei oikeastaan muuten muttakun niitä juttuja pitää kyylätä niin tarkasti että menee varmasti oikein.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 17:55

Taas näitä päiviä jolloin ei vaan voi laulaa nuotilleen. Ankeaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 01:14

Kyse lienee pohjimmiltaan vain siitä, etten halua harrastaa sellaista söpöilyä. Jotain. Äsken se oli ihan on the tip of my tongue mutta sitten nielin sen. (Käyn yläkerrassa hakemassa ystävällesi vatsapumpun.)

Ei mutta oikeasti, taidan mennä sinne syömään ennen kuin innostun liikaa. Olenkin tässä istunut koneella odottamassa että kyseinen henkilö tulisi meseen. Ei ole näkynyt. Don't ask.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.05.2008 01:09

Ei, ei...ei,ei. Tämä siis ei todellakaan ole tapahtumassa. No, sen näkee sitten.

Eläköön stabiilius ja vakaa mielentila.

Että näissä merkeissä tässä tänään täältä tuonne. Keittiöön, kai.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.05.2008 17:33

En tiedä olinko eilen vähän liiankin ahkera. Kun on tänään niin selkä, lonkka ja jalka kipeänä. No, ei se mitään. Tänään on niin paljon tekemistä taas. mutta sattuu niin hauskasti kun istuu lattialla. Pitäisi työskennellä pöydän ääressä. Mutta kuka jaksaa? Siivota sitä pöytää siis.

Ah, en ole tänne tainnut mainitakaan että otan kissanpennun. Sellaisen mustan ja pienen. En ole varma sen sukupuolesta joten laitan nimeksi joko Julia tai Julius. Ihan vaan siitä ilosta että sitä saa sitten kutsua Jölliksi ja Julliksi ja sitä rataa.

Näin taas viime yönä unta henkilöstä johon en haluaisi myöntää olevani ihastunut koska tiedän että en koskaan saa sitä. Siis angst. Mutta siis ihan vaan sen takia että en jaksa ikinä yrittää olla sosiaalinen kun olen sen lähettyvillä. Nään siitä oikeasti ties miten paljon unia. Huoh. Rasittavaa tämmönen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.05.2008 20:50

Hohhoh, olen tainnut jopa innostua jostain oppiaineesta. Näin ajallaan viimeisillä viikoilla ennen kesälomaa. Muttamutta, xhtml on hiton kiintoisaa. Koska huomasin sen hyödyllisyyden Huuto.nettiä käytettäessä. :>

Don't ask...Torstai 15.05.2008 00:03

Hahahah. Miikalla on puhelimessaan biisit nimeltään 'Kickapoo' ja 'Dear Penis'(and specially don't tell)
Noh, se soitti ne mulle peräkkäin puhelimestaan, ja sen puhelimen näyttö jumitti jotenkin.

Ensin siinä luki että 'Kickapenis' ja sen jälkeen 'dearpoo'.

[Ei aihetta]Tiistai 06.05.2008 18:48

Hohhoh, Kankkonen osti kumiveneen. Ja menen kohta testaamaan sitä tuonne jokeen. Ei elämä että tulee jännää. Koska joessa virtaa aika armottomasti ja tuo vene maksoi 15 e, eli laatukamaa on. No, jos pohja repeää niin mukana on onneksi korjauspaketti. Korjaaminenhan toki onnistuu mainiosti vedessä. Ja parasta on, että siellä rannoilla on joka puolella isoja kuusia. Kuolen varmaan pelkoon. Oikeasti. Outo fobia. Kuka täysjärkinen ihminen pelkää puita? Niinpä. Ei kukaan.

Hoohhoh vielä päälle. Sain tänään pyyhittyä erään raivostuttavan ihmisen raivostuttavan tekopirteän virneen sen naamalta yhdellä lyhyellä lauseella jonka sanoin (jopa yhtään änkyttämättä) katsoen sitä tiukasti silmiin. Ja sitten se lähti siitä jotenkin loukatun oloisena. Miten ihminen voi vielä tuossa iässä olla noin tuuliviiri?