IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 27.07.2007 19:44

Voi vhittu. Kyllä on sitten taas kerran nautinnollista omistaa maha.

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 17:28

Voi hitto että näin taas niin häijyjä unia.

MainitseNpa tässä ainoastaan yhden. Olin jossain. Myrskyn keskellä. Ja pelkäsin ihan oikeasti. Se oli aivan kauheaa.

[Ei aihetta]Maanantai 23.07.2007 02:48

Tulipas taas ihan hillitön himo sylkeä näytölle. Pelasin Thiefiä. Ne laavalammikot aina jotenkin houkuttelee räkimään. Onneksi olen onnistunut pidättäytymään.

[Ei aihetta]Lauantai 21.07.2007 12:30

Älykkyyteni loistaa erityisesti näin aamuisin. Jaana soitti mulle joskus kaheksan aikoihin että lähenkö Vaasaan. Ja ajattelin sitten ilmaista aikeeni mamalle. No, soitin sille ja mietin että minkä ihmeen takia se kuulosti niin väsyneeltä.
Suunnaton ihme. Se oli kotona. Ku nyt sattuu olemaan Lauantai. Sain lievän kohtauksen kun tajusin.

[Ei aihetta]Perjantai 20.07.2007 20:23

Eragon on oikeastaan aika paska leffa. Mutta Brom ja se tyyppi joka oli sen Bromin lohikäärmeen tappaneen tyypin poika(huoh) oli hyvännäkösiä. Tai siis toki tiesin että Brom ei voinut olla muuta kuin mielettömän nami, mutta siitä pojasta en tiennyt. Sillä oli nahkahousut, wee.
Brom oli vaan niin...itseasiassa parempi kuin odotin. Se ku se sano niille tyypeille:" Anteeksi kun en muistanut kyniä", ku ne vei ne sen linnut. Mitä ikinä sitten olivatkaan...
Ja ku se tappelee siellä metsässä. Ja nyt siis vihdoin oikeasti tajusin mitä siinä tapahtu siinä ku Eragon (himself) tappeli sen Tursottimen kanssa. Mutta en vieläkään onnistunut sisäistämään mitä Brom siellä teki. Sehän jäi sinne seisoskelemaan sinne kauas. Ja yhtäkkiä se on siellä hyppäämässä Eragonin ja ilmassa lentävän keihään väliin. Ja sitäpaitsi sen kuolema on mister Eragonin vika. Voihan katkeruus. Joo, tästä taas päästään erinäisiin tunteisiin ja tuntemuksiin joiden selittäminen voisi viedä kelpo tovin. Voihan dramaattisuus.

[Ei aihetta]Perjantai 20.07.2007 15:18

Nyt olisi kyllä prinsessamainen herkkyys ollut tarpeen. Nukuin silmälasieni päällä. Eipä pahemmin häirinnyt.

Argh. Tänään joutuu käydä sanomassa sille kauppatyypille...onko sen nimi Joni...?
No, kuitenkin että likat ei halua soittaa. Yeah. Ei kyllä yhtään nykkis siltä kantilta. Mutta tulisihan siinä tehtyä lenkkikin. Wee.

[Ei aihetta]Torstai 19.07.2007 17:18

En siis olekaan prinsessa Ruusunen. Olin nukkunu koko yön jalkaraspin päällä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.07.2007 15:01

Nyt aloin hikoilla. Huomasin lievän asenne-eron itseni ja muiden bändiläisten välillä. Meinaan nimittäin aina hävetä silmät päästäni ku katon jotain meiän videoita. Mutta muut tuntuu tykkäävän niistä.

Minna, Miten Tähän On Tultu?

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.07.2007 14:48

Nukuin aika hauskasti. Satun huoneessa. Aamulla tosin koin elämäni pettymyksen kun luulin että oli ukkosta. Mutta se olikin auto. Hitto.
Nyt yritän taas saada aivoni sotilaalliseen järjestykseen mutta ne meinaa karkailla. En saa niitä oikeaan järjestykseen. Tunnen itseni vanhaksi ja suunnaton väsymyksen aalto käy lävitseni. hahhah, huoh.
Näin taas kivoja unia. Olin joku tappajantapainen, ovela ja liukas tyyppi. Se oli muvaaa.

Hmm, mietin tässä että menisinkö leipomaan. Sämpylöitä ja suklaapiirakkaa. Eiliset sämpylät nimittäin meni "hieman" pilalle. Niistä tuli ihan kummallisia. Muttamutta, kaikki riippuu ihan siitä, löydänkö kumihanskat.

[Ei aihetta]Tiistai 17.07.2007 20:15

Eipä muuta mutta hitto että haluaisin käyttää aurinkolaseja.