IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.09.2007 17:05

Kitikiti. Mutta oikeasti, miten voi olla näin paskamainen olo...se alkoi perjantain ja lauantain välisenä yönä ja jatkuu edelleen. Varmaan joku lievä mahatauti tai jotain. Ankeaa. Inhottavaa. Masentavaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.09.2007 15:40

Jennifer Lopezin Play on sitten saakelin hyvä biisi. Ja ainoa jota siltä voi kuunnella. Sen kaikki muut biisit on anaalista. Paitsi joo, se yks on kans hyvä. Se missä ne tanssii siellä vihreässä paikassa. Joo, mikähän biisi se nyt taas oli...

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.09.2007 01:38

Miten ärsyttävää voi oikeasti olla että joku koskee tavaroihini. Voi että sain taas maukkaan raivokohtauksen. Joku vitun idiootti oli laittanu mun vahvistintuoliini selkänojan. Olisin soittanu nauhalle mutta kun en saanu yhtä saakelin johtoa paikalleen ku se selkänoja oli paikallaan. Ja vahvistin painaa niin paljon etten saa sitä nostettua jos istun lattialla.

Joo, tiedän juuri sopivan lääkkeen tähän tilanteeseen. Emme vielä ole äärimmäisen toimenpiteen tasolla, mutta eiköhän sekin pian tapahdu. Tapahtui jo. Hahhah.

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 15:45

Inhoan saamattomuuttani. Pitäisi roudata noita huonekaluja mutta kun en jaksa. Ärsyttää. Enkä oikeen osaa sanoa että mikä. Väsyttää vaan, luultavasti. Voi saakeli, en oo laittanu soitintani lataamaan vieläkään.

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 14:48

Oli lievästi ilmaistuna huono olo yöllä taas. Aina sama juttu Perjantaisin. Ankeaa.

[Ei aihetta]Lauantai 29.09.2007 00:59

Yeh, ihanaa. Sain vihdoinkin oman koneen omaan, Isoon huoneeseen. Mulla on siis käytännön kannalta katsottuna kaksi huonetta. Siis tämä (entinen)äipän iso huone ja lisäksi minun pieni huoneeni. En oo siirtäny vielä läheskään kaikkia tavaroita tänne mutta sänky on saakelin iso. Ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen omistan sängyn. Ja se on parisänky. Hahhah. Simppa makoilee tuossa matolla jonka laitoin sille tuohon ihan sitä tarkoitusta varten.
Muttamutta, tässä yläkerrassa asumisessa on vain yksi pieni ongelma: Laulut ja muut musisoinnit saattavat hieman kuulua muihin huoneisiin.
Joo, pitäis olla jo nukkumassa. Väsyttää niin hitosti.

[Ei aihetta]Perjantai 28.09.2007 22:37

No niin. Odotetaan jännityksellä milloin Osmo karkaa ovesta ulos. Kun mama jätti takaoven lukitsematta.

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 13:12

Yeh boy, just on time. How things Are coming together. Arg, minkä takia kaikkien asioiden pitää tapahtua justiin oikeaan aikaan ja niin saaaakelin järjestelmällisesti...?

Joo, taas oikeen tyyliin "vihjailenpa vähän" mutta ku pitää varoa sanojaan. Tulipas mieleen se vainoharhainen tyyppi leffasta I am Sam.

Hmm, Angelo on alkanut näyttää silmissäni sangen ihastuttavalta viime aikoina. Tosin, en enää kuuntele sen ihania kitarasooloja tai muutenkaan paljon hengaile sen seurassa. Mutta joka tapauksessa se on sympaattinen. Mutta minä en ihastu. Never again.

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 13:06

Noniin, salmisessa on kuin onkin osa ihmistä. Se ei laittanu mua laulamaan niitä juttuja joita en todellakaan osaa. Hmm, pitäisi oikeastaan hakea soittimeni. Että saisin Salmisen nauhalle. Se on niin parasta kuunneltavaa. Varsinkin ku se laulaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 15:22

Jaajaa, hmmmm. Mitäpä tästä nyt sanoisi. Paitsi että oon miettiny pääni puhki mutta ei auta vaikka siinä olis reikä, ajatukset ei kulje yhtään sen paremmin, saakeli.