IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 25.03.2008 15:18

Hmmh, uuh, aah....nautiskellaan niistä yhdessä, right.

[Ei aihetta]Tiistai 25.03.2008 11:59

Argargarg että voi ihmisellä olla oikeasti nälkä. En syöny aamulla mitään because(,Because, BECAUSE I am a MAAAN, seE?)ei ollut oikein juurikaan mitään suuremmin mainittavaa syötävää. Tai siis toisin sanoen ei kauheasti tehnyt heti aamusta mieli Jaanan eilistä ihmesalaattia. Eilistä siis siten, että se otti sen eilen pois jääkaapista viikkojen säilytyksen jälkeen. Jääkaapissa haisi aika kiintoisalta koska se salaatti oli alkanu puhua kakkaa tahkojuuston kanssa. Joo, siellä on sellanen takku, se tappi sinne suhun päin sivulle, niinkun sivulle, suoraan osottamaan suhun päin, ei mee kyllä millään, on lähellä jo, se mikä on siinä se semmonen, joo, se on se hiiri tossa irti, kyllä se sieltä, klinksklonks....
Tervetuloa (teretulemast,cockstastegood) visual basicin tunnille Kyrpiintyneen Kankkosen seurassa. Täällä ne ruuvit löystyy. Arg.

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 14:30

Nämä meidän tunnit on kyllä niin...innostavia. Onkohan meillä siis oikeen tuntikin nyt vai mitä tässä ollaan tekemässä...? Gnarh, väsyttää hitosti. Toinen sierain ihan tukossa.

Yeah, pitäis tänään tai tässä joku päivä käydä hakemassa lääkkeitä lisää. Sain mamalta sen reseptin, ja hyvällä onnellani ja omaperäisellä lahjakkuudellani onnistun kuitenkin hukkaamaan sen, ja minkäs teet sitten.

Yeah, menen tänään myös Mariannelle. En muista millon olisin viimeksi käynyt jonkun uudemman tuttavuuden kotona.

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 11:17

Oh, man että voi väsyttää. Olen huomannut että galleriapäiväkirjani täyttyy lähinnä arkisin, kun silloin on niin jotenkin mukava kirjottaaa. Nyt varsinkin kun on tätä kmmfrlllttt-Visual Basicia tai jotain muuta vastaavaa. En oikeasti pysy yhtään mukana. Ja keskittyminen on noin niinkuin vaihtelun vuoksi taas mahdotonta. Hoilotan jatkuvasti jotain vaikka kurkku on ihan lihahyytelöä.

(Onko täällä sitä turkkilaista lihahyytelöä? -Kauppiasta kysytään!)

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 08:34

Kyllä voi tihkasta nousta sängystä pitkästä aikaa näin arkena. Eli puoli kuudelta toisin sanoen. Teki aika häijyllä tapaa mieli jäädä nukkumaan ja mökistä jotain tästä kurkusta, mutta en taida oikein viitsiä kun on niin kauan kun olin viimeksi pois. Että silleen.

Don't visit Glasgow. Perjantai 14.03.2008 15:37

Siellä on aika tylsää. Mutta Edinburghissa on aika nättiä.

Huohhoh. Meinaa hiukkasen olla huono olo kun on nukkunut kotona pitkästä aikaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.03.2008 13:24

Voi hitto että osaakin olla tylsää. On joku Pirjon tunti which means että ei jaksa kuunnella. Tai siis en jaksaisi muutenkaan. Taidan tässä vaiheessa alkaa olla hermostunut sen matkan takia. Aloinkin jo huolestua kun se ei yhtään hermostuttanut mua.

Oli hauskaa eilen. Nukuin n. tunnin bussipysäkillä. Kävelin 14 km, ja olihan siinä jossakin välissä pakko pitää pieni tauko. Pää tosin meinasi paleltua.

Ja oli hauskaa. Laskin pyllymäkeä sellasia hiton isoja kallioita pitkin Paalijärvellä. Oli pimeää ja mulla oli sangen hyvät mahdollisuudet taittaa niskani koska en voinut tietää mihin olin liukumassa ja vauhtia oli melko paljon, mutta ei se haitannut. Oli ihan semihauskaa.

Aamujen kanssa on ollut tällä viikolla kyllä kertakaikkiaan mahdottoman vaikeaa. En oikeasti meinaa millään jaksaa nousta. Tänään puhelin herätti puolelta, laitoin sen herättämään tasan kuudelta, ja lopulta nousin siinä vartin yli. Laiskaksi olen taas heittäytynyt.

Imekää Andrea Bocellia. Tiistai 04.03.2008 23:32

Meinaa vähän väsyttää. Minkähän takia mun jokainen merkintä liittyy jotenkin väsymykseen?
Koska väsyttää aina.

Kävelin tänään ainakin 14 km, joten mulla on sentään hyvä syy olla väsynyt. Hyvä omatunto.

Argh, pitää auttaa Jaanaa muistitikun kanssa. Siis auttaa sitä tallentamaan jotain juttuja sille tikulle. Saan vähän väliä ravata alakerrassa ja jalat tuntuu spagetilta.

[Ei aihetta]Lauantai 01.03.2008 13:58

Ainiinjoo, veriset, väkivaltaiset siat olivat mukana taas pitkästä aikaa. Hmm.

[Ei aihetta]Lauantai 01.03.2008 13:58

Ai perse että nukkuminen on vaikeaa. Oli taas vähän huono olo yöllä. Ihan vähän joo. Ja tulin jälleen kerran ajatelleeksi miten epäreilua on, kun jotkut voi nukkua ihan koko yön eikä tarvitse herätä kertaakaan ahdistus/pahoinvointikohtaukseen. Voi sääli. Yök. Nyt tuli mieleen ne rasvaset lätyt mun unessani joskus. Hyi hitto.

Mutta näin viime yönä kyllä hyvin kiintoisia unia. Oli sota pitkästä aikaa. Kaikki oli mielettömän väkivaltaista, surullista, pelottavaa ja vaikeaa. Mutta se oli silti mahtavaa.