IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

Ei saatana...Torstai 20.01.2011 14:01

Kyllä voi olla taas mielenkiintoista tämä kotirouvan arki. Pitäis löytää resepti, työkkärin lappu ja työliivi joka pitäisi olla palautettuna jo. Olisi pitänyt olla jo kuukausi sitten. Perkele. Miten kaikki voi mennä näin hienosti hukkaan?
Taitaa johtua muutosta, tuntuu ettei löydä yhtään mitään ja osa tavaroista, varsinkin pienemmistä, voi olla vielä Aronkylässä ja vittusaatanaperkele. Ei ahdista, ei. Jos ei tänään ala löytymään, niin ajelen huomenna Aronkylään ja ettin sielläkin niin kauan että nuppi savuaa.

Ja sitten naapurilta tuli nimetön lappu jossa ystävällisesti kehoitettiin laittamaan ulompi takaovi kiinni ettei lämpö karkaa, ovi kun on ollut vaan haan,ha-an, miten vittu se kirjotetaan, varassa. No ei se mitään, ihan hyvä pointti mutta lievää kyyläystä. Miten sen muka edes näkee kun se on vaan lievästi raollaan...
No, korjasin tämän asiankohdan.
Ja sitten toinen nootti tuli koirankusetuksesta. Että ei saisi kusettaa porraspielessä. No, ihan hyvä pointti tuokin, mutta kun en vielä keksinyt että miten vitussa estän sitä koiraa nostamasta jalkaa joka nurkassa. Se kun tekee sen aika huomaamatta. Well, oppia ikä kaikki, I guess.
Korjasin tämänkin asiankohdan parhaan taitoni mukaan.
Naapurilla oli sinänsä ihan asiaa ja kirje oli asiallinen ja ystävällinen(alkoi sanoilla ' Rakkaat Lapset'), mutta kun vituttaa nyt muuten vaan niin vitutti tuokin. En toki halua olla naapureiden kanssa pahoissa väleissä ja yritän sopeutua naapuruston meininkiin, mutta sen kerran kun seinänaapuri valittaa tupakoinnista takapihalla, revin kyllä perseeni. Koska etupihalta siirryimme pois että tupakan haju ei häiritsisi rouvaa.
No, näkee tuonkin.

Parasta tässä reseptin hukkumisessa on ehdottomasti se, että unilääkkeet on totaalisen finito ja ilman niitä en juurikaan nuku -viime yökin oli aika karseaa pyörimistä vuoroin sängyssä ja vuoroin lattialla.

Ja minkä vitun takia posti tulee niin myöhään? Oon koko viikon oottanu valokuviani, mutta ei vaan kuulu. Ja eilen ei tullu Aku Ankkaa eikä ees Simpsoneita telkkarista.

Mutta.

Bongasin tuossa aamusella yhden näyttelijän jota fanitin joskus ihan innolla. Telkkarista tuli sarja nimeltään Mercy Peak jotain. Ja siinä oli se tyyppi jonka nimeä en muista, mutta joka näytteli Haldiria Sormusten Herroissa. On se vaan cool. Täytyy toivoa että tuo sarja on julkaistu DVD:llä koska inhoan aikatauluja television katselemisessa.

Jaa, no, vitutuskäyrä laski sen verran että voisin ehkä jatkaa etsintöjä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.