IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.02.2007 23:09

En tajunnut tuota leffaa. Johtunee siitä etten kattonu kovin kunnolla. Joo, voisin alkaa säveltämään jotain uutta synalla. Sangen musikaalinen olo.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.02.2007 18:45

Mutta enhän minä ostellu mitään!

Joo, hmm. Mikäs se oli se pinkki lakasuharja...? Entäs sitten ne sakset...tai nuolija. Tai laatikot...no, ainakin ne on hyödyllisiä. Että ei siinä mitään. Keskisellä oli sangen muvaa Jasun kanssa. Oli kauhean äitimäinen olo kun tönin ihmisiä kärryillä ja Jasu vinku mua ostamaan sille kaikkea. Jeeh.
Ja eilen oltiin uimassa. Niin kävin aina pohjassa ja palasin pinnalle yskimään. Ja yskin siinä viitisen minuuttia ja sukelsin taas. Uiminen on tylsää. Sukeltaminen on eri asia.
Ja,ja. Voiko olla mitään rasittavampaa kun nenäkkäät kersat?

[Ei aihetta]Tiistai 27.02.2007 12:37

Voisin taas aloittaa mainitsemalla jonkin fyysisen ongelman. Mutta ehheh, enpäs kerrokkaan että mulla on kurkku kipeä.
Tuossa kaheltatoista lähetään sinne ähtäriin. Jasu on ihan innoissaan, honey. En oikein usko että olemme kaikki tänään selvinpäin. Ja se synkentää tunnelmaani huomattavasti. Mutta ei se mitään. Istun Miikani huoneessa. Se (Miika itse) on justiin heränny. Kehtas valittaa mulle että sängyltä ei yllä ovelle. Ku se oli lukossa. Inhoan näitä vieraita näppäimistöjä.
Näin muuten taas sitä outoa unta että heittäydyn kylmällä säällä järveen ja huudan sairaasti. En ihan tajua sitä. Viimeksi se oli sellanen syksyinen yö, ja nyt talvinen. Mutta järvi siis kuitenkin oli sula. Se on niitä outoja unia. Niissä yritän aina saada jonkun huomaamaan itsestäni jotain. Tajuaisin vielä että mitä.
Niiin, ja sitten siinä oli pitkästä aikaa Groovy. Mikä oli sangen outoa. Koska tein kaikkea typerää kiinnittääkseni sen huomion itseeni. Yep. Esim. Kaaduin kun oli liian painava reppu. Ja sitten se nauroi mulle. Jee, joo. Ja kaikki oli sitten niiiin sööttiä.

No, asiasta hunajaan(Paavon ilmaisu) kävin eilen kahdesti kirppiksellä. Siis eri kirppiksellä. Ja siellä ihanalla kirppiksellä oli pussipäivät! Siellä ei oo ikinä ennen ollu. Kolme euroa pussi. Ja se oli siis sellanen ihan hiton iso Seppälän pussi. Tuli sitten hiukan haalittua vaatteita. Ja ostin myös pinkit henkselit. Mutta sitten myöhemmin huomasin että niissä on sellanen typerä kiinnityssysteemi.
Ja sitten neljä ihanaa vyötä. Kaksi niistä oli sellasia leveitä mitä voi käyttää yli-isojen paitojen kanssa. Ja sitten pari kapeampaa. Ja yksi ihan surkea. Mutta ei siis puhuta siitä, eh.
Ja sitten ties miten monta paitaa. Esim. ihana vaaleanpunainen paitapusero. Ja sitten päivän löytö; sellanen vaaleanpunanen/pinkki, salmiakkiruudullinen aika lyhyt neulepaita. Lastenosastolta. Sieltä löytyy aina kaikkea mahtavaa. Joo, Pitäis mennä meikkaaamaHan nyt.

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 12:24

Pitäis jaksaa alkaa laittautua. Mutta kuka jaksaa. Sormi kipeä, vaihtelua elämään. Taas. Eh. Lajittelin pyykit uudestaan äsken. Koska mama osti uuden pyykkikorin. Jännitystä tähänkin päivään. Kohtapuoliin pitäisi alkaa pakkaamaan. Koska menen Alajärvelle. Ja sitten Ähtäriin. Ja sitä rataa silleen, joo.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.02.2007 22:00

Luin tuosta äsken että "kuudetta jalkaani" xD Haahaa. Nojoo, meen kahtomaan Predatoria Jasun kanssa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.02.2007 16:54

Huhhuh. Eiku Puh-huijaa sano Tex Willer ku pelas Nalle Puhin kanssa korttia. Joo, istuin pari tuntia lattialla kutemassa. Siis kudetta tekemässä. Oikea käsi ja vasen jalka ihan kipeänä. Meinasin purskahtaa itkuun ku suoristin jalkani. Sattuuiiii aiivan sairaasti.

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.02.2007 13:03

Onpas pitkäveteinen päivänalku. Ei olisi pitänyt nousta tänään lainkaan. Koin kauhean järkytyksen: Sitä ihanaa vaaleaa leipää ei oo enää. Nyyhkis. Kun olisi niiiiin tehnyt mieli metwurstileipää. Ja juissia. No, tyydyin nielemään nenätippoja.
Jasu tulee(ainakin pitäisi tulla)tänään meille ja on yhden yön. Weee. En kyllä taas tiedä minne tungen sen nukkumaan ku parvelle ei voi. Siellä on niiiin kylmä. Se sairastu viimeksikin ku se oli täällä. Ja niin tein minäkin viime yönä. Parvella.
Oli hauskaa Elisalla. Paitsi että oli kauhean kylmä. Tai siis kun oltiin ulkona. Ja leiki siinä sitten jotain äänetöntä aavetta kun housut kahisee. Oli suloinen se koira. Melkeen niiinkun Simppa. Mutta paljon vaisumpi jotennii.

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 12:32

Jeejee. Mama ja Osmo oksensi molemmat tänään. Inhoan sitä ku joku oksentaa. Alkaa itteäki oksettaa. Huohhohhoijaa. Mama sanoi olevansa krapulassa. En tuntenut suunnatonta kunnioitusta kun se sanoi sen.

[Ei aihetta]Lauantai 24.02.2007 11:07

Ohho, puolentoista viikon jälkeen puhelimeni akku alkaa vihdoinkin olla lopussa. En edes muista millon olisin laittanu sen lataamaan. Noin niinkun tarkasti. Ei sillä että mun aivotoimintani muutenkaan olisi kovin luistavaa nyt. Tekee mieli raejuustoa ja päärynämehua.
Vähänkö oli spookya eilen. Istuin koneella kattomassa leffaa. Ja yhtäkkiä kuulin yläkerrasta naurua. Niinkun keittiön ja kellarineteisen väliltä. Se oli sellanen nuoren pojan nauru ihan selkeästi. Kuulosti vähän Miikalta. No, ajattelin että Kakolla on joku vieras. Ja katoin leffan loppuun. Menin sitten yläkertaan ja kysyin Satulta että oliko täällä joku vieras. Niin se oli aivan ihmeissään että mistä oikeen puhun. Ja sitten sitä alko pelottaa ku mainitsin sen omituisen naurun.

[Ei aihetta]Perjantai 23.02.2007 21:40

Onpas ollut harvinaisen tylsä päivä. Ja muutenkin tylsä olo. Vaikka oon kyllä tehnyt aika ankarasti paperia, se kun on niin jännittävää...