IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 29.01.2009 21:18

Aiaiaiaiaiai vittuvittuvittuvittu.

Kurkku on taas niin kipeä että tekisi mieleni itkeä. Pari tuntia sitten nimittäin laulon Beckin Girliä. Ei sillon vielä sattunu.

[Ei aihetta]Torstai 29.01.2009 14:24

Jotkin laatikot pitäisi jättää avaamatta.

Ajattelin tuossa illalla vähän siivota jääkaappia ja tulin erehdyksessä raottaneeksi Pandoran boksia.

Ja paha levisi maailmaan. No, ehkä nyt ei mikään absoluuttinen pahuus, mutta ainakin sairaudet if you know what I mean.

Ensimmäisenä osui silmääni _tuore_kurkku joka näytti lähinnä joltain Mestari Yodan Tuhatvuotiselta Mahtimakkaralta. Kirveli muuten silmää sen jälkeen.

Ja sitten bongasin kaksi sitruunaa jotka olivat heittäytyneet melko läheisiksi, eli toisinsanottuna niitä oli lähes mahdotonta saada irti toisistaan. Voisin kertoa myös limaisia yksityiskohtia, mutta mainittakoon nyt vain että ne olivat tehneet jälkeläisiä, vihreitä.

Ja lopuksi tutustuin Greippiin joka oli levinnyt suunnilleen joka ilmansuuntaan, tosin ikävä kyllä jääkaappini sisällä. Sain kaapia sitä varmaan puoli tuntia irti sieltä.

Kyllä, pidän hedelmistä/vihanneksista ja syön aina kaikki mitä ostan.

[Ei aihetta]Torstai 29.01.2009 00:12

Nyt pännii ja pahemman kerran. Päätin tuossa alkuviikosta että en juo viiniä tässä viikolla, ja kuinkas sitten kävikään. Ja sitten piti selittää kaikkea kakkaa kaikille ja nyt vituttaa.

Ärh.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 23:34

I'm making such a fool of my self.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 18:53

Hiffasin justiin että se grilli on saattanut muuttaa aukioloaikojaan. Tai jotain. Nyt se näkyi olevan auki.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 18:52

Vesterbackan Seppo oli psykiatrian polilla. Hahhah. Se mainosti kirjaansa kaikille vastaantulijoille ja kaikki oli siellä että joo. Joku nuori likka siinä mun vieressä, odotushuoneessa siis, ryki koko ajan kauheasti ja vaihto asentoa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 15:56

Kukaan ei oo mesessä. Tosin, kukaan ei luultavasti puhuisikaan mulle vaikka olisikin mesessä. Angst. Mulla on siihen oikeus. Tänään. Joudun taas miettimään elämääni psykiatrin polilla. Se on ankeaa. En oikeasti oikeen jaksaisi syventyä itseeni ja ongelmiini, mutta kuulemma se on ainoa keino parantua tästä shitesta. Olen tosin lievästi kyyninen asian suhteen. Ainiin, kyynisyys on keski-ikäisten etuoikeus. Olen hoidossa tällä kertaa ihan omasta aloitteestani, mutta ihan samalla lailla tämä tuntuisi päättyvän kuin ennenkin. Jotenkin tuntuu että oon ansgannut tätä samaa jo muutaman kerran tänne. Indeed.

Joskus vaan tulee sellanen olo että 'ah, kun pystyisi olemaan ihan normaali ja jaksaisi tehdä ihan normaaleja, jokapäiväisiä asioita'. Ja sitten tulee sellanen 'vittusaatanaperkele, nyt riittää, nyt mennään hoitoon!'. Ja sitten tulee taas tämä vaihe jota elän parhaillaan, eli 'äähh, mitä järkeä tuonne polille on mennä, samoja asioita me siellä puhutaan, eikä se tunnu yhtään miltään'. Ja sitä rataa. Siitä on kehittynyt melkoisen mukava oravanpyörä.

Joskus tosin on aikoja jolloin olen ihan normaali ja jaksan tehdä muutakin kuin maata sängyssä ja istua koneella.

Ja sitten on vielä se leffamania. Voi huohh. Joskus oli sen Vertical Limitin kanssa niin sairasta kun tuijotin sitä tuntikausia joka päivä kesällä. Ja sitä siis jatkui useampi vuosi. Ja tässä vähän aikaa sitten hamstrasin ihan hiessä Barry Pepperi leffoja. Ja kuitenkin vaan vitutti kattoa niitä.

Joo, nnyt riittää tämä angstaaminen, pitäis alkaa laittautua.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 15:19

Kurkku on sairaan kipeä. Heräsin aamulla siihen ku kitisin ääneen. Siis silleen typerästi..önisin. Mikä se sana nyt taas oli. Shit the same.

Jäin kotiin kun en todellakaan viitsinyt taas lähteä kävelemään kahta kilsaa kylmässä, kurkku kipeänä.
Ja -tippadaa- muistin hetken kuluttua että joudun joka tapauksessa lähtemään polille kahden maissa. Yeah.

Ärsyttävää ku tuo Het-grilli on aina vaan kiinni. Toivottavasti ne nyt ei oo lopettanu. Sieltä saa/sai oikeasti niin syntisen hyviä ranskalaisia. Se toinen grilli on aika perseestä, ja se akka siellä on jotenkin inhottavan oloinen. Pari kertaa oon siellä käyny, ja ekalla kerralla sain _jäisiä_ ranskalaisia. Siis ne oli sisältä ihan kylmiä ja kovia. Toisella kertaa ruoka oli ihan hyvää, mutta siitä puuttui se mieletön herkullisuus. Huoh. Vain Kauhajoella sijaitseva Atrian herkkupiste vetää vertoja Het-grillille.

Yeaahh, mennään vissiin viikonloppuna maman kanssa johonkin kirppiksille ettimään mulle uutta talvitakkia.

[Ei aihetta]Tiistai 27.01.2009 21:48

Kuinka saakelin vaikeaksi messengerin asentamisen oikeasti voi tehdä?

Tämä on kolmas kerta kun yritän, eri paikoista oon ladannu, eikä toimi.

[Ei aihetta]Tiistai 27.01.2009 20:07

Yeaahh, on ollut ihan hauska päivä. Keskiarvoltaan.

Aamulla kesti tajuttoman kauan herätä, kun tappelin laiskuuttani ja väsymystäni vastaan. Lopulta tosin menin kouluun, eli voitin edellämainitut.

Jaana kiikutti mulle uuden (Jasun vanhan) toppatakin joka näyttää suunnilleen joltain karvaiselta mekolta. Ja minä näytän ihan ala-astelaiselta sen kanssa. Who cares, se on lämmin.

Koulussa oli semisiedettävää. Matikantunnit vaan löhösin ja pelasin. Vähän ennen ruokailua kävin kysymässä kesätöitä kahdesta paikasta. Molempiin täytyy mennä ensi viikolla uudestaan. Kummassakaan ei ollut pomoihminen paikalla. Yeah.

Söin ruokiksella kolme ruisleipää maksamakkaran keralla. Oli tuskaa, koska kurkku on ollut koko päivän kipeä, ja ne leivät oli sairaan karheita.

Jutskasin Vaatekaapin kanssa ruokakaupassa hetken aikaa kun kävin hakemassa koiranmakkaraa. Se sanoi että on ollut rentoa. Ja rennolta se kyllä näyttikin, kuten aina.

Jasu tuli käymään, ja myöhemmin myös Hilli. Oli molempien kanssa sangen hauskaa, lukuunottamatta sairasta oloani. Leikattiin Hillin kanssa Simpan turkkia lyhyemmäksi ja ah, että se näyttää idiootilta nyt. Simppa.