IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 13.12.2008 02:31

Huomasin että en muista juuri koskaan olleeni kateellinen yhdellekään naiselle. Pelkästään miehille. Ja parille niistä jopa katkera. Huoh. Ei siis siksi että olisin koskaan halunnut ketään naista.
Oon ihastunut elämäni aikana pelkkiin miehiin, mutta en koskaan kadehtinut ketään naispuolista.
Life is a bitch.

Muutenkin alkaa taas niin kyllästyttää kaikki. Johtunee siitä että oon ollut laiska. Pitäis pysyä liikkeellä niin pysyis jotenkin edes hengissä.

Huomasin taas kerran että terapia on ihan perseestä. Sieltä tullessa on aina vaan sellanen vähän itkuinen mutta suurimmaksi osaksi tukkoinen ja tylsä olo. Tulee aina vaan käytyä läpi samoja asioita mitä aina ennenkin. Tiedän justiin ne kaikki asiat mitä siellä tulee 'esiin' ja ne näkökulmat joita se nainen esittää. En vaan osaa sanoa niitä ääneen.

[Ei aihetta]Lauantai 13.12.2008 01:54

TAKING THE BULL BY YOUR ANUS

TAKING THE BULL BY THE YOUR FUCKING DEAD

HAHHA.

[Ei aihetta]Lauantai 13.12.2008 01:27

Joo. Pussi popcornia, kaksi pakettia Toffifeeta ja puoli pakettia Geisha-konvehteja. It's my guts on the floor tonight.

Huomenna tulee leffa jossa on se just se vitunnami jätkä jolla on niin mielettömän ihana ääni. En ikinä muista sen nimeä. Itse asiassa en oo tainnut sitä koskaan kuullakaan. Mutta sellanen semivaalea, kapeanaamainen, melko pienisuinen ja rikollisen näköinen hoikka tyyppi. Se on niinnami.

Tylsää.

[Ei aihetta]Torstai 11.12.2008 19:09

Onpas tylsää olla kotona. Tai ei nyt sinänsä mutta kun ei vaan jaksais oikein tehdä mitään. Lueskelin noin neljään asti kirjaa ja syöpöttelinkin jossain välissä. Ja kävin vaarin kanssa kaupassa. Mutta nyt on taas tylsää.

[Ei aihetta]Tiistai 09.12.2008 23:05

Tunnen vain Stallonen ja Eastwoodin ja sen Svartsengäggerin.

Että näin.

Vittu tätä flunssaa.

[Ei aihetta]Maanantai 08.12.2008 20:09

Taas ankaraa tappelua suklaanhimoa vastaan. Oikeasti.

En todellakaan malta odottaa että pääsen näkemään Mindan. Kait se sen nimi oli.

Joo, ei muuta.

[Ei aihetta]Perjantai 05.12.2008 20:35

Oli sangen hauskaa tänään Kärkkäisellä iskän, Outin, Matsun ja Kakon kanssa. Oltiin melkeen koko aika niin että iskä ja Outi oli kahdestaan ja minä ja Kakko hoivattiin Matsua. Kakko tuumasikin että näytettiin ihan lesboparilta. Mutta Matchoon kanssa oli niin hauskaa, varsinkin leluosastolla kun ihmeteltiin kaikkia soivia ja muuten äänteleviä leluja. Hah.

Ja ostin vitun kalliit kengät. Mutta oli kyllä sen edestä hienotkin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.12.2008 20:23

Juuph, olipahan hupaisaa harjoitella tänään biisejään isossa salissa jossa oli semipaljon porukkaa.
Ja tuli taas todistettua että olen parantumattoman itserakas koska tuumasin erään tyypin kehuihin että 'I know'. En tosin tiedä tajusko se edes mitä sanoin mutta iiihan sama.
Huomenna tosin luultavasti vedän jonkun banaanin kaulaani enkä saa mitään ääntä aikaiseksi.

Sain äänikorttini eilen! Tai siis sehän on audio interface, eikä tuota mötikkää oikeen voi kortiksi kutsua. Äänimötikkä? Sounds professional. Ja sain Cubasen ja vaikka mitä muuta softaa siinä kaupanpäälle. Yeah. Nyt pitäis vielä oppia käyttämään niitä kaikkia.

Nukahdin tuossa melkeen heti kun tulin koulusta eli joskus ennen kahta. Ja heräsin puoli kuudelta. Ne harjotukset väsytti ihan sairaasti.

[Ei aihetta]Torstai 27.11.2008 17:59

Hohhoh. Naapurin koira säikytti Simpan tänään. Simppa haisteli tuossa pihassa jotain kiintoisaa haisua ja naapurin Pimu hiippaili sen taakse ja haisteli sen pebaa. Simppa hyppäs varmaan metrin ja haukku aika häijysti. Hohhoh.

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 22:39

Tulipas taas otettua paljon kuvia. Hyvä sinänsä koska yhteen aikaan en ottanu niitä ollenkaan.
Tosin useimmat niistä on sellasia että en viitsi laittaa niitä tänne. Yhden voisin tosin postittaa crazyshittiin kun sinne nyt kerran rekisteröidyin...