IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 25.07.2008 13:44

Ainiin, rikoin kamerani pari päivää sitten. Paska. Hieman vituttaa.

[Ei aihetta]Perjantai 25.07.2008 13:44

En tajua miten saan kukkakaalista aina neonvihreää kun keitän sitä. Oikeasti, tämä melkeen hohtaa pimeässä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.07.2008 01:30

Hahhah, oli hauskaa Alajärvellä iskän, Outin ja Matsun kanssa. Käytiin kattomassa sitä pentua niille, ja minä muuten vaan moikkaamassa rakkaita.

Oli niin hyvä tulomatkalla, kun Matsu huusi aivan sairaasti ja iskä käski mun rauhotella sitä ku istuin takapenkillä. En sitten keksiny oikeen mitään, minä kun en oikeen ole hyvä kekaroitten kanssa. No, päätin sitten kokeilla soittaa sille musiikkia puhelimestani. Ja hämmästyttävää kyllä, siitä se hiljeni heti. Se vaan kuunteli hartaasti ja äännähteli välillä kysyvästi. Ja heti kun sammutin musiikin, se alko huutamaan taas.

Ja iskä osoitti ensimmäistä kertaa arvostusta musiikintekoani kohtaan. Se tuumas että on kiva kun suvussa on yksi muusikko.

[Ei aihetta]Tiistai 15.07.2008 20:47

Vittu kun kesällä menee unirytmi aina ihan miten sattuu. Yritän tosin saada sitä oikaistua laittamalla puhelimen herättämään kymmeneltä, mutta vaikka herään siihen, käyn aina sammuttamassa sen ja menen takaisin nukkumaan.

Vähän katoin eilen hyvän leffan. Sen nimi ei ole vieläkään ihan selvä mulle. Mutta luulisin että se oli joku Twisted. Siinä oli Ashley Judd ja ei hitto että se olikin tyylikäs. Todella upea.

Oon tänään taas tehnyt jopa jotain. Ja nyt väsyttää.

[Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 03:54

Paskapuheeksi epäilty teksti kannattaa yrittää kääntää jollekin sellaiselle vieraalle kielelle, jota osaa kohtuullisen hyvin. Aitoa paskapuhetta ei voi kääntää. Kääntäminen kohdistuu aina sisältöön, ei ilmaisuun. Paskapuheessa ei ole sisältöä vaan pelkkä ilmaisu, jonka takana kumisee tyhjyys.

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.07.2008 19:36

Mun pitäis ottaa uusia kuvia. Edellisestä kerrasta on niin onnettoman kauan. Ku nyt jaksais.

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.07.2008 03:30

Kertonee luonteestani jotain että tuijotan rotten.comista kaikkea oksettavaa ja mulla on oikeasti hauskaa. Vähän sama juttu kun se että luen kummiturtarinoita ja katson aavekuvia(jotka oikeasti pelottaa mua :D) niin kauan että en uskalla laittaa silmiä kiinni muuten kuin kirkkaassa valossa.

[Ei aihetta]Perjantai 11.07.2008 21:02

Arg mikä päänsärky. Liikaa karkkia ja liian vähän mitään kunnollista syötävää. On melkoisen tylsistynyt olo. Tekisi mieli pelata mutta toisaalta taas ei. Oon pelannut niin paljon viimeaikoina.

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.07.2008 15:34

Minkähän takia noin monet mun päiväkirjamerkinnät on 'näkyy vain itselleni'? Koska en tosiaan muista laittaneeni niitä noin. Ja minkähän takia tämän tekstin alle tulee punainen viiva sitä mukaa kun kirjoitan? Vain sanat 'mun', 'vain' ja 'en' on ilman tuota viivaa. Hmmmm.

Sain eilen illalla sellaisen ahdistuskohtauksen että edellisestä on jo monta kuukautta. Varmaan puoli vuotta. Mutta well, tarrauduin koiraani ja olin taas kunnossa.

Selviytymiskyvyn kasvaminen on kyllä aika mielenkiintoinen asia. Joskus Suurina Alkuaikoina kun n.6-vuotiaana makasin keittiön lattialla ahdistuneena suunnilleen samasta asiasta kuin eilen illalla, se saattoi jatkua monta yötä ja mietin sitä aina päivällä. Nykyään alan aina tapella kauheasti vastaan heti kun alkaa ahdistaa. Ja vaikka se nyt eilen olikin harvinaisen vaikeaa ja välillä olin oikeasti kauhuissani, n.puolen tunnin päästä olin taas maailman onnellisin ihminen. Ihan oikeasti. Sitä alkaa oppia nauttimaan hyvistä asioista kuten syöminen ja laulaminen, lenkillä käyminen tai joku 'hyvä' vitsi jonka onnistuu kertomaan.

Ja mistä moinen syvällisyys tänään? Well, en tiedä. Ehkä eilisestä johtuen. Ei mulla ainakaan ole mitenkään syvällinen olo. Tekee vaan mieli puuhastella jotain. Laittaa tavaraa myyntiin...

[Ei aihetta]Tiistai 08.07.2008 16:15

Arhhgg. Minkähän takia sieltä asuntosysteemistä ei oteta mitään yhteyttä? Luulisi että ne nyt sentään ilmoittaisi vaikka en saisikaan juuri sitä nimenomaista kämppää.

On vaihteeksi ihan elossaoleva olo. Johtuen kai siitä, että oon tänään jopa tehnyt jotain. Kävin aamulla lenkittämässä Simpan ja sitten siivosin iskän ja Outin piha. Outi ja Matsu kahteli ikkunasta, ja Matsu hihkui mulle. :D Gotta love that thing.

Ostin eilen vaaleanpunaisen kirjoituspöydän hintaan 5,50 ja mennään tänään hakemaan se. Ja sitten, kaiken tämän tavaran hamstraamisen jälkeen en edes tietysti saa asuntoa. Gnnrrh.