IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 28.09.2009 12:48

On siis niin tylsääää.

Oon tässä tehny jotain ruotsinjuttua johon ei löydy sanoja sitten mistään. Käytin nettisanakirjaa. Kaikki kysymykset liittyy tietokoneisiin, ja kun hain yhtä sanaa, niin vastaukseksi tuli 'valas/vaali'. Että joo.

[Ei aihetta]Perjantai 25.09.2009 11:56

Olipa siis todella mahtava yö. Yeah. Ensin illalla sain tapella noin tunnin verran vasemman kylkeni kanssa kun se oli (pelaamisesta) jotenkin niin jumissa että kramppas ihan sama mihin asentoon väänsi ittensä. Ja se otti siis oikeasti kipeää. Noh, jahka sitten sain nukuttua, heräsin siinä neljän maissa siihen että mun puhelin soi. Nooh, en jaksanu miettiä sitä heti sen tarkemmin vaan nukahdin uudestaan. Ja sitten. Heräsin joskus viiden aikoihin siihen kun valot meni päälle. Siis en siihen että ne oli päällä vaan siihen että ne nimenomaan meni päälle. Vittu että pelotti. Ja kun aamulla tuossa katoin sitä katkasijaa, niin se oli nimenomaan siinä asennossa kun se on jos valot on päällä. Eli siis ei siinä asennossa mihin jätin sen illalla. Ja minä en sitä kyllä naksutellu koska ne valot meni päälle kun minä makasin sängyssä. Ja sitten kun siinä aikani olin kelannu sitä päässäni, päätin hakea puhelimeni ja kattoa että kuka siihen soitti. Siinä siis näkyy kaikki vastaamattomat vaikka ne olis tuntemattomalla. Noh, siinä oli viimesenä iskä. Ja siis kellonaika oli -Tadah- siinä väärä koska justiin illalla vaihdoin puhelimen oikeaan aikaan. Laitoin sitten iskälle viestiä että soittiko se mulle. Tämä vastaa että 'joo, soitin eilen siinä päivällä'.

Mahtavaa taas sunnuntaina mennä nukkumaan. Öisin on niin mukavaa.

Jussia:Torstai 24.09.2009 15:08

Maahanmuuttajien houkuttelemisesta

Maahanmuuttoministeri Astrid Thors puhui omituisia Turun Sanomien haastattelussa 5.11.2007.

Thors haluaisi antaa kaikkien Suomesta työtä saaneiden jäädä maahan:
"Ei pitäisi olla niin suurta väliä sillä, millä perusteilla ihminen on Suomeen tullut. Myös kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneilla, mutta työllistyneillä, tulisi olla mahdollisuus jäädä maahan. Hehän ovat jo osittain integroituneet yhteiskuntaan."

Minulla on nyt aitoja vaikeuksia ymmärtää, mitä Astrid tarkoittaa. Oletan, että maahanmuuttoasioista vastaavana ministerinä hänellä on ainakin perustiedot maahanmuuttoon liittyvistä tosiasioista. Ulkomaalaisviraston tietojen mukaan viime vuonna turvapaikkaa hakeneista hieman alle 1800 henkilöstä yli neljännes, 27%, sai oleskeluluvan, vaikka kielteisen turvapaikkapäätöksen sai 98,5% hakijoista.

Turvapaikkapäätöksen evääminen ei nykyiselläänkään merkitse sitä, että ihminen ei saisi jäädä maahan. Jos hakija ei saa turvapaikkaa, hän saa oleskeluluvan "suojeluntarpeen", "inhimillisen syyn", "Suomeen muodostuneiden pysyvien siteiden" tai vastaavan nojalla. Lisäksi ovat afgaanit, somalit ja irakilaiset, jotka saavat aluksi tilapäisen ja myöhemmin pysyvän oleskeluluvan siitä yksinkertaisesta syystä, että Afganistaniin, Somaliaan ja Irakiin ei haluta palauttaa ketään. On tietysti totta, että kaikki turvapaikkaa hakevat eivät saa oleskelulupaa, mutta eihän koko turvapaikkamenettelyssä olisi mitään mieltä, jos sen tuloksella ei olisi missään tapauksessa mitään merkitystä.

En usko, että työllistyneiden turvapaikanhakijoiden karkotukset ovat kovin mittava ongelma maassamme. En ole kuullut yhdestäkään tapauksesta. Ehkäpä kyse on siitä, että Thors ei haluaisi luopua niistä 73 prosentista turvapaikanhakijoita, joilla ei ole edes liberaalin käytännön oloissa perusteita minkäänlaiseen oleskelulupaan. Koska Romanian ja Bulgarian romaniväestön jälleenasutusta Suomeen suomalaisten veronmaksajien kiusaksi olisi kuitenkin ilmeisen vaikea perustella äänestäjille, Thors puhuu mieluummin "työllistyneistä turvapaikanhakijoista", vaikkei sellaisia ole nytkään mikään uhkaamassa.

Thors jatkaa:
"Ulkomaalaisviraston virkamiehillä on tähän mennessä ollut suuri vastuu yksittäisissä päätöksissä. On olemassa kuitenkin myös poliittinen vastuu. Poliittisten päätöksentekijöiden pitäisi esimerkiksi päättää siitä, mitkä maat ovat turvallisia. Turvapaikkapäätöksiin näet vaikuttaa se, onko hakijan kotimaa luokiteltu turvalliseksi."

Eikö tämä ole aivan erikoinen tulkinta virkamiesten (= asiantuntijoiden) ja poliitikkojen (= arvojohtajien) työnjaosta? Poliitikkojen tehtävä on päättää, millä tavoin - jos millään - tulijan lähtömaan olot vaikuttavat oleskeluluvan myöntämiseen ja ehtoihin. Nämä ovat arvokysymyksiä, jotka kuuluvat poliitikon kompetenssiin. Asiantuntijoiden, siis niiden, joilla on tiedolliset edellytykset arvioida eri maiden oloja, on sitten päätettävä, miten nämä maat asettuvat poliitikkojen määrittelemään sapluunaan.

Eiväthän Somalien, Irakin tai Afganistanin olot miksikään siitä muutu, että suomalaiset poliitikot ottavat niihin poliittisia kantoja.

Turun Sanomat:
"Suomalaisviranomaisten perhetulkinta on tiukka. Ulkomaalaisvirasto ottaa perheenyhdistämistapauksissa huomioon vain ydinperheen. Täti tai veljenpoika ei kelpaa."

Millainen sen tulkinnan pitäisi olla? Muistetaanpa nyt aluksi se, että perheenyhdistämiskysymys koskee vain ja ainoastaan turvapaikanhakijoita. Suomeen töihin tulevat ja itsensä elättävät ihmiset saavat tuoda tänne kaikki haluamansa läheiset. Perheenyhdistämisessä on siis kyse ihmisistä, jotka lankeavat suomalaisen yhteiskunnan elätettäväksi. Empiria meiltä ja muualta osoittaa, että tämä elatussuhde jatkuu hyvin pitkään, jopa toiseen ja kolmanteen sukupolveen. Kyse on siis myös rahasta. Turvapaikanhakijat, joiden perheitä yhdistellään, tulevat pääsääntöisesti maista, joissa perheet ovat hyvin suuria.

Lähdetään siitä, että perheenjäseniksi kelpuutetaan - Turun Sanomien toivomalla tavalla - tädit ja veljenpojat. Tällöin on luonnollisesti hyväksyttävä myös sedät, enot ja veljentyttäret. Suomeen saapuu turvapaikanhakija Hassan Somaliasta. Hassan on käyttänyt turvapaikanhakumatkaan perheensä säästöt, ja kotiin ovat jääneet vaimo ja viisi lasta. Hassanilla on seitsemän sisarusta, joista kullakin on aviopuoliso sekä, niinikään, viisi lasta. Hassanilla on isä ja äiti. Sekä isällä että äidillä on viisi sisarusta, siis Hassanin setiä, enoja ja tätejä. Kullakin sedällä, enolla ja tädillä on puoliso sekä viisi lasta, siis Hassanin serkkuja. Kullakin Hassanin serkulla on puoliso ja viisi lasta.

Hassan ei saa turvapaikkaa, mutta hän saa b-luvan, joka aikanaan muuttuu pysyväksi oleskeluluvaksi. Perhettä ryhdytään yhdistelemään. Suomeen tuodaan, suomalaisen veronmaksajan rahalla, seitsemän Hassanin ydinperheeseen kuuluvaa henkilöä, seitsemän sisarusta, seitsemän lankoa ja kälyä, 35 veljen- ja sisarenlasta, kaksi kappaletta vanhempia, kymmenen setää, enoa ja tätiä, kymmenen kappaletta setien, enojen ja tätien puolisoja, 50 serkkua, 50 serkun puolisoa, 250 serkun lasta.

Yksi kappale turvapaikanhakija Hassania generoi siis Turun Sanomien, ja kaiketi maahanmuuttoministeri Thorsin, kannattamalla perhetulkinnalla 428 maahanmuuttajaa. Joista yhdelläkään ei varsinaisesti ole perusteita maahanmuutolle. Ei edes Hassanilla. Hän saa oleskeluluvan siitä yksinkertaisesta syystä, että Somaliaan ei palauteta ketään.

Yhdistämistä voidaan luonnollisesti jatkaa. On muistettava, että jokaisella Hassanin sisaruksen, sedän, enon, tädin ja serkun puolisolla on oma sukunsa. Itse asiassa koko punavihreä tavoite 10 000 vuotuisesta maahanmuuttajasta voidaan täyttää yhdistelemällä turvapaikanhakija Hassanin perhettä riittävän väljän perhetulkinnan pohjalta.

Kuten ylempänä sanoin, kyse on myös rahasta. Oletetaan, että puolet, 216 kpl, Hassanin yhdistetystä "perheestä" on naisia. Koska he ovat jatkuvasti raskaana tai kulttuurisista syistä estyneitä, he ovat työvoiman ulkopuolella ja siten pysyvästi yhteiskunnan tukitoimien kohteena. Suomessa asuvista, työvoimaan kuuluvista somaleista yli 50 prosenttia on minä tahansa annettuna hetkenä työttömänä. Jos unohdetaan se, että osa tosiasiallisesti työttömistä on siivottu tilastoista työvoimapoliittisilla tempuilla, sekä se, että suurin osa työllistyneistä kolmannen maailman maahanmuuttajista on yhteiskunnan rahoittamissa tehtävissä (esim. tulkkeina tai synergisinä sillanrakentajina), joita ei olisi olemassa ilman kyseisten maahanmuuttajaryhmien olemassaoloa, voidaan todeta, että n. 75 prosenttia Suomen somaleista elää yhteiskunnan piikkiin. Voidaan tehdä induktio, jonka mukaan sama suhde tulee pätemään myös Hassanin "perheenjäseniin". 428:sta maahanmuuttajasta 321 voidaan siis laskea suoraan menopuolelle. Jos esitetään täysin epärealistinen arvio, että yhden tulokkaan elättäminen ja asuttaminen maksaisi 500 euroa kuukaudessa, Hassanin "perheeseen" palaisi 160 500 euroa kuukaudessa, lähes kaksi miljoonaa euroa vuodessa. Siis pysyvästi. Alkuvaiheessahan, ennen niiden tilastollisen 25 prosentin työllistymistä, kaikki 428 kpl olisivat elätettäviä.

Voidaan perustellusti kysyä, miten pitkään Suomen julkisella taloudella olisi varaa tällaiseen maahanmuuttopolitiikkaan.

Nämä laskutoimitukset eivät ole parodiaa. Ne seuraavat automaattisesti siitä, että perheenyhdistämistä laajennetaan piiruakaan suomalaisen "tiukan perhetulkinnan" ulkopuolelle. Hassan itse saa luonnollisesti katsoa perheeseensä kuuluvaksi kenet haluaa, mutta tästä ei voi seurata, että suomalaisella yhteiskunnalla on velvollisuus vastaanottaa ja elättää jokainen Hassanin nimeämä henkilö.

Thorsilla on toki vankka perustelu "perhekäsityksen" laajentamiselle:
"Perheen käsitettä laajentamalla houkuttelemme helpommin uusia maahanmuuttajia."

Kuten aiemmin mainitsin, perheenyhdistäminen on oleellinen kysymys vain turvapaikanhakijoiden kohdalla. Haluamalla houkutella maahanmuuttajia perheen käsitettä laajentamalla Thors siis haluaa houkutella turvapaikanhakijoita. Miksi Thors haluaa houkutella turvapaikanhakijoita?

Maahanmuuttoon liittyy useita, osin keskenään kilpailevia intressejä ja intressiryhmiä, joiden välillä Thorsin on maahanmuutosta vastaavana ministerinä tasapainoiltava. Esille voidaan nostaa ainakin a) Suomen talous, mukaan lukien julkinen talous; b) suomalainen yhteiskunta ja sen edut; c) maahanmuuttajat ja heidän etunsa. Oman poliittisen vakaumukseni näkökulmasta suomalaisen poliitikon ja virkamiehen pitäisi välittää vain kohdista a) ja b), mutta hyväksyn sen, että myös c) voi olla relevantti. Kenen etua palvelee turvapaikanhakijoiden houkutteleminen? Kenen etua Thors ajaa houkutellessaan turvapaikanhakijoita?

Yksityinen sektori hyötyy välillisesti jossakin määrin turvapaikanhakijoista, koska nämä tarjoavat halpatyövoimareservin esim. siivous- ja kuljetusalalle ja siten suovat yrityksille mahdollisuuden parantaa tulostaan teettämällä töitä nälkäpalkalla, joka ei kelpaa suomalaisille. Julkiselle taloudelle turvapaikanhakijoiden houkutteleminen on tietysti katastrofaalista. Työttömien maahanmuuttajien elättämisen lisäksi yhteiskunta käytännössä auttaa yksityistä sektoria kasvattamaan voittojaan maksamalla soviteltua toimeentulo- ja asumistukea niille maahanmuuttajille, jotka vaikkapa ajavat helsinkiläisiä busseja 1700 euron kuukausipalkalla. Suomalaiset eivät ota tällaisia töitä vastaan, koska 1700 euron palkalla ei elä Helsingissä. Maahanmuuttajatkaan eivät elä sillä, koska Helsinki on heille aivan yhtä kallis paikka kuin suomalaisille.

Turvapaikanhakijoiden houkutteleminen ei edistä suomalaisen yhteiskunnankaan etua, koska humanitaarinen maahanmuutto todetusti ja koetusti lisää rikollisuutta, turvattomuutta ja etnisiä jännitteitä. Turvapaikanhakijoiden rikollisuus ja heidän aiheuttamansa kulut lisäävät suvaitsemattomuutta, mihin yhteiskunta puolestaan reagoi lisäämällä rahaa nielevää (ja täydellisen tehotonta) suvaitsevaisuuskasvatukseksi kutsuttua aivopesua.

Turvapaikanhakijoiden houkutteleminen Suomeen ei ole erityisesti hakijoiden itsensäkään edun mukaista, koska esimerkiksi Ruotsi ja Britannia ottavat vastaan kaikki halukkaat ja tarjoavat etuisuuksia vielä avokätisemmin kuin Suomi. Lisäksi, kuten meille alati muistutetaan, suomalaiset ovat harvinaisen umpimielisiä ja suvaitsemattomia ihmisiä. On siis ilman muuta turvapaikanhakijoiden oman edun mukaista, että he menevät Ruotsiin tai Britanniaan eivätkä Suomeen.

Ainoat selkeät edunsaajat turvapaikanhakijoiden houkuttelemisesta Suomeen ovat Ruotsin julkinen talous ja ruotsalainen yhteiskunta. Pakolaisia on vain tietty määrä, ja ne, jotka tulevat Suomeen, ovat pois siitä joukosta, joka menee Ruotsiin. Mutta ei kai Suomen maahanmuuttoministerin tehtävä ole edistää Ruotsin etua, jos se on ristiriidassa Suomen edun kanssa.

Kaipaisin aidosti vastausta tähän visaiseen kysymykseen: Miksi Suomen pitää kilpailla turvapaikanhakijoista?

EU piristi jälleen päivääni. Torstai 24.09.2009 14:40

Seuraava on pelottavinta mitä sananvapaudelle on koskaan tapahtunut Euroopassa maailmansotien jälkeen. Jiri Keronen kirjoittaa blogissaan:

http://keronen.blogspot.com/2009/04/eu-aikoo-muuttaa-internetin.html

Euroopan parlamentti äänestää 5.5. joukosta direktiivejä, jotka kulkevat nimellä "Telecoms Package". Käytännössä se, mitä Telecoms Package tekee, on koko Internetin luonteen muuttaminen fundamentaalisesti. Voimaantullessaan direktiivit aiheuttavat sen, että vapaiden Internet-yhteyksien sijasta ihmisille tarjotaan niin sanottuja "kuluttajan käyttövalintamahdollisuuksia", jotka merkitsevät käytännössä samaa kuin televisioihin myytävät kanavapaketit. Internetin käyttäjät eivät siis itse saa valita, mitä sivuja he käyttävät, vaan he voivat ainoastaan valita valmiista kokoelmista heille ennakkoon päätetyistä sivuista. Direktiiviroskaa kaupataan esittämällä, että se lisää käyttäjien mahdollisuuksia tehdä valintoja Internetin suhteen. Tämä johtuu siitä, että Euroopan unioni tykkää myydä päättäjille ja kansalaisille Neuvostoliittoa esittämällä, että se on Amerikka.

Olennaisin direktiivipaketin aiheuttama muutos on Internetin muuttaminen televisioksi, mutta sen lisäksi direktiivipaketti sisältää muita, pienempiä muutoksia, joita kaupataan samalla umpiruttuisella EU-retoriikalla vapaista markkinoista ja talousyhteistyöstä. Direktiivipaketti muun muassa sisältää direktiivejä, jotka antavat viranomaisille ja palveluntarjoajille oikeuksia vaatia itselleen tietoa siitä, miten informaatio liikkuu Internetissä. Direktiivipaketti myös pitää sisällään Ranskassa torpatun "kolmesta poikki"-nettiyhteyden katkaisemisdirektiivin pan-eurooppalaisen version. Jo pelkästään direktiivipaketin "pienemmistä pahoista" voisi kirjoittaa muutaman kirjan, mutta ne asiat, joihin direktiivipaketti kipeiten iskee, ovat demokratia, ekonomia ja ihmisoikeudet, eli asiat, joiden saralla EU ei ole ennenkään juuri loistanut.

Demokratian kannalta Telecoms Packagen suurin ongelma on se, että palveluntarjoajat, joilla ei ole minkäänlaista vastuuta mihinkään suuntaan, päättävät mitä kansalaiset saavat Internetistä lukea, seurata tai tutkia. Todennäköisesti kanavapaketteihin tulee kuulumaan suuria medioita, kuten esimerkiksi Helsingin Sanomat, mutta puolestaan pienten medioiden pääsy kanavapaketteihin on huomattavasti epävarmempaa. Tämä merkitsee käytännössä sitä, että ihmiset saavat tietää asioista pelkästään sen, mitä suuret mediat päättävät heille kertoa. Internetin tarjoama mahdollisuus hakea nimenomaan sitä tietoa, mitä kukainenkin itse tahtoo, särkyy Telecoms Packagen myötä. Demokratiaan olennaisesti kuuluva kriittisyys ja avoimuus, jota Internet on tarjonnut, vaihtuu direktiivipaketin myötä äärimmäisen tehokkaaksi propagandakoneeksi.

Telecoms Package ei vaikuta ainoastaan yksityisten kansalaisten Internetin käyttöön, vaan myös yritykset kärsivät siitä. Yritykset ovat kasvavissa määrin riippuvaisia Internetistä ja Internetin käytöstä, joten Internetin rampauttaminen voi olla yrityksestä riippuen kuolettava yrityksen ekonomialle. Tämän vuoksi muun muassa Internetin ja tietotekniikan suuryritysten perustama The VON Coalition, johon kuuluvat esimerkiksi iBasis, Google, Microsoft, Skype ja niin edelleen, on arvostellut direktiivipakettia siitä, miten se halvaannuttaa rehellistä kilpailua ja haittaa teknologian kehittymistä.

Jos yrityksen sivuja ei ole valmiiksi räätälöidyissä kanavapaketeissa, eivät käyttäjät pysty käyttämään yrityksen palveluja missään muodossa, tai edes ylipäätään havaitsemaan, että yritys on olemassa Internetissä. Vastaavasti esimerkiksi raaka-ainetta etsivä yritys ei voi tutkia kattavasti kaikkia potentiaalisia raaka-aineen tuottajia, sillä yritys näkee ainoastaan ne sivut, jotka yrityksen kanavapakettiin on annettu. Internetissä mainostaminen ei riipu enää mainostajasta ja mainoksen näkijästä, vaan direktiivipaketin myötä väliin syntyy byrokratiaa tai korpotokratiaa.

Kolmas Telecoms Bullshitin ongelma liittyy molempiin ylläolleista. Nimittäin direktiivipaketti on vastoin Euroopan unionin omia perusoikeuksia, mikä käytännössä merkitsee EU:n perusoikeuskirjan artikloja 7, 8, 11 ja 16. Artiklat 7 ja 8 liittyvät Telecoms-direktiivipaketin kohtiin, jotka antavat viranomaisille ja palveluntarjoajille oikeuden vaatia itselleen tietoja siitä, miten tietovirta liikkuu Internetissä, sekä Ranskan mallin mukaiseen "kolmesta poikki"-direktiiviin. Artiklat 11 ja 16

Artikla 11 koskee sanan- ja ilmaisunvapautta. Artiklan ensimmäinen kohta antaa oikeuden välittää tietoa täysin vailla viranomaisen puuttumista ja rajoista riippumatta. Telecoms-direktiivipaketti antaa viranomaiselle ja palveluntarjoajalle oikeuden päättää, mitä tietoa kansalainen pystyy Internetin kautta välittämään. Artiklan toinen kohta myöntää oikeuden pluralistiseen mediaan, eli monipuoliseen tiedonvälitykseen. Telecoms Package on tässä suoraan ristiriidassa kohdan tarkoituksen kanssa. Telecoms-direktiivipaketti aiheuttaa sen, että ainoastaan ne mediat, uutislähteet ja -toimistot, jotka palveluntarjoajat ja viranomaiset hyväksyvät, ovat ylipäätään käyttäjien saatavilla. Direktiivipaketin jälkeen pluralistinen media on prikulleen se media, jonka vallankäyttäjät sallivat ihmisille.

Perusoikeuskirjan artikla 16 tekee ekonomisen vapauden unionikansalaisen perusoikeudeksi. Käytännössä ekonominen vapaus merkitsee EU-tasolla EU:n neljää vapautta, eli tavaroiden vapaata kulkua, henkilöiden vapaata kulkua, palvelujen vapaata kulkua ja pääoman vapaata kulkua. Ainoa neljästä vapaudesta, jota vastaan direktiivipaketti ei riko, on henkilöiden vapaa liikkuminen; mikä johtuu arvioni mukaan pelkästään siitä, että ihmisiä ei voi downloadata netistä.

Direktiivipaketti aiheuttaa sen, että viranomaiset ja palveluntarjoajat, joita kukaan ei ole äänestänyt mihinkään tehtävään, saavat päättää, millä yrityksillä tai yksityishenkilöillä on ylipäätään oikeus toteuttaa palvelujen, pääoman ja tavaroiden kulkua Internetissä. Direktiivipaketin jälkeen viranomaiset saavat päättää, mitkä yritykset saavat tehdä Internetissä yhteistyötä minkäkin yrityksen kanssa, ja ketkä kansalaiset saavat minkäkin yrityksen palveluja käyttää. Direktiivipaketti mahdollistaa sen, että jopa täysin laillinen yritys voidaan yksinkertaisesti leikata pois Internetistä, mikäli viranomaisista sattuu tuntumaan siltä.

Vähän aikaa sitten Alexander Stubb vaahtosi, että on törkeää kutsua EU:ta Neuvostoliitoksi. Olen samaa mieltä. Orwellin dystopia on paljon lähempänä.


Lisätietoja:

http://www.blackouteurope.eu/
http://www.laquadrature.net/en/

Pysäkillä.Keskiviikko 23.09.2009 15:36

Ohhoh, oon jopa ollut hyvällä tuulella tässä hetken aikaa. Tein siis liikuntapäiväkirjaa ja se oli jotenkin mukavaa. Mutta joo, lievästi vituttaa koska ihastukseni kohde tuolla suunnilleen kuhertelee erään flikan kanssa. Aina. Grrrhhplääh. Joo, minähän en ihastu joo. Mutta se on oikeasti perseestä.

Tässä syy hysteriaani. :DDTorstai 10.09.2009 00:17

KAUPASSA:
-Gogacolaa, 1,5l pullo
-Mämmiä saatana! (saatavana) mainos kaupan ikkunassa
-Gifu -aski (Sisu -aski)
-Mansi- ja mustikoita
-Äidinpakastus pusseja
-Roilerinleike
-Naistennahka hanskat
-Kodinkoneliike mainostaa: Pakastinarkku ja ruhonleikkaaja
-lasten päästä vedettävä sänky
-Abbelsiinit
-Joulukusimyynti
-Mahdolliset puutteet ja virheet hinnassa huomioitu
-Tamppoonitarjous, koot mini, maxi ja meedio
-Äitiys-hortsit
-Kissanliha pullia
-Torin kalamyyjä mainostaa: Tuoretta mulkkua (muikkua)
-Torin kahvilanpitäjä mainostaa: Luteeton piirakka(Gluteeniton)
-Kukkiva ruukkupervo, pekonia (kukkakaupassa)
-mainos tienvarressa: "Poikkeaville kukkia"

KIRPPARIMYYJIEN KOOTUT:
-Lasten pori, lasten podi (Body)
-Fleesy-paita, fliitsi-pusero (Fleece)
-golitsi -pusero
-rotteepyyhkeitä

RAVINTOLA- JA KAHVILASANASTOA
-Kasvisgranaatti (gratiini)
-Reindeer Balls (Poron pallit!! Eli siis lihapullia haettu)
-Mummonliha pullia lapsille
-Välilihapihivi (välikyljyspihvi)
-Pitsalaissi ja cocis (pizza slice)
-pitsa-clisee (pizza slice)
-Jättipäivän pizza (Päivän jättipizza)
-Ilmoitus turkkilaisten ravintolan ikkunassa: "Sulettu, ei kanata!"

KOULUN RUOKALASSA:
-Saatana Hyla (saatavana)
-Ruohoripuliperunoita
-Paistettua tuskaa (turskaa)
-Kalaa ja vakokastiketta

MAINOKSIA, LEHDISTÄ, TV:stä
-Kuolinilmoitus lehdessä: Syvästi kaivaen, lastenlastenlapaset
-Lehti: "Lindhin murhasta pidätettyä vartioidaan itsemurhan ehkäisemisen välttämiseksi"
-Asuntoilmoitus: 3 huonetta, keittiö, kakkahuone ja kylpyhuone
-TV: "Kursk edelleen merenpohjassa. Ankkureina Leena Kaskela ja Urpo Martikainen."
-Lehden otsikko: "Siniristipillumme liehuivat itsenäisyyspäivänä"
-Mainos lehdessä: "Yllätä vaimosi, lähde matkalle!"
-Lehden kuvateksti: "Timo TA Mikkonen ja hänen perseensä"(Perheensä)
-Mainos lehdessä: "Nyt saavat mulkut kyytiä!" (muurahaiskarkoitetta mainostetaan)
-Mainos TV:ssä (Mummot ja papat siemailevat kahvia puutarhassa): "Päättäkää päivänne K-kaupan kahvilla!"

MUITA mainos- ja uutismokia
Panssarimies Susanna Nieminen ohjaa ensimmäisenä naisena taistelupanssarivaunua valtakunnan itsenäisyyspäivän paraatissa sunnuntaina Jyväskylässä. Kansalaiset saavat varautua
liikenneruuhkiin ja erityisjärjestelyihin koko viikonlopun ajan.

Etenkin ensimmäinen euromissi, Ester Toivonen, hiveli todella nuoren kansakunnan itsetuntoa. Vaikutus oli sama kuin Paavo Nurmen olympiakullilla. (IltaSanomat 24.6.1997)

Naisten messuilla ei kainostella. Tavaraa on tarjolla jokaiseen makuun.

Mika Häkkinen pääsi purkamaan formulaviikonlopun
pahimmat paineensa palkintopallille ja suoraan Belgian GP:n
voittajan,Michael Schumacherin suuhun.(Kuvateksti Turun
Sanomissa 25.8.1997)

Terapiamessuilla etsitään vaihtoehtoja elämälle.
(Otsikko Tamperelaisessa 20.4.94)

Lemmikkieläimille Serti koiranmuna 9 kg 59,-. (Ilmoitus Itä-Savossa 15.1.94)

Morsian päivän kaunotar. Meikki. Tilaa ennen hääpäivää: kuorinta,hieronta, naamio, kulmien siistiminen - myös sulhanen.(Ilmoitus Turkulaisessa 18.3.94)

Sonkajärven Työttömien ruokala on toistaiseksi kiinni työvoimapulan vuoksi.(Ilmoitus Miilussa 8.3.95)

Voit myös tulla neuvottelemaan hiusongelmistasi, jotka
henkilökuntamme toteuttaa Sinulle myöhemmin. (Kampaamoilmoitus Satakunnan Kansassa 14.4.95)

Humalaiset häiriköt ja presidentti Tarja Halonen koettelivat Porin poliisin voimavaroja jazzviikonlopun aikana Porissa.

Karsikossa vuonna 1954 pöytään sammahtanut mies löi herättelemään tullutta vuonna 1973 syntynyttä tarjoilijanaista.

Edestakainen matka Finnairin suihkukoneella. Ohjaaja on
mukana kaikilla matkoilla.

Yllättäkää vaimonne. Tehkää se matolla. Seppo Ojalan Kutomo ky.

En juhli vaimoni sairauden vuoksi.

Löytyykö vielä 40 jättäneelle leskim. yksinhuoltajalle tosiystävää.Nimim. "Jo kerran petetty"

Puheenjohtajavalintaa venytti se, ettei tällä kertaa ollut yhtään selvää ehdokasta.

Annetaan poikakissan pentu hyvään kotiin.

Lähes 300 neliömetrin pappilassa kahden vaimonsa kanssa asuva kirkkoherra Lavaste pitää
pappilakulttuuria tärkeänä vielä nykyisinkin.

Kuudesta ällästä hän on tietysti iloinen. Iloa korostaa
vielä se,että hän joutui talvella auto-onnettomuuteen, jossa katkesi niin käsi kuin jalkakin.

Veteen ammuttaessa on varottava kimmokkeita ja veneestä
on turvallisinta ampua yksi metsästäjä kerrallaan.(Pitäjäläinen
18.8.1997)

Huhtikuussa 1998 menehtynyt Linda meni myöhemmin naimisiin Beatlesin Paul McCarthyn kanssa.

Kiitos kaikille, jotka autoitte auton ojaan ajossa tiistaina 5.1.

Nainen synnytti presidentin helikopterissa

Palo syttyi hieman ennen klo 19:ää. Palokunta sai lastenhuoneen syttymään nopeasti pienellä vesimäärällä. Syttymissyytä tutkitaan.

Liiviviikko. Osallistu asiakaskilpailuun, jossa arvomme joka päivä rintaliivit. Voittajat nähtävissä liiviosastollamme.

Ensiaputaitokin kuuluu erätaitoihin. Erkki ja Pasi Tuunanen paikkailivat kirveellä jalkansa loukannutta
potilasta.

Niin että metsään ja sieneen tällaisena syksynä! Mikä onkaan komeampaa näin syksyllä kuin päättää päivänsä limanuljaskasopalla.

Eräpuukko. Terä puukkoterästä, pituus n. 10 cm.Pää nahkaa,hela uushopeaa,tuppi vuotaa.

Isänpäivän lounas tänään klo 11-15. -- Lapsille mummonlihamureke.

Nahkapusero, hirveä 100,-

VR kaavailee toisen miehen pudottamista veturista.

12.25-12.50 Bon Appétit. Herkkuja mädistä ja makeista
sitrushedelmistä.(TV-ohjelmaa Helsingin Sanomissa
15.2.1997)

MUUALTA:

Esitelmä koulussa: Lapasen psyykkinen kehitys (lapsen)

Esitelmä koulussa: Mikro-orgasmit (organismit)

Konsertin ohjelmalehtisessä: Panokoulu esiintyy
(pianokoulu)

Eniten repesin tuossa Ankkurit-kohdassa ja etenkin sen jälkeen tulevassa 'siniristipillumme'-jutussa. xDDDD Voiiii 300 penistä. Listikää minut.

[Ei aihetta]Torstai 10.09.2009 00:13

Mikähän mua taas vaivaa.

Sain kyllä jonkun hysteriakohtauksen äsken. Nauroin niin että suunnilleen itkin ja meinasin kusta ja paskoa housuuni. Tuli sellasia häijyjä kouristuksia niinku sillon ku itkee. Mutta ei se mitään, toisaalta aiheesta räkätin. xDDD

[Ei aihetta]Maanantai 07.09.2009 17:38

Nauroin ihan lievästi tuolle penisjutulle yöllä. :D

Voi että ku oon ekstaasissa tämän nettiradion kanssa. Ostin siis ohjelman jolla voin kuunnella melko mielettömän montaa nettiradiota ja nauhottaa suoraan tuohon ohjelmaan ja tehdä niistä suoraan mp3:sia tarvitsematta räplätä kaikkien paskaohjelmien kanssa.

Olisin varsin tyytyväinen jos saisin vielä poistettua omista biiseistäni sen tajuttoman särkevän äänen. Pitää ihan miettiä kun taas jaksaa. Kun ne kuulostaa Cubasessa ihan hyvältä, ja sitten kun eksporttaan ne sieltä niin se särinä alkaa. Se on varmaan joku volyyminsäätöjuttu. Mutta toisaalta taas jos laittaa volaa pienemmälle niin ne ei kuulu yhtään mihinkään. Huoh.

Voi vittu oikeasti xDDDDDDMaanantai 07.09.2009 04:20

[Ei aihetta]Maanantai 07.09.2009 01:53

Ta-dah!

Sain vihdoin yhden biisin Mikserin uudelle käyttäjätunnukselleni. Ja lisään kohtapuoliin toisen. Yeaah, we're in business. Kerrankin ohjelmat pelittää.