IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 22:04

Voehan vittu ku piti syödä suklaata. Nyt on maha jotenkin solmussa. Tai siis tuntuu pullataikinalta. Ja pullataikina tuntuu olevan kierossa. Yök.

On niin tylsää. Lähinnä sen takia että väsyttää. Äskenki lenkillä alko kurkussa tuntua sellanen paine ku oon niin poikki. Eläköön. Kaksi aikaista nousua ja kaksi pysäkkipäivää ja meitsi on ku mankelin läpi vedetty.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 20:02

Iiskä soitti ja juteltiin kaikkea mukavaa. Kauhujuttuja lähinnä. Naurettiin ku meni kummallakin kylmiä väreitä. Hahaha.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 14:13

Vittu ko sapuska on myöhässä. Kuolen niinsanotusti nälkään. Maha tuntuu hiukkasen tyhjältä. No, ainakin oon saanut yhden ison tehtävän/tehtäväsivun tehtyä.

Harvinaista, mulla on korot tänään. Kattelin aamulla kenkävarastoani ja tuumin, että ei hittolainen, kyllä niitä hienoja kenkiä pitää joskus käyttää. Laitoin kirkkaanpunaiset kiiltonahkanilkkurini. Housujen kanssa nämä on melko namin näköiset.

Menkat on vitusta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 12:05

Äh. On välillä hankalaa olla johtaja koiralleen. Kun pitäis tehdä niiin monta asiaa erilailla. Kaiken pitäisi tapahtua omistajan aloitteesta, mutta kun musta on niin mukavaa kun Simppa hyppää syliin tai kömpii mahan päälle ja pusuttelee. En tiedä, ehkä sitten otan asian liian vakavasti. Se pitäis kyllä leikkauttaa niin ainakin vähenis se merkkailu. Ja että voisin ottaa toisenkin koiran. Simppahan on niin reviiritietoinen että huoh.

Sitaattia jälleen. Tiistai 28.04.2009 20:45

"Nämä mp3-soittimet, yms. härpäkkeet ovat ihmisille, jotka eivät ymmärrä musiikista tuon taivaallista."

Joo, eihän me juu. Pelkästään hifistit tietävät mitä on oikea musiikki, vähän huonommalla laadulla kuuntelevat kuuntelevatkin pelkkää roskaa. Minäkin kun olen tällainen siivousmusiikin suurkuluttaja, jota itse musiikki ei kiinnosta, kunhan vaan käytän taustameluna.

Voihan yleistys.

Monet parhaista musiikkikokemuksistani olen saanut linja-autossa kuulokkeet korvilla. Siinä pystyy keskittymään aivan mielettömän hyvin, kun maisemat pyyhkii ohi, eikä tarvitse itse tehdä yhtään mitään. Volaa tosin joutuu vähän lisäämään, mutta joo...

[Ei aihetta]Tiistai 28.04.2009 16:39

"Jos siis pikkukoirasi siisteysopetukseen kuluu tuhottoman pitkä aika, älä hermoile - se on tavallista."

Olen sattunut huomaamaan. Kolmisen vuotta alkaa kuitenkin olemaan jo vähän liian pitkästi.

[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2009 20:21

Mulla on loistava ajoitus. Tultiin Simpan kanssa justiin pitkältä lenkiltä ja kun tuossa kattoin ikkunasta pihalle, niin siellä sataa. :DD

Pitäis mennä kauppaan, mutta ei ole rahaa. Joudunko oikeasti syömään munakasta...tai kaivamaan esihistoriallisia zombiekanoja pakastimesta...?

[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2009 18:11

Olipas mukavaa istuskella Simpan ja Töhnän kanssa tuossa pihalla ja tehdä koruja. Oli lämmin ja pojat oli tyytyväisiä kun hengattiin pihalla. Töhnä vaan katteli ympärilleen ja kävi välillä jossain, ja Simppu vahtas naapureita ja söi puruluuta.

Tahtoo olla nälkä. Pitäis varmaan paistaa kanaa, mutta kun pelkään että uunivuoka hajoaa kun siinä on sellanen mukava halkeama. Ja sitäpaitsi ne marinadit kärähtää aina kiinni siihen pannuun. Pestyä kanaa, siis. Enkä muista edes että miten se paistetaan. Penntele. Ja edellinen kanankoipi on edelleen jääkaapissa muovitiiviössä. Hmm. En uskalla avata sitä kantta, koska se purkki on läpinäkyvä ja siitä näkyy sangen selkeästi kuinka homeessa se koipi on. Huoh.

Näin unta että kuusi putosi mun päälleni. Makasin jossain ladontapaisessa, taisi itse asiassa olla se lato joka on Ahon mäen alla. Se oli niinkun joku talo, ja siinä oli kolmikerroksinen sänky, ja makasin sillä ylimmällä sängyllä käsi jotenkin pihalla. Siinä katon harjassa oli siis halkeama, ja näin siitä ne kuuset ja pidin kättäni siinä. Ja sitten yhtäkkiä kun juolahti mieleen, että mitäs jos joku niistä puista kaatuu, niin se yksi kuusi katkesi ja noin puolet siitä putosi mun päälle ja osui siihen käteen. Siitä seurasi kauhea paniikki.

Oon parina yönä nähnyt tosiaan painajaisia. Huoh.

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.04.2009 23:57

"Ylen rahoitusta pohtineen työryhmän mukaan jatkossa tv-maksu korvataan ns. mediamaksulla. Tämän uuden maksun maksumieheksi joutuu ihan jokaikinen kotitalous samalla 175 euron summalla. Sillä ei ole enää mitään väliä onko taloudessa tv:tä vai. Kaikki maksavat. Eikä silläkään ole väliä, onko taloudessa kymmenen henkeä vai yksi. Kaikki maksavat saman 175 euroa.
Maksu perittäisiin automaattisesti kaikilta asuntokunnilta ja tietyn kokoisilta yrityksiltä."

Grrrptttfklfdjgnvwehrqzzzzzzzzzppppppppprrrrrrrrrrr!!!

Mitä vittua minä jollain Ylen palveluilla teen? Uutiset voi lukea Ilta-Sanomista tai jostain muusta, telkkaria en omista ja radiota inhoan sydämeni pohjasta. Ja yeah, rahaa on niin ylenpalttisesti että tottakai haluan lahjoittaa sen Yleksi kutsutulle kärsimyksenaiheuttajalle. Kertokaa että olen tajunnut jotain väärin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.04.2009 22:46

Vittu mä haluan kesämekkoja. Näin äsken huuto.netissä yhden aivan ihanan kukikkaan, mutta siinä oli postikuluja päälle kuus euroa. En tajua miten kukaan saa sellaselle ohuelle mekolle niin paljon kuluja. Jos Kakko tekis mulle siitä ihanasta kankaasta mekon niin olis ihanaa, mutta haluaisin usemmankin. Olis niin ihanaa tallustella jossain sandaaleissa helteellä kesämekko päällä ja olla...tuota....isonenäinen.