IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 29.02.2008 14:31

Pitäis tilata vipit. Liikaa kuvia.

[Ei aihetta]Perjantai 29.02.2008 14:24

Hohhoh, olipas hauskaa laulaa karaokea eilen. Vaikka olikin lähinnä kökköjä biisejä. Mutta silti. Hyvä äänentoisto noin niinkuin karaokelaitteistoksi. Ja kaikuakin oli. Lisää, huutaa yleisö. Eli siis minä.

Ja Elisalla oli ihana koira siellä. Cockerspanieli. Hankin kyllä sellasen joskus vielä. Näytti niin sopivalta kaverilta Simpalle. Ja oli erittäin hyvä luonteeltaan. Mutta yritti rynkyttää mua jatkuvasti.

Ja parasta oli että sain sellasia rytmihäiriöitä että olin varma että saan sydänkohtauksen. Laagin siis. Ei mutta oikeasti, sydän löi ihan miten sattuu ha pysähteli vähän väliä. Saatoin jopa säikähtää. No, en kuollut eilenkään joten eteenpäin.

Löysin aivan mahtavan nettipelin. Travian. Vähänkö on paras.

[Ei aihetta]Torstai 14.02.2008 19:35

Hah että Jasu taas heitti kommentin eilen. Se tulee aina mun huoneeseen kahtomaan mitä mä teen ja höpisemään kaikkea, ja eilen se saapui paikalle ja sanoi:

Mä tulin vaan puuhailemaan että mitä sä katot.

Repesin hienoisesti.

Autolla ajaminen on sitten hauskaa. Eilen vedeltiin Alajärvellä melko keskustassa sen opettajan kanssa. Luulin etukäteen että se olisi kauhean pelottavaa mutta kun istahdin rattiin, ei pelottanut juurikaan yhtään.

Mikko juhlistaa lomaansa vetämällä kunnon kännit. Ja Kankkonen nauttii. En tajua minkä takia se on aina mun kimpussa ku se on kännissä. Noh, istun vaan yläkerrassa ja menen ehkä lenkille kohta. Ja käynkin niin pitkällä lenkillä että voin mennä nukkumaan pian sen jälkeen. Kallioille asti? Ehkä, jos jaksaa. Pitäis ettiä taskulamppu jostain. Nahh. Why bother, pimeässä on paljon hauskempaa.

[Ei aihetta]Tiistai 05.02.2008 03:36

No nyt voi jo sanoa että Kankkosella on uniongelma. Mun huoneessa on hiiri. Se kipittää esiin kolostaan mun yöpöydälleni aina kun sammutan valot ja oon pari minuuttia hiljaa. Ja se rapuuttaa niin etten saa nukuttua. Mulla alkaa kohta sekottaa.

[Ei aihetta]Maanantai 04.02.2008 15:19

Minulle. Joo-o.

[Ei aihetta]Maanantai 04.02.2008 15:07

Mikähän mua vaivaa. Itkin taas eilen ja itkettää nytkin kun kuuntelen tätä biisiä jota tein illalla. Ja landofthelivingdead saa mut hymyilemään ku hullu. Yap, tunnen tekeväni jotain oikeasti nautinnollista ja minulle tärkeää.

[Ei aihetta]Maanantai 04.02.2008 00:32

Mulla on hämmästyttävän raukea mutta samaan aikaan jotenkin hillitön olo. Minna on unilääkkeissä, tsih. Mutta ei kun. On vaan niin rennon innokas olo ja ajatus lentää ja sitä rataa. En oikein tiedä mikä ainesosa noissa unilääkkeissä oikeen on ku ne saa mut sekasin näin. Dippadaa ja höyryisiä unia vaan teillekin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.02.2008 17:07

Soi Negativea päässä. Ja myönnettäköön, laulan sitä tässä samalla. Damn.

Housut on märät. Yök. Johtuu siitä että Simppa änkes väkisin syliin ku se tuli pihalta.

Tylsää. Ja alko vaivaamaan ku en oo niin pitkään aikaan kirjottanu. Mutta ei mulla oikeastaan mitään kirjotettavaa ollu. :D

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 17:17

Niinjoo, vl näin unta puumajaan liittyen taas. Kysyin joltaki tyypiltä että tietääkö se sitä. Ja se kertoi että synnyin siellä. Ja jotain että synnyn aina ensimmäisenä päivänä...että joo.

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 17:15

Arg. Huuto.net ei taas toimi. Hrrmmgghh.


Yeah, matkakortistani on matkat loppu. Olin kirjoittamassa mamalle viestiä aiheesta kun puhelimestani loppui akku. Mahtavaa.