IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.01.2007 18:58

Ei ollu erityisen hauskaa tänään likkojen kanssa soittamassa. Mutta sen jälkeen kun istuin yksin musiikkiluokan lattialla ilman valoja ja lauloin, sitten oli kyllä erittäin muvaa. Tulikin tältä päivältä treenattua ihan kiitettävästi. Senni-pieni oli sairaana. Tai ainakin se sanoi niin. Voi että kun se mama tois mulle sen karkkipussiiiiin. Tekee niiiiin mieliii. Ja jee, isukki sai flstudion toimimaan, finally. Mutta en oo vielä jaksanu opetella käyttämään sitä.

[Ei aihetta]Tiistai 30.01.2007 21:50

Joo, jee, mamalla on tuo tanssityyli. Kuuntelin Scissorsistersiä. Ja se tuli jammaillen alas portaita. No, onhan tämä mieletöntä mutta tuo tuon jamittelu...arg. xD

[Ei aihetta]Tiistai 30.01.2007 20:29

Kävin tänään terveydenhoitajalla ja lääkärillä. Sormieni takia. Ja ne sanoi että mennä verikokeeseen. Joo, en tiiä.
Ja vaihtelun vuoksi ostin tänään patonkeja. Siis oikeasti vaihtelua. En oo aikoihin ostanukkaan. Pitäis jaksaa tehä vähän vaikka mitä. Pitäis siivota vähän vaikka mitä, laulaa, laittaa tavaraa myyntiin ja tehdä läksyt päälle.

[Ei aihetta]Maanantai 29.01.2007 23:41

Kuuntelen Scissor Sistersiä lähinnä Flamie-vaikutelman takia. Joojoo, Minnaseni. Myönnän pois, tämä on ihan hiton loistavaa. Tuon ääni tosiaan on niin Flame. Näen sen niissä pitkissä kynsissään ja tummissa silmissään. Ja ne hiukset. Aina niin laitettu. Mustavalkoinen puku. Alla pinkki paita. Ja se laulaa tätä biisiä. Dying tonight, honey.

[Ei aihetta]Maanantai 29.01.2007 20:46

Oon ollu niiin laiska tänään. Olin kotona ja huomasin taas ettei olis pitäny. Oikeasti. Ramasee niin. Ja kaikki paikat ihan kipeänä ku en oo liikkunu.
Mutta eilen oli ihan mieletöntä joskus kaheksan ja kymmenen välillä. Täysikuu, ahon aukio ja ihana mielikuvitus. En muista aikoihin kuvitelleeni mitään niin ihanan todentuntuista. Ja koin yhden täydellisen unenomaisen hetken. Kun makasin lumikuopassa, kuuntelin Madonnan Drowned worldia ja katselin sellasta lumista oksaa. Romanttista, jee. Mutta oli niin epätodellinen olo. Olisin voinu nukahtaa siihen. Se oli justiin sellanen tunne ku ennen ku nukahtaa. Pystyy tekemään ihan mitä vaan. Siis ei muitten näkökulmasta. Mutta omastaan. Ei mitään fyysisiä rajoja tai ongelmia. Kaikki on rauhallista ja seesteistä. Ja kuulen koko aika puhetta pääni sisältä.
Joku puhuu aina. Kertoo alitajuntaani ääneen, oletan. Enkä voi lopettaa sitä. Ja sitten se kun voin nähdä kaiken ympärilläni ja puhua niille henkilöille. Se on parasta aikaa päivästä. Yleensä pääsen siihen tilaan unilääkkeen avulla mutta joskus ilmankin.
Ja sitten se kun pyörrytän itteni. Menee aika niin nopeaa. Oon ottanu videolle sitä pyörtyilyä ja makaan ainakin viitisen minuuttia maassa ja tärisen ku hullu. Ja sitte oon äänittänykki. Vingun silleen tasaisesti. Viihviih, niin sanoakseni, eh.
Ja toisinaan kun havahdun niin huomaan että oon tunkenu kieltäni ulos aivan tajuttomasti. Hrmheeehee.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.01.2007 21:59

Tulipas mieleen että jos olis henkilö jolla oli Kakon kirjoitustaidot ja mun mielikuvitusmaailma, se olis varmaan aika hiton loistava.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.01.2007 16:48

Inhoan auringonpaistetta. Tulee pää kipeäksi ja alkaa nukuttaa. Eikä voi mennä ulos ku ei nää mitään.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.01.2007 11:16

Hrrrmmaaaargh! Sormet on niin hiton kipeät. Mikähän niitä vaivaa...? Tuntuu ku olis palohaavoja nivelten välissä. Ja sormet on ihan turvoksissa. En meinaa siis saada ees kenkiä jalkaani ku ei voi oikeen kiskoa niitä.
Joo, mutta olipas muvaa eilen Maijalla. Siellä juttelin harvinaisen paljon erään täysin tuntemattoman henkilön kanssa ja tulin tulokseen että oli aika humoristi.
Ja sitten oltiin Kakon kanssa sohvanvaltausta. Oli nostalgista. Ja mun vaatteet meni ihan rullalle. Se oli muuvaaa. Ostin eilen niin kivoja vaatteita: Sellaset ihanat paksupohjaiset kengät, ruutuhameen jossa oli kivat vekit, mustan trikoopaidan ja sellasen punaisen pilkullisen paitiksen. Ja sitten vihdoinkin hankin sellasen klipsivalon parvelle. Se on ihana. Vihreä.
Ai hitto nämä tervaleijonat on tulisia. O.o

[Ei aihetta]Perjantai 26.01.2007 21:17

Weewee, hittoviet ku en saanu täyttä rahasummaa tänään. Olisin saanu viisikymppiä mutta isukki ei antanut minun tehdä töitä kahtena päivänä mikä merkitsee sitä että sain vähemmän rahaa. Perse.

[Ei aihetta]Torstai 25.01.2007 20:00

Voi perse että väsyttääää. Ihan hitosti. Oli tänään kivaa Seinäjoella. IStuin lattialla yli-isot luurit päässä ja lauloin. Improvisoin vaan jotain. Ja katoin äsken kummisetäkakkosen. Oli aika hyvä. Vaikka luulin että Robert De Niro olis isommassa osassa, perse. No, Robert Duvall oli joka tapauksessa ihana. Ja Al Pacinokin oli suhteellisen kiintoisa. Se näytti niin surulliselta koko aika. Siis en nyt tarkoita että itkuiselta. Vaan silleen kivasti. Stressaantuneelta.
Ja sitte ku se poika ampuu siinä sen Michaelin veljen. Se oli hyvä. Siis Michaelin poika ampuu sen veljen. Luulisin ainakin että se oli niin. En oikeen saanut selvää ku kaikki hyppeli tuosta ja kihisin ku on pää niin kipeä.
Huomenna pitäs keksiä jotain musiikkia musiikintunnille. Hmm, mitähän...Sadea? Aguileraa? Hmm. Paha. Joo, adiemusta muuten. Sitä vois ottaa pari biisiä niin joku vois sanoa että "outoa". Heehee.
Mulla on oudon selkeä visio siitä, mitä teen. Selkeää.

Perse. Ei se ollukkaan se poika joka sen ampu.