IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 29.05.2009 11:20

Hmm. Hmm. En tiedä miksi näin hymisyttää.

On se yks vaan suloinen.

[Ei aihetta]Maanantai 25.05.2009 16:33

Yeaa, mul on treffit tänään. Jänskättää vähän.

En kyllä tiedä mistä kiskasen bensarahat, mutta joo...jos en söis tällä viikolla mitään?

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.05.2009 18:10

Kyllä oon täynnä ku oon syöny lättyjä. Ja nyt meinaa olla taas tylsää. Olinkohan ääliö kun lähdin tänne koko viikonlopuksi...olin.

Vois varmaan taas pestä pyykkiä tai siivota. Molemmat on loputtomia projekteja joiden suhteen en ikinä ole tyytyväinen. Täällä tuntuu olevan jatkuvasti paskasta.

On muuten inhottavaa kun ihmiset puhuu jollekin toiselle samalla kun puhut niiden kanssa puhelimessa. En tällä viittaa Mitenkään Kakkoon joka puhuu aina Villelle jotain. Mutta siis joo, se on vähän sama kun jatkuva tekstiviestien lähettely jos oot jonkun kanssa justiin siinä...ärsyttävää.

[Ei aihetta]Lauantai 23.05.2009 18:49

Edellisessä merkinnässä esiintyvän kuvan julkaiseminen oli turvallista koska siinä on päivämäärä hyvin esillä. Näytän nykyään huomattavasti paremmalta. Olen kehittänyt hymyä kenties hiukan tyylikkäämpään suuntaan, ja naama on huomattavasti paremmassa kunnossa. :D

Tässä pelin asennusta odotellessa tulee miettineeksi vähän kaikkea. Samalla kun syö juustonaksuja. Kun muinaisessa Egyptissä oli niitä pappeja, joitten ruumiissa ei saanut olla ainoatakaan karvaa...on luultavasti ollut melkoista Highlightia olla se onneton yksilö joka on joutunut nyppimään karvat niitten persvaosta. Ei kait sillon mitään vahoja ollut. Saatika sitten epilaattoreita.

Kauhein kuva ever!Perjantai 22.05.2009 19:32

Can't get much worse than this.

Ajoin muuten ajettavalla mummun ja vaarin nurmikkoa tänään. Ja ajelin myös Kaustiselle. Ihan autolla siis, ja aivan kauheassa kaatosateessa.

[Ei aihetta]Perjantai 22.05.2009 14:30

Niinjoo, kiipesin eilen Jouppilanvuorelle Seinäjoella. Ja siitä kiipesin vielä sinne rähjäiseen mäkihyppytorniin. Jalat meinas vähän tutajaa, mutta onnistuin ottamaan kuviakin.

Oli vaan todella raivostuttavaa tulla sieltä mäeltä alas kun jalat oli väsyny siinä noustessa ja sitten ne tärisi ja oli ihan hervottimat. Jouduin hyppelemään silleen todella tyylikkäästi...

[Ei aihetta]Perjantai 22.05.2009 14:26

Ääh, hitto kun vaarin piti soittaa ku nukuin. Olisin halunnu vedellä vielä sikeitä, kun äiti ei oo kotona ja inhoan olla täällä isossa talossa yksin. No, Simpan kanssa mutta silti.

Niiiin, joo sovittiin psykiatrin kanssa että mulle tulee...antabus! Tai se se muistaakseni oli. Kuitenkin sellanen ettei voi juoda alkoholia. Se sitä ehdotti, mutta minä olin innolla mukana. En vaan halua päätyä oikeen kunnon alkoholistiksi, jostain syystä. Äiti ei tykännyt. En tajua miksi.

Sivuvaikutukset

Yleisiä sivuvaikutuksia ovat uneliaisuus, väsymys, päänsärky, pahanhajuinen hengitys, makuaistin häiriöt. Toisinaan tavataan maksaentsyymien nousua. Harvinaisempia sivuvaikutuksia ei tässä listata.

No jes! Lisää sivuvaikutuksia! En ehkä olekaan niin innoissani. Pahanhajuinen hengitys ja makuaistin häiriöt...kulinaristin suosikkisivuvaikutukset. Mulla alkaakin olla jo kohtuullinen lista josta valita. Huoh.

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.05.2009 14:02

Olen päässyt melkoisen syvälle typeryyden pohjimmaiseen olemukseen.

Miten typerä sitä ihminen voikaan olla? Näin typerä.

Keittelen siinä nuudeleita 'pienessä' sievässä, ja onnistun läträämään sitä maustelientä hellalle. Ja sitten välähtää, hitaasti mutta kuitenkin, että se on saatava pois siitä levyltä. Ja sitten. Minä suuressa viisaudessani päätän NUOLLA sen pois siitä tulikuumalta levyltä. Kuuluu sellainen hauska pssshhhh kun kieleni palaa oikein kunnolla. Voi vittu että sitä voi olla nero. Ja mun ei alunperin edes tehnyt mieli juoda yhtään mitään, mutta suunnilleen pakotin itseni siihen. Näin jälkeenpäin ajateltuna eilen oli yksi ratkaiseva käännekohta. Ajoin autoni siihen alkon pihaan. Tuumasin että joo, ei mua kyllä yhtään huvita ottaa. Ja päätin pakottaa itseni sinne sisälle ja Alkoon. Jos olisin vaan tuumannut että joo, lähdetääs kotiin sitten, niin kieleni ei olisi näin tuskallisen kipeä. Sinänsä hyvä, muistaapahan oman typeryytensä.

Mutta ei eilinen nyt sentään ihan puhdas katastrofi ollut kuitenkaan, koska jutskattiin puhelimessa yhden kivan miehen kanssa. Kännissä soittaminen nyt ei ehkä ollut se edustavin vaihtoehto, mutta tuskin olisin muuten uskaltanut.

[Ei aihetta]Tiistai 19.05.2009 17:34

Joo, Suomi24:ssä on joku korjauskatko. Loppuu kuulemma tänään kello 13:00. Niin näkyy.

Oon tänään taas nostanut verenpainettani Iltasanomien keskusteluissa kun siellä puhutaan Suomi-mentaliteetista ja koetaan suunnatonta myötähäpeää viisuhäviöstä. Huoh.

[Ei aihetta]Maanantai 18.05.2009 23:21

Eeeeiii, huomenna on pakko nousta kuudelta. Ei kyllä oikeastaan kiinnostaisi yhtään. Hittolainen. No, pitää kait sitä siltikin.

Jasu pyysi mua Powerparkkiin ku vissiin Teerinevalta lähtee joku porukka. Tai siis niin minä sen ymmärsin. Jaana lupas maksaa puolet, eli pakko kait se on lähteä. Ei siiis huvita yhtään joo, minä kun en suinkaan ole huvipuistofanaatikko.