IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.04.2007 00:45

Heini haukkui mua neroksi. Puhui teksteistäni.

Mulla on kauhean kuuma. Itkettää niin. Olen tosiaan päässyt nyyhkimisvaiheeseen. Outoa, ilman lääkkeitä on helpompi itkeä. Kummaa. Kivaa.

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 18:53

Olipas hauskaa tänään Seinäjoella. Näytin ihan mustalaiselta. Nuorelta mieheltä, siis. Vaikkakin, ehkä olen hiukan liika pieni ollakseni nuoren miehen näköinen.
Muttajoo. Hitto että tämä on raivostuttavaa: Näin taas jonkun tyypin josta en sitten millään saa päähäni kuka se on, mutta oon nähny sen jossain. Ensin ajattelin sitä likkaa. Ja sitten näin sen. Ja tuijotin kyllä kunnolla. xD Ihan tajuton yhteensattuma. Ja sama homma sen vanhan miehen kanssa. En saa päähäni kuka se on.

Niinjajoo, uni oli taas se avaruusalushomma. Taidan tietää kuka se on se tyyppi jota kidutetaan. Viimeyönä se käytti Kevin Spaceyn naamaa.

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 00:52

Let's die. Hahahahahahahahaha. Jos seottaisi mieluummin?

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2007 23:19

Ooooh. Amy Winehouse saa mut himoamaan laulamista. Mahtavaa musiikkia. Sain uuden biisini sävellyksen alulleen tämän tunteen kautta. Hitto kun pystyis laulamaan. Turhauttavaaaaaa.

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2007 20:46

Minkä ihmeen takia lattialämmitys ei toimi? On niin kylmä.

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 23:30

Hmmyeah. Tympiiiiiii. Addiktio. Sekä tietokoneeseen, karkkiin että leffaan. Hitto tämä on rasittavaa. Mulla on huono olo. Kurkku kipeä. Yskittää. Ehkä ei olis pitäny käydä lenkillä sittenkään.

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 19:40

Tökkään Avril Lavignesta. Strange. Cumbre. Arg. Tampere ja aurinkoinen sää sekä päänsärky.

Oli niin upeaa tänään laulaa pitkästä aikaa muille. Hitto että rakastan sitä hommaaaa. <3 Vaikkakin oli ääni suhteellisen paskana. Mutta oopperatyylillä sai silti jotain aikaan. Ja tytisen innosta kun ajattelen ensi Torstaita. Weeee. Jos siellä on lukiokin. I'm gonna enjoy.
Taas yksi asia jota on mahdoton kuvailla. Se tunne kun laulan muille. Vaikka vaan musiikinluokassa. Kun kaikki kuuntelee. Musiikki tarttuu vartalooni ja kiskoo jotain ulos kurkustani, niin sanoakseni. Siihen vaan tarttuu. Laulaminen on ainoa asia jota ei tarvi mitenkään yrittää. Se vaan tulee. Virtaa ulos. Ja hitto että nautin sillon ku sain terkkarille selittää suunnilleen tätä samaa. Aahh. Hyvä mieli.

Jajoojeeaaa, lääkkeet on loppu, voi perse.

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 12:31

Istuskelempa tässä kusiksenluo. Kuviksenluokassa. Istuskelenpa. Voi perse. Häntäluu pyörii. Sennillä siis, ainakin se niin kertoi. Hitto että oli taas hysteeristä sen ja Kakon kanssa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.03.2007 22:37

Mua niin itkettää. "You wouldn't lie to me, right Max?"

Tämä tunne on niin sanoinkuvailematon. Se "toinen kumoaa toisensa" -olotila. Siis ihan mahdotonta. Siis voi huoh. Vähän niinkun tennistä pelais. xD Ajatukset kaataa toinen toisensa. Jos yrittää itkeä, alkaa naurattaa. Jos yrittää nauraa, alkaa itkettää.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.03.2007 22:23

Voi hitto kun olis joskus mahdollista Oikeasti törmätä noin nameihin miehiin. Voi huoh. Näissä joita tähän asti olen tavannut, on pitänyt pinnistellä löytääkseen jotain tyyliä.
Palminteri on sulaa tyylikkyyttä, eh.