IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 30.06.2007 17:40

Simppa rapuuttaa oven takana. En jaksa käydä avaamassa.
Mulla oli Niin huono olo viime yönä. Meinasin kuolla. Ku vielä väsytti niin sairaasti. Johtui varmaan niistä majoneesileivistä mitä vetelin illalla, eh.

[Ei aihetta]Perjantai 29.06.2007 23:24

Hahhah, vähän jamitin yhtä ihanaa biisiä ku oltiin Simpan kanssa lenkillä. Toivottavasti kaikki näki. Pitäisi. (Jos jaksaisin). Mennä tekemään valkea. Ensimmäistä kertaa elämässäni. Wee-hee. Aika typerä sana. Valkea.

[Ei aihetta]Perjantai 29.06.2007 19:15

Kylläpäs väsyttää. Työskentelin sangen epäergonomisessa asennossa tänään.

[Ei aihetta]Perjantai 29.06.2007 00:42

Oon sitte kattonu taas vähän kauhuleffaa. Oli pakko tarkastaa(aaarh) tämä One missed call. Voi hittoviete. Ku tuo aaveen naama tulee tuosta seinästä. Hyi hitto.

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 17:49

Niin vihaan, vihaan, vihaan, vihaan, vihaan tätä.
Alan laulamaan ja sitten menee ääni. Koska olen niin amatööri että en osaa pitää sitä kunnossa. Ja sitten joku vielä tulee tänne. Voi vittujen vittu että vituttaa. Kaikki menee tänään niin perseelleen.

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 16:46

Voi hitto että inhoan Windows Moviemakeria kuten kaikkia sentapaisia ohjelmia jotka saavat minut innostumaan loistavalla ideallaan. Ja sitten ne ei toimi.

[Ei aihetta]Torstai 28.06.2007 15:57

I'm so fucking happy.

Pääsin sinne Kauhajoelle. Ja käydään maman kanssa varmaan tässä joku päivä kahtomassa siellä. Että millanen paikka se on. Mutta nuo kaikki videot ja kaikki mitä tuolla sivustolla on, saa mut tuntemaan oloni sangen loistavaksi. Ja voi että mä ootan että pääsen ensimmäistä kertaa laulamaan siellä. Hrrmmhaahhah. Uudet yleisöt on aina niin loistavia.
Pitää alkaa (taas) laskeskelemaan että montako peruskommenttia tulee.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.06.2007 17:55

Voi että kuinka löysin ihanat kengät. Sellaset mustat 50-luku-tyyliset korkeat korkkarit. No, ehkä yhtä korkeat ku ne kullanväriset jotka mulla on. Hitto että olin niin ylpeä itestäni eilen Seinäjoella ku taas käytin pitkästä aikaa kunnon Creepy-tyyliä. Mustat hiukset, punavalkoiset vaatteet ja tällä kertaa(vihdoin) kunnolla korkeat kengät. Ja kun vielä huomasin, että osaan kävellä niillä niin loistavasti. Ahh.

[Ei aihetta]Lauantai 23.06.2007 14:40

Olipas huono olo taas ku heräsin. Mutta heyy, en sentään nukkunu niin myöhään eilen. Voi hitto että voi pitkästyttää. Eiku nyt tiiän mitä teen.

[Ei aihetta]Perjantai 22.06.2007 15:12

Voi että. Kannattaa oikeasti syödä illalla. Näin niin parhaita unia. Muun muassa häiriköin jotain mökkiläisiä Kakon, Hillin ja luultavasti Camillan kanssa. Mentiin aina joenpohjaan piiloon. Siinä oli vissiin joku kilpailu meneillään. Joutuivat pitkin hampain tunnustamaan että minä voitin, hehheh.
Ja siinä oli kaikkea ihanaa, olin vapaa ja hullu. Ja komeakin vielä.

Asiasta toiseen, niskassani(nyt kiinnosti!) on itikanpuremia ihan didusti. Penteleh. Ku käytiin eilen Simpan kanssa järvelässä. Siellä oli itikoira. Itikoita. Hiiiih.