IRC-Galleria

CreepyJanet

CreepyJanet

Maybe we'll be allright

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 13.01.2009 22:03

Jasu oli hyvä kun se kävi täällä tänään.

Se avas jääkaapin ja näki mun vesipullot(viinipulloja uusiokäytössä)ja kysyi kauhean vakavana että 'on kai noissa vettä'?

Eeh, ajattelin tuossa kiskoa kaksi pulloa kirkasta.

Ja sitten se vielä laittoi hampurilaisen lautaselle ja lautasen jääkaappiin. Muisti kyllä siirtää sen sinne mikroon mihin se alunperin oli menossa.

Käytiin sitten Jaanan ja Jasun kanssa kirppiksellä kun oli pussipäivät. Ostin siis pussillisen kauniita vaatteita joita aion laittaa huomenna myös kouluun, ja tulin taas vaihteeksi todenneeksi että ihmiset jotka ostavat vaatteita Pelkästään uusina ovat joko jotenkin vajaita tai tiedonpuutteessa.

Kahdet housut, hame ja kolme paitaa yhteensä 4e. Ihan kohtuullista.

Ainiin, voi vittu sitä pöytäepisodia tänään koulun pihassa.

Huomautan, että jouduin soittamaan 4 puhelua yhtä monelle eri tukihenkilölle.

Oli aivan sairaan kylmä kun ajattelin että tänään ei tarvitse laittaa sitä säkkimäistä toppatakkia kun tulee autolla. No, kuskinpuolen ovi ei aukea sitten millään kun yritän päästä sisään. Ja se saamarin pöytä on painava ja mua väsyttää ja on niin kylmä ja vituttaa ja en meinaa saada sitä millään sinne autoon kun en pääse avittamaan toiselta puolelta.
No, ei siinä mitään, sain sen sinne autoon lopulta. Mutta sitten piti päästä sinne kuskinpenkille istumaan pienessä autossa kun se pöytä on siinä ja penkit kivasti tiellä.
Aikani ähistyäni ja esiteltyäni sukkahousujen haarakiilaa kaikille kiinnostuneille pääsin siihen paikalle. Ja...tadaa! Se GR&TT¤#%PLL¤#TRR#¤%:n penkki ei suostu lukittumaan paikoilleen vaan sahaa ees ja taas ihan miten sattuu. Yritin siinä hyppiä ja nylkyttää sitä paikalleen ainakin 15 minuuttia, tuloksetta. Lopulta herkesin luovaksi ja tungin autoharjan sinne taakse ja sain sen lopulta pysymään.
Olis pitänyt pysyä siellä sängyssä.

Ps. En peräti käynyt alkossa.

[Ei aihetta]Maanantai 12.01.2009 21:07

Olipa todella mukavaa kävellä koulusta kotiin tuossa hemmetin loskassa reikäisillä kengillä. Jalat oli aivan märät ja meinasin jäätyä. Ja ostoskassia piti kantaa mukana myöskin. Grreat.

No, sain ilmaisen pöydän koulusta kun sieltä heitettiin tavaraa pois. Haen sen huomenna. Menen autolla.

Musta on kyllä tullut melkoinen leffafanaatikko kun oon tässä muutaman päivän sisään ostanut kolme kappaletta.

Knockaround Guys(Barry Pepper)

Saving Private Ryan(Barry Pepper)

Joku fucking pyllynreikälaiva jollain persejoella(Steve Mcqueen)

Aah, taisipa olla muuten tykkivene Jangtse-joella. Sehän se. Eh, pieni erhe.

En kyllä varmana pysty kattomaan Pepperin leffoja selvinpäin. Sitä nyt vaan sattuu. Aina kun kattoo joltain kiintoisalta tyypiltä uusia leffoja niin saa pelätä että se tekee jotain typerää ja joutuu myötähäpeämään.

Sick Fuck, I know.

[Ei aihetta]Lauantai 13.12.2008 02:31

Huomasin että en muista juuri koskaan olleeni kateellinen yhdellekään naiselle. Pelkästään miehille. Ja parille niistä jopa katkera. Huoh. Ei siis siksi että olisin koskaan halunnut ketään naista.
Oon ihastunut elämäni aikana pelkkiin miehiin, mutta en koskaan kadehtinut ketään naispuolista.
Life is a bitch.

Muutenkin alkaa taas niin kyllästyttää kaikki. Johtunee siitä että oon ollut laiska. Pitäis pysyä liikkeellä niin pysyis jotenkin edes hengissä.

Huomasin taas kerran että terapia on ihan perseestä. Sieltä tullessa on aina vaan sellanen vähän itkuinen mutta suurimmaksi osaksi tukkoinen ja tylsä olo. Tulee aina vaan käytyä läpi samoja asioita mitä aina ennenkin. Tiedän justiin ne kaikki asiat mitä siellä tulee 'esiin' ja ne näkökulmat joita se nainen esittää. En vaan osaa sanoa niitä ääneen.

[Ei aihetta]Lauantai 13.12.2008 01:54

TAKING THE BULL BY YOUR ANUS

TAKING THE BULL BY THE YOUR FUCKING DEAD

HAHHA.

[Ei aihetta]Lauantai 13.12.2008 01:27

Joo. Pussi popcornia, kaksi pakettia Toffifeeta ja puoli pakettia Geisha-konvehteja. It's my guts on the floor tonight.

Huomenna tulee leffa jossa on se just se vitunnami jätkä jolla on niin mielettömän ihana ääni. En ikinä muista sen nimeä. Itse asiassa en oo tainnut sitä koskaan kuullakaan. Mutta sellanen semivaalea, kapeanaamainen, melko pienisuinen ja rikollisen näköinen hoikka tyyppi. Se on niinnami.

Tylsää.

[Ei aihetta]Torstai 11.12.2008 19:09

Onpas tylsää olla kotona. Tai ei nyt sinänsä mutta kun ei vaan jaksais oikein tehdä mitään. Lueskelin noin neljään asti kirjaa ja syöpöttelinkin jossain välissä. Ja kävin vaarin kanssa kaupassa. Mutta nyt on taas tylsää.

[Ei aihetta]Tiistai 09.12.2008 23:05

Tunnen vain Stallonen ja Eastwoodin ja sen Svartsengäggerin.

Että näin.

Vittu tätä flunssaa.

[Ei aihetta]Maanantai 08.12.2008 20:09

Taas ankaraa tappelua suklaanhimoa vastaan. Oikeasti.

En todellakaan malta odottaa että pääsen näkemään Mindan. Kait se sen nimi oli.

Joo, ei muuta.

[Ei aihetta]Perjantai 05.12.2008 20:35

Oli sangen hauskaa tänään Kärkkäisellä iskän, Outin, Matsun ja Kakon kanssa. Oltiin melkeen koko aika niin että iskä ja Outi oli kahdestaan ja minä ja Kakko hoivattiin Matsua. Kakko tuumasikin että näytettiin ihan lesboparilta. Mutta Matchoon kanssa oli niin hauskaa, varsinkin leluosastolla kun ihmeteltiin kaikkia soivia ja muuten äänteleviä leluja. Hah.

Ja ostin vitun kalliit kengät. Mutta oli kyllä sen edestä hienotkin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.12.2008 20:23

Juuph, olipahan hupaisaa harjoitella tänään biisejään isossa salissa jossa oli semipaljon porukkaa.
Ja tuli taas todistettua että olen parantumattoman itserakas koska tuumasin erään tyypin kehuihin että 'I know'. En tosin tiedä tajusko se edes mitä sanoin mutta iiihan sama.
Huomenna tosin luultavasti vedän jonkun banaanin kaulaani enkä saa mitään ääntä aikaiseksi.

Sain äänikorttini eilen! Tai siis sehän on audio interface, eikä tuota mötikkää oikeen voi kortiksi kutsua. Äänimötikkä? Sounds professional. Ja sain Cubasen ja vaikka mitä muuta softaa siinä kaupanpäälle. Yeah. Nyt pitäis vielä oppia käyttämään niitä kaikkia.

Nukahdin tuossa melkeen heti kun tulin koulusta eli joskus ennen kahta. Ja heräsin puoli kuudelta. Ne harjotukset väsytti ihan sairaasti.