IRC-Galleria

Meila ei ole helpoa taala SuomesaMaanantai 24.08.2009 22:47

Siis arvaaa... Haha. Tää ny kans oikein. Mulla on tällaanen mielipide, jonka takia mun päivästäni tuli tooosi mielenkiintoinen. Ja tää mielipide on, että jos pitää lähteä oikein ulos syömään, niin silloin syödään sit jotain ns. "hienompaa ruokaa". NNo, isännällä oli nälkä ja mentiin sen ja äireen kaas syömään. Seisovas pöydäs oli jotain nakkikeittoa yms.. (ja hyi, vaikka oonki kaikkiruokainen niin maksaa en syö mihnään muodos). No siis... maksa ny kymppi jostain lautasellisesta soppaa, ja samalla rahalla teet viiden litran kattilallisen himas ilman mitään vaivaa.

Onneksi on näis ravintoloissa tuo á la carte-lista. Tällä kertaa vaan vilaus sille listalle.... Hampparia, hampparia, lisää hampparia ja ranskiksia ja pizzaa. HMM! Juu ei kiitti... Jos mä meen ravintolaan, mä haluan kunnon ruokaa, joku kiva pasta-annos tms. Enkä mitään roskaruokaa. Toisena vaihtoehtona ku on sit nää metsästäjänleikkeet ja lehtipihvit. Eli pihvit ja ranskikset suoraa pakkasesta rasvakeittimeen, vähä pussijauheesta tehtyä kastiketta ja mikros lämmitettyjä pakastevihanneksia. Ja annos maksaa ainaki 15 egee. Yhtäkkiä mulla ei ollukkaa enää nälkä.

Ja siinä vaiheessa totesin yhden ikävän erheen tehneeni... Olin äiteen ja isän kans samalla kyydillä matkas, oma auto kotona. Ei auttanu ku nöyränä soittaa pikkusiskolle, että tuu skootterilla hakemaan mut...... :D

Mitä tästä opimme? Emme yhtään mitään :DDDDDDDDDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.