IRC-Galleria

Ja niin...Maanantai 25.05.2009 22:38

...Syntyi tänään neljä pientä poikaa Laralle :) 2 mustaa ja 2 punaista. Tästä koirakuumeesta selvittiin sitte helpolla, ku ei tyttöjä tullu... Ei tarvii miettiä ottaisko toisen vai ei :)

HahhaaSunnuntai 17.05.2009 20:01

Niin kusi kintuille nekin euroviisut :D:D:D ja PAHASTI. Terhi ja Hippu tuli eilen niitä meirän kaas kattelemaan. Ny sit saakin mietiä mitähän widduuu sitä oikeen tekis?? Vaimoki lähtöö Sjoelle taas.. Mä pääsen vasta keskiviikkona o_O Ja silloinki saa istua himas vaan, ku auto lähtöö telakalle taas vaihteeksi.. Uutta maalia pintaan =)

Vapaapäivä \o/Torstai 14.05.2009 18:37

Vähänkö oon ollu muka ahkera tänään... Ainakaan ei oo koko päivä menny laiskotelles. Kerinny käydä kaupungis hoitelemas asioita sun muuta... Yhtään ei vaan puhti riitä siivoamiseen vaikka olis ihan suositeltavaa imuroidakkin joskus. Kerätä energiaa illaksi että jaksaa lähtiä lenkille vaimokullan kans :)

Voooij då. Myyräkoiraki on hyvin paisunu, että luulis sieltä ny muutaman pennun tulevan :) lähtöö pian Nurmoon suuntaan kasvattajalle.. Ei tiiä, kuinka mä pystyn olemaan ilman sitä 2kk... Tuloo tohloksi ilman koiraa talos. Hyvä sängynlämmittäjä vielä kaiken lisäksi. Ei nääs enää mahdu edes omaan boksiinsa..

Jjjaa a ei kai se auta ku alata hommiin.. Saa paikat joskus tällinkihi täälläki.

HAHAHAHAKeskiviikko 13.05.2009 02:27

Kyllä juurikin niin.

HAH HAH JA HAH ! ! !

voi heh heh..Keskiviikko 01.04.2009 16:26

..olipa ny helevetin hauska aprillipila gallerialla. Heko heko aivan hampaita naurattaa..

joo o!Perjantai 20.03.2009 23:46

Täällä vaan istutaan etelän lämmös, hähhähhää ja hajokkaa siihen... lämmintä on ollu sellaanen 20 astetta, vähä kyl tuullu mut kuitenkin. Tänään joskus 12 aikaan paikallista aikaa ollaan tultu ja ny tuos käveltiin rannas, käytiin ravintolas (syötiin Tiian kans vuohea! Ja soli hyvää) ja sit ollaan oltu vain...

Ei täs muuta mutta kultaa on ikävä <3

!!Tiistai 17.03.2009 22:49

Voi plööööö vois olla jo torstaaaaijjj.... Viiitsit. Hyvää keliä pitääs olla luvas meirän lomaviikolle. Wibii \o/

Pitääsköhän hankkia palovakuutus äkäsee ettei vaimo kärvennä kämppää ;P Nno eei.. Pidä kulta rakas huolta kodista. Ja se tupakointi on sitte loppu ku mä tuun kotio :D

Jjepp, Larallaki juoksut alkoi, astutetaan ja nyt kovaa toivotaan josko tulis ruskeita pentuja. Tai pentuja ylipäätään. Josko tulis meille sitten perheenlisäystä.. Ei tiärä. Näyttelyt oli menny ihan kohtuullisen hyvin. Aaaaa mä kuolen ku en näe Lallukkaa pariin viikkoon! Ollu jo ny aivan hirveä ikävä koiraa.

Hmmm pitää kattoa kirjoottelenko tulevana viikkona tänne jotain :D

Blöööhh..Torstai 12.03.2009 22:12

..vittu mitä sitä tekis huomenna. Ja ylihuomenna. Ja sitä seuraavana....


ENS VIIKOLLA LOMALLLEEEEE. Toivottavasti täällä tulee ainaki 3 metriä lunta, 40 astetta pakkaasta ja muutenki ihan vitun paska keli. Mä niin toivoooon..

Hähää.

Urheilupäivä takana taas :)Perjantai 27.02.2009 20:23

Oltiin taas viittivääsiä ja käytihin vetämäs pienehkö lenkki Harrin ja mäyrän kans. Käveltiin meren jäällä saaren ympäri melkeen kylälle ja kotio takas. Kai siinä varmaan 3 kilsaa ainaki tuli.. Taas toimii nettiki ku eileen heitti voltit.

Juupsista, sunnuntaina olis Kivihaas mätsärit. Jos veis myyrän sinne, sais vähä etukäteisreeniä taas Tampereen kv:tä varten. Seuraavasta juoksusta pitääs pennukki teettää että sais vähä jo tulla tuloksiaki pikkuhilijaa.. Kettua ei oo keriitty käydä kattomas ollenkaan :(

Vaimoki tuloo huomenna kotio. Jeijj.. Onkin jo emäntää ikävä ♥
Tiedoks vaan et ens viikolla sit alkaa kahvikuuri ja lenkille vähintään 3 kertaa ;D

jjiuhhTiistai 24.02.2009 18:58

Vooi että vaimo on Mathiaksen kans Ruåttis.. On kivan hiljaasta kämpillä, koko deLuxe 74 neliöö mun käytös :DD Ej tiiä pitääskö oikee pileet ku ei akka oo kotona vahtimas ;)))) no eeei.. Ei viitti.

Tuos justiin vedettii varmaan yli 5 km lenkki. Laralla oli viikko sitte napatyräleikkaus, ei saisi oikeen reuhkata mut paree lenkittää uuvuksiin ettei muuten hypi pitkin seiniä kotona... Mut hyvin on parantunu, ei oo kipeä eikä tikkejä revi. Saakeli risan mäyräkoiran myivät, ku langalla pysyy kasas... :D

Vaimolle tiaroks jotta maksoin laskut.... oot mulle ainaki 134459736983698 euroa velkaa että ei sen enempää. Paree voittaa sieltä hurribingosta jotain ;D

Tjoh, ny hetkeks lepäilemään ja sitten Terhin työ Hippua kattomaan :)