IRC-Galleria

WoaaaaaathhTiistai 13.01.2009 18:28

...oon ollu koko päivän polttamatta... Iliman röökin palaakaan! Jeee. Taisin eilen illalla kymmenenkö aikaan viimeeksi polttaa. Että siinä teille kyllä multa sitä selkärankaaki löytyy...

Ej ny tiiä mitä sitä täs datailis vai käyttääskö tuon ylimäärääsen energian johonki muuhun. Vaikka das mäyrä-ämmän kans lenkille. Siinäpä sitä ny sietääki miettiä.

Kattellahan.

oijoi...Maanantai 12.01.2009 13:43

Ja hohhoijaa. Pitikin taas jälleen nousta aikaasin. Plää. Pitäis taas suunnitella tuonne toiseen cityyn lähtemistä. Tai no.. Iltapäivän puolella vasta joutaa mennä mut olispahan tavarat edes valmiiksi laitettuuna. TiuGee täs oottelen koska muru soittaa ja nähtääs <3

Äähh ku on maha kipiä :( Lakkaas ny jo...

Joonas oli vähä kultaanen viikonloppuna :) toi mulle ja vaimolle ruusuja <3 IHANAAA!!! Siellä ne on meirän pöyrällä Vaasas maljakos. Ajatellaan Jonttu sua joka päivä ku ne silmiin osuu :)

Eikaitt siinä.. Tiia tuli, ny tarttee liitää :):)

vittu.Lauantai 10.01.2009 14:14

Widdu ku Lännen autokatsastus on vaan arkisin auki!

Och sen...Perjantai 09.01.2009 18:39

Milla tuli töistä ja sitte. Varmaan nostaas perseensä ylähä koneen äärestä ja pistääs romut kasaan. Sitä saaki taas sjoelle lähtiä ajelemaan.. Hermoja riipivää touhua.. yhtään ei huvittaasi, mut sama kai se ku ei vkl olisi täällä mitään tekemistä edes.. Sikäli ku oo sen paremmin ääsjoellakaan mutta auto taas pakottaa lähtemään.

Ei kai se ny muu auta... ottaa ja männ nii ei yöhön asti taas mene.

voi jelama.Torstai 08.01.2009 18:35

Ei ny ny ei oikeen tää päivä menny putkeen... Ja just töistä tulin kotio ja tjaa-a, mitähän keksiis.. keittiö on niinku hävityksen kauhistus ku poijjaat kävi vähä piparilla yks ilta. Hies pääs vaimon kans leivottiin. Pari paloi.. huono uuni!

Noniin.. Josko sitä pian aloottaas.. hmm.Joku kiva pyörii koko ajan mun mieles... :)

thiuuuTiistai 06.01.2009 15:46

Mulla ei eres oo mitään asiaa ja silti pitää yrittää jotain kirjoittaa :) no... käytiin Tellun kans tuos Turus vähä ilta-ajelulla yks päivä :DDDD Ja eileen käytiin kylillä pyörimäs, saatiin taas pari uutta kisakaveria :D hmm. Siinähän on siististi taas aika menny.. ei oo oikein ollu muutakaan tekemistä lähiaikoina. Siivoillu vaan kämpilä ja silti on muka hirveä sotku.. Kyllä on elämä menny tylsäksi.

Thoooho.. Viime lauantai meni aika mukavasti autoa laittaes.. ens vkl taas sama show edessä ku ei aivan saatu valmiiksi. Ettäh.. Sjoella nähdään taas silloon.

Jassåde. Pitääs tästä kai hiippailla suihkuun ja keksiä sitten jotain... kehittävää.

Heippa päivis.

Hyvää uutta vuattaKeskiviikko 31.12.2008 23:34

Just de! :D On sellaanen kutina persees että tänään on vielä vähä pikkuusen hauskaa.. ehkä muutenki mielenkiintoista ;D

Täs ollaan ihan kotosalla juhlittu mölypallon, Matildan ja Jekan kans <3 ihanaa. Saas nähdä mihin ilta etenee :DDDDD

Dodi, uusiii vuasiii

!

Muhhahhaaaaha !Tiistai 30.12.2008 18:45

Jjeeeijj me siivooltii hieman Tellun kans eilen! Kyl on paikat tällingis ny.. Imurooda vaan pitääs ku joskus jaksaas. Hmm.

Uusvuos ja uuret kujeet luvas taas. Paljonpa on tähänki vuoteen taas mahtunu. Onneks alkaa uus... aah. Helpottava tietää.

Eikaitt siinä... Hyviä uusia vuosia. Tää lähtöö kohta mölypallon kaas lenkille!

Kehittävää?Maanantai 29.12.2008 02:33

Milla istuu koneella ja Tellu pelaa pleikkaa?? Koskahan sitä viittiis jotain ihan oikeesti järkevääki tehdä.. ei varmaan ikinä :D

skjdhbfidfbvge9iLauantai 27.12.2008 21:15

Jepjep. Joulupukki kävääsi tos pari päivää sitte. Vissihin oon ollu kiltti tyttö ku ei tuonu risuja.. :)

Eileen piti vähä käydä kylänrinkiä kuluttamas.. Näkipä taas kavereita :) paria semmoosta tuloo kyl hiton isoo ikävä, ku tarttee lähtiä Vaasaan taas.. Ei tuu ny varmaan pariin viikkoon nähtyä. Ja Tiiaa tietenki ihan jumalaton ikävä <3 Onneksi päästään maaliskuus etelän aurinkoon Tiugen kans:))) Palmun alle juomaan kaljaa ja kalastelemaan haikaloja. JJes! :D

Tjjooo... Tää flikka paineloo ny Vaasan suuntaan. Että tierätte mistä löytää :) Nährään ens vuonna.. Eli hyviä uusia vuosia kaikille!