IRC-Galleria

dödiindödiinMaanantai 29.05.2006 19:52

Alkaa olla tunnelmat korkealla.. enää 2 päivää koulua! Hommauduin kunnon hommiin ja vältin kirkon päättäjäispäivänä (no mähän olisin tosin muuten mennykki sinne xD )
Lupasin Sirkalle mennä areenalle narikkaan o_O Tosin ei se mitään mutta voi Henna-raukkaa, saa seisoa vastaanottamas porukkaa ovella. Hähää.

Paniikki, mitä mä laitan päälleni?! Alasti meen...

Click, click, pull.

Se siitä, pitääpä mennäkin siis ettimään vaatteita. Jotain hyödyllistä tehdä tänäänkin...

Thoo oli kyl kiinnostava vkoloppu, joku koira oli karannu alavuden keskustasta ja löyty pihalta Mimmin kans juoksentelemasta. Ei koiralle ollu tullu ku melkeen 15 kilometriä matkaa. Noo khyl sen omistaja tuli sitten sen pois hakemaan. Mimmi hajos ku sulhanen lähti :S Mitähän se mun sulhanen nyt tekee... tjaa, se tulee torstaina meille ja perjantaina pitää viedä auto huoltoon. Njoo, ny vois tästä haihtua..Milk Inc. - Stay With Me

!!Maanantai 22.05.2006 19:49

Mitäs mä sanoin.

VOI HELVETTI ME VOITETTIIN VIISUT o_O

vitut jostain jääkiekosta :D

!Perjantai 19.05.2006 02:28

Vittu jos Suami ei voita ny Euroviisuja niin ei sitten koskaan!

NOOJJOOOOPerjantai 05.05.2006 17:07

Oon ollu tään päivän pois koulusta, oli aamul niin karsee olo jotta. Kuumetta ei oo ollu mut ny on taas nousemas lämpö.. Olo kyl parani ku kävi pikasesti suihkus, muuten on ollu kauhea tuskanhiki päällä.. Oon sit vaan maannu sohvalla ja kattellu muumipeikkoa :)

Hehhee se oli ihan jees se 4400. Kiva että tuloo uusia hyviä telkkarisarjoja ettei vaan pelkkää tositeeveetä ja chättiä..

Nonnii, jos menis pukemaan päällensä, saa pian täs lähteä pankkiin ja sitten alavutta kohden. SOOMMOO

Tjjooh...Perjantai 21.04.2006 16:58

On vähä jääny tää kirjootteleminen....

No kuiteskin, ny ollaan päästy koulun keittiölle ja siellä on sitten tullu väännettyä kaikkea mielenkiintoosta ruokaa o_O tänään oli onneksi lyhkäänen päivä ja kerkesin vielä tulla kotia. Jeppistä.

Pitääs mennä jo suihkuun ja vauhdilla, sitten laittaa tavarat kasaan ja lähteä. Itseasias mua ei voisi kiinnostaa niin vähääkään... mut kai se on pakko. (Tai pakkohan ei oo ku kuolla ja käydä paskalla)

Tänään pakko saada kaljaaaaaa......

Juuh, ny kusettamaan koiraa ja sitten vois vähä syödäkin. On sitten valmis ku pitää lähtiä Alavudelle.. Njoo, näkemiin.

tiittididii!Tiistai 11.04.2006 18:54

Nonnii poeka, tänään oli viimeinen työssäoppimispäivä. Oli kans perkele niin nuljuusta aamulla, ku ei meinannu niin mikään onnistua! No kuitenkin sitten aamu meni ja siirryin tiskiin ruoka-ajaksi. Yks työntekijä oli sairaana ja vieraita oli varmaan 30 tulos. Oli vähä ruuhkaa...

Döddiih, eikai siinä kummempia, huomenna palaillaan törskyyn. Perkele ku ei tarviisi, paljon mieluummin nukkuusin kotona...

Eipä mulla muuta ollutkaan, mää lähären alavuteen NY.

Soommo

njuuhuhnuivaaaaaMaanantai 03.04.2006 01:04

NOJOO mää kuulkaas palailin tuos äsköön sjoelle. On muuten perkele hianoo.. Ei vittu mä olisin antanu kuun ja tähdet taivaalta ku ei olisi tarviinnu lähtiä. Vittu jos vaan olis koulua niin olisin saanu tulla vasta aamulla sjokeen. Wittu...

Paljohan tuo korvaa jotta se yks tuloo huomen tänne. (Perkele, toivot vaan, ei vieläkään päässy erohon siitä...)

Mulla oli onnekseni maailman mahtavin Juspe matkaseurana. Siinähän meni sekin puoli tuntia niin vaan ku sen pojan juttuja kuunteli. Ihime miäs o_O :D

Hoovoi perkele ku on selekä kipiä. Ja kello paljon. Olis syytä olla jo nukkumas että jaksaa aamulla nousta. Voi pikkuusen tihkaasta ja tuskin huvittaa nousta. Että näin.

Haa mullon perjantaina synttärit ;) Ostakaa paljon lahjoja kiitos.... ;)
Cascada - Bad Boy

hohhoijTorstai 30.03.2006 21:37

Vituttaa.

Tänään oli toka työpäivä, oli ihan mukavaa, alkoi vähän tuntea paikkaa... huomen sit paremmin. Töitten jälkeen alavuteen.

Vituttaa.

En polttanu koko kahdeksan tunnin työpäivän aikana ollenkaan. Oon ainakin MELKEIN ylpeä itsestäni.

Vituttaa.

Mä inhoan yhtä ihmistä... tai oikeastaan yhtä toistakin. Thaa. Vittu..

Vituttaa

Tiistai 28.03.2006 19:33

Notta juu, varmahan kuulkaas taas haba kasvoo ku piti raahata kotia varmaan kymmenen kilon edestä tavaraa. Pian saa hyvät pulkan narut..

No eei mutta, huomenna alkaa työssäoppiminen ja piti sitten haalia kaikki mahdolliset työvaatteet mitkä mukaan lähti. Hauska kun meirän vaatteidenvuokraajalta tulee pesusta vaatteet likasena takasi tai sitten eivät tuu takasin ollenkaan... On siinäkin kans.

Hmm, mä melkein innoissani (no JAA-A) ootan huomista päivää... työt alkaa seittemältä ja sitten myöhemmin normaalisti puoli seittemältä. Pitänee katsoa josko kysyis sitten kesätöitä, saa ny nähärä... raha olis kyllä tervetullutta, ettei tuo yksi ilon ja ylpeydenaihe tuolla pihalla jää saamatta käyttöön ;)

Ihanaa taas tämä oma rauha!

Seko00oOaAa

Voivoivoi,voivoivoivoi ku viittiis...Keskiviikko 22.03.2006 00:09

Täytyy näköjään tännekin taas kirjoitella... Meinaa aina välillä unohdella.

Anne sitten päästi meirät tänään koulusta vähä pikkuusen aikaasemmin... tuli sellaanen nelijän tunnin päivä että ei kai siin middää... ihan kivaa ollu taas olla yksin kotosalla odotelles muuta väkiä kotia.

Hjooho. Melkein alkoi taas vituttaa tänään mutta ei se sen pahemmaksi äityny. Vähä reunoolta vain, lakkas sitten...

Pitääkö elämän muuttua näin saatanan tylsäksi sitä mukaa kun vanhenoo? o_O

Hjooh huomenna alavutta kohren...
Eipä oo enää kauaa kun alkaa työssäoppiminen... tuos vaan kalenterista kattoin. Noo ei kummempaa tältä päivältä. Hyvät yöt.

Viddu...