IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

Siis, entisen työpaikkani (Deutsche Post eli lyhyemmin DHL) ylipamppu, joka on harrastanut tavallisen tallaajan tajunnan tavoittamissa olevaa fiilunkipeliä jo ainakin viimeiset 10 vuotta on nyt joutunut oikeuden eteen. Hemmetti että lämmitti mieltä. Hyvä Saksan poliisi! Maailman suurimpien rikollisten rahoja suojelevat "valtiot" kuten Liechtenstain ja Sveitsi eivät voi kun tyytyä tyhjään natsi-syyttelyyn, vaikka tiedettävästi niiden holveissa makaa vieläkin miljoonittain pakoonpäässeiden natsijohtajien muista maista varastamaa pääomaa.

http://www.hs.fi/digilehti/talous/artikkeli/Saksan+postin+ex-johtaja+tuomittiin+veronkierrosta/1135243056812

"Berliini. Deutsche Postin eli Saksan postin entinen pääjohtaja Klaus Zumwinkel tuomittiin maanantaina kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja miljoonan euron sakkoihin veronkierrosta.

Zumwinkel myönsi viime viikolla alkaneessa oikeudenkäynnissä syyllisyytensä ja luonnehti veronkiertoa "elämänsä pahimmaksi virheeksi". Jo aiemmin hän oli maksanut valtiolle takaisin liki neljän miljoonan euron edestä Liechtensteiniin säätiöimiään varoja, joista hän ei ollut maksanut veroja.

Bochumilaisen tuomioistuimen tuomari luki Zumwinkelin ripeän toiminnan ja yhteistyöhalukkuuden tämän eduksi tuomion määrittelyssä. Samalla tuomari kummasteli, miten Zumwinkelin kaltainen "huomattavan varakas henkilö, joka omistaa linnan Gardajärvellä", syyllistyy veronkierron kaltaiseen rikokseen.

Zumwinkel jäi vuosi sitten kiinni veronkierrosta Saksan tiedustelupalvelun ostettua liechtensteinilaiselta pankkivirkailijalta levykkeen, joka sisälsi satojen varakkaiden saksalaisten tilitiedot liechtensteinilaisessa LGT-pankissa.

LGT ei ole mikä tahansa pankki, vaan Liechtensteinin ruhtinashuoneen omistama rahalaitos. Tämä johti ennennäkemättömään diplomaattiseen selkkaukseen Saksan ja kääpiövaltion välillä. Liechtensteinin upporikas ruhtinas Hans-Adam II äityi muun muassa nimittämään nyky-Saksaa neljänneksi valtakunnaksi.

Saksa on jatkanut Liechtensteinin ja myös Sveitsin painostamista, jotta ne avaisivat tiukkaa pankkisalaisuuttaan. "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.