IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

PolishForums.com - kenen asialla?Keskiviikko 04.02.2009 03:34

Yhdysvaltalainen polishforums.com on surullinen sivusto. Epäoikeudenmukainen puolueellisuus vetää mielen aina ankeaksi ja päätin jättää kyseisen foorumin.

Liityin foorumille kiinnostavien Puola-aiheisten keskustelujen toivossa saman romanttisen hurahduksen jakavien kohtalotovereiden kera.

Ensin foorumilla pisti silmään juutalaisia halventavien topikkien määrä, ja laatu. Monet amerikanpuolalaisten tekemiä. Kaikki on sallittua jos se saa näyttämään juutalaiset huonossa valossa.

http://www.polishforums.com/poland_politics_history-f34_0.html

Toiseksi moderaattorit käyttäytyvät mielivaltaisesti ja puolueellisesti. Eräs puolanpuolalainen käyttäjä teki työn ja käänsi tämän kansallissosialistien puolalaisvastaisen ilmoituksen englanniksi. Ilmeisesti moderaattorit äkkäsivät tällöin sisällön raakuuden - ja "väärän" sisällön: puolalaisten suoran verrastuksen juutalaisiin: "Saksalainen! Puolalainen ei ole sinun toverisi! Tunnemme jokainen yhden kunnon puolalaisen, kuten tunsimme jokainen yhden kunnon juutalaisen. Samoin ovat puolalaiset seuraavia juutalaisia..." ja käännös poistui moderaattorin toimesta noin viidessä minuutissa. Olin huomannut jo aiemmin että saksalaisia (siis yleensä natseja) ikävässä valossa esittävä aineisto vain katoaa bittiavaruuteen moderaattorijumalan välittämänä, kun vastaava juutalaisia tai venäläisiä koskeva kirjoittelu vain jatkaa olemassaoloaan. Ja monet vielä ylpeilevät foorumin Holokaustin kyseenalaistavien kirjoitusten kertovan sivuston edustavan sananvapautta...

Siis mitä helvettiä! "Puolalainen" foorumi joka sensuroi armotta natsien puolalaisvastaisten dokumenttien ilmituomista samalla kun se pursuaa Holokaustin kieltäviä kannuja, mm. arvon moderaattorien itsensä toimesta. Minulle riitti, olen kyllä kuullut aiemminkin että amerikanpuolalaisen yhteisön keskuudessa olisi korkea äärioikeiston kannatus, mutta en ole halunnut uskoa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.