IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

Viisi kertaa taserilla riittaa!Sunnuntai 24.05.2009 18:52

http://www.youtube.com/watch?v=WdPgF6trtjA&feature=fvsre2

http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Dzieka%C5%84ski_Taser_incident

Tapahtui lokakuussa 2007 Vancouverin lentoasemalla Kanadassa. Olin taannoin kiinnostunut aiheesta, mutta nyt tormasin sattumalta videoon Youtubessa surffatessani. 40-vuotias englantia puhumaton puolalainen rakennustyolainen Robert Dziekanski parahtaa, alkaa huutamaan "Pierdolic!" (fuck) ja heittelemaan tavaraa, mutta ilmeisesti ei hyokkaa kenenkaan paalle, odoteltuaan lentoasemalla kymmenen tuntia aitiaan.

Kielivaikeuksien takia mieheen ei saada yhteytta. Vartija haluaa lopettaa arvuuttelun siita mita kielta mies puhuu "He speaks Russian, and thats it.", jossa kohtaa repesin. Muuten ei sitten niin kauheasti naurattanutkaan.

Poliisi, esimies ja kolme alaista, saapuu paikalle ja yksi virka-asuinen hyppyritukka kysyy ensimmaisena esimiehelta "Can I taser him?" ja saa luvan. Sitten alkaa taser-iloittelu kun poliisit raiskyttavat miesta viisi kertaa taserilla. Lattialla satkyttelevaa Dziekanskia kasketaan laittamaan kadet niskan taakse. Sitten hanta sidotaan koko porukan voimin ja ilmeisesti siina lomassa han saa viela pari annosta taserista, ja kuolee. Cowboyt ja pyssyt.

Ensin poliisi takavarikoi kannykan jolla video kuvattiin ja palautti puhelin ilman korttia. Myohemmin kuvaaja sai korttinsa takaisin ja laittoi video Youtubeen. Poliisin tiedottaja ilmoittaa etta video on "vain yhden ihmisen nakemys tapahtuneesta".

Kolme poliiseista jatkaa normaalista paivatyossaan, esimies on hyllytettyna muihin virkarikkomuksiin liittyen. Voin kuvitella kuinka hyppyritukkainen poliisi menee kotiinsa tapauksen jalkeen, esittaa hyvaa miesta ja katumusta, menee sunnuntaina kirkkoon, ja yhteiso ja Jumala armahtaa hanet. Naitahan voi sattua kenelle tahansa, ja kaikki me tiedamme etta John on hyva jatka.

Kanada on purkanut Puolan ja Kanadan valisia sopimuksia siten etta Puolan poliisi ei voi suorittaa tutkintaa Kanadassa.

Jos haluat vahingoittaa lahimmaisia ilman seurauksia, ala jaakiekkoilijaksi tai jalkapalloilijaksi. Jos taas tykkaat tappamisesta, on poliisin ura hyva vaihtoehto, laki on puolellasi ja valta sinulla.

Alkuperainen kannykkakamera-video loytyy Youtuben Raw-osiosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.