IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 30.01.2006 22:14

Pitkästä piipustaan lohikäärmeitä, sarvipäitä ja muita pelottavia kuvioita taikova Lucifer vetäisi pitkät henkoset, ja katsoi tiukasti sysimustalla silmällään Margaritaa. Takassa tuli räiskyi ja poltti kuumana Margaritan selkää. Koko talo oli niin kuuma vaikka ulkona viimoi kun Pakkasukko otti maita valtaansa.
Kyynel vierähti Margaritan poskelle.
"Saat tavata armaasi, mutta tarvitsen ensin vastapalveluksen sinulta tyttöseni." Lucifer puhui syvällä äänellään.
Margaritaa kylmäsi ajatuskin, mutta ilo siitä että hän voisi tavata armaansa sai hänet purskahtamaan kyyneliin enemmänkin toivosta ja ilosta kuin pelosta.
"Tarvitsen nähkääs emännän tanssiaisiini." "Tanssiaisiin?" Margarita ihmetteli.
"Niin tottakai!" Lusifer pauhasi, "Tuhatvuotisiin tanssiaisiini!".
"Tuhatvuotisiin?" Margaritan äänestä alkoi taas kuultaa pelko. "Joka tuhatvuotisiin tanssiaisiini kaikille kuolleille. Saat ottaa heidät vastaan."
"öh, kuinka kauan tämä toimitus kestää?" Margarita uteli, nyt toivoen ettei lierihattupäinen herrasmies vastaisi "Ikuisuuden."
"Koko yön tottakai! Oletko sinä täysin hupsu tytönhupakko?"
"Galina vie hänet katsomaan iltapukuja." Nuori kaunis tyttö käveli huoneeseen palvelijattaren puvussa, ja tarttui Margaritan käteen saattaakseen hänet pukeutumaan. Tytön ote oli kivikova ja sormet kalmankylmät, hän oli ollut kuolleena jo hyvän aikaa.
Palvelijatar saattoi Margaritan talon yläkerrassa olevaan naisväen vaatehuoneeseen. Siellä oli niin monia toistaan ihanimpia iltapukuja että Margaritan oli vaikeaa valita kaikista se yksi mieluisin. Lopulta hän päätyi mustaan samettiseen ja harsoiltuun kaksiosaiseen mekkoon, se sopisi illan tunnelmaan.
Galina kiristi hänen pukunsa, ja hetken hän tunsi jo henkensä loppuvan. Margarita katseli itseään peilistä, hän ei ollut nähnyt itseään niin kauniina vähään aikaan.
Galina saattoi hänet takaisin alas takkahuoneeseen. "Ei ollenkaan hullumpaa" Lusifer kehaisi pitäen hetken taukoa tupruttelusta mittaillen naista katsellaan kuin virnistäen, hänen oikea silmänsä se vain ei pysynyt hetkeäkään aloillaan. Muukin seurue näytti tyytyväiseltä. Begemoth istui korkealla kattokruunussa ja sen silmät välkkyivät epätodellisen kirkkaina.
"Noniin, aloitetaan" sanoi Lucifer painokkaasti. Hän puhalsi pitkään ja leppymättä takassa räiskyvään kuumaan tuleen. Tuli takassa kipunoi ja räiskyi samalla kun Lucifer puhalsi siihen loppumattomalla henkäyksellään. Hänen oikea silmänsä kieppui kuopassaan kuin kirottu hyrrä, ja hetken kuluttua liekit takassa alkoivat kieppua samoin, syntyi pyörre.
Kääpiö potkaisi Margaritaa nauraa röhöttäen takamukselle, ja tämä joutui pyörteeseen joka imaisi hänet mukaansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.