IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

Maahanmuutto- ja Eurooppaministeri Astrid Thors (rk) on luultavasti jo jonkin aikaa ollut Suomen eniten tappouhkauksia saava henkilö. Nämä liittyvät nimenomaisesti maahanmuuttoon ilmiönä ja siihen kuinka asia elää omaa elämäänsä lukuisissa nk. maahanmuutto-kriittisissä blogeissa. Väittäisin, että Thors on vallitsevassa ilmapiirissä hyvinkin rohkea ihminen, joka jaksaa jatkaa normaalisti ammatissaan nimettömänä satavasta vihapalautteesta huolimatta.

Suomi on ja pysyy maana, jonne on vaikeaa päästä. Nk. maahanmuuttokriittisissä blogeissa on väitetty uuden ulkomaalaislain "avaavan tulvaportit". Se mitä minä olen laista lukenut (käsittelyjä ja karkoituksia nopeutetaan, perheenyhdistämismahdollisuuksia kavennetaan, vastaanottokeskuksissa oleskelevien päivärahaa pienennetään, avun antaminen kohdennetaan entistä selvemmin naisiin), en näe missään kohtaa "tulvaporttien avaamista". Tietenkin tässä ymmärtämisessä erona on myös se, että minä luen päivittäiset uutiseni ensisijassa Hesarista kun taas Thors-vihaajat todennäköisesti ammentavat suuren osan "tietämyksestään" juuri näiltä "maahanmuuttokriittisiltä"-sivustoilta. Miksi näillä sivuistoilla sitten kouhkataan Thorsista ja ulkomaalaislaista tällaisella voluumilla? -Se on niiden elinehto. Sivustojen tarjoama tarkoituksellinen disinformaatio aiheesta on paljon vetoavampaa lukijakunnalleen, joka haluaakin lukea vihalleen rakennuspalikoita tarjoavia juttuja. Siten Thors säilyy näiden vihollisena numero yksi, oli todellisuus mikä hyvänsä.

Pelottava ajatus on miten pieni sysäys tarvitaan poliittisen väkivallan syntymiseen/palaamiseen Suomessa. Näkisin, että vakava kehitys alkaisi jos Suomesta katoaisi taloudellinen pohja. Tällöin kuvaan ilmestyisi nyt niin keskiluokkaisen hyvintoimeentulevan läskimahaisen vihan sijaan äärioikeiston organisoituneet aseelliset joukot Unkarin Magyar Gardan tyyliin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.