IRC-Galleria

MasterTool

MasterTool

Pierdolenie o Szopenie

Selaa blogimerkintöjä

Give God a change?Keskiviikko 29.08.2007 14:04

On ikävää huomata kuinka kaikenmaailman uskovat (ts. juuri ne kaikkein pimeimpiä ja taantumuksellisempia voimia edustavat) vaativat kunnioitusta uskolleen.
Mielipiteissäni minun ei tarvitse ottaa kenenkään jumalaa huomioon, eikä sinunkaan tarvitse. He haluavat ja vaativat sitä että joka asiassa tiedettä ja yhteiskuntaa myöten otettaisiin huomioon heidän jumalansa (yhteisöjä ja perheitähän he jo hallitsevat). Tälle ideologialle ei pidä antaa valtaa, sillä kun se sen saa, se laittaa meidät muut ottamaan itsensä huomioon, ja se haluaa aina tunkeutua yhä uudemmille elämänalueille.
Tieteen ei tarvitse ottaa jumalaa huomioon, sillä tieteentekijän on oltava mieli avarana, ei niin että hän jatkuvasti miettii kuinka saisi mahdutettua jumalan ja luomisteorian tähän kuvioon.
Se on kumma että nämä huru-ukkelit ja –muorit (ja tarkoitan nyt kaikenikäisiä uskovia) tuntuvat edustavan säännönmukaisesti kristittyjä lahkoja, tai sitten islamia.
Islaminuskoisten maahanmuuttajien tapauksessa pitäisi vähemmän ottaa huomioon heidän jumalansa, ja enemmän nämä ihmiset.
Minun mielipiteeni vain on että usko on henkilökohtainen asia, enkä kaipaa sitä opetettavaksi kouluissa tai muutenkaan. Se on jotain minkä ihminen itse löytää, jos löytää, ja tällainen ihminen myös osaa vastaavasti kunnioittaa muiden uskoa (tai uskonnottomuutta!), eikä vaadi itselleen uskonsa vuoksi mitään erityishuomiota.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.