IRC-Galleria

yölläPerjantai 05.05.2006 04:36

mitenhä tää kirjottamine veny näi myöhää... mun piti kirjottaa tää jo joskus yheksältä ku tulin kotii o.O no sama se, pakotin äitin tänää kaupungille ostamaa sen mun puvun. se musta mekko josta mainitsin et olin varannu. äiti ny loppujen lopuks tykkäs siit kuitenki vaikkei aluks tykännykkää mustasta ajatuksena. mut tuol rekillä se nyt oottelee ^^ pidin sitä tänää jo iha innolla. kerroinkoha jo millanen se on. no kerron ny uusiks kuitenki varmuuden vuoks :D se o sellanen hiaton, iha ohuil sangoilla ja about polveen asti, saattaa olla iha vähä pitempiki, en muista tarkkaan. yläosa (rinnat oikeestaa vaa) on sellast pitsiä -ei röyhelöistä- ja aika kiree. sen jälkee se lähtee laskeutuu sillee vähä hulmuavana alaspäi, se helma o sellanen vähä laineileva ja ihanan kevyt. ei sellanen ahdistava ku juhlamekot yleensä. sit se kohta mis se kiree yläosa vaihtuu keveeks alaosaks o muka kiristetty sellasella suht pienellä silkki(?)rusetilla, jonka se nauha o kuitenki aika paksu. sit ne sen rusetin nauhat tulee tosi pitkälle sinne alas :) ette varmaa kyl tajunnu vieläkää muttei se oo nii väliks. Se oli siis sokokselta, varmaa eka vaate jonka löydän sieltä. oikeesti, siel o normaalisti kaikki iha perseestä, mutku äiti ny suostu maksamaa sen, aattelin et otan ettei tarvi sit miettiä.

ostettii ylioppilaslakki samalla ja oon mallaillu sitä täs ny koko illan :D oon nii taivaissa sen kaa. oon ylioppilas!! en tiiä käsitänkö sitä vielkää iha täysin. oltas ostettu ny siin samalla mulle se kuiviki mut siel ei oikei ollu kivoi... se vois periaattees olla kyl joku muuki ku valkone mut en usko et jaksan alkaa miettimää mitää muuta. valkonen o asialline ja se näyttää sit hyvältä lakin kaa. kenkii ei haettu viel. kokeilin niitä mu vanhojentanssi kenkii mut voi olla et hankin uudet. ne o sellaset iha perushyvät mut haluisin tonne sellaset huorekkaammat avokkaat.
nii joo ja ku pengoin vanhoi kenkiini ku etin niit wanhojen kenkii ni löysin parit sellaset kesäsandaalit mitä en ollu ees muistanu et mul on :D vähä siistii. pääsee testailee taas kesällä. yhet ihanat löytä kans mis o pinkkii<3

ainii, lisäilin turkukuvia eilen :) vihdoin ja viimein ku onnistuin pöllimää ne siniltä ja tomilt. ku puhuin eilen et mese potki mua pihalle koko aja ni luovuttii zippaamisesta ja tomi lähetti mulle ties kuinka monta kuvaa sillee yks kerrallaan :DD

nii ja sit päätin viel äsken et kuolen.. ku ton ehkäsytsydeemin ohjees lukee et saattaa edesauttaa aivohalvausta, ni aijon nyt sit saada sen ku mul o iha selkeesti noita oireita mitä tos on. oon tulos luulosairaaks :D koitan ny pysyä hengissä kuitenki, pitäähä mu päästä käyttämää tota mun uutta pukuu. siin o hyvä motivaationlähde pysyy hengissä... x) ok, en oo tosissani, älkää saako raivokohtauksia. tomi sano etten mä oikeesti kuole.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.