IRC-Galleria

hiiPerjantai 31.10.2008 01:23

kandi alko tänää. vähä jännää. mitenhä se menee x) kai se jotenki onnistuu. hii kauheeta. jännää, vähä sai tosta motivaatioo takas. sain elämäni ekan kakkosen täl viikol ja iski törkee vitutus ja meinasin lyyä hanskat tiskii samantien et vittu mä lähen tampereelle mut onneks noi kandijutut alko ni sai vähä intoo. ja kalevala-kurssi. Kaisa Häkkinen tuntuu pudonneen taivaasta helasvuon jälkee. sielu lepää luennoilla. mut joo. en oo polttanu tupakkaa kohta kahteen viikkoon, parit jämät oon ottanu iha vaa muistuttaakseni itteeni siit ettei huvitakkaa. vähä outoo on toisaalta. ei ees tee tiukkaa, muutenha oisin jo polttanu, eikä ota identiteetinkää päälle... eikä tunnu et mitää puuttuiskaa, mut silti hassua. kestää hetken tottua. tai sit alotan uusiks. mikäs siin. saapaha keho ja keuhkot hetken lepoo siitä tupakoinnista, puhdistuu vähä ni voi alottaa aas puhtaalta pöydältä. viel ku jaksais vähä urheilla ni kaikki ois hyvi.
oli muute iha hirveetä ku oltii inkerin kaa pilateksessa, ni sen jälkee ku tulin sielt ni tuntu et kuolen johonki ylihapettumiseen :DD tai siis mua oikeesti ahdisti ku tuntu et yhellä henkäsyllä tuli liikaa happee keuhkoihin, hapenotto lähti tietty rullaamaa, mut tosi pelottava tunne ku yhtäkkiä saiki happee iha liikaa. mua oikeesti ahdisti sillee et piti polttaa taas tupakka et palautu. yh. miten sellasee voi tottua. ei mut pilates on kyl sellanen mis voiski käyä. oon jo luvannu et si ku muutan tampereelle, jos saan riittävästi duunia ni alan oikeesti käymää jossai elixialla, jos sais vaik jonku kamun mukaa ku yksin ei koskaan vaa tuu mentyy. kerran viikossaki riittäis, jos kävis jossai mis on kertamaksu ni ei tulis välttämättä nii kalliiks. fressillä oli ennen mutten tiiä onks enää.
jops, saispa huomiseks töitä. jossen saa, käyn hakee kirjastost yhen kirjan ja alan sitä lukee. ei tavinu muistaakseni lukee ku pari kappaletta ja kirjottaa niistä... öö. en ees muista mitä niist piti kirjottaa :DD onneks mullon se tehtävän anto. se pitää olla tehtynä maanantaina, jos täs kohta kävis hakee sen. ei siin mitää josse on joku parisataa sivuu mut josse onki joku tiiliskivi ni vittu mä jaksa sitä oikeesti si lukee :D si pitää googlettaa. nomut joo.
vois kattoo harhakuvan ja mennä nukkuu.
oon syöny taas liikaa karkkia ja pitsaa.

yätäää!

takana 31hSunnuntai 26.10.2008 04:47

hyväää yötää!
huomenna loppuu jo aikasin :)

30h takanaSunnuntai 26.10.2008 04:10

kivat lanit ollu ja jokunen tuttuki bongattu. pitää jaksaa olla viel hetki ja kattoo sit mitä tapahtuu. jos menis jossai vaihees vaik nukkuu. makaan täs jo ny tyynyn päällä^^ pitää levätä samalla ni jaksaa pitempään.
auvolla meinas tulla jotai säätöö sen voiton kanssa (nää lanit on aina tälläsii ansoja) mut onneks sai si homman hoitoon. läppäri ylikuumenee. onneks se on tuulettunu tähä mennessä hyvin. ootan jo et saan ylimäärästä rahaa ni voin ostaa sellasen miniläppärin.
tää ilta meni kyl jotenki ohi O.o päivä meni viel hitaasti ku herättii jo aika aikasi mut tää on hujahtanu. ainii käytii abc:llä kahvilla illalla et sai vähä tehä jotai muutaki :D onkoha täs si muuta tehty. no ei erikoisempia. en oo polttanu tällä viikolla paljo mitää. oon aika ylpee itestäni, ei oo vaa tehny mieli ku olin kipeenä ja si ei oo vaa jaksanu alottaa polttaa :D aika helmee toisaalta mut vähä orpo olo ku auvo polttaa :D ku on tottunu polttamaa kans mut ihme ettei tee mieli. eikä ala tehä vaik haistelee tupakansavua. ei tee yhtää pahaa enää. pari ekaa päivää oli mut ne oli sillo ku olin kipeenä. mut joo, en mä lopettaa yritä ja sikshä tää onki näin helppoo :D jos koittasin lopettaa ni varmasti ois kauheet niksat jnejne. nyt katon vaa alkaako mul tekee uusiks mieli. ei jaksa stressaa. tää isänpäivänaika on muuten jotenki maaginen. eks isänpäivä oo ny iha just? ens viikonloppu? ku sillo viimeks ku lopetin pitkäks aikaa polttamisen ni se oli kans isänpäivänä :D mut siitäki on jo aikaaaaa... joku 2 vuotta. nojoo. mut ei mua kyl haittaa. säästyypähä ny rahaa. oon mä auvolta ottanu jämät kaks kertaa tällä viikolla mut ei liene paha asia. ja siin pitääki olla se aspekti et saa ottaa jos haluu, mut sit ei vaa haluu :) ei tuu kahlittuu olooo. mut outo tunne ku ei polta. tosin oudointa on et mulle ei oo tullu ees sitä et "nyt muuten kuuluu polttaa" tapatupakkaa ku esim oltii abcllä tai piipahdettiin ulkona so on. tosi outoo. mullon ny varmaa joku vaihe :D eiköhän se mee ohi. kauhee terveysviikonloppu.
ei ny lanien puolesta mut tupakoimatta ja oon urheillu ehkä enemmän ku viimeset puolen vuoden aikana yhteensä. iha varmasti muuten oonki. koska enhä mä urheile :p nyt oon hakannu tota tanssipeliä niska limassa. ja se on ollu hauskaa. pitää saada toi kotiin. emmä niitä pisteitä siinä kato, fiilistelen ja pelaan. siit tulee hyvä fiilis siit musasta. oon toivonu tota stepmaniaa nyt ainaki... siis varmaa kohta 5-8 vuotta putkeen enkä oo viäkää saanu - joululahjaks siis :D oonpa reppana.

no mut joo, tulipa juttua. auvolla loppuu varmaa kohta toi peli... ni päästään sit pussailee >:) meil on tääl se sänky taas <3 luksusta.
okei, auvo on iha gigle :D

rakastan sitä niin paljon <3 on rakkautta ilmassa x)
noil ois huomenna palkintojen jako aika aikasin muttei kyl huvita sen takia herätä ku pitää ajaa huomenna joku neljä h. eka tampereelle ja si siitä turkuun. jos löytäs ny reitin ykkösellä ni pääsis nopeemmin :P viimeks meni harhailuunki jo nii kaua aikaa. meniks meil siihe reissaamiseen si joku 3h O.o kilometrejä oli ehkä 140. et ei sinänsä huono :DD

okei, no mut nyt lopetan ku ei oikeesti oo ees mitää asiaa. vika yö. pitäskö vetää täysillä tappiin asti ku ei ees kauheesti viel nukuta. no mut nii. pitää aatella huomistaki. iha hauskaa on ollu ja auvolle tuli voitto ni mikäs sen parempaa. ja rakkautta paljon ja haleja ja yhteistä aikaa ja kaikkee :>

jos pelais vaikka näitten lanien ekat ja vikat wormssit apan kaa ja menis si nukkuu. diidiidi. tylsää. tai ei ees mut oon ny vähä yliaktiivinen. pakko hommaa tollanen tanssimatto. pitäs vaa saada pleikkari jostai itelle viel :p tosin saaha sen tietokoneeseenki ja ku auvol saa sen tvn näytöks ni periaatteessa iha sama mistä se info tulee ku kuitenki katotaa iha samasta. mut sit nii. nojoo, ehkä siin on järkee ku auvo ehdotti sitä koneelle mielummi ku pleikalle.. mun suurin ongelma tääl laneilla on et mun vesipullo on liia pieni :D se on oikeesti yleisin ja lähes ainut syy miks nousen koneelta ja se on ärsyttävääää. just kävin. ja ongelma 2 mitä ei oo ennen ollu: silmät kuivuu. pitää kirjottaa silmät kiinni. katotaa mitä tulee. koittakaa saada selvää. äh, en jaksa enempää :D lepään hetken ja paukuttelen kullan kaa.

assyja odotellessa. no niihi on viel aikaa. musta talven yli vois hypätä vaa epyllä ja si vois ollakki jo kevät ja vappu :DD musta se ois paljon helmempää.
moikka!

21 h takanaLauantai 25.10.2008 20:02

joo eli lanit vauhdissa. ei oo jaksanu ny olla kauheesti koneella (vaikka silti suurimman osan ajasta) mutten oo pelannu mitää ihmeempää. ees wormssia en oo jaksanu ny, se on liikaa ajattelua vaativa peli. värinvaltaus riittää nyt hyvin.
joo, auvo pelaa. mä kävin tanssimattoilemassa itelleni hien aamulla, käytii kaupassa ja oltii. vois mennä tanssahtelee taas^^ hii.

takana 16½hLauantai 25.10.2008 15:33

huomentaa. herättii joskus kympin aikaa ja nyt hengailua :) nukuttii iha hyvi, ehkä joku 8h mut tosi sikeetä unta. kattelin aamulla enkun juttua nopeesti ja netistä yliopistojuttuja, ja si munkki tuliki jo tutimasta <3 yritin kattoo tampereen ja turun yliopsiton vastaavuuksia ja tulin siihe tulokseen et teen kyl kotimaisen kirjallisuuden tampereella :D siel sentää koitetaa järjestää ne paketit kurssina ku tuol turus on kaikki kirjatenttipaketteina :s järkkyä.
mut joo, nyt testailee tanssimattoo ja guitar heroo ^^ ku munkin peli loppu.

nii ja auvon tiimi voitti sen turnauksen :D assyille pitäs tulla ilmaset konepaikat, ja si kutsu Pro-turnaukseen. wow. siel pyörii si vissii jo vähä isommat rahat.
ihan kelpo tienesti toiki toki.

hassua x)

ps. dallaspikkupullat oli puoleenhintaan alennuksessa valintatalossa >:) makso reilu euron 7 kappaletta >:D tuhat halpoja. hähää. ollaa syöty jo pussillinen ja kohta menee toinen.

takana 6½hLauantai 25.10.2008 05:40

hengailua :) koneella ja apan sylissä nuokkumista ja yhessä datailua. kohta nukkuu, vähä virkistyy aina ku lepää mut kai koht pitäs mennä jo nukkuu ettei rytmi mee ihan pilalle ja et huomennaki viel jaksaa. parempi nukkuu yöllä ku tuol nukkumapaikalla on muuten liian valosaa.

rakastan <3

ps. löin kiukkusuonen :( se ei oo aikoihin sattunu noin paljon.

[Ei aihetta]Lauantai 25.10.2008 03:36

"Kun äijä on huumorimies ja nainen kaunis, ni eihä sellanen suhde voi epäonnistua"

- Alenius

takana 4½hLauantai 25.10.2008 03:32

väliaikatietoo kehiin. lanit aluillaa ja eka yö jo koittaa. kisakunto ei oo parhaimmillaan ja tuppaa hyytymään kohta. makoilen tyynyllä ja pelaan aapelia. siika on mennyttä mutta tuppaa putkahtamaan aiheeks edelleen. uudet pökät jalassa <3 on hyvät ^^

lanit käynnistyyPerjantai 24.10.2008 22:58

ja jälleen lanitus vauhdissa. auvo tuli tiiminsä kans tänne ny voittaa jotai. vähä väsyttää ku oli aika pitkä automatka. ja vaikee oliki :D hyvä et päästiin tampereelta pois ja si porin päässä oli kans aika säätö ku ajatuksissaa kääntyy kerran vääri ni si ollaanki jo ulkona kartalta.. huh huh. oli aika säätö mut ny onnellisesti paikalla. sain koneen nopee kii ja pääsee rentoutuu. ah.

kultani on rakas <3

varastinTorstai 23.10.2008 18:47

1. HÄN

Sukupuoli? - Mies
Ikä? - 18 x)
Nimi? - Auvo
Onko hänellä joitain lempinimiä? - Avvo ja Apa papa parpapapa papupata
Harrastukset? - päämäärätön hengailu ja nesteellä notkuminen, tupakointi, bilis, pelaaminen
Silmien väri? - Vihree
Hiukset? - Ruskeet
Kengän numero? - Aijaijai, nyt pistit pahan. 45/46?
Näkökyky? - Ei sillä laseja oo, mut ajaessa ehkä pitäs olla.

Mikä on hänen paras ruumiinosansa? - oih 8> kaikki! <3 oon ihan transsissa. kasvot, hiukset, rintakehä, hartiat, reidet, kädet.... nams. ei osaa valita.
Mitä haluaisit muuttaa hänen kropassaan? - en mitään P: voi olla et jos saisin tollasen tilaisuuden ni poistaisin atooppisen, en sen takia et mua kiinnostais onko sitä vai ei vaan siks et auvo ehkä toivois niin.

Luonteessa? - huumorintaju, huomaavaisuus, hellyys, kiltteys, rento asenne, optimistisuus, romanttisuus. Ja ehkä parasta on se, että Auvon kans on helppo olla.
Onko hänellä lapsia? - no ei :D ehkei hetkeen
Onko hänellä sisaruksia? - on joo, isoveli ja pikkuveli ja pikkusisko
Lemmikkejä? - ei ooo, suhtautuu niihin aika tavallisesti
Missä asuu nykyään ja miksi? - asuu nykyään kissanmaalla, koska halus muuttaa omilleen
Millainen lapsuus hänellä oli? - onnellinen ja ehkä aika tavallinen lapsuus :)
Kerro omin sanoin, millainen hän on luonteeltaan? - johan mä kerroin. kiltti, huumorintajunen, rento, rohkea, huomaavainen, kohtelias, vähän kovis välillä >:) vauvamainen! ei kauheen tarkka tai säntillinen, paitsi sillon toki ku haluaa. menevä.
Mitä kieliä puhuu? - enkkua hyvin, ruotsia en tiiä puhuuko ollenkaa, saksaa vähän :)
Lempiväri? - Epäilenpä että ruskea ja vihreä

Mitä hän pelkää? - olen kysynyt joskus mutten ole saanut vastausta. no läheisten menetys tietty on sellanen perus, muttei sitäkään aktiivisesti pelätä. en tiiä. tuskin on mitään suurempia toistuvia pelkoja. ei ku hei, ei tykkää olla kauheen korkeella ainakaan eikä syty kellareista. aika lieviä tosin molemmat.
Pelottavinta, mitä hänelle on sattunut? - ... se lapsuuden uni? emmä tiiä onko sattunu jotai oikeesti pelottavaa
Onko hänellä jotain lääkitystä? - eei
Onko hän ollut koskaan sairaalassa? - silt on leikattu kans kitarisat lapsena muttei muuten
Onko hän tehnyt ikinä mitään hullua, esim. hypännyt laskuvarjohyppyä? - ei ja ei vissiin oo kauheeta mielenkiintoakaa sellasia kohtaan.

2. TE

Kuinka kauan olette seurustelleet? - melkein päivälleen 1v 9kk
Asutteko yhdessä? - ei asuta
Kerro miten kaikki alkoi? - hii! alkoi kaveriporukan kautta (: auvo tutustui petteriin kymppiluokalla ja alkoi hengata kk4:ssa vähintään yhtä aktiivisesti ku mä. siitä se sit pikkuhiljaa x) oltiin molemmat sinne ehkä vähän liian nauravaisia ja aktiivisia ja ainoita porukasta jotka poltti eli ajaudutiin usein tupakalle kaksin. sit sovittiin et pitää päästä yhessä baariin ku meillä oli aina kivaa kaksin. sit mentiin kaksin baariin ja siinä se si oliki :D
Mikä on romanttisinta mitä hän on tehnyt suhteenne alkuvaiheessa? - kaikkea! mitä nyt voi eritellä. kaikki hetket yhdessä ja kaikki se vaivannäkö. kukat, suklaat ja pusut ja salahalit <3
Oliko se rakkautta ensisilmäyksellä? - kiinnostusta ensisilmäyksellä (;

Riitelettekö usein? - no ei kovin usein. sillon tällön ja yleensä sillonki muitten asioista :D kuukausien välein saattaa tulla jotain isompia juttuja mutta nekin hoituu yleensä aika nopeasti.
Mikä on paras tapa sopia riitanne? - heltyä ensin ja puhua vasta sitten. siinä vaiheessa kun molemmat huutavat omaa kantaansa kuuntelematta, on turha jatkaa. ehkä riidellään siks aika harvoin koska keskustelulla hoituu aina suurin osa jutuista. riidat puhkee vaan sillon ku jokin muu asia on vialla eikä siks jaksa.
Oletteko koskaan eronneet? - ei.
Miksi? - Miks pitäs? :D ei vaan huvita erota kun rakastaa ja homma skulaa.
Haluatko naimisiin? - *kädet viuhuu hurjasti!!!!!* en koskaan 8E !!!
Entä haluatko lapsia? - en oo viel ihan päättäny. elämänvaihe kerrallaan.
Olisiko hänestä emännän/isännän ainesta? - on siinä x) ja paljon. ehkä vähän laiska isäntä <3
Millainen on sovintolaulusi? - sovintolaulu? ei oo sellasta.
Muistatko jotain erityisiä lauluja, sanoja, lauseita, elokuvia alkuajoiltanne? - High <3 Chicken wings oli eka läppä ;p nykyään on kyl vähintään yhtä hyviä läppiä :)
Mikä oli ehkä se juttu minkä takia olette nyt tässä? - Rakkaus, uskallus ja tahto.

Voisitko kuolla hänen puolestaan? - yäk, en haluu ees miettiä tollasta, en tiiä.
Oletteko kokeneet mitään ainutlaatuista ja ensimmäistä? - paljon kaikkia ihania hetkiä :)) sanotaan vaikka et se suurin: toimiva parisuhde. se on mulle aika uus juttu :D
Muistatko päivän milloin aloitte seurustella, tuosta vain? - 26.2.2007 oli se päivä kun ajauduimme pussailemaan<3 Oltiin siinä kai jo vähän ihastuneita ennen sitäkin, mä ainaki :D
Oletteko matkustaneet mihinkään yhdessä? - voi ulle kuules. ranska jo useemmanki kerran, milano, epy. ens kesää varaillessa.
Vietättekö paljon aikaa yhdessä? - Mahdollisimman paljon tietty, ny ku opiskelen turus.
Onko välillänne pitkä välimatka? - pitkä? njää. ja jotenki toinen on aina niin läsnä joka päivässä kuitenki :) ja aika vähä mullaki on toisaalta sitä opiskelua
Onko teillä puhelinliittymät hommattu niin, että teillä on jonkinlainen kotirinki toisillenne? - Kyllä toki :D onks tää näin yleistä? joo, siis auvo kuuluu meijä perheen rinkiin, ilmaset viestit ja puhelut, ah.

Oletko koskaan harjannut hänen hammasharjalla hampaitasi? - en oo. oma löytyy.
Onko teillä paljon ikäeroa? - no paljon ja paljon. 2 vuotta. njää.
Haittaako se suhteessanne? - no ei, emmä ees muista sitä.
Kestäisitkö jos hän ei voisi soittaa/tavata/kirjoittaa sinulle 2 viikkoon? - Pakkohan se olis kestää mut tekis kyllä tiukkaa :/ seki ku olin jenkeissä ja tekstas vaan pari viestiä päivässä, otti jo koville.
Ottaisitko heti uuden, jos eroaisitte? - en haluis :'(
Mitkä luulet, että voisivat olla mahdollisen eronne syyt? - en ny jaksa ees keksiä. ei meil oo mitää sellast ongelmaa. jos jotai pitäs sanoo niiiiii... no jos jompi kumpi ei jaksais joustaa enää.

3. HÄNESTÄ LISÄÄ

Uskotko hänen olevan onnellinen juuri nyt? - luulen :) ilonen. pidettiin eilen hauska supi-ilta. vähän väsynyt se voi olla.
Mitä hän toivoo teidän suhteeltanne? - pitää muuten kysyä. luulen että rakkautta, jonkinlaista pysyvyytä ja ehkä joskus perhettä.
Suosikkivuodenaika? - hänen? vittu. sillon ku alettii seurustelee ni se oli kevät (koska munki oli *huoh*) mut nyt se tykkäski syksystä yhtäkkiä. emmää tiä. auvo ei oo sellanen ihminen joka varsinaisesti kauheesti lyö lukkoon tollasia tykkäämisiä. kai sen lemppa on kuitenki kesä. luulis.
Mistä vuodenajasta ei pidä? - ei oo kai mitää mistä ei tykkäis. tykkää se talvestaki paljon.
Mitä hän ei tahtoisi koskaan tapahtuvan? - menettäminen on aina kova juttu. ja varmaan kaikkien nautintojen puuttuminenki ois aika kova.
Koska viimeksi teki itse ruokaa? - auvo tekiii... en muista. ei oo tehny ny sinä aikana ku oon ollu tääl ku ei oo ollu ruokaa :D
Pitääkö ruuan laittamisesta? - Tykkää kuulema joo :)
Lempijuoma? - Pepsi maksi ja jäätee :)
Juoma, jota ei voi sietää? - mistähän se ei tykkäis O.o en oo nähny kai koskaan juovan punaviiniä, mutten tiiä.
Koska viimeksi oli humalassa? - ootas, ne kävi amadeukseessa tossa vähä aikaa si, kai se siellä pienessä nousussa oli :)
Onko ikinä tupakoinut? - on on, nykyään tuntuu että enemmän kun mä
Lempimusiikki? - no nyt sil on tää metallicavillitys. suurin osa auvon musiikista on sellasta lepposta taustamusiikkia tai rockia.
Lempielokuva? - auvo kattoo tosi paljon leffoja. en usko et sil on mitään ykköstä ylitse muiden (paitsi toki läppäleffat peten ja kk4:n kanssa)
Millaisia vaatteita hän pitää? - rentoja :) t-paitoja, huppareita, farkkuja.
Missä rentoutuu parhaiten? - nollaamalla, esim lukiessaan kirjaa tai ollessaan yksin sillon ku on henkisesti rasittunu. fyysisesti rasittuneena otetaan yleensä päivärit :)
Uskooko Jumalaan? - kyllä kai.
Onko hän taikauskoinen? - ei tod
Kuka on vaikuttanut eniten hänen elämäänsä ja elämäntapaansa? - porukat ehkä elämään ja elämäntapoihin kaveripiiri.
Suhde vanhempiisi? - Loistava. Äitin kanssa tulee mielestäni tosi hyvin toimeen ja faijan kanssa ne on ihan bestiksiä :D

4. DUUNI JA OPISKELU

Onko hän hyvä koulussa? - Ihan ok varmaan, riippuu aineesta.
Onko töissä? - Joo, Unicefilla
Mihin käyttää rahansa? - Ruokaan, vuokraan, arjen pikkunautintoihin ja isompiin hankintoihin (esim. matkat, tv, kone..)
Millainen olis hänen unelma auto? - varmaan joku perus amisauto. auvo ei oo kyl puhunu siit nykyää enää paljoo ku mihi me kahta autoo :p motskarista se puhu taas kesällä :D kai se ois joku miehekäs joka tapauksessa. eikä liian sliipattu.

5. LUONNE

Mikä on hänelle tärkeintä maailmassa? - varmaan perhe ja läheiset.... ehkä nepa 8<
Mikä saa hänet onnelliseksi? - ihmiset. musta tuntuu et auvo on aina onnellinen kun perustarpeet on kunnossa :) ja ku parisuhteessa menee hyvin ni kaikki muuki luistaa toki paremmin. ja ehkä se et muut on onnellisia.
Millaisista ihmisistä hän pitää? - aikalailla kaikista. paitsi turhan tarkoista ja nipottavista.

6. RAKKAUS

Onko hän hyvä rakastaja? - on (;
Miten hän osoittaa rakkautensa sinulle? - sanoilla, huomaavaisuudella, haleilla, pusuilla, lahjoilla, hellyydellä.
Mitä hän ei ole kehdannut pyytää vaikka haluaisi? - no paha sanoa. kyllä se yleensä pyytää kun jotain haluaa.
Käyttääkö hän alushousuja? - jooo
Millaisia? - boksereita, hienoja :>

7. Rasti ruutuun

[x] muistan milloin hänellä on syntymäpäivä
[X] osaa joskus vähän söpöillä
[/..] tiedän millainen hammasharja hänellä on
[x] voimme avoimesti puhua kaikesta
[X] hän on minulle enemmän kuin poika/ tyttöystävä
[x] voitteko joskus viettää iltaa ihan vain kahdestaan
[x] voitteko joskus viettää iltaa myös hänen/sinun kavereidesi kanssa
[ ] onko teillä jotain esteitä suhteellenne
[x] tuletko toimeen hänen vanhempien kanssa / tuleeko hän sinun
[x] oletteko juhlineet ikinä yhdessä mitään
[x] onko hän ikinä lahjonut sinua

[/] osaatteko olla kiltisti (säästän tän annan kommenin :D "höhö ihan jos on pakko..")
[/] osaan hänen puhelinnumeronsa ulkoa (oon harjotellu, mutten oo ihan varma :< en varmaa)
[x] voin näyttäytyä hänelle ilman 7 tunnin tälläytymistä
[x] olen kehunut häntä ja oikeasti tarkoittanut sitä
[x] olen sanonut rakastavani tätä ja oikeasti sydämeni pohjasta myös tarkoittanut sitä
[/] olen tehnyt hänelle joskus jotain pahaa (tuskin mitään liian pahaa :>)
[ ] olen kiduttanut häntä kidutushuoneessa
[ ] olen suunnitellut hänen tappamistaan jo pidemmän aikaa
[8E..!!] voisin kuvitella meneväni kihloihin lähiaikoina
[y] minulle kihlaus on lupaus nääs avioliitosta nääs
[ ] tiedän tarkalleen mistä hän kutiaa eniten
[/] voin huoletta sikailla hänen kanssaan ajattelematta sitä mitä hän puhuu minusta muille
[XXX] autiolla saarella ei olisi niin tylsää jos hän olisi mukana (enkä oo varmaa ainut joka ajattelis näin:D)
[,] jos kuulisin, että hän on valehdellut minulle koko suhteemme ajan, en olisi moksiskaan kaikilla on salaisuuksia
[/] kännissä sekoileminen on sallittua parisuhteessa (siis sekoileminen on sallittua aina :D jos tässä viitataan pettämiseen niin ei missään nimessä)
[ ] olemme molemmat sitä mieltä, että seksi ei kuulu seurustelusuhteeseen ennen avioliittoa
[ ] olen antanut hänelle kukan ja hän piti siitä
[ ] toivoisin joskus vähän enemmän hellyyttä (<3)
[x] juhlimme usein vuosi/kuukausi päiviämme (siis vuosipäivää joo, muttei nyt kuukausi sentään)
[ ] vanhempani ovat tätä suhdetta vastaan
[ ] viikonloppuna olen niin kännissä, etten muista että minulla on edes seurustelukumppani (korjaus: jos olen viikonloppuna tarpeeksi kännissä, en voi ajatella mitään muuta kuin seurustelukumppaniani)
[x] minua ei haittaa jos hän lähtee ulos ja jään yksin hänen luokseen
[x] minua ei myöskään haittaa se että hän ei käytä deodoranttia ja käy suihkussa vaan kaksi kertaa kuussa, rakkaus kestää mitä vain (en varmaan ees kiinnittäis huomioo, pukeutuminen on paljo oleellisempaa)
[ ] olen tahallani tehnyt ruokaa jota hän vihaa (:DDDD ihana!)
[ ] olen tahallani suututtanut hänet, jotta saisin jotain aihetta puhumiseen
[x] olen syönyt häntä esim. kaulaa, mahaa, varpaita, korvia, nenää
[x<3] ja se maistui hyvälle
[x] tekstaan hänen kanssa päivittäin vain tietääkseni miten menee
[ ] tekstaan hänelle sen takia, koska epäilen koko ajan jotain (:DD)
[x] en voi sietää hänen mahdollisia exiä (onneks niit ei oo)
[ ] en voi sietää hänen kavereitaan
[:D no-money] parasta suhteessamme on raha
[,] jos hän ei passaa minua heitän hänet pellolle (kiva välillä molempien vähän passata ^___^<3)
[x] olen nukkunut hänen vieressään
[?x] olemme pelanneet yhdessä jotain typerää peliä
[?] olemme katsoneet elokuvaa, josta kumpikaan ei pidä vaan sen takia että saisi olla toisen kanssa
[/] olemme olleet vakavissa riidoissa
[x] olen huutanut hänelle pää punaisena
[ ] olen repinyt häneltä hiuksia päästä
[ ] olen haukkunut häntä paskaksi kusipää runkkariksi jota minä vihaan
[x] olen lohduttanut häntä
[XXX] <3 (<3<3<3)
[XXXXXXXXXX] rakastan häntä (<3<3<3<3)