IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 30.08.2008 21:59

apa käymässä <x käytii treffeillä brahessa ja katotaa bbbbb. sunnuntaina tulee joku superylläri bb:ssä. epäilen vahvasti et sunnuntaina lähtee menee paljon porukkaa :D ku ei oo ollu äänestystä. ja sit se BB:n alkutunnari paljastaa et tänä vuonna tulee ulkomaan vaihto. koska siin on se maapallo ja siel suomi sillee et näyttää ku ... ta vaikee selittää :D noi ihmiset on nyt kuitenki nii huonoja ettei ne voi jäädä. jos jää, oon pettyny.

[Ei aihetta]Torstai 28.08.2008 01:33

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

[Ei aihetta]Tiistai 26.08.2008 20:33

harmittaa ja vituttaa. mikää ei mee putkeen nyt. tää päivä on perseestä.
haluun kotiin :(

JEEEEEEEEELauantai 23.08.2008 04:21

unelmien päivä.
sain töitä ja did di did di diiii.... <3

ja jälleen turussaTiistai 19.08.2008 06:23

näin starttaa jälleen opiskelu turussa. tänään saavuin aamujunalla erittäin huonosti nukuttujen yöunien jälkee tänne ja menin suoraan yliopistolle, heitin kamat äkkiä kämpille. vuokralaiset on pitäny hyvänä tän, ei näytä ees et ois ollu ketää :D aika mystistä, ku tiiän et on asuttu mut kaikki ku ei oiskaa. tänää oli siis luentokontti kaikest mitä meijän pitää tutorina tietää, alku oli taas sitä kirjastoshaissee, mitä en vaan yksinkertasesti kestä :D vihaan kaikkia tiedonhaku juttuja ja nelliportaaleja ymsyms. en pysty vaan ottaa niitä tosissani. okei, mut sen jälkeen pidettii palaveri fennarilla ja käytii kaikki aikataulu jutut läpi. ei tee ees tiukkaa, uudet tulee keskiviikkona. no mut kaikki saatii ny hoidettuu. huomenna nähää jusben kanssa ja katotaa viel aiheet mistä puhutaa tarkemmin. hyvä et saatii kaikki tilat vuokrattuu ja sillee..
jooo, nyt ku on ollu kaikkii noita tutorjuttuja ni must on alkanu tuntuu et ääk, emmä osaa itekkää mitää, mitä mä kerron :D mut kai mä osaan.. hei, oli meil tänää pihaleikkejäki. katottii mitä voidaa riehua pienten kanssa sitte keskiviikkona. vähä jännää kyl millasia ne on x) ghiiii.

joo, mitäs si. pääsin kuudelta himaan, tein ruokaa ja nukhadin päiväunille..... heräsin ekan kerran ku faija soitti jossai välissä, en ees muista kunnolla mitä puhuin sen kanssa ja seuraavan kerran ku avasin silmät kello oli puol12 illalla... eli siks hooboilen nyt viel iha pirteenä ylhäällä. tein just lukkarin ja tulin kattoo koneelta pari jonku kurssin aikaa. rytmi menee kyl vituillee... ei pitäs nukkuu päiväreitä. väsytti vaa nii törkeesti etten ois pysyny hereillä. ja nyt oon paljo toimeliaampiki :p reippaana jaksaa kattoo kaikkia juttuja ja hääräillä. kai täst vois si kohta mennä nukkumaa. ei oo tehny mieli tupakkaakaa koko päivänä. poltin tavan vuoks aamulla ja yliopistolla pari kertaa, mut yhtä tyhjän kanssa. vois nyt käydä taas kohta... 9 tuntii si viimeks polttanu :D no jos ei, ni ei. ja ku on ollu kaikkee superhyper mielenkiintosta ni ei oo käyny ees mieles x) hiiiiiiiiii!

toisaalta iha kiva olla taas turussa.
hei, laihduin 2kiloo ku olin kipeenä. oon ylpee itestäni :p
mistä tuliki mielee et mun omaisuus on erittäin rajallinen tällä hetkellä :DD tarvis se duuni löytää. keskiviikkona on onneks haastattelu. mun seuraavan viikon ruoka on "nuudelikeitto" joka päivä :D vettä, kananmunan valkuaista, nuudeleita ja liemikuutio :D oon vaa nii vitun köyhä. eka nauratti mut nyttei kyllä naurata ees. pakko vaa sotkee jotai yhtee mitä kaappeihin on unohtunu jotai kuivajuttuja keväällä. tänään söin hernekeittoo. olin siis porvari ja käytin päivän ruokaan lähes euron.
säälittävää. no mut ei se oo menoo haitannu ainakaa tähä mennessä. antibioottiki on tehonnu ja alan olla elävien kirjoissa. kurkku viel kipee, ku unohdin huivin tänää kotii. pitää varoo ettei mee ääni nyt, muuten oon aika alaston tutor jossen voi puhua mitää :DD

joo, jossen ny muuta keksi ni hyyyvää yötä piltit, nalle silmät sulkeeee (mistä?)

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.08.2008 23:45

pakko saada auto :>>>>> oon iha innoissani. kauhee rahanmeno ja kaikki muttei voi mitää. haluun haluuuuun! on nii alaston olo ilman :<

huomenna tosiaa alkaa taas koulu ja matkaan kohti yliopistoo ja turkua. kesä on sit ohi. ja turussakaa ei oo enää hyvä ilma. lämmintä tosin. mut joo. nyt pitää varmaa ruveta si oottaa joulua :D hyvä joulupukki, toivon lahjaksi pleikkarin :>

tosta lähtis <3
http://image.nettix.fi/extra/carimg/2071101_2071200/2071143_b_66b8f2b72ed2dc83.jpg

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.08.2008 01:50

vittu, ku ei kestä.

[Ei aihetta]Tiistai 12.08.2008 16:10

ota se siika poeees.

[Ei aihetta]Tiistai 12.08.2008 16:05

LASTEN SUUSTA.

MITEN PÄÄTTÄÄ KOSKA MENNÄ NAIMISIIN?
"Ekana täytyy löytää joku joka tykkää samoista asioista ku itte. Jos esimerkiks tykkää jalkapallosta, täytyy löytää vaimo joka tuo chipsejä ja kaljaa."
- Alain 10v
"Ei voi ite päättää koska menee naimisiin. Jumala päättää sen kauan etukäteen ja sitten sitä näkee kuka se on ku se roikkuu kaulassa."
-Kirsten 10v

MIKÄ ON PARAS IKÄ MENNÄ NAIMISIIN?
"Paras ikä mennä naimisiin on 23 vuotta, kun on ainakin 10 vuotta tuntenut jo aviomiehensä."
- Camille 10v
"Ei ole mitään parasta ikää mennä naimisiin. Täytyy olla tosi tyhmä mennäkseen naimisiin."
- Freddie 6v

MITÄ OMILLA VANHEMMILLASI ON YHTEISTÄ?
"Ne ei halua enempää lapsia."
- Aure 8v

MITÄ TREFFEILLÄ OIKEASTAAN TEHDÄÄN?
"Treffit on sitä varten, että huvitellaan ja ihmisten pitää olla treffeillä että opitaan tuntemaan toisensa. Jopa pojilla on joskus jotain mielenkiintosta sanottavaa, jos oikeen tarpeeksi kauan kuuntelee."
- Linette 8v
"Ekoilla treffeillä sanotaan toisilleen mielenkiintoisia valheita, niin sitten ollaan valmiita seuraaville treffeille."
- Martin 10v

MITÄ TEKISIT KUN SINULLA ON ENSIMMÄISET TREFFIT?
"Menisin kotiin ja leikkisin että oon kuollut. Sitten soittaisin lehteen ja sanoisin että pankaa muistoilmoitus."
- Craig 9v

KOSKA SAA PUSSATA TOISTA?
"No sillon kun ne on rikkaita miehiä".
- Pamela 7v
"Jos pussaat tyttöä, sun täytyy sitte mennä naimisiin ja saada lapsia sen kanssa. Sillai se vaan on..."
- Henri 8v

ONKO PAREMPI OLLA SINKKU VAI MENNÄ NAIMISIIN?
"Tytöille on kyllä parempi että ovat sinkkuja. Mutta pojat tarttee jonkun siivoomaan."
- Anita 9v

MITÄ TULISI TEHDÄ ETTÄ AVIOLIITOSTA TULISI HYVÄ?
"No vaimoille täytyy sanoo et ne on kauniita. Myös sillon vaik ne näyttäs pakettiautoilta."
- Richard 10v

ai saatanaTiistai 12.08.2008 16:01

voi jumalauta. vituttaa ja vituttaa epätietosuus. en oo nukkunu silmäystäkää koko yönä. päähän sattu iha vitusti ja tuntu et se räjähtää paineesta jos jotai ei tee. eli mulla on korvatulehdus. tää on pitkästä aikaa taas piinaavin kipu jonka muistan. sattuu helvetisti ja väsyttää sillee et vois sammua mihi vaa mut si ei kuitenkaa pysty nukkumaa ku sattuu nii paljo. kidutusta. tekis mieli porata reikä päähän et se kaikki paine tulis ulos. yäk. mul on tos jo mustelmaki ku oon ajatuksissani hakannu sitä nii paljo.
vihaan.