IRC-Galleria

kotiuduttu ranskastaTorstai 28.06.2007 18:05

arvaa mitä?
MUNIA!

no ei.. siis takas suomessa joo ehin nahoin. en jaksa selittää koko matkaa mut pistän kuvia kuha pääsen himaan laittamaa ne koneelle :D paras matka pitkään aikaan. nyt ootellaan viel lontoota. uuteen potteriin 6 päivää, sit töihin, tuloksiin 14 päivää ja lontooseen 16 päivää. gihihihiii!
kävin tänää hammaslääkärissä muttei se mitää auttanu. meen yksityiselle, homot.

ranskassa^^Tiistai 19.06.2007 20:51

oon poissaoleva eli en voi vastata kommentteihin. oon nyt nettikahvilassa, maksaa 2e 15min. näppis on ihan sika outo ja vaikee kirjottaa. on ollu lämmintä ja oon jo palanu :D jos haluutte postikortin tekstatkaa osotteenne mun puhelimeen ;p
pakko kertoo viel nopee et SAS pôlli meijân matkalaukut :D oltiin tââl pari pâivââ ihan takki auki xs nyt saatii kamat ja kaikki on hyvin. saatiin shopata vakuutuksen piikkii ;) ostin ihan vitusti kaikkee ja suurin osa turhaa ku ne kaikki piti tuhlata sa,ana pâivânâ. suomes siinâ ri ois mitââ ongelmaa, mutku tââl maksaa kengâtki 5e ja farkut 15 max ni pitââ ostaa ihan vitusti et saa ees satasen kuluu :D laukut on ainoot mitkâ on samanhintasii ku suomes. 4 minsaa aikaa. mitâhâ tâ viel kertois...
nii tosiaan ollaan tââl ny mâ, anna, hoksu ja auvo. on ollu tosi siistiâ. sori noi hatut ä:ssâ mutku toi hattu on paljon helpompi kirjottaa ku pisteillâ. kohta tulee tuloksetki ku tuun tââltâ.
ainii, ja ranskalaiset on oppinu enkkua! tilanne on sen suhteen parantunu ihan sikana. ennen kukaa ei suostunu puhumaa. nykyââ selviââ ihan ok enkulla.

nii, se viel unohtu et mun lompakko pôllittiin :D

vika kirjotus galleriaan ennen lomaaTorstai 14.06.2007 23:42

noni, nyt on sit torstai-ilta ja pääsekoe ohi. tää oli siis nyt se tampereen koe. tää oli paljon lähempänä sellasta koetta mitä odotin turustaki, mutta hirmu vaikee - tai väkisinki ku en ollu lukenu niitä tampereen kirjoja :D ni paha. eli oletettavasti tampereelle en oo nyt jäämässä. pelataan turun piikkiin. nyt on sit kerrottu kaikki pakollinen siitä kokeesta.
olin hei eilen pinkissä mutta siitäkää en kerro enää yhtää enempää :D

ja sit se pointti: ihmiset, mä lähen perjantai-lauantaiyönä ranskaan xS huominen enää ja sitte. oon puhunu siitä matkasta tääl kyl ennenki mut nyt se sit tulee!! ghiihihiiiii! pakkaan just. tai yritän ku koko aja tulee joku juttu väliin mitä keksin, esim tää galleria nyt :D auvo tulee kohta töistä ni ois kiva ehtii pakata ennen ku se tulee. suurin osa on jo mukana vaatteista ja sit pitää miettii tarviiko ees paljoo muuta :P teen yleensä aina sen mokan et pakkaan ihan täyteen ja sit tulkkarit ei mahu ja raahaan niitä jossai muovikasseissa lentokoneesee x) vois nyt yrittää vähä paremmin. otin aika pienen laukun ku mennään julkisilla ni et jaksan raahata sitä siel. ei siin ny paljoo oo, mut riittävästi. vetolaukku ois voinu olla kätevämpi mut nyt en vaa pakkaa tota nii täyteen etten jaksais ja piste :p
huomenna en haluis tehä enää mitää matkaan liittyvää. käyn ostamassa laturin mun kameraan ku se on hukassa ja mun on pakko saada kamera ranskaan :( muuten itken vuolaasti. myyköhän ne niitä erikseen. saa luvan nyt myydä ja vitun halvalla tai hirtän kaikki :D ihan upo uus kamera ja sittei saa ees otettuu kuvia. se laturi hukku muutossa tampereelle. tai kai se mulla jossai on mutku en oo löytäny vaik oo kääntäny koko paikan ympäri. nyt tuli itseasias mielee et sehä voi olla mun tietsikan johtojen ja juustojen kanssa samassa paikassa.. tosin oon tarkastanu varmaa senki jo tuhat kertaa mut katotaa ny .......... jos tulis vaikka ylläreitä ni ei tarvis tuhlata rahaa.

nii ja si katoin sääennusteen, voin jakaa sen teijän kanssa et teillekki tulee yhtä hyvä mieli ;)

Lauantai 16.6: aurinkoista 22-30 C
Sunnuntai 17.6: aurinkoista 22-30 C
Maanantai 18.6: aurinkoista 22-31 C

katoin tota sääennustusta ni siel vaan helottaa koko aja :D huomenna on ukkosta mutta sepä ei haittaa ku en oo siel viel sillon. voi olla aika paahtavaa, ei pilven pilvee.

nyt auvo tulee-->

hei taasTiistai 12.06.2007 01:54

haluun tulokset, hajottaa! mietin jo kämppääni et millasenha saisin :> ai siis oon hakenu aikalailla vaan yhen tyyppisiä mut ne ois kivoja. parin kilsan päässä turun keskutasta ^^ jee, hippahii!!! kuolen...
mitä jos en pääse :( vähä ois kamalaa. mulle soitettii muuten tänää tampereen yliopistosta ja myönnettiin puol tuntii lisäaikaa. köyhät kurjat tamperelaiset. turussa annettiin tunti, pyh. tosinen ees käyttäny sitä aikaa ku jonku 10 minsaa ja senki vaan tarkistin uudestaa ja uudestaa. voi jumpe. HALUUN TIETÄÄ TULOKSET! vittu jos saan kirjeen ni en ees tiiä mitä tekisin :s en varmaa joko tajuis koko juttua tai sit vaan itkisin. se ois niin siistiä! pakko päästä! käyn turun ylopiston sivuilla päivittäin kyyläämässä mut mitään uutta ei tuu :( voi jehna.. hakijoiden määrät oli tullu jo ajat sit mut sei paljoo lämmitä. sen tiiän jo et suomeen haki 185 ihmistä about ja kokeessa laskeskelin et oli joku max 120 ja kiintiö on varmaan tänäki vuonna se perus 30 jossei ny kauheesti muutu. mä hirtän itteni jos ne päättää muuttaa sitä just ku haen sinne :[ no mut sit venataan peruutuspaikkoja... 13 päivä turun yliopiston ovilla voi olla aika vilske. hävettäs toisaalta jos pääsis ja näkis sen sieltä aululta ni alkaa kauheesti tuulettelee jos siin ois paljo sellasia jotka ei ois päässy. ne varmaan ampuis mut :D no mut turha sellasia on miettiä.. olin aluks aika varma itestäni mut nyt ku aikaa on kulunu eikä mitää oo kuulunu (vaikkei kuuluskaa) ni oon totutellu kyl jo siihenki ajatukseen että en pääsis... no sen näkee sitte. tää on vaan nii tuskaa. ylioppilaskirjotuksien odotus oli yhtä piinaavaa mut sillon pysty sentää menee juttelee maikoille ja näki alustavat tulokset mutta nyt ei tiiä mitää :( voi eii...

toivon parasta. eikäeikä.... MÄ HALUUN PÄÄSTÄ!! harmittaa ihan sikana ku jäin juttelee sillon sen opettajan kanssa ni ois vaan pitäny kysyä kaikki. tosin ei se mitään ratkasevaa ois varmaa kertonu mutta ees lipsauttanu jotai :/ se ois voinu helpottaa.. kertoiskohan ne jos menisin vaan norkoilee sinne yliopistolle x) no ei tietenkää.. siellä äikän luennoilla oli vaa nii kiva olla ku tuns että on oma ala... ja sit jos en pääsiskää. vitut. ei se nii vaikeeta oo. pakko mun on päästä. sitäpaitsi melkein unohdin että oo paras ni eihän mul oo mitää mahista olla pääsemättä. nii. se on aika helpottavaa. pitää vaa ny luottaa itteensä ku muuta ei voi.. toivoo parasta mutta varautua myös pahimpaan.
jotenki se jos en pääsis ei nyt ehkä ees kolahtais nii pahasti ku viime vuonnakaa ei päässy ni siihen ajatukseen on jo vähä tottunu. tai siis pääsinhä mä ny virroille mutta.... mutta nii. sitä ei lasketa kouluks :D anteeks ny kaikille medianomeille. yliopisto on niinku koulu isolla kaksoisveellä. sit ku ois eka koulupäivä ja meille jaettais kansiot... ja esiteltäis koulua. se ois nii hienoo ettei uskalla ees ajatella. VIITU. en muuta sano.
onneks en ny kuitenkaa menny sinne kokeesee iha perse paljaana et oli jostain ees hajua. muuten kaduttais nyt. osasin sillon ja nyt en osais enempää. nyt siihen ei voi enää vaikuttaa ja pitää vaan odottaa riittikö se....

hehee, meen nyt taas selailee yliopiston sivuja vaikkei siellä mulle mitää uutta oo xs

minkähä ottaisin sivuaineeks... no ehkä tää on vähä kaukasa aatella :D en kuitenkaan pääse ja sillä siisti. jos pääsen ni ratkeen. ja jos saisin viel sen kämpän mitä oon katellu ni en ees uskois.

ainii, maria kävi tänää kamuineen tampereella. oli kivaa! uusiks taas joskus.

jännää!Maanantai 11.06.2007 05:01

hei, mulla iski bussissa ihan hirvee jännitys xSSS mä haluun kuulla jo tulokset! tää on piinaavaa! viel melkein kuukausi :( eikä mul oo ees töitä. oon ny kesälomalla ja vasta 6. päivä takas töihin. haluun jotain muuta ajateltavaa :S no se on et mä sain pikkusiskon perjantaina. se synty tayssissa ku olin töissä. Lily <3 ryntäsin heti ruokkiksella viemään äitille kukkia auvon kanssa ja sit menin heti töitten jälkee taas :) se oli niin pikkunen vielä. hassua kuvitella että siitäki tulee vielä iso niinku musta ja annasta. sit oon nyt käyny siel päivittäin. toiv äitillä ei oo siel tylsää. se tulee huomenna heti aamupäivällä takas. mä en varmaan oo sillon ees viel hereillä.
auvolla on huomenna työt uudessa firmassa^^ pientä varmaan jännää kamalasti.

mä muuten huomaan et mul on jääny toi suomen kieli ihan sikana päälle :D herätin tänää itteni jäsentämästä morfeemeja bussin niistä mainoksista. se on jo aika huolestuttavaa. tai siis ku sillon ku luin ni yritin tehä just sellasta et oppisin soveltamaa ja nyt se juurtu nii etten voi lopettaa xs Sit kertailen mielessäni niitä kirjan juttuja vieläki vaikka se koe on jo ohi. ihmeellistä.
no mutta nyt vaan toivotaan.

oon nyt auvolla ja dataillaa viereisillä koneilla. tai siis sillä meni hermot ku istuin tässä jonku pari tuntii ni sit se otti läppärin :P vois mennä viihdyttää sitä.
sain suklaata ^^ ranskaan 5 päivää!

[Ei aihetta]Torstai 07.06.2007 18:43

biitsille ottaa arskaa ^^ ihana päivä, lomapäivä, normipäivä. huomenna taas duuniin mut sitä ei mietitä. menin eilen kolmelta nukkuu ja pääsin aamulla kolmelta ylös sängystä oli hieman uni velkaa ku olin nukkunu viime yöinä jotku 4-5 tuntia molempina. saa soitella jos haluu ottamaan arskaa nellan kans. mut nyt runkkaamaan, moimoi-->

pääsykoe ohiKeskiviikko 06.06.2007 00:55

voi jumpe, mul on kauhee vuodatuksen tarve tästä. tai pari tuntii si oli viel kovempi. oon nyt takas tampereella. koe alko yheksältä aamulla ja nukuin edellisenä yönä jonku 4-5 tuntia, mut pakotin itteni olee pirtee eikä ees loppujen lopuks tuntunu väsyneeltä. aamu alko ihanasti ku tajusin et olin hukannu lompakkoni :D olin sillee nyse ja lähin ettii sitä et oisin saanu maksettuu junamatkanki jotenki. no en löytäny mut menin kokeesee ku sain kyydin. tarkotus oli olla yliopistolla tuntii enne et ois rauhassa ehtiny kertaamaa mut olin sit loppujen lopuks joskus varttii vailla. no toisaalta siinäki ajassa ehti panikoida ihan tarpeeks. heti alkajaisiks näin akvobubalo :n ja sain vähän jauhettua. sit ku kävin viel ennen koetta tupakalla ni alko ekaa kertaa jännittää ihan sikana. sit alko nimen huuto ja olin ihan paskat housussa :s pääsin sisään vasta joskus puolen tunnin oottelun jälkee et ihan hyvin sitä aikaa loppujen lopuks oli. muita osallistujiakaa ei ollu kovin paljoo. siinä ku istuskeltii salissa arvioin ettei ois ollu ees sataa, mutta 110 loppujen lopuks :) niistä ehkä joku max 10 oli jätkiä ja niistäki suurin osa varmaa paossa armeijaa :D nojoo.. en ny sano, mut ihmiset ei ollu kauheen vakavissaan siel. tai ainaki tuntu siltä et monet puhu et on lukenu kirjat sillee pari kertaa eikä oikei oo valjennu. mä yritin ite mennä ihan täysillä, muttei se vielä mitään sano.

mul oli se lukutodistus ja muistin kiltisti näyttää sen sille tätille joka kutsu sisään. sit saatii viime hetken ohjeet ja paperit etee^^ koe oli aika sellanen mitä olin odottanukki. oon tehny tosi paljon netissä niitä vanhoja kokeita ni tiesin vähä mitä odottaa. muutama sellanen tehtävä oli mitä en osannu arvata ja sen tehtävä pinkan paksuus yllätti - netissä ne tehtävät ku näyttää iha lyhyiltä et ne mahtuu näytölle melkei kaikki parissa osassa. josn yt heitän arvauksen ni tehtäviä oli noin 5, joissa kaikissa oli toisistaan riippumattomat a ja b kohta eikä ne ees liittyny mitenkää yhteen. eli käytännössä 10 sivun tai puolen pitusta tehtävää. ekana oli termien selitykset: fonologinen oppositio, idionomi, ideolekti, vokaaliharmonia ja agglutinoiva kieli. ne meni ihan jees kai, mut vastaustila teki tiukkaa, mul meni rutkasti toiselle puolelle paperii, vaikken tiiä mitä ne ois siinä halunnu. yritin tiivistää, tuntu koko aja et selitän liian pitkästi, vaikka ylimäärästä asiaa tuskin oli. tarkistin näitä määritelmiä myöhemmin kirjasta enkä mä ainakaa mitää paskaa muistaakseni sinne pistäny ^^ toivotaa vaa et sain selitettyy ymmärrettävästi mitä ajattelin.

tokana tehtävänä oli sellanen monivalinta tms. tai siis siinä oli 10 väittämää, joista piti merkata ne jotka ei pidä paikkaansa tai on vaillinaisia. se oli hämäävä, koska löysin melkei kaikista jonku kohan mikä oli vähän epämääränen... ois tehny mieli merkata enemmänki ku viis (jotka käskettiin) mutten uskaltanu ku siit ois menny miinusta. tää tehtävä oli vähä sellanen et kokeessa aattelin et ok, nää on aika hyvin hanskassa mut sit alko jälkikäteen pelottaa, et jos ympyröin vääriä tai päin persettä ku sit se tehtävä voi mennä miinukselleki ja siihen ei oo varaa :(

sitte seuraavat tehtävät meni aikalailla tuurilla :D tai siis kyl mä niitä tosi paljon mietin, mutta niissä oli annettu jonku ugalabugala kielen aineisto ja suomalaiset käännökset ja sit sen aineiston pohjalta piti ite osata tuottaa sitä kieltä. olin ihan vitun pihalla eka, mut keskityin ja koitin miettiä loogisesti... kai ne meni, mut ku noi on just sellasii ettei voi tosiaan muistaa mitä pisti eikä voi mistään tarkistaa... ni pitää ny vaan luottaa ja oottaa tuloksia. noita tehtäviä oli kaks. toisessa piti analysoida sanojen taipumista ja toisessa kirjottaa niitä yksinkertasia lauseita. en tiiä menikö ne nyt loppujen lopuks oikein koska oletin heti et niissä on jotai assimilaatiosettejä vaikeutuksena, mutten löytäny mitää sellasia. et en sit tiiä et oliks ne ylihelppoja vai enkö vaan tajunnu ja tein väärin :s
sitte oli muistaakseni ainoot sellaset kivat kielioppi tehtävät mitä olin oottanu. lauseenjäsennystä harjottelin kauheesti, koska aikasemmissa kokeissa niitä oli paljon ollu, mut tossa oli sit vaa pari hassua virkettä, neljä tosi lyhyttä ja yksinkertasta, joista piti ettiä subjektit ja objektit. olin ihan njää. yhtä jouduin miettimää mut ei ollu paha kyl. sit ton yhteydessä oli A-kohta sivulauseen lauseenjännyksestä. ne olin muistavinani oikein, mut predikatiivia jäin kauheesti miettii, loppujen lopuks jätin kirjottamatta sen ku en ollu varma. subjekti, objekti, attribuutti ja adverbiaali oli selkeet. nää pitää itseasiassa viel tarkistaa kirjasta.

mullon näistä kaikista sillee et kokeessa oli varma olo mut nyt on iskeny kauhee epätoivo et pakko oli jotai mennä väärin ja alan kaivelee tahallani jotai virheitä :D ku en voi uskoo et se koe ois ollu muka nii helppo ku luulin. se opeki sano että se on vaikee. oon ymmärtäny jotain pahasti väärin. nojoo, sitte oli välimerkkien korjaus sellasesta tekstistä. se teksti oli sellanen reilu sivun mittane juttu. siinä tehtävässä mua taas alko hämää se, et siin oli kauheen vähä välimerkkivirheitä. seki oli varmaa jäynä :D no ei, oli siel korjattavaa, muttei nii paljo ku oletin. ehkä se oli just siks, et jossei tiiä, ni alkaa hätäpäissään tunkee sinne joka paikkaan niitä ku ei löydä yhestä kappaleesta virhettä.

sitten sitten... oli kaikkein vittumaisin osio. sanojen taipumisesta. vittu mua alko kyrpimään se tehtävä. ok, sain mä siihenki kirjotettuu mut se tehtävän anto oli jotenki hämärä. siinä kysyttiin millä tavalla tietyt sanat on taivutukseltaan poikkeavia. mutku mä olin lukenu ne kaikki taipumispoikkeukset ja astevaihtelujutut ulkoo ni kyl ne musta vaan meni niitten mukaan. mitä vitun poikkeuksia?? no sit taivuttelin niitä paperille ja yritin ettii niistä jotai mielenkiintosta... ja loppujen lopuks selitin niistä vaan jotai yleistä, mutta jos joku tehtävä kusee ni se. oikeestaan siinä oli vaan B-kohta varma, koska mielestäni tajusin sen. jossai vaihees mietin et oisko niitä sanoja pitäny vertaillakki. nojoo, olin pihalla siinä. jätin sen ihan viimeseks ja väänsin sit hiki hatussa :D
jossain vaiheessa ku ne tehtävät alko puuduttaa - niitä olin ihan liikaa! aloin tulla levottomaks enkä meinannu jaksaa enää tehä tehtävää kerrallaan. tein kohan sieltä toisen täältä ja voi olla et se sekotti. yritin kyl tarkistaa monta kertaa sit lopuks mut voi olla et jätin jonku hätäpäissäni kesken :D no ruoka autto sit siihen välii. mul oli ihan saatanasti eväitä mutten syöny niistä ku yhen leivän ja join pari desiä vettä. ei ollu paljo aikaa miettiä sellasia. koeaikaa oli 9-13 et ihan hyvin ja sit mulla oli siihen se tunnin lisäaika lukuhäiriöstä, mutten loppujen lopuks käyttäny siitä ku jonku vartin ja senki vaan tarkistin miljoona kertaa.

joku tehtävä oli viel... nii joo, piti ettiä nominaalimuotoja. seki oli ihan iisi biisi eikä aineisto ollu ku kaks virkettä. mutta hyvin niihin oli tungettu tavaraa. siinä tuli taas ongelmaks ku käskettii nimetä muodot mahdollisimman tarkkaan, et saatoiv pistää vähä liikaaki :s mut tuskin niistä sakotetaa.... toiv. ku ei ne vääriä varmaan ollu. ainii, siinä olin ylpee ku löysin passiivin lauseenvastikkeesta^^ jee. tosin mua pelottaa aina kaikki tollaset et sieltä sit tuleeki että JÄYNÄ! lauseenvastike ei oo partisiippi vaikka se on sen muotonen -.- mut en oo ainakaa kuullu et miksei... toivon vaa.
äh, nyt en jaksa enää selittää noista tehtävistä enkä ees muista oliko niitä enää. saatto olla. sama se.

nii.. heinäkuun loppupuolella tulee tulokset. niitä jännätään nyt vaan ja kytätään koko aja turun yliopiston sivuja xS pakko päästä sit sinne yliopistolle kattomaan miten se koe on menny ja mistä on tullu kuinkakin paljon pisteitä. mul on pohjapisteitä 40. voisin kyylätä heti paljonko tarvii kokeesta et pääsis viime vuoden rajoilla yhteispiste kiintiöön. tosin siinä pitäs varmaa olla aika hyvä, nyy. mut siihen tähdätää ;)
noni, kävin tarkistaa. viime vuonna oisin tarvinu kokeesta 25 pistettä et oisin päässy. ja jos haluisin pelkällä kokeella ni sitte 30 pistettä viidestä kymmenestä. oiskohan mahkut. jännää... siin saa kuitenki olla melkein puolet väärin... nyt se on sit vaan kiinni siitä kuinka tarkkoja ne on. jos ne on kauheen raakoja ni en välttämättä ees saa tota kasaaan, mut miks ne ois jos se koe oli sen openki mielestä vaikee.
lähin salista viimesenä ja jäin juttelemaan sille opettajalle sit vielä hetkeks ku palautin kokeen ja se sano et ihan hyvältä näyttää muttei suostunu enempää kertoo xp sit ku kysyin et onks sinne vaikee päästä ni se sano et ei oikeestaan. en ny tiiä mitä se sillä sit tarkotti. 'no ei oo jos lukee 8h päivässä' nojoo, ei varmaa... mut toivotaan nyt vaan hirveesti.
mun ei pitäs innostua vielä tästä, koska sit jossen pääse ni se on kovin surku. pysyn tyynenä heinäkuuhun asti xs mut mahikset on, sen tiiän. jossei sisään ni varasijoille ja siitä sit x) tuolla liikkuu varasijat ihmeen hyvin. viidenneltäki voi viel ihan hyvin päästä. 8 pääs viime vuonna ja riippuen vuodesta tietty :) tampereen koe on vielä 14.pv ja sit RANSKAAN! pääsee vihdoinki nauttimaa elämästä!

ei ny, mul on jääny tää lukeminen vähä päälle. ku tulin tänää junalla turusta meinasin automaattisesti alkaa lukee ajan kuluks pääsykoekirjoja si tajusin et ei perkele ne meni jo :D jotenki ku on ollu viimeset 2 vuotta nyt sillee et on vaa koko aja pitäny lukee joko ylioppilaskirjotuksiin tai pääsykokeisii ni ei osaa yhtää rentoutuu ny olee lukematta. on juurtunu et pakkolukeepakkolukee. mitä vittua mä ny teen kaiket illat ku en voi lukee :(( ehkä alan lauseenjäsentää aamulehtee ihan huvin vuoks ku en muutakaa keksi ^^ ah, ja lontoo. noi matkat pitää mut hengissä. pitäskö melkei alkaa lukee uutta poteria ku ei oo muutakaa... ihmeellistä. oppiminen on kyl kivaa <3 hyvä et oon löytäny oman juttuni :D vittuku viel pääsis sisää ni pääsis lukemaa oikei kunnolla.
apua, jos mulle tulee kirje heinäkuussa :'> en oikei ees tiiä mitä pitäs tehä. vuoden työ ja sit sais paikan. ihanaa!
kämppähakemukset on lähetetty turkuun jo ajat sit ku sinne on niin pitkä se jono kämppiin. mut toivotaan et sieltä irtois sellanen kiva yksiö mulle ^^ pääsis sisustaa ja käymää ikeassa. makkariin ois jo kamat mut olkkari/tupakeittiö pitää viel sisustaa. tiiän kyl jo millasen haluun mut se pitää viel päästä toteuttaa :>> voi jumpe.
ainii, mul ois ollu huomenna liiketalouden koe kanssa turussa, mutten jaksa mennä ku tää meni ihan riittävän hyvin. jossen pääse ni en pääse, mutta vittu. ku se liiketalous ei kiinnosta mua niinku mitenkää päin ni miks ees menisin sinne kokeesee rassaamaan itteeni.

hukkasin muuten takkini turkuun, jee.... :/ ton valkosen... no olihan se jo vanha, mut ei oo kiva silti... lompakko onneks löyty.

Nii, ja iso tsemppi viel kaikille joilla on pääsykoe edessä! jännätää yhessä! <3

viimenen päiväMaanantai 04.06.2007 16:45

joku vois luulla et mua jännittää. jännää ihan sikana :D lähen tänää turkuun. iiks! ja sit ei oo enää ku yks yö! oon yrittäny lukee, vähä kerrata mut ku en tiiä ees mitä enää vois lukee ni aika paha x) nyt pitää vaa luottaa itteensä.. katoin yliopiston kartat valmiiks ja näin... voi kamalaa. pääsenköhän mä ny xS pakkopakko! itseasias mul on aika itsevarma olo sen tuloksen suhteen... mut se koetilanne jännittää ihan hirvittävästi!! pitää jaksaa panostaa ja pistää likoon kaikki siel koetilanteessa. oikeestaan mä enemmän pelkään ettei ne kysy multa kaikkee, ku se etten tietäis. tai tottakai seki pelottaa, mut se pelottaa sit jo liikaa et haluisin ajatella sitä. onneks on hyvä päivä ja kaunis ilma^^ tulee hyvä mieli. vika päivä!!!!! APUA!!!

iiks!!
no mut ei se mitää... osaan nyt ihan ok hyvin ja se saa luvan nyt riittää... joka neljäs... mmh.. pitää toivoo et taso pysyy aika samanlaisena ku viime vuonna eikä tuu mitään kauheita yllätyksiä. hei, nyt pitää käyä suihkussa ja pakata. moikka moi!

apua, kai mä pärjään xf

<3Sunnuntai 03.06.2007 19:14

ekat auringon otot^^
ihana ilma. ylihuomenna pääsykoe ja sit alkaa kesä!
uuuuhh.....

Täyttöön...Lauantai 02.06.2007 00:52

1. Millanen päiväpeite sulla on?
- Punainen

2. Onko sulla tällä hetkellä pampula ranteessa?
- Ei

3. Entä hiuksissa?
- On

4. Kuunteletko jotain biisiä nyt?
- En

5. Kuoritko yleensä omenan?
- En jaksa, pesen

6. Viini,viina vai viinimarjamehu?
- Mehu nyt

7. Britney vai Justin?
- Britney

8. Onko huoneessasi mitään kasvia?
- Ei, oon tappanu ne kaikki. Viimeset oli ruusut <3

9. onko tyylisi lähinnä hippiä,hiphopparia vai hevaria?
- ei mitää noista O.O ei ainakaa hippi eikä hevari.

10. Kuuletko omituisia ääniä?
- en

11. Odotatko enemmän joulua vai kesää?
- joulua

12. Paljonko sulle pitäisi maksaa, että menisit kouluun pyjamassa?
- 15e

13. Haluaisitko naamaan lävistyksen?
- en mutta nenän voisin sulattaa.

14. Miksi?
- Koska se on huomaamattomin

15. Oletko isänmaallinen?
- olen, mutta sei tarkoita, ettenkö rakastaisi muitakin maita :) suomi on kotimaana toki aina jotenkin ensisijaisin.

16. Oletko nähnyt meressä valaita?
- en

17. Syötkö lihaa?
- erittäin mielellään

18. Siideri vai limsa?
- siideri, en juo limsaa

19. Oletko taiteellinen?
- hieman juu, mutta taide ei ole minulle enää kovin suuri asia. teatteri, taidenäyttelyt, piirtäminen ja kirjoittaminen ovat <3

20. Oletko musikaalinen?
- en musikaalinen, mutta tykkään laulaa ja olen kyllä soittanut eri instrumenttejakin useampia vuosia. toisin sanoen ehkä olisin, mutta koska en arvosta sitä kovin paljoa, en vaali sitä ominaisuutta itsessäni.

21. Pidätkö hampurilaisista?
- joo

22. Mainitse 3 tavaraa, jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle?
- jonkun paksun, mielenkiintoisen tietokirjan, minkä ulkoaopettelemisessa menisi 5 vuotta, suuren ja terävän veitsen ja aurinkorasvaa.

23. Onko Elvis Presley komea mies?
- ei

24. Millä vuosikymmenellä haluaisit elää?
- 1860

25. Käytätkö kumia?
- en. en pyyhekumia koska kirjoitan mustekynällä ja kortsuista en pidä.

26. Seurusteletko?
- voi kyllä.

27. Onko sulla paitaa, jossa on jonkun julkkiksen kuva?
- ei mitään mitä käyttäisin, mutta ennen oli :D

28. Pidätkö vesimelonista?
- en

29. Entäpä donitseista?
- joo

30. Pidätkö klassisesta musiikista?
- menee, mutta en

31. Entä reggaesta?
- täytyy myöntää etten tunnistais vaikka kuulisin

32. Jazzista?
- en

33. Rock'n rollista?
- menee, kunhan on tarpeeksi kevyttä

34. Soulista?
- hä?

35. Hevistä?
- en pidä, mutta siedän

36. Countrysta?
- e

37. Minkä värisellä tuolilla istut?
- valkoinen puinen, en oo himassa

38. Mitä sijaitsee oikealla puolellasi nurkassa?
- vihreä minijääkaappi tummalla puutasolla

39. Entäpä vasemmassa nurkassa?
- auvon vaatekaappi ja kirjoja

40. Pidätkö leijonakuningas-leffasta?
- joo

41. Oletko siisti ihminen?
- ei se siltä näytä, mutta saan ihmeen usein kauheita siiveusvimmoja

45. Pidätkö enemmän kissoista vai koirista?
- molemmista

46. Söisitkö mieluiten Fazerin, Pandan vai Haribon karkkeja?
- Fazerin

47. Osaatko tehdä ruokaa?
- osaan, mutten mitään ihmeellistä

48. Oletko koskaan meinannut sytyttää tulipaloa?
- en

49. Tai jäädä auton alle?
- monta kertaa, mutta oikeita läheltäpititilanteita ei ole tullut.

50. Pidätkö dokumenteista?
- aiheesta riippuen yleensä joo

51. Haluaisitko muuttaa vuodeksi afrikkaan?
- en, mutta haluaisin käydä

52. Miksi haluaisit/et haluaisi?
- sen hygieniatason ja hyönteisten takia.

53. Mistä biisistä on lause "kill them before they grow"?
- en tiiä

54. Laulatko suihkussa?
- hymisen joo

55. Käytätkö hammastikkuja?
- tosi harvoin, lankaa enemmän

56. Oletko uinut Atlantin valtameressä?
- täytyi oikein miettiä, mutta mielestäni en

57. Pelkäsitkö että hai tulisi ja söisi sinut?
- en suoranaisesti, mutta isot kalat on meressä kyl aika kammottava ajatus. etenki turkissa jotenki pelotti

58. Oletko ollut ihastunut opettajaasi?
- en

59. Haluaisitko olla poika?
- en, mutta se vois olla ihan kiva testaa

60. Sytytätkö kynttilöitä iltaisin?
- en

61. Toivoisitko että tulisi jo lunta?
- en, vasta ne lähti

64. Haluaisitko opiskella kiinan kieltä?
- ei mikää hinku, mutta jos ilmasiks pääsis ni voisin mennä alkeiskurssille

65. Mihin haluaisit matkustaa?
- kaikkialle, pyramidit ja japani on viel näkemättä

66. Käytätkö milloinkaan lippalakkia?
- en

67. Tai pipoa?
- tosi harvoin

68. Entäpä toppatakkia?
- en omista

69. Miksi tämän kysymyksen numero on niin suosittu?
- koska jotkut nuoret voivat assosioida kyseisen numeron samoin kutsuttuun seksiasentoon

70. Pariisi vai Havanna?
- Pariisi

71. Paratiisi vai Valhalla?
- Paratiisi

72. Uskotko että syntiset joutuvat helvettiin?
- njää

73. Hermostuisitko jos juuttuisit hissiin?
- riippuu kenen kanssa xp mut oletettavasti vituttais jos oisin ollu menos jonnekki tärkeesee paikkaa

74. Onko sun mielestä orjakauppa ok?
- ei

75. Jos sinulla olisi bändi, mikä olisi tehtäväsi siinä?
- basisti :D tai laulaja

76. Osaatko katsoa kieroon?
- tottakai

77. Haluaisitko että mä tulisin sun hautajaisiin sitte joskus?
- en, jos oot joku randomi

78. Millasia kukkia tuon sun haudalle?
- liljoja

79. Onko ulkona nättiä?
- on joo

80. Oletko koskaan pyörtynyt?
- en, mutta pari kertaa on ollu lähellä

81. Mietitkö koskaan kasvihuoneilmiötä?
- monesti pohtinut mutten aina pahalla

82. Katsotko telkkarista chattia?
- tylsyydessä

83. Jos saisit valita syntymävuotesi nyt, millon haluaisit syntyä?
- 87

84. Oletko varastanut karkkia kaupasta ikinä?
- pienenä kävelin joskus vahingos karkin kanssa kassan ohi mut äiti huomas ja meni maksamaa

85. Mitä purkkaa syöt yleensä, siis minkä makuista?
- salmiakkipurkka on hyvää

86. Kaunein tytön nimi?
- Jessica

87. Kaunein pojan nimi?
- kaunis pojan nimi? en tiiä

88. Onko puhelimesi auki myös yöllä?
- on, mut äänettömällä

89. Jos joutuisit luopumaan jostakin huoneessasi olevasta huonekalusta, mikä se olisi?
- kaikki roina sängyn alta.

90. Oletko leikannut itse hiuksiasi?
- en

----jatkan myöhemmin, loput vastaukset ei oo mun

91. Voisitko mennä kännissä kouluun?
- Olen niin kunnollinen, että en oikein tiedä...AMKissa tosin asiaa ei tiemmä mitenkään kovin pahasti katsota.

92. Montako tyyppiä sinulla on kerralla kiikarissa?
- _Se_ yksi ;)

93. Rumin näkemäsi vaate/asuste?
- Myrkynvihreä kulahtanut vakosamettitakki

95. Typerintä mitä telkkarista tulee?
- Mobiilipelit ja keskusteluohjelmat, missä kukkahattutädit päivittelevät maailman pahuutta kädet statistiikkaa ja arkistomateriaalia väärällään.

96. Ruuhka-aika. Pääset sovituskoppiin sovittamaan vaatteita. Yritätkö selvitä nopeasti vai hidasteletko?
- Olen übernopea pukeutumaan ja riisuutumaan, oli kiire tai ei.

97. Lempivaatteesi?
- Tällä hetkellä omistamistani tuo nahkatakki

98. Lempikenkäsi?
- Nuo uudenkarheat Airwalkit, eipä oikein muita vapaa-ajan kenkiä olekaan.

99. Paras Disneyn piirretty?
- Eniten on varmaan aina kiehtonut Liisa ihmemaassa (en häpeä myöntää, että olen aina ollut todella kova Disneyn klassikoiden ystävä).

100. Oletko ihastunut?
- Olenhan minä :)


Rastita bändit mitä kuuntelet:

[ ] Tehosekoitin
[x] Nightwish
[ ] Danzig
[x] Dimmu Borgir (\,,/)
[ ] Negative
[/] Sadetanssi
[ ] Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
[ ] Mötley Crue
[ ] Hanna Pakarinen
[/] Skandaali
[ ] Cheek
[ ] Jennifer Lopez
[ ] Annie
[ ] Private Line
[ ] Guns N Roses
[ ] Apulanta
[ ] CMX
[ ] The 69 eyes
[ ] Naked
[ ] Elastinen
[ ] Pikku G
[ ] Raimssi
[ ] Britney spears
[/] Gunther
[ ] Popeda
[ ] Tyrävyö
[ ] Kwan
[ ] Alice Cooper
[ ] Hassisen kone
[ ] Bitch Alert
[ ] Deadbabes
[ ] Zero nine
[ ] HIM
[ ] Velcra
[ ] Maj Karma
[x] Finntroll
[ ] Pain Confessor
[x] Martti Servo
[ ] Twilightning

MISSÄ KAIKKI HYVÄT OLI!?!?

Rastita elokuvat jotka olet nähnyt:

[x] Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit
[x] Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia
[x] Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan paluu
[ ] Bridget Jones- Elämäni sinkkuna
[ ] Bridget Jones- Elämä jatkuu
[x] Kauna
[x] Salaisuus pinnan alla
[ ] Mean Girls
[ ] Mean Street
[x] Troija
[x] Kill Bill vol. 1
[x] Kill Bill vol. 2
[x] Kuolleiden aamunkoitto
[x] Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous
[ ] Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu
[x] Harry Potter ja viisasten kivi
[x] Harry Potter ja salaisuuksien kammio
[ ] Harry Potter ja Azkabanin vanki
[x] Harry Potter ja liekehtivä pikari
[ ] New York minute
[ ] Pieni suklaapuoti

Tämän gallupin odotan olevan:
[x] pitkä
[ ] lyhyt
[x] hyvä
[ ] ihan ok
[ ] siedettävä
[ ] huono
[ ] tylsä

Sinulla on:
[x] sisko
[ ] veli
[x] mitaleja
[ ] älyä
[ ] purkka suussa
[x] yksinäistä
[ ] kurkku kipeä
[ ] lapsi mahassa
[ ] huono päivä
[/] hyvä päivä
[ ] ihana päivä
[ ] Nalle Puh matto
[ ] kaksi ovea huoneessasi (yhdessäkään yksittäisessä huoneessa ei ole kahta)
[x] roskis täynnä
[ ] äitiä ikävä
[ ] ruokaa edessäsi
[ ] radio päällä
[ ] lamppu palanut huoneestasi

Sinä tahdot:

[x] matkustaa Australiaan
[ ] pelata jotain peliä
[ ] mennä vessaan
[ ] muuttaa
[ ] käärmeen
[ ] kirppuja
[ ] kouluun
[ ] ulos
[x] kavereita
[x] ystäviä
[ ] huutaa
[ ] itkeä
[ ] nauraa
[ ] katsella ulos
[ ] lopettaa tämän gallupin
[x] tehdä tämän gallupin loppuun

Sinä pelkäät:

[/] ihmisiä
[ ] likaa (riippuu, en piittaa siitä, että kädet likaantuu töissä joka päivä kemikaaleista, mutta joku linnunpaska yo-lakissa eräänä vappuna ei ollut mukava)
[ ] melua
[/] käärmeitä (myrkyllisiä)
[XXX] tietokoneesi hajoavan
[x] että pyöräsi varastetaan
[ ] olla hississä
[/] varastaa
[ ] uida (edelleen riippuu esim. sääolosuhteista)
[ ] hiiriä
[ ] pölypunkkeja
[ ] pimeää
[ ] mennä ulos
[ ] minua
[/] itseäsi
[ ] koulua
[ ] rusakoita

Sinä pidät:

[ ] sitruunoista
[ ] sillistä
[x] juustosta
[ ] piimästä
[x] siisteydestä
[ ] sotkusta
[x] hiljaisuudesta
[ ] melusta
[ ] tungoksesta
[x] lumesta
[ ] lokista
[ ] hatuista
[ ] itsestäsi
[ ] minusta
[x] eläimistä (<3)
[ ] mudasta

Sinä odotat:

[x] kesää
[ ] kärpäsiä
[ ] kaveria
[x] tämän gallupin loppumista
[ ] pääseväsi ulos
[ ] kännykkäsi soivan
[ ] ruokaa
[ ] kasvupyrähdystäsi
[x] maailmanloppua
[ ] isääsi
[ ] kaverisi viestiä

Sinulla on ikävä:

[ ] entisiä kavereita
[ ] syksyä
[ ] joulua
[ ] koiraasi
[ ] kaikkea
[ ] kouluun
[ ] viime vuotta
[x] hukkaamaasi esinettä (keket hukku :/)
[ ] parasta ystävääsi
[ ] olla vaan

([XX] aika paljonkin *****ä <3)

Aikuisena sinä:

[/] olet työtön (ehkä välillä)
[ ] perustat oman firman
[ ] joudut vankilaan
[ ] saat lapsia
[/] menet naimisiin
[ ] olet onneton
[?] olet onnellinen
[ ] itket päivittäin
[x] ajat autoa
[ ] elät sivistyneesti
[ ] kudot villasukkia
[ ] hyppäät laskuvarjolla

Vielä sinä matkustat:

[x] ulkomaille
[x] Rovaniemelle
[x] Helsinkiin
[x] ystävällesi
[x] laivalla
[x] lentokoneella
[x] taksilla
[x] junalla
[x] sukeltaen
[x] minne vain haluat

[x] Olet väsynyt
[ ] Sinun kuuluisi olla nyt koulussa
[x] Musiikki on yksi tärkeimpiä osia elämässäsi.
[ ]Omistat karvattoman lemmikin
[x] Olet kaksimielinen
[x] Sinulla on punaiset sukat
[x] Lasket itsesi oudoksi
[x] Muut laskevat sinut oudoksi
[/] Se on hyvä asia
[/] Se on huono asia
[ ] Lempiaineesi on lukuaine
[x] Vanhempasi eivät ole eronneet
[x] Inhoat IhQrAXu-kirjoitustyyliä.
[ ] Rakastat sitä
[ ] Eli oletko siis pissis?
[ ] Inhoat pop-musiikkia
[x]Osaat soittaa jotain instrumenttia
[/] Et osaa, mutta osaat laulaa.
[ ] Et osaa kumpaakaan
[ ] Olet jäänyt luokallesi
[ ] Olet jonkun opettajan silmätikku
[ ] Sinulla on yli 8.8 keskiarvo
[ ] Sinulla on alle 6 keskiarvo
[/] Michael Jackson on friikki
[/] The Rasmus on ansainnut menestyksensä
[ ] Antti Tuisku ei ole hyvä
[/] Rakastat piirtämistä
[ ] Olet hyvä siinä
[ ] Olet omaperäinen
[ ] Seurustelet
[ ] Sinulla on vastakkaisen sukupuolen edustajia hyvinä ystävinä.
[x] Poltat
[x] Juot kännihakuisesti.
[/] Ja se on mielestäsi kivaa.
[ ] Haistatat pitkät kaikelle, mikä ei sinua kiinnosta
[/] Nimimerkkisi on outo
[/] Ei tässä gallupissa ole mitään järkeä.
[x] Mutta silti ruksitat
[x] Jaksat vielä ruksia näitä.
[ ] Olet lukenut kaikki Harry Potterit
[ ] Pidit niistä
[ ] Olet fani
[ ] Luet paljon kirjoja
[x] Kirjoitat paljon
[/] Arvostelet ihmisiä heidän ulkonäkönsä perusteella
[ ] Muoti on elämäsi
[ ] Kirpparilta löytyy hienoimmat vaatteet
[x] Olet nettiaddikti
[x] Omistat MSN messengerin
[x] Olet irc-galleriassa
[ ] Ärsyynnyt, kun hymiöitä - ja ... päätteisiä lauseita käytetään liikaa
[x] Olet hyvä äidinkielessä
[ ] Olet huomannut tässä paljon kielioppivirheitä
[ ] Olet ala-asteella
[ ] Olet yläasteella
[ ] Olet muussa koulutuksessa
[x] Tiedät mikä yhteishaku on
[x] Tiedät kuka on Matti Vanhanen
[ ] NRJ-on lempiradiokanavasi
[x] Eikä ole!
[x] Vaan joku muu.
[ ] En edes kuuntele radiota
[ ] Alice Cooperin Poison on tajuttoman hyvä kipale!
[ ] En ole kuullutkaan

Elämäni aikana olen:

[/] ollut masentunut
[x] tuntenut olevani rakastettu
[x] satuttanut itseäni fyysisesti
[x] satuttanut toista ihmistä fyysisesti
[/] ollut tyytyväinen itseeni
[x] ollut ylpeä isästäni tai äidistäni
[ ] varastanut vanhemmiltani
[/] tuntenut todellista rakkautta
[x] ollut epäitsekäs
[ ] antanut toiselle ihmiselle jotain mikä merkitsi minulle todella paljon
[x] näyttänyt todellisen minäni jollekin ihmiselle
[/] ajanut autoa humalassa (evt)
[ ] saanut sakkoja
[ ] rikkonut toisen omaisuutta koska olin kateellinen
[ ] yrittänyt rikkoa jonkun suhdetta
[ ] rikkonut jonkun suhteen
[ ] pettänyt
[x] ajatellut toista miestä seksin aikana (eiku...)
[ ] suunnitellut kokeilevani huumeita
[ ] kokeillut huumeita
[ ] tippunut talon katolta
[x] ostanut karkkia
[ ] syönyt masennuslääkkeitä
[ ] harkinnut itsemurhaa
[ ] joutunut elämään ystävän/omaisen itsemurhan
[x] itkenyt onnesta
[ ] lähettänyt mummolle ystävänpäiväkorttia
[ ] sanonut jollekin sisarukselle rakastavani häntä (pitäisi kyllä :()
[x] kuullut vanhempien riitelevän
[ ] nähnyt isän lyövän äitiä
[x] joutunut fyysisen väkivallan uhriksi
[ ] pelännyt omaa poikaystävää
[todnäk] käyttänyt samoja sukkia 3 päivää putkeen
[x] kertonut äidilleni rakkaushuolistani
[ ] heitellyt pikku kiviä ikkunaan
[ ] syönyt litran jäätelöä kerralla
[x] kärsinyt unettomuudesta
[ ] hajottanut tietokoneen
[x] ladannut netistä musiikkia
[x] pitänyt piratismia varkautena
[ ] juossut poliisia pakoon
[ ] koittanut kuinka syvälle pystyy työntämään banaanin (haha, mihinköhän...)
[ ] koittanut salaa laihduttaa
[ ] kirjoittanut wc:n seinään jotain
[ ] viiltänyt vahingossa sääriin haavoja säärikarvoja poistaessa
[x] kuvitellut vastaantulevia alasti
[ ] matkustanut pummilla junassa
[ ] hävennyt omaa poikaystävää
[x] itkenyt yksinäisyydestä
[x] ostanut alaikäiselle alkoholia
[x] ostanut alaikäisenä alkoholia
[ ] paskonut vanhemmalla iällä housuun
[x] miettinyt millaista olisi olla joku toinen
[ ] soittanut pilapuheluita
[ ] tippunut jäihin
[ ] uinut avannossa
[/] pelännyt hammaslääkäriä
[x] lukenut Aku Ankkaa ja pitänyt siitä

Pidän:

[x] kissoista
[ ] käärmeistä
[/] oranssista väristä
[x] mökkireissuista
[x] takkatulesta
[ ] rokkaripojista
[/] Apocalypticasta

Tiedän mitä tarkoittaa:

[x] retorinen kysymys
[x] abortti
[x] feministi
[x] sovinisti
[x] eutanasia
[x] lol
[x] assosiaatio
[x] priorisointi
[x] navigointi

Olen nyt:

[ ] alasti
[ ] mustissa
[ ] kännissä
[x] kotona
[ ] matematiikkakilpailussa
[ ] näyttämöllä

Uskon:

[ ] Jumalaan
[ ] keijuihin
[ ] joulupukkiin
[ ] luonnonhenkiin
[ ] itseeni
[ ] en mihinkään
[x] kaikkeen minkä näen
[ ] Saatanaan
[ ] sielunvaellukseen

Minä olen:

[ ] alle 14
[x] yli 14
[x] yli 18
[ ] rakastunut
[/] alipainoinen
[ ] pissis
[ ] gootti
[ ] metallinainen
[ ] liian lyhyt
[ ] liian pitkä
[ ] kadehdittu
[ ] lapsirakas

Vanhempani pitävät minua:

[ ] keskivertoa kiltimpänä
[?] keskivertoa villimpänä
[ ] orjanaan
[ ] suosittuna koulussa
[ ] opettajien lellikkinä
[ ] elämänsä suurimpana virheenä


Pidän:

[ ] pojista
[x] tytöistä
[ ] pojista seksuaalisessa mielessä
[X] tytöistä seksuaalisessa mielessä
[/] homoista (jos tähän ei laittaisi edes semimyöntymistä, niin haukuttasiin rasistiksi)
[x] koirista
[ ] orvokeista
[ ] vaaleanpunaisista seinistä
[x] silkkilakanoista

Tätä mieltä minä olen!:

[ ] homous on sairaus
[ ] homous on syntiä
[ ] koulu on perseestä
[ ] maailman söpöin on Orlando Bloom
[ ] Michael Jackson on syytön
[ ] Bush on hyvä jätkä
[ ] ulkomaalaiset ovat pelottavia
[x] iloiset ihmiset ovat rasittavia jos on itse pahalla päällä
[x] mandariinit on hyviä

Maailman suurin epäkohta on:

[x] Aids
[ ] naisten sortaminen
[ ] uskonsodat
[ ] saldo on kiinni
[ ] nälänhätä
[ ] vanhusten yksinäisyys
[ ] mUlLoN KarzEe finNi LeuaSsa!!11

Koulusta tultuani...(no minun tapauksessani töistä tultuani...)

[x] menen nettiin
[x] syön
[ ] teen läksyt
[ ] en tule kotiin
[ ] leikin lemmikin/pikkusisaren kanssa
[x] kuuntelen musiikkia
[x] nukun
[x] muuta, mitä? (koskettelen itseäni hellästi seksuaalisen mielihyvän tuottamiseksi)


[ ] olen nyt laihdutuskuurilla
[ ] alitajuntaisesti laihdutan koko ajan
[x] tiedän kuka juonsi Kymppitonnia (Riitta Väisänen)
[ ] mikä on Kymppitonni?
[ ] olen oksentanut vapaaehtoisesti
[ ] en kuitenkaan ole bulimikko
[x] kuuntelen rankempaa musiikkia kuin pop
[x] tiedän missä Muumit asuvat
[ ] minua eivät voisi Muumit vähempää kiinnostaa
[ ] käytän paljon huuto/kysymysmerkkejä lauseissani korostaakseni asiaani
[x] käytän joskus merkkiä <3 (viimeaikoina on tullu raiskattua suorastaan... :P)
[x] osaan sanoa kiitos neljällä eri kielellä
[x] tiedän millä mantereella sijaisee Kenia
[x] tiedän myös mikä on Venäjän pääkaupunki
[x] käytän tietokoneeni Paint-ohjelmaa säännöllisesti
[ ] tietokoneellani ei ole Paint-ohjelmaa
[ ] minulla ei ole omaa tietokonetta
[x] meidän perheessä jollain on kannettava tietokone (minulla itselläni kaapissa yksinä kappaleina)
[ ] olen katsonut elokuvan The Fast and the Furious
[x] tiedän myös elokuvan suomenkielisen nimen
[ ] en pidä Bridget Jones-leffoista
[x] lopetan gallupin tähän (no shit?)