IRC-Galleria

vika päivä pohjosesTorstai 26.10.2006 21:08

syön jädee ja on vaikee kirjottaa yhel kädel mut eiköhän tää tästä..
huomenna siis lähtö takas tampereelle. on ollu ihmeen kivaa ja ihanaa ku näkee tuttuja taas lauantaina :> bileet!
oltii tänää koko ilta saunamaailmassa ja mäkätettiin ihmisille jotka oli siel uikkareissa x) oltiin alastonpoliiseja Annan kaa, vähä niinku on ratsupoliisit, mut meijän työnkuva oli vaa erilainen :D sit keskusteltiin kans vesipisaroiden kohtalosta ja elämänkaaresta. nyyh, se oli oikeestaan aika draagista. kuinka ihmiset heittää niitä kiukaalle sydämettömästi ja ne kuolee. raakaa mun mielestä. sit ne laskettelee kanssa.

ok, toi oli ehkä vähän väsynyttä :D käytii sit kuitenki savusaunas kans ja Anna ui avannossa. mä en viittiny, ku sillon tanskalaisten kanssa oli jo tarpeeks tuskaa. Toivottavasti en ny tullu kipeeks ku kikkaloin siel :/ ois tyhmää ku näkee kullan pitkästä aikaa <3 ja sit ois kipunen.
Ainii, ja Harhassaki sai vääntää taas pornosta :D se oli kivaa. kävi ihan viihteestä. oon varmaan vähä itsetuhonen ihminen x) ghäähä. Aattelin äsken jopa perustaa astetta tujumman yhteisön mut aattelin sit et se menis vähän turhan pitkälle. Ehkä jätän tekemättä. Mut oispa herkullinen ajatus <3 ghöö.

Ainii ja faija myi tän meijän mökin tänää :< nyyh. Se vaihto tän johonki toiseen tuolt järven rannalta. Tää oli vaan niiin hyvällä paikalla ja on vähän ehtiny ehkä jo kiintyä tähän... mut uuteen siis ens vuonna. ainii joo! ei ku nii kerroin siitä kenkäkaupasta jo x) damn... mut sinneki piti itseasiassa mennä tänää uusiks mut se unohtu ku oltii uimas. nyyy.
onkohan täs tapahtunu jotai muuta. kulta osti uudet farkut ja kävi parturis eilen, eli oottelen innolla millanen se on ku nään sen huomen :D kai se ite tietää et on hyvät. toivottavasti nyt ei oo gyntherhiuksii x>

on kyl ihan kiva toisaalta päästä tampereelleki mut nyt tää urheilu jäi täällä kyllä vähän toissijaseks :P pitäs varata ihan sikana niit sulisvuoroi. onneks BB tulee tunnin päästä. se lievittää mun tuskaani :D ghööhöhö.. on ihan pelle olo ja tekis vaan mieli vittuilla kaikille. vois ilmiantaa jotai avuttomia--->

tosi nopeeKeskiviikko 25.10.2006 22:01

BB alkaa ihan just mut ennen sitä sanon et ostin tänää itelleni 100euron arvosta kenkii 20eurolla :D neuvottelu kunniaan. Toiset Blendit makso 20e ja sain mokkasiinit kaupan päälle.--->

moi taas :)Tiistai 24.10.2006 17:36

päätettiin et ollaanki tääl Katinkullassa sit koko viikko. Jees ^^ Johanna ja Petteri lähti täältä jo tänää LPR ja jäätiin nyt nelistään. Ja mä varasin itelleni jonku aromaattisen hieronnan illaks :> En muista tarkkaan sen nimee mut voin kertoo sit ku tuun sieltä. Hii! Vähän jännää, en oo ennen ollu tollesel ammattilaishierojalla. Kerroin kuiteki sille et niskat, kyljet ja alaselkä on ollu ihan jumissa ja sit se suositteli tota. Toivotaan et se oikeesti osaa ku yleensä ku joku hieroo ni tulee viel kipeemmäks :P Makso 30e... Ois voinu toki olla halvempiki mun mielestä. Tää on kyl muutenki ihan kiskuripaikka et ei mikään ihme.

Anna lähti käymään jossain meikkausjutussa. Sille laitetaan kulmat, värjätään ne ja kestovärjätään ripset kai. Anna on puhunu siit jo aika kauan et nyt se sit pääs :) Mä olin viime vuonna tääl kans sellases meikkausjutussa et sellanen muija kerto mitä mun kantsii käyttää ja sit kaikkii pikkuniksei meikkaukseen. Oli se ihan jees, mut seki koitti tuputtaa mua alkaa käyttää huulipunaa :D en vitussa, se näyttää niin mummomaiselta. Se vaan sano, et mul ois hyvän muotoset huulet et niitä pitäs korostaa. Ei kiitos, silmii on mun mielestä paljon kivempi. Vaaleeta huulipunaa voiski käyttää ihan hyvin ja muistaakseni mul onki sellanen jossain muttei mitään hajuu minne oon sen hukannu. Kai se on Virroilla... mut varmaan menny jo vanhaks :P Kuinkahan äkkii meikit muute vanhenee.. ku vaik ne ois kuinka vanhoi (tyylii joku luomiväri) ni se menee kuitenki ihan kiltisti ja näyttää ihan samalta... Ei voi tietää.

No mut nyt kuitenki rentoudun oikei kunnolla <3 En tainnu muuten kertoo et oltiin keilaamassa taas eilen ja mä olin ihan tykki :D Ku oli menny 7 vuoroo, ni mul oli jo 4 kaatoo. Ihan ihmeellistä, ihme säkä x) mut siit kiehtomisesta nää niskat kyl tuliki sit kipeeks. Voitin ekan kierroksen ja sit seuraava meniki ihan päin persettä. Sain ehkä yhteensä säkällä koko tokal kierroksel jonku 10 pistettä :P Kalle voitti sit taas sen - tosin sil oli reunat mut se onki viel nii pieni. Petteri keilas reippaasti ilman.

Isi muuten lupas et tänä aamuna kaikki saa nukkuu rauhassa ja niin ois saanukki ellei isin puhelin ois soinu aamulla hirveeseen ääneen kolme kertaa putkeen joskus 9 aikaan. Sei ees vastannu siihen eikä sit jaksanu nousta et ois hiljentäny sen. No niitten ekojen soittojen jälkeen sain viel unta, mut sit 10-11 aikaa ei jaksanu enää yrittää... Tuli ees ihan ok-uni. Mentiin joskus 12-1 maissa nukkuu. Nyt on vähän parempi päivä ku eilen ja tuli jopa vähän aamumasu, vaikkei kauheen hyvä.

Ainii!! Siit piti sanoo, et vähän mul oli ihana mies unes :D Ihana, sellanen sulonen, jos oli tummat hiukset ja ihan siloset kasvot <3 Näytti ihan siltä BBn Janilta mut oli nuorempi, toisaalta se taas puhu ja elehti ihan samal taval ku Yks_Vaan. Sil oli ruskee paita. Se oli kai niinku mun poikaystävä siinä mut näin sen tyyliin kaks kertaa siin. Sit olin opettajien puhuttelussa siin unes - en tosin tiiä miks niitä kiinnosti mun miesasiat O.o eikä kukaa niist maikoista ollu ees niinku kukaan mun oikee tai ees vanha opettaja vaan sellasii niinku perusopettajia. Nii joo, se uni alko siit et oltiin ryyppäämässä ja mul oli taas toi mun lemppari valkonen hame siellä ja sit se alko purkautuu reunasta et ku sitä veti langasta ni se sillee koko ajan lyheni :D Olin niinku siin muka kännissä ni en ehtiny paljoo huolia siit hameesta, mut sit meijän luokkalainen sirita oli siin ja sano et nyt mennään hakee sulle uus hame mun kämpiltä ja sit laitoin sellasen samanlaisen mut mustan joka on tosin vähän pitempi. Mul oli muuten noi mun mustat saappaatki jalas, koska mietin et näyttää ihan tyhmältä, et molemmat on mustii ja ku se hame oli tosiaa niinku polviin ni se saappaat alko siit mihin se hame loppu eikä ollu yhtään kiva :P Olin kuitenki sit kiltisti sen unen loppuun sillee ja sit se loppu siihen ku ne maikat puhutteli jossai rappukäytävässä mua ja sitä mun poikaystävää :D Ne kyseli jotai kaikkee et mitä meillä on meneillään ja sit se poika julisti, kuinka paljon se rakastaa mua x) Tuli ikävä sitä kun heräsin. ihQ.

Ja tajusin just et Joulu on ihan just! Mul on menny ihan ohi. Jotenki siitä lähtien ku mul meni kesäkuu pääsykokeisiin lukies, oon ollu jotenki ihan jäljessä näistä kuukausista. Just vasta alko lokakuu ja aattelin et ois about joku 10. päivä tai jotai ja sit ku katoin puhelimesta ni 24. O.O järkytyin. Oon aatellu et Zeroforty on menny aika tiukille täs kuus ku on viel pari viikkoo aikaa mut mulha alkaa huomen uus kausi :D ja marraskuu alkaa ihan just! Kalleen synttäreihin on joku pari viikkoo ja Annan alle kuukausi!!! Eli mun synttäreihin ei ees kahta kuukautta!!
Ja jouluun tasan 2!! Tää syysloma jotenki varmaan sotki et nää kaks viikkoo lomalla tavallaan meni kauheen nopeesti. Syyskuuki meni kauheen äkkiä ku oli kirjotukset, mut tää on tuntunut mennee nyt tuulii paris viikos ku kouluukaa ei oo ollu kummemmin

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Vähän joul on ihana <3

<3 se on paras juhla <3 niin ihana tunnelma <3
harmi, ettei voi olla kullan kaa jouluna <3 se ois nii romanttista.
Saa ostaa lahjoja ja sit on kaikkee ihanaa, kirkko, sauna ja pukki :'>

täällä edelleenMaanantai 23.10.2006 14:23

vituttaa.
faija alko taas mesoomaa tääl joskus seittemän-kaheksan aikaa ja päätti sit herättää koko talon samalla :E menee ihan vitusti hermot! en oo nukkunu kunnolla sit perjantain ja vituttaa ihan sikana!! vaikee olla niinku muutki ei soosoilla stna. ja sit ku sille sanooki siitä ni vitut se mitää tajua, seuraavana aamuna sama. ei vittu, ois ihan kiva rentoutuu lomalla välillä. ku menee koko loppupäivä ihan pilalle eikä jaksa tehä mitään ku nukkuu yöllä jonku pari tuntii. ei homo. ja sittei tuu aamumasuu. vittu mä lähen menee täältä jossei se saa pidettyy huomenna sitä turpaansa kiinni!!

nii ja nyt oon istunu koneella koko aamun ja venaan et anna heräis et vois lähtee pelaa sulkkista. se meni takas nukkuu viel sen jälkee ku faija lähti vittuun mut mä en saanu viel unta. voi paska. haistakaa vittu stnan homot :E enkä oo nähny BBtäkää moneen päivään!!!! VITTU.

PASKAPASKAPAKSA PASKAPASKAPASKA PASKAPASKAKAKA KAAKASKLJHD ASFSJHBVDSJHVD SJHVDSJHBFD, NIIIIIII!!
TAJUSITTEKO :eee VITUMN HO,MOOFDG HRDIUIRFUR
S UIE8IRFU SOIDODIE UIURG AWIEASEPOFLO HGEWI VTIITUTTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. JOKU VOIS LUULLA ET MULYT ON MENNY HERMOT !!!!!!!! VITUN HOMOT VITTU. GEEEEERRRR !!! VETÄKÄÄ KÄTEENNE HOMOT JA HIRTTÄKÄÄ ITTENE.'

vois lähtee vaan takas virroille, sais olla rauhassa. nyt ku oon saanu olla siel ihan keskenäni viime aikoina ja nukkuu aina rauhassa ni alkaa ärsyttää ihan sikana jos mikään pikkuasia on jotenki erilailla tai häiritsee esim mun unta ku siel ei kuulu hiiskaustakaa. vitun homo täytyy olla vittu!

pohjoses edelleenSunnuntai 22.10.2006 18:26

onpas tylsää.
heräsin tänä aamuna jo joskus kymmeneltä ku faija heräs ja alko metelöimää alakerras ja ku mä ja anna nukutaa tollasel parvel ni sinne kuuluu kaikki :E eli sain ihan vitun huonot unet. koitin kyl mennä nukkuu jo joskus 12aikaa mut kai se sit meni lähemmäs neljää ennen ku sain unta ku oli vähän paha mieli ja tekstailin koko illan. tänä aamuna oli sit aika tuskaa.. kierin sängys pari tuntii ja koitin saada unta uusiks sit aamul muttei siit mitää tullu. nyt tuntuu et aivot käy ihan sika hitaalla -.-
noi kaikki muut oli viel aamul heti lähös ihan innoissaan salille ku mä vast pääsin säkällä ylös. no, menin sit vähä myöhemmin ja kyl sitä energiaa sit jostain tuli. melkein kyl oli aika turha reissu... tai siis kyl se varmaan jotai autto mut melkei jos jumppaa himassa ni tuntuu enemmän :P ja saa paremmin hien päälle. nojoo, tulipaha sellanen parin tunnin virkee herätys.

sit ku tulin sielt salilt, söin. se oli periaattees niinku aamupala ku tuli aamul sen verran kiire. nojoo, ja nyt oon vaan löhviny ja koittanu keksii jotain. uimaan piti mennä mut noi muut ei taija oikein saada aikaseks. kuumaan porealtaaseen makaamaa oikei pitkäks aikaa<3 ah. ja sit saunamaailmaan. siel pitää muuten olla nakuna :P ghiihii, no ei, se on tosi ihanaa. sellanen naturalmeininki ja sit pystyy rentoutuu kunnolla.
illalla ois sit viel keilaus kasilta :) katotaan osaanko viel ollenkaa.

oli muuten ihana jutella eilen vauvan kaa asioita selväks<3 kiitän. nyt on taas paaaaljon parempi mieli :> jee!
mut nyt on pakko käyä äkkii tuol :S tarve. tuun koht takas kirjottelee. tänäänki jää BB näkemättä niinku eilen :( vähän perseestä. ku ollaan siel keilaamas. nyyh. eilen en nähny sitä ku noi muut katto jotai maailman turhinta leffaa joka oli muka tärkeempi. tänää on pakko nähä ku tulee tiputus. ees pieni pätkä lopusta :> et näkee miten käy. mut nyt ihan pakko mennä, iiks!

ainii, se viel et mun pitäs ostaa uudet aerobickengät. bikinit löysin perjantaina, sellaset perusmustat. aika tylsät, mutku unohdin vanhat virroille ni oli pakko ostaa. jotai muutaki piti viel sanoo mutten ny muista O.o--->

noni, takas. hehee, isi on ostanu ihan sikana karkkii tänne ^^ nami nami! dumlee, dominoo, suklaarusinoita, sipsii, marmelaadikuulii... <3 oli muutaki mutten nyt äkkii muista. nams, siihen se urheilu sit meniki :D tääl sais mun puolesta kyl toimia mese. ihan tymnää. tää huoneiston kone on siis linux eikä täs voi tehä kun vaan tiettyjä juttuja mitkä tonne on niinku ennalta-asetettu :< mitää juttuja ei esim voi asentaa mut on kaikkia hassuja pelejä x) frozen bubble :D
nyt oon onneks ees oppinu käyttää tätä nettii täs :P-->

moimoi, taas :) takas täällä jälee! tultii nyt uimasta. löhösin koko ajan saunamaailmassa (mis ollaa alasti) porealtaas ja ravasin niis saunoissa. tuli vähän rentoutunu olo. aattelin jo et pyörryn sinne.
nii joo ja multa ja annalta tuli kysyy sellanen valvojamies joita siel aina kirtelee et onks meitä seksuaalisesti ahdisteltu siel allasosastolla x) tai siis ku siel seisoo about joka toisella jätkällä joka siel kulkee vaikkei ne näkis ees naisia koska se ajatus on ilmeisesti jotenki tosi upee niitten mielestä -.- nojoo, joka tapauksessa.. vähä se valvoja oli ihuna<3 sellanen huolehtivainen ja kohtelias :>> vähän oli söpöö.. ghii. ja meitä ei seksuaalisesti kyllä ahdisteltu ellei sitä lasketa, et yks ulkomaalanen mies yritti puhuu annalle :D siin jos ois ollu ilkee ni ois voinu tehä paskasti jollekki miehelle et "toi kattelee meitä" mut must siel on kivaa. sit siel on keskellä sellanen iso allas raikasta ja kirkasta vettä ja en tiiä mikä siin on mut tulee ihan sellanen tunne ku ois jossai tyyliin ihmiskunnan alkulähteillä :DD tai sillee... vaikee selittää. tyyliin jossai paratiisissa. siin on ihana lillua ja sit siin on sellanen alastonpatsas. ei sitä osaa kuvailla. mut saa heittää kaikki kroppaan liittyvät estot vittuun ja lillua vaan :> aah.

nyt ois se keilaus viel illalla. ja sunnuntaisin ei tuu BB extraa :(( niin ku mä sitä ootin ja oisin kerranki ehtiny nähä sen... se pirita kyl saa mun puolesta luvan lähtee sielt. se on kauhee hissuttelija. tai sellanen pidättäytyny et tekis mieli hirttää se kattoon. mia on kans ärsyttävä ja ruma, mut sen aika ei taija olla viel lähtee :P kukaha kolmas siin äänestykses oli.. ei varmaa kukaa kovin ärsyttävä koska muuten muistaisin sen viel.

ihanan rento olo<3
nyt pitäs olla ihuna mies vieres.
sit vois vaan käpristyy kainaloon ja levätä siinä <3

ps. tosi vammasta ku jalat puutuu koko ajan ihan ilman syytä :S ei varmaan oo kauheen tervettä. vois mainita täst seuraavan kerran ku hakee pillerireseptii... jos jaksaa.

nyt katinkullassaLauantai 21.10.2006 22:04

nyt perillä :) lähettiin aamulla ja joutu heräämää jo joskus kaheksan aikaan -.- ihan liian aikasi. tultiin kolmelta tänne ja menin heti nukkuu lisää :D ja heräsin äsken.. oli pienet päivärit. ghii. nojoo, tää päivä meni vähän ohi. muut kävi tänää jo kylpemässä mut nyt ei kyllä jaksa enää lähtee. ihanaa<3 pääsee urheilee oikei sydämen kyllyydestä!

ikävä rakasta<3

päivää taas lprstä :)Perjantai 20.10.2006 21:56

kukaa ei oo koneella vaik ootan raksuuni<3 tulis jo... :( tää on ny vika ilta ku ehtis jutella ihmisten kaa ku huomen on lähtö sinne katinkultaan ja siel ei oo sit enää konetta. huoh. no ei näy ketää... onpas tylsää.

lappeenrannassaPerjantai 20.10.2006 01:35

nyt on matka ohi :) meni tosi kivasti ja kalleki jakso koko matkan kiltisti eikä yhtää marissu. nyt on matkasta takana siis sellanen 3½h ja lauantaina lähtee toinen mokoma 4h jos pysähdyksii ei lasketa eli reissata saa kyl :D tänää jäi BB kattomatta. voi vitura.. no huomenna ehtii hyvi.
etin treeltä kaupungilt niit bikineitä muttei niit missää tähä aikaa hyyty eli huomen pitäs täält lähtee sit ettii.hennesis oli alennukses kyl muutamay bikinit mut ne oli ihan surkeita kokoi ja viel vitun rumii. prismas ois varmaa ollu mutten sit tiiä kuinka hienoi :P

nyt harhakuvailen ja on tylsää :P blää...

lähössä faijalle :)Torstai 19.10.2006 16:53

moimoi, lähetää tänää faijalle, ei tässä muuta mutta et ette kaipaile :D mennään tänään lappeenrantaan ja sieltä sit katinkultaan lauantaina. kauheen pitkä matka taas mut onneks on aika tottunu. vähä siel on taas siistii siel kylpyläs, saa rentoutuu ja urheil<3 aaaaaah. *oottaa jo* paitsi et unhodin bikinit ja pitää käyä ostaa uudet :D hehee, osaan. no ei se oo nii justiinsa

[Ei aihetta]Perjantai 13.10.2006 19:53

HALUAISIN :
Olla: // juuri tässä, tässä on tosi hyvä.
Syödä: // Nyt ei itseasiassa ole mitään erityistä, mutta kohta syön varmaan pastaa ja jauhelihaa
Juoda: // jääteetä
Saada: // olla ihan rauhas

VIIMEKSI:
Kävin: // kaupassa :) K-marketissa
Join: // vettä
Tipuin tuolilta: // en muista ollenkaan :D varmaan joskus lukiossa
Itkin: // olisikohan ollut maanantai?
Nauroin: // tänään ja koko ajan on sellainen hykerryttävä olo että tekisi mieli nauraa :) eilen sain viimeksi kunnon hepulin

KYSYMYKSIÄ:
Keneltä haluaisit pyytää anteeksi nyt: // nyt ei ole ketään. olen saanut pydettyä anteeksi kaikilta, joilta on pitänytkin.
Oletko tällä hetkellä riidoissa jonkun kanssa: // en riidoissa, mutta muutamien käytökseen on palanut päreet eikä jaksa pitää yhteyttä, ellei sieltä suunnasta kuulu jotain.
Häpeätkö itkeä kavereidesi nähden: // en oikeastaan
Oletko löytänyt netistä kavereita: // juuh
Mitä kappaletta kuuntelen nyt: // en mitään kun olen koulun koneella

SUOSIKKI:
Huulikiiltosi: // en käytä
Ripsivärisi: // ei ole useampia kuin se yksi
Värisi: // musta, valkoinen ja sininen. nyt rinnalle on noussut uutena oikein kirkas punainen.
Liikuntalaji: // sulkapallo ja aerobick
Kynttiläsi: // joo ei oo
Kirja: // FILO 2 :D
Kenkäsi: // 38-39

OLETKO:
Itsepäinen: // aika harvoin. mieleni saa kyllä aina käännettyä
Ilkeä: // vieraille kyllä turhankin joskus. rakkaille sitten taas olen tosi kiltti<3
Viisas: // riittävän mielestäni
Hyvä koulussa: // lukiossa olin ihan perus mutta nyt on lähtenyt homma vähän lapasesta
Hyvä soutamaan: // en! se on niin raskasta :D apua
Itsetuhoinen: // en todellakaan
Tylsä: // en koe olevani ellei oikein vituta joku asia, tosi harvoin.
Purevaa vai lyövää tyyppiä: // lyövää
Satuttanut itseäsi: // en onneksi
Huutanut jollekkin ystävällesi ja kadut sitä: // en tykkää katua asioita, mutta joskus kun huutaa rakkaille tai vaikka mutsille niin tulee sitten jälkeenpäin ettei se varmaan niin pakollista olisi ollut. asiat saa kyllä aina puhuttua
Satuttanut ystävääsi ja kadut sitä: // varmasti satuttanut mutta en kadu, koska se on lähes aina tahallista
Yksinäinen: // vain muutaman kerran elämässäni
Miksi: ennen en ollut ikinä, mutta nyt joskus kämpillä kun ei ole mitään tekemistä, mutta ne yksinäisyyden tunteet on tosi hetkellisiä

ONKO:
Vika tietenkin aina sinussa: // ei. vika ei ole kenessäkään
Sinulla lainkaan tapoja: // juurtuneita tapoja vai käytöstapoja? juurtuneita ei ole mutta käytöstapoja kyllä - jaksan soveltaa niitä vain todella harvoin
--
äh, aika loppui ja koulun ovet menee lukkoon. jatkan myöhemmin :P noi seuraavat vastaukset on hanna^_n vanhoja
---
noniin, ja jatkuu taas :)
--
Sinua kohdeltu huonosti: // varmasti on monestikin, mutta en jaksa välittää saatikka että enää muistaisin
Sinulla pelkoja: // tappavat taudit on kamalia, mut eniten pelkään verisuonten katkeemista

KYSYMYKSIÄ:
Rakastatko ystäviäsi/kavereitasi: // en oikeastaan. en samalla tavalla kuin tomppaa<3
Kelle puhuit viimeksi messengerissä (jos ei ole messengeriä älä vastaa): // miikalle muistaakseni? enpäs ole varma
Lause/sana jonka sanoit viimeksi: // just puhuin mutsille mut mitähä ihmettä se oli O.o jotenki se liitty pakkaamiseen
Miksi: // koska ollaan lähössä kohta faijalle
Oletko ihastunut: // joo :> raksuun<3
Oletko rakastunut: // joo x) edelleenki<3
Katsotko sinkkuelämää: // en khyl
Paras sarja ikinä: // Big Brother! :D
Jaksatko elää elämääsi: // Tottakai :) en jotenki vaan ymmärrä mitä jaksamista tässä nyt ois ku asennoituu oikein
Hesburger vai Mc'Donalds: // mäkki
Oletko koskaan ajatellut että olet valinnut ystäväsi väärin: // ehkä joskus pienenä ja onhan sitä tullut spekuloitua yleensäkkin että missä olisin jos ois valinnu eri tavalla mut oon ny tosi tyytyväine elämäntilanteeseeni<3 eli en
Minkälainen sää ulkona on?: // pilvinen

ASIA, MITÄ TEIT TÄNÄÄN -
1. heräsin, söin muffareita, pakkasin ja tulin koneelle

NIMEÄ HENKILÖ
1. jota viimeksi pussasit: <3
2. jolle viimeksi kerroit, että hän on tärkeä: <3
3. jonka haluaisit nähdä: rakkaan<3
4. jonka kanssa puhut pisimmät puhelut: en puhu oikeestaa puhelimessa ollenkaa, ku on zeroforty, mut eiköhän se oo tää sama raxu x)

Nimi = Nella
Lävistyksiä = Ei oooole. Toivottavasti navassa ois viel joskus :> korviksiikaa ei oo enää
Pituus = 161cm
Kengännumero = 38-39
Hiustenväri = Vaalea, alta värjätty ruskeeks.
Sisarukset = Anna ja Kalle
Elokuva, jonka ostit viimeksi = En oo varmaan ikinä ostanu yhtää
Cd, jonka ostit viimeksi = Ezkimo joskus yläasteella
Henkilö, jolle soitit viimeksi = Tomi
Henkilö, joka soitti sinulle = Faija
Tv-show, jonka katsoit viimeksi = Conaniii
Henkilö, jota ajattelet = Äsken faijaa ku kirjotin sen tohon

VASTAAN VAI PUOLESTA
Kaukosuhteet = puolesta, mut perseestä ne on
Hyväksikäyttö = vastaan
Itsemurha = vastaan, jokanen saa tehä elämällään mitä haluu joo, mut vastaan vaan siks etten oikei nää siin mitää järkee missään tilantees
Ihmisten tappaminen = vastaan, mut sota on asia erikseen.
Teinitupakointi = puolesta, paha alkaa jeesustelee
Rattijuopumus = vastaan
Homo- ja lesbosuhteet = puolesta
Saippuasarjat = puolesta vaikken ite kato

OLETKO
Koskaan itkenyt tytön vuoksi = varmasti jos joku tyttö on loukannut, mutta yksittäistä tilannetta ei tule mieleen.
Koskaan itkenyt pojan vuoksi = tuhannet kerrat
Koskaan valehdellut jollekulle = olen
Koskaan ollut nyrkkitappelussa = siskon kaa oltiin ennen aina
Koskaan joutunut pidätetyksi = en itseasiassa

AJATTELETKO OLEVASI
Hauska = no en tiiä :D hupasa on varmaa parempi sana
Kiihkeä = sillon ku sille päälle sattuu x)
Ystävällinen = perusluonteeltani en oo, mut joskus tekee mieli olla oikei kiltti :>
Huvittava = oon
Rakastava = joo<3
Huolehtiva = en. harvoin ees tomia kohtaan<3
Suloinen = tomi väittää et oon x)

SUOSIKKI-
Nelikirjaiminen sana: pano :D
Sarjakuva/piirroselokuva: Hopon poppoo
Viikonpäivä: lauantai
Inhokkipäiväsi: keskiviikko
Koru: sydän tomilta
Erikoiskyvyt/lahjat: no ainaki tää mun yltiöpositiivinen elämänasenne ^^ taidoista en oikei tiiä ku ne ruostuu heti jossei treenaa
Trampoliinit vai uima-altaat?: uima-altaat ehdottomasti. trampoliinis menee selkä :S

HENKILÖ, JOKA VIIMEKSI...
Nukkui sängyssäsi: nukuin viimeks yksin :< mut tomi nukku tos mun kaa viimeks
Näki sinun itkevän: tomi
Sai sinut itkemään: raxu
Oli kanssasi elokuvissa: vittu siitä on aikaa :o mut jos oikein muistan ni tomi
Huusi sinulle: Anna, ylläri
Lähetti sinulle sähköpostia: tutor-hauska yks muija

OLETKO KOSKAAN...
Sanonut "rakastan sinua" ja tarkottanut sitä: olen, mutta vain yhdelle ihmiselle
Ollut julkisella paikalla yöpuvussa: monet kerrat :D yleensä se reissu on sunnuntaiaamuna kun menee ostamaan kissanmaankioskilta tupakkaa eikä jaksa pukee. tosin yleensä on silti takki päällä ettei huomaa nii paljo :P
Pitänyt jonkun salaisuuden: omia salaisuuksiani varmasti, mutta muiden O.O voi olla, että olen, mutta melkein vahingossa kertoo aina kullalle
Itkenyt elokuvan aikana: harvemmin. enemmän kun kuuntelen musiikkia
Ollut Euroopassa: tässähän sitä ollaan :D nojoo, olen muuallakin euroopas
Toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta: miettiny millast se ois kyl
Paljonko kello on?: 13.39
Omenat vai banaanit?: banaanit. omena on tylsä
Sininen vai punainen?: sininen oli ennen kestosuosikki mut melkei vois jo sanoo et punanen
Kevät vai syksy?: kevät ehdottomasti. syksy on ankee.
Mitä aiot tehdä tämän jälkeen?: pukea, meikata ja mennä Marian kaa kaupunkiin
Minkä aterian söit viimeksi?: muffinssei eli aamupalan
Lukio vai amis: LUKIO, henkeen ja vereen :D
Oletko tylsistynyt?: vähän, mutta kohta on onneksi tekemistä
Minkä äänen kuulit viimeksi?: kallen hyräilyy koko ajan :D
Mitä tuoksua nuuhkit viimeksi?: hajuvettäni
Milloin olit viimeksi Suomen ulkopuolella?: viime kesänä, mut jos se ois musta kiinni ni seuraavana viikonloppuna :D

YSTÄVYYS/RAKKAUS
Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?: en vitussa
Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, joskus niin kuin monta?: khyl, mieluiten 3 mut kakskaan ei ois paha
Mikä on sinulle tärkeintä ystävyydessä?: se et pystyy juttelee kaikest

MUUTA TIETOA
Rikosrekisteri?: löytyy muttei merkintöi
Mitä kieliä osaat?: suomee<3 enkkuu, ruotsii, ranskaa
Viimeisin lukemasi kirja: luen täl hetkel Häkkisen Kielitieteen perusteita
Nimeä lempiasioita makuuhuoneestasi: punanen matto ja tietokonetuli
Asia, josta pidät itsessäsi vähiten: jaloista. jos pitää ottaa luonteenpiirre ni parantaisin keskittymiskykyyni
Kamalin tunne maailmassa: paniikki varmaan, mutten oo kokenu viime aikoina ni en muista. mut se kun tuntuu et toinen ei välitä tuntuu pahalt
Ketä rakastat: tomia
Ketä kaipaat: sitä samaa<3

Lempinimet: pa-ne-pa, iba, nepa, snellu..
Nimesi alkukirjaimet: N. M. I. N.
Kuinka vanhalta näytät?: varmaan ikäseltäni ku ei kysytä enää nii paljoo papereita :P 17weeltä ois kiva näyttää x>
Kuinka vanhan ihmisen tavoin käyttäydyt?: 16 :D
mikä saa sinut noloksi: en oikei osaa hävetä asioita paitsi sit jälkeenpäin ja sillon ne asiat on niit kaikkein mitättömimpii
Mikä saa sinut onnelliseksi: pienet asiat; ku ajetaa autol ni valot on vihreel, ulkona on hyvä ilma, tekstarit kullalta... :)
Mikä huolestuttaa sinua?: ei täl hetkel mikään

OLETKO KOSKAAN...
Ajatellut, että kuolet: olen joskus kun pelkäsin sairastuneeni
Halunnut karata: joskus ihan pienenä :P
Tupakoinut: khyl
Harrastanut seksiä: onneks ^^