IRC-Galleria

kiitos anna :DDDMaanantai 26.11.2007 23:35

Albus Dumbledore wonders how you managed to get through Hogwarts.
Lord Voldemort even questions your sanity, but thinks youre a great Death Eater nonetheless.

Minerva McGonagall gets the shivers when she thinks about you.
Severus Snape tries to avoid you.
Rubeus Hagrid is terrified of you.
Horace Slughorn always knew you were insane.

Sirius Black curses the ground you walk on.
Remus Lupin secretly loves you but would kill himself if anyone ever found out.
Bill Weasley sees you as a threat to the Order and thinks you should be locked up in Azkaban.

Lucius Malfoy thinks youre good in bed.
Bellatrix Lestrange thinks youre great.
Peter Pettigrew cowers in fear around you.

aivan loistava :DDDDD paras. tollanenha mä oon :D toi bellatrix vähä pelottaa tossa tosin :s

http://www.quizilla.com/users/The.Dementors.Kiss/quizzes/What%20do%20the%20Harry%20Potter%20adults%20think%20of%20you%3F

moiMaanantai 26.11.2007 20:15

en oo pitkää aikaa kirjottanu eli voisin yrittää saada tänne ny jotai. oikeesti pitäs kirjottaa tollanen yks koulujuttu... äh, ei omatunto kestä, pakko se on mennä tekee.
mut kerron nyt vaa et meil oli viime viikol kaks pahinta tenttii jotka meni läpi eli nyttei oo enää suuria haasteita edes :>> toisesta sain 4 ja toisen tulokset saan huomen. voiha se periaattees olla reputettukki mut kyl mä ny siihen jonku verra sain et saa se olla ainaki se 1-2 :D se on onneks sivuaine ni sei oo nii justiinsa.
rakastaa kultaa<3 btw
hei synttärit on jo ens viikolla. jee, enää tää viikko. pitäs varmaa ettii joululahjoja. hih. tiiän jo suurimmalle osalle mitä oon ostamas. ku tulis ny vaa se palkka ni ois kaikki hyvin. ainii, ja veroprosentti pitää nostaa. oon tienannu ny koko aja niinku about nollaprosentilla vaik raja on kohissu yli jo ajat sit :D hyvin menee.

ps. unisef jyrää
siel on oikeesti hauska porukka :> ei se mee ees työstä.

moikka taasMaanantai 05.11.2007 23:47

kiva ku on jotai mitä odottaa :) nyt tuntuu et on ihan törkeesti kaikkee kivaa odotettavaa. silleen jaksaa paljon paremmin päivästä toiseen. toisaalta huomaan sitte et elän aina vaan sitä tiettyä asiaa varten ja elämästä menee tosi monia juttuja ohi :D no jokatapauksessa. nyt vikat jutut joita odotan on se et pääsee parturiin ja saa uudet hiukset, jee ^^ toivottavasti niistä tulee hienot! lähinnä siis vaan ettei niistä tuu keltaset. meen toho yliopiston viereiseen paikkan. on toi kyl kallista. tai siis mä sain ny ton halvimman ni se oli joku 60e. ihan törkeesti. onneks ei tarvikkaa kyl käyä ku kerran pari vuodes :DD muuten ei ois rahaa. ny on vaa pakko mennä ku tulee kaks haarasia ja muutenki on alkanu menee tosi huonoon kuntoon ni parempi entistää taas.

jee, sai viestin kullalta täs välis<3 ja kohta alkaa BBki. no kerron tässä välissä ny kuitenki nopeesti.

sitte toinen kiva asia mitä ootan jo on synttärit :> toivottavasti ne menee hyvin, ollaa auvon kaa mietitty niit ny aika paljo ja koitan hoitaa kauheesti niitä sen ukkelin kanssa ja nyt ku asiat alkaa pikkuhiljaa olla järjestykses ni uskaltaa alkaa jo odottamaan niit jännissään ^^ jee!
sitte niitten synttäreitten jälkeen on enää muutama viikko ku lähetään sinne floridaan ja se on hirmu iso jee :] ja sitte dominikaaniseen. ja si kaiken kukkuraks sain just kuulla et kävästää viel miamissa eli si tulee koluttua vähä enemmänki amerikkoja kerralla. oon nii täpinöissäni! sit ku siihen lisätään vielä tää et joulu tulee ja oon siitäki iha innoissani ja on kiva ku lunta sato ja alkaa pikkuhiljaa tuntuu joululta (: ja muisti et kulta oli ostanu tälle sellasen ihanan lahjan joka täytyy muistaa ottaa käyttöön<3 heti ku käy tampereella ni varastaa sen tänne heti ja voi katella sitä sit joka ilta [: hii<3 tää tykkää tän rakkaasta.

nii! se piti viel sanoo ettei siinä kaikki :D sit ku joulu on ohi ni on iha tylsää ja normaalisti se tammi-helmikuu on kaikkein tylsimpii ku ei oo enää joulu mutta silti kylmä ja sillee ni sit on sen jälkee milano. voi jumpe mä tykkään elämäntilanteestani tällä hetkellä. ja tän kaiken vielä kruunaa BB :> se et joka ilta on jotai tekemistä. sit viime viikonloppuki oli aivan ihana. se on rakas<33 pusuuuuuui<3
1. on oma rakas jonka kanssa menee hyvin
2. saa matkustaa paljon
3. on opiskelupaikka
4. on kiva kämppä
5. on töitä nii paljo ku haluis tehä ja unisef on ehkä paras pomo ikinä

jeee! ^_______________________^

oon onnellinen<3

hassuaMaanantai 05.11.2007 22:17

http://www.news.com.au/perthnow/story/0,21598,22492511-5005375,00.html

täs on hassu testi. oon kyylänny sitä ny varmaa tunnin putkeen ku tää on jotenki nii hypnotisoiva. päähän sattuu ny iha törkeesti ku koitin nähä tän noilla molemmilla tavoilla :D onnistuin loppujen lopuks mut toi on nii kummallista ku vaik toi periaattees koko aja pyörii samalla tavalla ni silti se silmien edessä vaihtaa suuntaa. näin eka pelkästään myötäpäivään eli olin oikeeaivonen, mut si ku keskityin aivan törkeesti sain sen pyörimään toiseen suuntaan useempaanki kertaan mut heti jos yhtään herpaantu ni se valu taas myötäpäivään :D vammasta!

no tossa kuitenki mu tulokset. olin siis right brain, mut ossin tosi vaikeesti ajatella myös oikeel mut päähän alko sattua - nii muute alko aina matikan tunnillaki ! nyt muistinki mist tää tunne oli tuttu.

eli oon

RIGHT BRAIN FUNCTIONS
uses feeling
"big picture" oriented
imagination rules
symbols and images
present and future
philosophy & religion
can "get it" (i.e. meaning)
believes
appreciates
spatial perception
knows object function
fantasy based
presents possibilities
impetuous
risk taking

mut huomaan etten tosiaan oo kaikkee tota, esimerkiks mul toi 'believes' ja 'fantasy based' ei pidä paikkaansa yhtään.
täs on toinen vaihtoehto

LEFT BRAIN FUNCTIONS
uses logic
detail oriented
facts rule
words and language
present and past
math and science
can comprehend
knowing
acknowledges
order/pattern perception
knows object name
reality based
forms strategies
practical
safe

20 weee. iiiiksSunnuntai 04.11.2007 21:17

BILEET

niimpä, BILEET!
paikka varattu ja homma alkaa olla kunnossa. vihdoinki.

rakas<3 hih. kiva ku oot tääl :>

kunnon opiskelu alkanuTiistai 16.10.2007 22:50

opiskelu vauhdissa <: tää on kivaa. kaikki alkusähellykset on loppunu ja pääsee kunnolla opiskelee. tein hopsin tossa vähä aikaa sitte ja tajusin että perkule täältä valmistuuki joskus :D alku oli vähä hankalaa ja stressaavaa ku tuli kerralla kaikkee uutta, mut sitä kesti onneks vaan ton ekan kuukauden. nyt alkaa tietää jo paikat, hallita toimintatyylit ja tosiaa ku toi opintosuunnitelma on kunnossa ni ei oo hädän päivää. tein siit viel tosi löysän ja heittelin kaikki kurssit vaa sinne ja tänne. en ees merkannu ruotsii ja enkkuu sinne mihinkää, mut se maikka sano et se on iha hyvä ja tavottelemisen arvonen. no mut joo, saan sen homman kasaan varmaa paljon nopeemmin ku tossa suunnitelmassa.

nii joo, ja saatiin eka essee takas! ja ei ollu yhtää punakynää :> pari hassua 'mielummin näin' mutta ei yhtää kunnon virhettä. sitte saatii ekan tentin tulokset ja sain nelosen! jee, olin aika ylpee. se oli se semantiikan kurssi. kirjottamisen kurssin työhakemuksesta sain vaan kolmosen mut sen teinki kauheen nopee yhessä illassa enkä jaksanu oikei keskittyy et sinänsä ihme et tuli ees kolmonen. nyt on kauheesti kirjotusjuttuja työn alla taas, mut onneks tulee syysloma<3 ens viikko vapaa, ni on hyvin aikaa tehä ne kaikki jutut. pitää siirtää ne tiedostot kannettavalle et voin tehä niit kans sit tampereella, ettei ne viivästy. pitäs tehä yks oppimispäiväkirja loppuun, mut sen onneks jo alotin ja siit ei puutu enää ku yks sivu. tosin taida tehä vähä pitemmän. se pitäs kirjottaa huomenna loppuun, ku se kurssi loppuu ja palauttaa sitte joskus ens viikolla muistaakseni. sitä tarvii sit vaa vähä hioo. sit pitää tehä yks tiedote, mut sen heitin jo iha läskiks :D siis tein sen jo toisin sanoen, siel esiintyy muun moassa Sinko Sanko, kiinalainen kilpikonna ja Raff Gi, joku ohjaaja. onpas yliopisto vakava henkistä. sitte on viel kaks kirjotelmaa kirjallisuuden kurssiin, joista toisen pitää olla jo ens tiistaina valmis ja tehtävän anto annettiin vasta tänää. se on ehkä haasteellisin koska se teksti joka sit yhes valittiin, on melko vaikee, aikaa vähä ja asia iha uus. iiks. mutta enköhän mä selviä. ainaki jotenki. se siin on kans harmillista et se palautuspäivä on ens viikol vaik sillon ei oo kouluu. eli se pitää siis lähettää postissa jos viikonloppuna et se varmasti ehtii sit maanantaiks-tiistaiks tänne, ku en oo tääl turus viemäs sitä. huoh. kaikenlaista.
siihen toiseen kirjallisuuden kurssin esseeseen on onneks vielä aikaa muutama viikko eikä se oo musta si nii justiinsa, koska siin on pohjateksti ja plää, kaikkee.
no mutta ahkeruus palkitaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.10.2007 02:37

OMISTAN:
Nokian puhelimen [x]
Samsungin puhelimen [ ]
jokin muu puhelimen [x] lg:n

--> OTA KÄNNYKKÄSI ESIIN. MENE VASTAANOTETTUIHIN TEKSTIVIESTEIHIN.

Montako viestiä puhelimessasi on?
- vastaanotetut 25 + luonnokset 6 + lähetetyt 23(tyhjensin just) = en jaksa laskee

Seuraavat kysymykset koskevat kuudennen viestin lähettäjää.
1. Onko hän tyttö vai poika? - poika, tai mies :D
2. Nuorempi vai vanhempi kuin sinä? - vanhempi, se on mun faija
3. Rakastatko häntä? - joo
4. Asuuko hän samalla paikkakunnalla kun sinä? - ei
5. Omistaako hän jonkin lemmikkieläimen? - omistaa kissan

Onko ensimmäisen viestin lähettäjä hyvä ystäväsi?
- tavallaan joo, tai sisko

Onko viidennen viestin lähettäjä sinulle tärkeä ja rakas?
- on<3

Onko viimeisen saapuneen viestin lähettäjä tyttö vai poika?
- tyttö

Luotatko viimeisen viestin lähettäjään?
- kyllä, erittäin paljon

Mitkä ovat toisiksi viimeisen viestin kolme ensimmäistä sanaa?
- "anteeks jos oot.."

Oletko ihastunut kahdeksannen viestin lähettäjään?
- oon, rakastunu<3

--> MENE PUHELUIDEN TIETOIHIN JA SIELTÄ VASTATTUIHIN PUHELUIHIN.

Onko kolmas soittaja sinulle tärkeä?
- on

Missä ja milloin olet tutustunut viidenteen soittajaan?
- muutama vuosi sitten kesällä, kaverin kautta, nähtiin ekaa kertaa grillillä

Vihaatko vai pidätkö viimeisen puhelun soittajasta?
- pidän

--> MENE OSOITEKIRJAN NIMILISTOILLE.

Montako A-kirjaimella alkavaa nimeä listassasi on?
- 21

Montako H-kirjaimella alkavaa nimeä listassasi on?
- 13

Kirjoita kaikki sinun etunimesi kirjaimet alapuolelle, ja niiden perään montako samalla kirjaimella alkavaa henkilöä listassasi on.

N [12]
E [16]
L [8]
(L)
A [21]

Seuraavat kysymykset koskevat 28:tta henkilöä.

1. Onko hän tyttö vai poika? - tyttö
2. Onko hän mielestäsi nätti/komea/hyvännäköinen? - ihan normaalin näköinen :) sievä
3. Onko hän brune vai blondi? - ei kumpikaan, sellaset epämääräsen väriset. ei voi sanoo et ois tumma blondi eikä et vaaleenruskeet. saattaa olla muute vaaleet jois on vaaleenruskeita raitoja
4. Montako kirjainta hänen nimessään on? - 11 sukunimen kans
5. Mikä on hänen nimensä kolmas kirjain? - i
6. Missä olet tutustunut kyseiseen henkilöön? - oltiin samalla luokalla ala-asteella
7. Onko hän sinulle jotain sukua? - eih

Oleko saanut viestejä tämän kyselyn aikana?
- en tietääkseni

Oletko lähettänyt viestejä tämän kyselyn aikana?
- en oo

Onko kukaan soittanut sinulle tämän kyselyn aikana?
- ei

Oletko soittanut kenellekään tämän kyselyn aikana?
- no en oo. kauhee tivaus

Lähetätkö enemmän viestejä vai soittelet?
- lähetän oikeestaan pelkästään viestejä, mut kullan kaa puhun monen tunnin puheluita.

awwwwww~Perjantai 12.10.2007 01:17

ihan pirun hyvä testi :DPerjantai 12.10.2007 00:58

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/peruskoulutesti/

testatkaa.
back to school! kattokaa :DD enkku ja ruotsi 9! haluun takas kouluun!!

hehee... tän pakotan auvon tekee..

inkeriltäTiistai 02.10.2007 00:49

Täytä kysely, lähetä se kavereillesi sekä minulle takaisin!
Rastita lause joka on TOTTA sinun kohdalla. Suluissa voit antaa
lisäkommentteja aiheesta.

Minä olen
(x) uinut avannossa (jos kastautuminen lasketaan)
(x) käynyt Lontoossa
( ) käynyt Belgiassa
( ) mennyt vahingossa väärään junaan
(x) käynyt Ranskassa
(x) katsonut samaa leffaa kaksi kertaa peräkkäin
(x) nukkunut veneessä
(x) tehnyt runoja
( ) ollut lempiartistini keikalla
( ) harrastanut balettia
( ) ollut kirpparilla myymässä
( ) löytänyt kadulta rahaa
(x) värjännyt hiukseni
(x) lintsannut
(x) saanut jälki-istuntoa
(x) matkustanut pummilla
(x) lukenut Raamattua
( ) tuhlannut yli 200 euroa kerralla vaatteisiin
( ) ollut yksin leffassa
( ) ollut kielikurssilla
(x) soittanut pilapuheluja
( ) kokeillut nyrkkeilyä
(x) kierinyt alasti lumikinoksessa
(x) voittanut arvonnassa
( ) pyörtynyt
(x) haaveillut näyttelijän urasta
(x) joutunut jonkun epäilyttävän tyypin seuraamaksi
( ) lukenut dekkaria
(x) menettänyt läheisen ihmisen
( ) ollut isosena jollain leirillä
(x) käyttänyt minihametta
(x) jättänyt kokonaan lukematta kokeisiin
(x) tuntenut itseni yksinäiseksi
( ) tehnyt kurkkunaamiota kasvoillesi
( ) ollut katsomassa oopperaa
(x) harrastanut näyttelemistä
(x) lukenut Mauri Kunnaksen kirjoja
( ) neulonut lapasia
( ) katsonut Stand by me-leffaa
(x) eksynyt
(x) keksinyt aprillipäivänä pilan jonka joku uskoi
( ) järjestänyt yllätysjuhlia jollekin
( ) liftannut
(x) syönyt pizzaa aamupalaksi
( ) ollut ambulanssin kyydissä
( ) ollut poliisiautossa
(x) omistanut lemmikkieläimen
( ) ollut interreilaamassa (en vielä :< harmi)
(x) laulanut sooloa jossain tilaisuudessa
( ) soittanut/laulanut bändissä
(x) ajanut autoa
( ) ajanut mopoa
(x) nukahtanut koulussa tunnille (yhden ainoan kerran kun nukahdin silmät auki kahden vuorokauden valvomisen jälkeen)
( ) saanut aivotärähdystä (en tiedä, ehkä sellasii pieniä mutten oo varma)
(x) lukenut salaa toisen päiväkirjaa
(x) ollut tietokoneella yli 5 tuntia putkeen
(x) maalannut taulua
( ) ollut yli kuukauden pois kotoa (piti oikei miettii. voi olla etten. kuukauden oon ollu varmaa mutten ehkä yli)
(x) ollut kesätöissä
( ) maistanut mustekalaa
(x) unohtanut parhaan kaverisi syntymäpäivän
( ) ollut festareilla
( ) karannut kotoa
( ) käynyt Wienissä
(x) luntannut kokeessa
( ) saanut ampiaisenpiston (kimalaisen kyllä)
(x) saanut murtuman (vasen ranne)
( ) lomaillut Espanjassa
(x) antanut rahaa katusoittajalle
( ) ensin inhonnut jotain leffaa/tv-sarjaa ja sitten alkanutkin tykkäämään siitä
( ) käynyt Hollannissa
( ) käynyt Irlannissa
( ) käynyt Ukrainassa
(x) virkannut (kaksi kertaa elämässäni)
(x) pelannut twisteriä
( ) katsonut Kauniita ja rohkeita kokonaisen jakson verran
( ) hukannut kirjaston kirjan
(X) kulkenut alasti kotona
( ) ollut galleriassa päivän kuvana
(x) opetellut elvyttämistä
(x) pelannut golfia
( ) ollut liikenneonnettomuudessa
( ) tilannut jotain ostos-tv:stä
( ) ollut sairaalassa yötä
(x) vuokrannut asunnon
(x) ollut Lapissa
( ) saanut jonkun jäsenen menemään sijoiltaan
(x) pelannut cs:ää (kokeillut ja olin iha paska :D)
( ) ollut lehdessä
( ) tilannut jotain netistä
( ) ollut tappelussa
( ) lukenut kirjan ruotsiksi
(x) käynyt ulkomailla elokuvissa
( ) ollut lastenkodissa
(x) käyttänyt heijastinta
(x) leikkinyt pikkuautoilla
(x) syönyt viimeisen tunnin sisällä (joo :DD pa = nuudeleita + vettä = nuudelikeitto :DD)
(x) valvonut yli 48 tuntia putkeen
(x) ollut onkimassa
( ) kuvitellut olevani kala
(x) itkenyt itseni uneen
( ) soittanut kirkon kelloja
( ) kerännyt kolehtia
(x) teipannut suuni kiinni
( ) palauttanut kokeen tyhjänä
( ) ollut nälkäpäivä-kerääjänä
( ) pessyt hampaat joka ilta (joka ilta elämässäni? no aika hyvä säkä sais olla et kukaa vois :D)
( ) saanut kuhmun viimeisen vuoden aikana
(x) saanut mustelman viimeisen vuoden aikana
(x) tippunut rapuista viimeisen vuoden aikana
( ) saanut aivotärähdyksen viimeisen vuoden aikana
( ) tippunut puusta viimeisen vuoden aikana
( ) ollut sairaalassa viimeisen vuoden aikana
( ) käynyt lääkärissä viimeisen vuoden aikana
( ) saanut silmätulehduksen viimeisen vuoden aikana
(x) käynyt kampaajalla viimeisen vuoden aikana (joku 10 kk sitte :D eli kuitenki iha sika pitkä aika)
(x) rakastunut