IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 28.05.2007 18:53

apua, pääsykokeet kohta. iiks. enää viikko. kamalaa. enkä ees tiiä mitä pitäs viel lukee :S mullon muuten uudet modit.. tehtiin aika nopeesti mut onpaha ny vähä vaihtelua. kiitos firsti^^

[Ei aihetta]Torstai 24.05.2007 16:56

ensimmäinen paniikki pääsykokeesta iski.
enää reilu viikko ja pitää lukee viel kielioppia!!!! apua!!!!! haluun äkkiä kirjan ääreen!!!

heiheiTorstai 24.05.2007 15:36

oon auvolla, tääl pyörin yksikseni :D on kipee olo, vilustunu. päätä särkee, heikottaa ja on koko aja samaan aikaan kuuma ja kylmä. mutta vitut siitä. pitää lukee. aikaa on enää alle 2 viikkoo. saan ihan just taas loppuun ton kielitieteen perusteet. tän viikon loppuun viimestään. sit oon lukenu sitä jo ihan liikaa. viimeset intensiiviset viikot on uhrattu kieliopille, ja vaan kieliopille. opettelen sitä 24/7 ja niin vitusti, että osaan kaiken etu- ja takaperin. oikeestaan pitäs lukee kaikkia tekstejä nyt et kielikorva kehittyis, mut siihen ei kyl riitä enää aika. aamulehtee oon koittanu lukee ja meijän kaikki lehdet on jo ihan lauseenjäsennetty :D täytyy vaa ny muistaa, etten juutu liikaa niihi lauseenjäseniin ku on kaikkee muutaki tärkeetä. nii ja sit täytyy käydä koululla juttelemassa äikän maikan kanssa. nyt pitäs puhdistaa korvat ja käydä röökillä. mulla kutiaa kitalaki ihan sikana. varmaan koivuallergiaa. pyh, allergiat on vammasille. en nöyrry. pitää vaa toivoo, etten räjähdä taas ranskassa.

nii, hei, en tainnukkaa kertoo siit viel :D keksittiin et lähetään ranskaan: mä, xaquilda , Hoksu^ ja Gilnor . Se oli aika extempore idea, mut toteutetaan se ny. Lähtö on 16. kesäkuuta ja joskus 27. tms tullaan takas. Tulee ulkomaatäyteinen kesä. Viime kesänä en ollu missää ni nyt käyn senki eestä :D Sitte oon pari viikkoo ihan rauhassa tääl Suomessa ja jännitän uusinta Potter-leffaa, minkä jälkee lähen Lontooseen viikoks ^^ joha on. Sit tuleeki jo tulokset ja sit ku toivottavasti pääsen ni tuleeki jo muutto Turkuun :) itseasias voisin muuttaa jokatapauksessa.... Vähän on kyllä jännää. Lontoo ei jännää nii paljo, ku siel ihmiset sentää puhuu enkkua, mutku ranskalaiset on nii tärkeitä sen oman kielensä kanssa.. Ja mun ranskan kielen taito ei oo parhaasta päästä :D on päässy vähä kulumaan vuosien varrella. no mutta eiköhän me pärjätä. julkisilla vaan pitää pelleillä, mutta kyllä se hyvin menee.... kai. oon ainut täysikänen siel :D pelottavaa. no mutta interreilausmeingillä lähetään.

ainii, se aamurööki. ei vaa oikei uskaltas mennä ulos jos sit tulee vaa enemmän pipi. no ei ny. ei tänne pelkäämää synnytty, meen ny moiikkkkkaaa--->

toiv auvo tulis kohta <3 nyy

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.05.2007 23:19

päivää. pari viikkoo pääsykokeisiin. en oikei tiiä miten päin tässä pitäs olla. apua. vielä reilu viikko vapaata töistä. tiistaina inssi. ei mulla muuta. moikka.

toka päiväLauantai 28.04.2007 11:15

hellouh, täällä taas. kello on kuus ja mä heräsin ensimmäiseen kunnon päivään. ihanan hiljasta kaikkialla ja sain jopa nukuttuu ku sellanen turistiporukka onnistu yhen jälkee pitämää päänsä kii. tänää lanitetaa siis kunnolla, toi eka päivä oli niinku vähä lämppärii ;> singstar jäi kyl vähä nakertaa. ainii, en muista kerroinko mut kerron ny uudestaa. en osallistunu siihe lauluskabaan ku kuvittelin et siel on kaikki jotai himoproita jotka vetää ylimmäl vaikeustasolla täysiä pisteitä. siihen mul ei ois ollu mitää mahiksii ni aattelin et missaan, siit ois voittanu 500e. mun perus on sellanen pyöree 7000-9000 helpolla tasolla. välillä menee paremmin, mut noi enkun kieliset vähä uupuu :DD noh........ katoin sit eilen sen finaalin......... siin voitti sellanen jätkä joka veti hard rock hallelujahis 4500....... katoin vähä aikaa sillee ettei voi olla totta. mä oisin oikeesti voinu olla ny 500e rikkaampi :D ei ois pitäny kainostella. osviittaa sen verra et mun 7 vee pikkuveliki saa tos biisissä 6000. nakers.

noni, kello kaheksan. ei mitää uutta. jaksoin hei laittautua viel tänää. nukuin viime yönä jonku 5-6h ja pikkuhiljaa alkaa toi ajatuksen kulku hidastuu. yritän ny kuitenki keksii tänne vähä jotai :p tai en jaksakkaa........

heihei, hyvö fiiwisPerjantai 27.04.2007 22:56

hei, mine assyilla. mitä sinä? nojoo, ny loppu. juu, siis löysin taas itteni winter assembly 07:sta O.o no mutta hyvin menee. ny on eka päivä. ja hei, kaikkein paras :D pääsin tänne ilmaseks sisää ja sit noi luuli et oon joku työntekijä tai vip ku ei tääl muuten voi olla muijana. "ja khyyyyl, moon vidun vip" :DD kyl kelpaa. oon tääl läppärillä ja katon ku noi muut datailee. pistän tänne lisää väliaikatietoo si ku tulee jotain. anysee ei toimi perkl mut onneks maailma ei kaadu. wlanikaa ei toimi mut onneks sain pöllittyy verkkopiuhan. onneks nää oli ny tampereella, koska mul ei menny tää ihan putkeen tää lähtö. unohdin eka puhelimen himaan ja sit mun verkkojohto oli liia lyhyt ja sitte mullei ollu ees armageddonii messissä..... ja sit jäi yks juttu mitä en tässä ny tunnusta koska tätä saattaa lukee myös miespuoliset immeiset. pitäs varmaa taas perustaa peppusivut vol2. viime vuoden selostus muuten osoitteessa http://geocities.com/peppusivut . olkaa hyvä :p melkei tosissaa tehty. jos muistaisin salasanat jne voisin pistää tonne tän vuoden judut kans.

khyyyyl... mitäs muuta? ei ihmeempiä. auvon kone tupruttaa kaikki pölyt mun naamalle. vois mennä pelaa guitarheroo... tylsää.

Jos olisit julkkis olisit...Perjantai 20.04.2007 15:32

Hannele Lauri :D hei, yäk ny! No mutta näin kävi.

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/henkkoht/julkkiskone/

heipo deiPerjantai 20.04.2007 14:11

kohta alkaa vika lukukuukausi.
IIKS!

...
...

x)

ei oikei tiiä mitä ees aattelis. kielitieteen perusteet alkaa olla vahvasti koluttu näkömuistiin. pitäs saada ne setit ny vaa pysyy päässä viel kesään asti. nyt on kieliopin vuoro. oon lukenu sitä sillee aika pinnallisesti, koska jotenki oon kuvitellu et se on ihan piis of keik, mut tänää avasin sen sit kunnolla ja pelästyin ku siel on oikeesti tosi vaikeita asioita :/ en oikei tajuu, miten subjektistaki saa väännettyy nii vaikeeta settiä. termistön osaan jo aika hyvin, mut pitäs vaan soveltaa ja soveltaa -.- ja se on aika raskasta etenki ku ei osaa kunnolla. oikeestaa nois kielijutuissa ei oo mitää nii ärsyttävää ku infinitiivit :D ne pilaa koko mun ajattelun ku ne on niinku verbei mut sit voi tulla jossai lauseessa iha puskista. onneks nei kai voi olla attribuutteina, se viel puuttuiski :D höhöö. adverbiaaliki on iha homojuttu. niitä on vaan liikaa. sittei tiiä pitäskö vaa randomilla heittää kaikki loput adverbiaaleiks mitä ei tiiä x) ei vaa, pitää vaa toivoo, ettei sellasta kysytä. vois olla vaikka joku kesympi alleviivausjuttu xp ei vaa, tollee ei saa aatella. pitää osata kaikki siltä varalta et ne kysyy :> tänä vuonna aattelin oikeesti mennä sisään ja vittu jos en pääse ni hirtän kaikki muut paitsi itteni (sit ainaki pääsis :DDD)
mikähä ongelmalause mulla ny just oli. ainii se kaljajuttu, mut se selvis oikeestaan jo... joku muuki oli. vittuku ei muista. se vois selkeytyy ku kirjottas tällee ylös.... vittu, sanon jos tulee mielee :D
vappuki on ihan kohta. ennen sitä pitää opiskella paljonpaljon ^^ ja ennen vappuu on muuten viel assyt... kamalaa. mun pitää ottaa sinne kirjat mukaa, tai sit pitää kattoo paljo oon siel. yöks vois mennä periaatteessa himaan ni pysyis rytmi - mut siin ei oo si mitää hauskaa. en vaa haluu tuhlata aivosolujani enää yhtää ku tota juomista tulee sillon tällön harrastettuu. hei, koneella on ihan tylsää eikä tiiä mitä lukiskaa. vittuku oon lukenu noi adverbiaalitki nii tuhat kertaa mut ne on vaa nii homoja. äskenki yritin lukee mut tuntu etten tajuu mistää mitää ni kyllästyin ja aloin siivoo huonetta. mutta vittu ku mun on pakko ymmärtää :EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe vittu ku en mee enää AMK:iin. vittu nella, motivoi itseäsi. paskan vitut perkele vittu :E

huh, sain tarkistettuu. nyt on taas kaikki hyvin mutta vituttaa silti!
mmh.... ettei vaa ois niksat? ehei, katos mähän en oo riippuvainen tupakasta.... eeeeeheeeeei, en en.
noni, ehkä pitäs vähä relata ny....vähä.
<3 Komeaa ja kaunista
samaan aikaan kilttiä ja tuhmaa
hoikkaa ja hauista
ilmeessä älyä ja uhmaa
kokemusta täytyy olla
mutta sopivasti poikamainen
eksotiikka plussaa on
kunhan on suomalainen

Varakkuutta tietenkin on tarpeen tulla
((ja sekin mielummin ansaittu urheilulla->njää))
täydellinen kokki tulee olla tietenkin
taiteen pitää kiinnostaa
olla vähän runollinenkin
tarpeen tullen ilman paitaa täytyy tehdä töitä
korjata autoo, laittaa aitaa
ja viettää syntisiä öitä.

- Suurlähettiläät, Mitä miehen tulee olla
<3

sinkkuiluni siis jatkuu :D

moiLauantai 14.04.2007 17:02

Nella saattaa muuttua vihaiseksi vihaisen ihmisen vierellä. (N -> vih./_V) Samoin iloinen ihminen aiheuttaa helposti Nellan assimilaation eli ympäristöstä johtuvan muutoksen. Vaikka Nellan ominaisuudet saattavat melko ratkaisevastikin muuttua, Nellaa ei kuitenkaan ole mieltä tulkita eri ihmiseksi vaan katsotaan, että variaatio on johtunut ympäristön vaikutuksesta ja kyseessä on vain Nellan alloihmo-muoto. Nämä muodot ovat keskenään täydennysjakaumassa eli komplementaarisessa distribuutiossa.

Mitään absoluuttista mielipidettä siitä, millainen Nella ilman ympäristön vaikutusta olisi, tuskin on. Mielipiteitä voi toki esittää useita. Ideaalisen ihmiskäsityksen mukaan, kaikilla ihmisillä on mielessään tietty ideaalinen minäkuva, jota kohti he pyrkivät käyttäytyessään. Funktionaalin ihmiskäsityksen mukaan lähdetään liikkeelle siitä, että ihmiset on ihmiskunnan pienimpiä yksiköitä, joiden luonne sekä käytös eroavat toisistaan eli luonteenpiirteillä on distinkiivinen tehtävä. Näitä piirteitä voidaan parhaiten kuvata minimiparien avulla eli tutkimalla, miten ryhmän toiminta muuttuu, jos siihen ensin lisätään Nella ja tämän jälkeen hänen paikalleen joku toinen ihminen, jonka piirteet ovat erilaiset.
Fysikaalisen ihmiskäsityksen mukaan Nella ajatellaan tällöin tavallaan kaikkien alloihmojensa summaksi. Tällöin kun Nellan käyttäytymisympäristöjä tutkittaisiin ja vedettäisiin niistä yhtenäinen johtopäätös saataisiin täten käsitys henkilön todellisesta luonteesta.
Generatiivisen fonologian mukaan ihmiskäsitys on suhteellisen abstrakti, koska siinä ihmis- ja ryhmäntutkimus sekoittuvat läheisesti toisiinsa.